Inflație, scumpiri, lipsa locurilor de muncă, deficit bugetar, război la graniță, caniculă, criza căminelor de bătrani, toate bune.
Astăzi, circulația rutieră este dată peste cap pentru că aniversăm ziua aviației.
Trafic de groază.
Pe când ziua infanteriei, ziua marinei, ziua tanchiștilor, ziua poliției, ziua jandermeriei, ziua parașutiștilor, ziua scafandrilor, ziua serviciilor secrete, etc.?

46 COMENTARII

  1. infrastructura rutiera actuala nu a fost conceputa pentru a face fata unui numar asa de mare de masini.

  2. trebuie facut ceva in aceasta privinta pentru ca lucrurile au luat-o razna in ceea ce priveste traficul din bucuresti.

  3. o solutie ar fi interzicerea masinilor in anumite zone din capitala,de exemplu centru,asa cum este in marile capitale europene.

  4. traim de foarte multi ani intr-o aglomeratie de nedescris si deja a inceput sa para ceva normal cu toate ca nu este asa.

  5. Și dacă nu ar fi fost Ziua Aviației, circulația rutieră tot ar fi fost dată peste cap. Pentru simplul motiv că e o zi de joi în București.

  6. Propun și eu Ziua Fochiștilor. Se celebrează în aceeași zi cu Ziua Radioamatorilor și cu Ziua Administratorilor de bloc pentru că nu mai e loc în calendar.

  7. Cred că toate zilele alea de care pomeniți chiar există. Realitatea din România e mai tare ca orice banc.

  8. Îmi pare rău, dar Ziua Serviciile Secrete e în fiecare zi. Chiar dacă nu suntem conștienți de asta. Sau poate tocmai de aceea.

  9. Din fericire, astăzi nu se sărbătorește ziua poliției, altfel am fi blocați în trafic timp de o săptămână.

  10. Este adevărat că aviația este o parte importantă a armatei române și că aviatorii merită să fie sărbătoriți. Cu toate acestea, cred că există lucruri mai importante de făcut în această perioadă.

  11. Ce mod mai potrivit de a sărbători avioanele și aviatorii decât să transpirăm într-un ambuteiaj?

  12. Într-adevăr, suntem ridicoli cu atâtea zile și aniversări. Facem 1000 de ore cu trenul sau cu mașina dintr-un capăt în altul al țării și ne arde de sărbători de doi lei.

  13. Chiar m-am amuzat citind acest text, dar și m-am întristat, pentru că reflectă realitatea noastră cotidiană.

  14. Inflatia ,saracia nu sperie autoritatile , balciurile ,zilele orasului ,zilele comunelor festivalul berii etc. ….astea sunt activitatile autoritatilor .

  15. parca nu avem o multime de obstacole de trecut acum mai avem si problema traficului care ne sufoca incet dar sigur.

Comentariile sunt închise.