Dacă sunteți posesori de monede virtuale trebuie să știți că acestea sunt active speculative extrem de riscante.

Invit specialiștii pe această temă la un dejun dezbatere colocvială.

Cine dorește să participe este rugat să comunice intenția domnului Andrei Niță la adresa de mail [email protected],  până la data de 27 septembrie 2021.

54 COMENTARII

  1. Excelentă idea unei dezbateri pe această temă. Aștept cu nerăbdare concluziile. Părerile sunt multe și împărțite pe această temă.

  2. Cum e posibil să fie acceptat un mijloc de plată care este 100% netrasabil? Este destul de periculos să ai astfel de practici, mai ales când vorbim despre trafic de orice fel, arme, persoane, etc.

  3. din cate stiu doar anumite monezi prezinta un interes mai mare pentru investitori insa ierarhia se poate rasturna in fiecare clipa.

  4. ca in orice domeniu nou acesta al criptomenodelor vor exista persoane care sa joace la mai multe capete cum se zice in popor

  5. in acest domeniu calculcarea sanselor de reusita presupun ca este una orientativa si care tine de miscarea de pe piata a instrumentului in care investesti.

  6. in afara granitelor piata de tranzactii cripto este una care s-a remarcat fata de investotori insa la noi in tara pot spune ca este la inceput.

  7. de-a lungul timpului am constatt ca tari dezvoltate au renumat la platile numerar si s-au axat mai mult pe plata cu cardul si viramente bancare ….sa fie oare asta,plata cu cripto,urmatorul mijloc de plata in viitor?ramane de vazut.

  8. daca vorbim despre investitii,banii pe care ii avem de investit,trebuie sa nu reprezinte o mare parte din mijloacele de care avem nevoie pentru a duce un trai decent.

  9. mereu vor aparea domenii noi in care putem sa investim diverse sume de bani dar trebuie sa avem grija si sa ne documentam corect.

  10. ca in orice a;t domeniu de activitate atunci cand se investste in ceva trebuie sa atentia sa fie una maxima si pe detalii.

Comentariile sunt închise.