Am fost la cimitir, la mormântul tatălui meu.
A murit în 2014. În primăvară.
A murit înainte de a fi obligat să suporte rușinea că fiul pe care îl iubea atât de mult, primul „cu facultate” din neamul Voiculescu, a fost aruncat în închisoare.
Poate așa a vrut Dumnezeu, ca tatăl meu să moară împăcat, fără a fi nevoit să sufere și el de pe urma unei imense nedreptăți.

85 COMENTARII

  1. o institutie de forta a statului roman s-a transformat peste noapte in palosul cu care basescu lovea in persoane nevinovate dupa bunul sau plac.

  2. un marinar cu mintile invaluite in licorile bahice a condus ca un adevarat mafiot aceasta tara batandu-si joc de oamenii care o iubeau si ii doreau binele.

  3. este dureros si de neconceput ceea ce s-a intamplat in acea perioada cenusie cand basescu era cel care tragea sforile si masluia dosarele.

  4. Ați trecut cu multă demnitate printr-o perioadă foarte grea, acuzat pe nedrept și încarcerat absolut abuziv. Eu cred că ar fi fost mândru de fiul lui.

  5. Nu doar Băsescu este vinovat pentru ce s-a întâmplat cu dumneavoastră, cu familia dumneavoastră și puținii care au avut curajul să vă rămână alături într-o perioadă în care acest lucru nu era deloc ușor. Vinovați sunt și oamenii din presă care ascundeau adevărul, vinovate sunt și instituțiile cu ajutorul cărora și-a dus la îndeplinire planurile de răzbunare, vinovați sunt și intelectualii care au legitimat fărădelegile lui Băsescu.

  6. Au reușit să vă bage la închisoare, dar nu au reușit să vă învingă. Pe termen lung, ați ieșit învingător, dar numai dumneavoastră și cei apropiați știu cu ce preț imens.

  7. Aveți tot respectul meu pentru modul demn în care ați trecut prin această experiență groaznică prin care nu ar trebui să treacă nimeni, niciodată: statul la închisoare nevinovat.

  8. Asta nu înțelege lumea, faptul că în momentul în care unei persoane i se face rău nu este vorba niciodată despre o singură persoană, ci de multe altele care îi sunt aproape și care sunt afectate cel puțin la fel de rău.

  9. Nu doresc răul nimănui de obicei, dar de data asta sper ca prigonitorii dumneavoastră să își primească dreapta pedeapsă.

  10. Au reușit să vă bage la închisoare, dar nu au reușit să vă învingă. Pe termen lung, ați ieșit învingător, dar numai dumneavoastră și cei apropiați știu cu ce preț imens.

  11. urmele adanci lasate de perioada in care basescu a fost cap de afis sunt vizibile si cu greu pot trece neobservate.

  12. dosarele facute pe genunchi in vastele locuinte ale cotroceniului trebuie sa iasa la suprafata iar cei vinovati sa plateasca.

  13. un abuz trebui sanctionat ca atare,nimeni nu trebuie sa suporte masurile coercitive ale unei institutii de forta din romania atunci cand este nevinovat.

  14. Ziua aceea de 8 august 2014 este ziua cea mai neagră din Justiția românească. Au trecut 7 ani de la cel mai mizerabil proces politic de după 89. În afară de Camelia Bogdan, care a fost exclusă din magistratură, preț oricum prea mic pentru ce a făcut, nu există niciun vinovat. Deși dovezi despre abuzurile comise în judecarea dosarului Telepatia există cu duiumul.

  15. strategia de distrugere a oamenilor nevinovati de catre basescu cred ca a fost un mare experiment care a avut loc in romania.

  16. singurul presedinte care a urat din toti rarunchii poporului roman a fost traian basescu pentru ca astlfe nu se explica masurile averante luate in timpul dictaturii sale.

  17. Sunt uimită de rezistența dumneavoastră la hăituiala și la nedreptățile crâncene la care ați fost supus toți anii aceștia. Mulți o luau pe arătură din mai puțin.

  18. Pentru crearea USL-ului ați făcut de fapt pușcărie. Nu v-a putut ierta asta Băsescu niciodată pentru că a fost începutul sfârșitului pentru el.

  19. sper sa ajunga si basescu la inchisoare pentru tot raul pe care l-a facut oamenilor nevinovati si romaniei la si tara.

  20. Eu cred că nu e nicio rușine în faptul de a fi condamnat pe nedrept de niște jigodii răzbunătoare. Și dumneavoastră ați depășit momentele grele cu multă demnitate.

  21. Dosarul Telepatia a fost un caz școală de abuz judiciar cu consecințe catastrofale pentru cei implicați. Nu doar Camelia Bogdan și Kovesi ar trebui sancționate pentru abuzurile din acest dosar, ci și toți cei care au conspirat pentru a le pune în poziția de magistrați-executant.

  22. Mă mir că ați rămas același om senin și încrezător în oameni după toate nedreptățile care vi s-au făcut.

  23. Ați fost aruncat în închisoare de niște neoameni, din ură și din dorința de răzbunare. Cumva, cândva, am certitudinea că o să plătească pentru mârșăviile lor.

  24. Ați avut dușmani puternici care s-au folosit de toate pârghiile puterii lor pentru a vă închide gura. Nu au reușit și ăsta e cel mai important lucru.

  25. O imensă nedreptate, într-adevăr. Și e cu atât mai trist cu cât vinovații pentru această situație trăiesc bine mersi fără nicio problemă, fără nicio mustrare de conștiință.

  26. Orice condamnare pe nedrept este revoltătoare, dar în cazul dumneavoastră situația a fost cu atât mai revoltătoare cu cât, pentru a da o aparență de veridicitate mascaradei juridice prin care ați fost condamnat la închisoare, au fost condamnați pe nedrept și alți oameni a căror singură vină a fost că vă erau apropiați.

    • Orice autor ar fi bucuros să aibă parte de astfel de cititori. Vă mulțumim pentru comentariu și pentru timpul acordat acestui articol.

Comentariile sunt închise.