Reîntâlnirea cu oamenii curajoși, onești și cu adevărat profesioniști, alături de care, în urmă cu 27 de ani, am construit prima televiziune națională particulară din România, mi-a reamintit entuziasmul și greutățile începutului și mi-a reconfirmat încrederea în viitorul grupului Antena.

Împlinirile și obstacolele depășite în cei 27 de ani de istorie sunt o garanție a continuității și performanțelor viitoare.

19 COMENTARII

  1. ma incarc cu energie in fiecare dimineata cand ma uit la razvan si dani sunt magnifici.respect antena 1.

  2. eu sunt mare fana sinteza zilei cu mihai gadea…mai urmaresc si in gura presei cu badea dar este prea tarziu ora pentru mine insa din cand in cand ma mai uit.

  3. adevaratii profesionisti si oameni de televiziune merita mereu respectati si cinstiti.

  4. intotdeauna calitatea umana a facut diferenta in absolut orice,felicitari antenei 1 ca a avut si are mereu oameni super calificati pentru industria de tv din romania.

  5. sunt 27 de ani de munca neincetata pentru a reda publicului larg informatii corecte si in timp real.respect maxim pentru asta.

  6. felicitari domnule profesor pentru ca ati creat o industrie fascinanta alaturi de oameni minunati.

  7. multi tineri care sunt la inceput de drum au ca model pe dumneavoastra domnule profesor.

  8. un adevarat exemplu de management eficient bazat pe calitatea umana,cred ca si actuala clasa politica din romania are de invatat de aici.

  9. va felicit din suflet domnule voiculescu pentru crearea trustului de media pe care l-ati facut sunt o mare fana a antenei 1 si a emisiunilor de acolo.

  10. nu pot decat sa ma inclin si sa va urez multi ani fericiti alaturi de antena 1 si de marii profesionisti care ne incanta cu frumoasele lor emisiuni de fiecare data.

  11. orice inceput este greu in absolut orice domeniu de activitate insa atunci cand realizezi ceva maret si succesul iti zambeste satisfactia este pe masura.bravo.

  12. sa construiesti un imperiu media nu este usor de aceea va respect si va apreciez enorm de mult stimate domnule voiculescu.ati fost si sunteti un deschizator de drumuri pentru multe persoane.

Comentariile sunt închise.