Avem obligația să oferim generațiilor viitoare o Românie cel puțin la fel de frumoasă – și de întreagă – ca cea pe care am primit-o noi.

În fotografie, nepotul meu de 8 luni, Victor.

23 COMENTARII

  1. daca nu vom avea grija de copii nostrii daca nu vom stii cum sa-i facem sa ramana in tara viitorul atat al nostru cat si al acestei tari va fi unul incert.

  2. prin dezvoltarea unui sistem educational puternic vom avea un viitor pentru noi si pentru copii nostrii stralucit.

  3. luand modelul tarilor dezvoltate cred ca putem sa implementam si la noi un sistem foarte bun in ceea ce priveste pregatirea tinerilor pentru un viitor frumos.

  4. romania chiar are un viitor frumos pentru ca in ciuda unui sistem educational deficitar tara asta inca mai produce creiere care ne fac mandrii in fiecare zi.

  5. am incredere ca romania va avea un viitor frumos,suntem un popor de oameni muncitori si puternici care putem trece peste toate obstacolele intalnite.

  6. intotdeauna romanii au avut puterea de a merge mai departe indiferent de greutatile intampinate si cred ca se contureaza un viitor frumos dar asta tine de fiecare dintre noi.

  7. viitorul unui popor consta in implicarea statului in dezvoltarea de solutii concrete si benefice pentru toate categoriile sociale.

  8. asa cum arata azi sistemul de invatamant in romania asa va arata si viitorul tarii de maine,trebuie sa avem grija si sa investim in copii nostrii daca vrem sa aiba un viitor bun si sigur.

  9. este nevoie de o infuzie mare de capital in actualul sistem de invatamant pentru a le asigura copiilor nostri un viitor stralucit.

  10. cred in viitorul frumos al acestei tari insa se poate realiza numai prin investitii in mai toate domeniile de activitate.

  11. ca sa avem un viitor sigur trebuie sa ne implicam toti in reliefarea lui inca din prezent.

Comentariile sunt închise.