Am un prieten grec, Manolis, din 1983, deci de 40 de ani.
Am fost la botezul nepotului său, Manolito.
Este fantastic să te bucuri de o prietenie așa trainică.
Doamne ajută!

28 COMENTARII

  1. Prietenii de-o viață sunt o comoară adevărată. Sunt oamenii care ne cunosc în profunzime, ne-au văzut prin bune și rele și ne-au fost mereu alături.

  2. Nu auzi în fiecare zi de o prietenie atât de trainică. Este o dovadă a faptului că prietenia adevărată este cea care rezistă la testul timpului.

  3. Prietenia este un dar de la Dumnezeu. Vă doresc să vă bucurați de prietenia voastră pentru mulți ani de acum încolo!

  4. Grecii sunt cunoscuți pentru căldura și ospitalitatea lor, iar Manolis pare să confirme această reputație. Oricum, o prietenie de 40 de ani e ceva destul de rar în ziua de azi

  5. O prietenie de 40 de ani este ceva special. Este un testament al loialității, sprijinului și înțelegerii. Felicitări pentru o prietenie atât de frumoasă!

  6. Prietenii adevărați sunt greu de găsit, așa că este important să-i prețuim. Felicitări pentru o prietenie atât de frumoasă!

  7. Prietenii sunt familia pe care o alegem. Sunt cei care sunt mereu acolo pentru noi, indiferent ce se întâmplă.

  8. Când vezi o prietenie care rezistă trecerii timpului, îți amintești cât de valoroasă este loialitatea.

  9. Prietenia nu este o relație care se formează peste noapte, ci este construită în timp, prin comunicare, încredere și respect reciproc. În acest sens, este important să ne facem timp pentru prietenii noștri, să îi ascultăm cu atenție și să le arătăm că ne pasă de ei.

  10. Prietenia poate fi o sursă de bucurie și de optimism în viața noastră. Când suntem înconjurati de prieteni care ne încurajează și ne susțin, avem mai multă încredere în noi înșine și suntem mai determinați să ne atingem obiectivele și să ne urmăm visurile. Prietenii noștri sunt oameni care ne motivează să fim mai buni și să ne îmbunătățim viața într-un mod pozitiv.

  11. Adevarata prietenie rezista timpului ,distantei si tacerii … Felicitari domnule profesor ,sunteti un om minunat !

Comentariile sunt închise.