Cifrele de aici sunt, una peste alta, apropiate de realitate. Si spun un adevar banal: companiile performante s-au dezvoltat în ultimii ani, în paralel cu presiunile, interceptările, hărţuielile politice şi lăudăroşeniile electorale.

6 COMENTARII

  1. […] Îmi provoacă un dezgust fantastic campania cu “Noi vrem respect” a celor din RC. Asta pentru că în ultimele luni am apucat să văd în studiourile lor absolut toate javrele. Cum e să ceri respect și să stai jumătate de oră cu Vadim în studio făcând spume la gură ? Sau cu Becali ? E bine, nu ? Impun respect ăștia doi, nu glumă. Cum e să ceri respect și să dovedești imparțialitate cam cât a unui vierme în fața unui leș proaspăt ? Și când ți se atrage atenția (și nu odată) să sari de cur în sus ca și cum ai avea dinamita aprinsă între buci și să ceri lămuriri. Cam cât de tâmpiți credeți că sunt telespectatorii/ascultătorii/cititorii voștri ? Probabil ceva mai puțin tâmpiți decât ai lor. […]

  2. Dom’ Voiculescu, cin’ v-o crede cu „presiunile, interceptarile si hartuielile”, sa va fure naravul. Astea-s niste platitudini cit China. Poate ar trebui sa va aduceti aminte de interceptarile telefoanelor ziaristilor din perioada Nastase. Ah, stati, la ziaristii pe care-i patronati n-a fost cazul, ca erau aserviti.

  3. Graficul ii cuprinde numai pe mogulii anti basescu. Videanu, Prigoana, Blaga, Udrea nu apar. Averea lor a urcat parabolic in ultimul an, iar graficul nu ar fi pe ani ci pe luniile lui 2009. Toata suma de la FMI plus sume imporstante de la buget. Cred ca ne-am speria un pic daca am vedea graficul cu ei. In ultimul an de razboi, ultimele luni germanii construisera un avion racheta Me 163. Cam asa urca graficul averii mogulilor pro basescu.

Comentariile sunt închise.