JURĂMÂNT

Eu, VOICULESCU DAN,

JUR, înaintea Atotștiutorului și Atotputernicului Dumnezeu că în toată viața mea voi păzi și voi propovădui învățătura Sfintei noastre Biserici Ortodoxe așa cum s-a descoperit de către Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos cum s-a propovăduit și s-a predat de către Sfinții Apostoli și de către Sfinții Părinți așa cum se păstrează și se propovăduiește de Sfânta Biserică.

JUR că toată viața mea voi păstra și voi ajuta bunul nume al acestei instituții de înaltă cultură teologică, voi respecta legiuirile bisericești și voi rămâne în ascultare canonică față de ierarhia Bisericii Ortodoxe Române.

Acesta este jurământul depus vineri.
Doamne Ajută! ✝️

102 COMENTARII

  1. Felicitări pentru depunerea jurământului teologic! Este un moment deosebit în viața dumneavoastră și vreau să vă transmit toată susținerea și respectul meu

  2. Ați luat o decizie curajoasă și nobilă, dedicându-vă viața slujirii Bisericii Ortodoxe.

  3. Cu rugăciuni sincere și gânduri bune, vă urez putere, înțelepciune și har divin pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră teologice.

  4. Faptul că ați ales să păziți și să propovăduiți învățătura Sfintei noastre Biserici este demn de admirație.

  5. Doamne Ajută și binecuvânteze fiecare pas al slujirii dumneavoastră în numele credinței și al iubirii față de aproapele.

  6. Depunerea jurământului reprezintă o promisiune solemnă de a vă dedica întreaga viață slujirii lui Dumnezeu și a credincioșilor. Sunteți o inspirație pentru noi toți!

  7. Jurământul pe care l-ați depus este un angajament nobil și demn de apreciat. Vă doresc mult succes și binecuvântări pe parcursul slujirii dumneavoastră în numele credinței.

  8. Ați ales o cale deosebită și vreau să vă spun că vă admir și vă respect. Să fiți o prezență luminată în slujba Bisericii Ortodoxe și să inspirați prin credința și devotamentul dumneavoastră.

  9. Vă doresc să aveți mereu puterea și înțelepciunea de a rămâne fidel chemării dumneavoastră și de a sluji comunitatea cu devotament și iubire.

  10. Este un moment de mare importanță și vă doresc să vă îndepliniți misiunea cu bucurie și devotament. Să răspândiți lumină și speranță în lumea din jur și să fiți o sursă de inspirație pentru ceilalți.

  11. Felicitari domnule profesor! Va doresc tot binele din lume si Dumnezeu sa va ajute sa va indepliniti misiunea . Suntem convinsi ca o sa o faceti cu mult devotament .

  12. Vă salut cu onoare, domnule Profesor!
    Nu știu dacă citiți mesajele… eu vă mai scriu o dată!

    Vă admir jurământul liturgic! Eu îmi închin sufletul și credința – la aceste câteva jurăminte… și laice și divine…!
    Mor pentru popor – Horea înaintea botezului sfărâmării pe roată!
    Trăiască Nația, Sus cu Dânsa – Mihai Eminescu!
    Unicul dor al vieții mele este să-mi văd Națiunea mea fericită – Avram Iancu!

  13. implicarea si daruirea fata de oameni de care dati dovada in fiecare zi este cea mai inalta treapta a credintei in dumnezeu.

  14. chemarea divina de a slujii bunului dumnezeu este ceva special si numai oamenii alesi o pot face.va felicit.

  15. Felicitari domnule profesor ! Va doresc multa sanatate si putere de munca si sunt convinsa ca va veti indeplini obiectivul cu devotament .

  16. Felicitari domnule profesor ! Va doresc multa sanatate si sunt convinsa ca va veti indeplini obiectivul cu devotament .

  17. Felictari domnule profesor !Sunteti un exemplu pentru multi dintre noi .Multa sanatate va doresc si sun convinsa ca veti fi un slujitor devotat al sfintei Biserici .

Comentariile sunt închise.