Am auzit deja o multime de speculatii in privinta aparitiei mele de azi la DNA cu o singura lentila :) .

400x200

1005635_498551280226909_1514218817_n

Ba ca am vrut sa arat cum se vede lumea dintr-o perspectiva trunchiata (ca atunci cand iti lipseste-un ochi), ba ca asa ar arata justitia partizana din Romania (care, in loc sa fie oarba, trage cu ochiul intr-o singura directie), ba ca am sugerat ca marinarul are de infruntat de-acum un pirat in toata regula.

Oricum ar fi, e limpede ca am lansat o moda si am descoperit o oportunitate pe piata oftalmologica, drept pentru care nu m-ar mira sa vad in urmatoarele zile o „solidaritate a ochelarilor c-o singura lentila” :).

Care, vai, amintesc flagrant de Legea Talionului, singura lege care pare sa se aplice in Romania de azi adversarilor Suspendatului: ochi pentru ochi. Asta, desigur, pentru cine are ochi sa vada…

39 COMENTARII

  1. O să trebuiască să montaţi totuşi ambele lentile dacă anunţaţi că va urma un război pe care o să-l purtaţi tot singur după cum spuneaţi într-o postare anterioară, cu propriile trupe cărora li se cam tocesc colţii. În rest, căldură mare, un an de la referendum, apatie mare.

  2. @ Dan Voiculescu

    ANALIZĂ FOTOGRAFICĂ

    Atent analizându-ţi poza de mai sus ,
    Constat că ţi-a rămas lentila fără de pereche ;
    Dar ar mai fi ceva interesant de spus :
    După ce că n-ai un ochi … eşti şi-ntr-o ureche .

  3. Suntem alaturi de dumneavoastra domnule profesor.
    Eu una am momente in care ma intreb daca cosmarul asta care poarta numele de Basescu Traian are un sfarsit.

  4. Da! este corect ce observati… e legea de acum, dar vine ca o complectare din spate, din vremea lui Nastase si vedem cum toti suntem egali in fata ei

  5. D-le Voiculescu daca PSD si PNL nu vor sa intocmeasca mapa de borfas a lui Traian Macac de Bascovian intocmiti-o voi, conservatorii. Mapa care sa cuprinda toate afacerile in care a fost bagat borfasul, cele care se cunosc impreuna cu procurorii si judecatorii care l-au albit pe escroc, inclusiv posturile cheie din CCR, CSM, DNA, DIICOT.. cu care au fost rasplatiti cei ce-l au pe nasul in suflet. Si prezentati aceasta mapa in toate ocaziile pe care le aveti in mass-media din tara, nu inainte de a trimite cate un exemplar lui Barroso, Merkel, Reding, tuturor sefilor de stat si guvern importanti din aceasta lume, PE precum si marilor agenti internationale de presa. Ca sa afle lumea civilizata ce mafiot ordinar conduce spre dezastru aceasta tara de 9 ani de zile.

  6. Domnule Dan Voiculescu, va rog sa ma ajutati, in legatura cu DENUNTUL meu impotriva JUDECATORILOR CURTII CONSTITUTIONALE, care au aplicat gresit legislatia la referendum.

    Ajutorul consta intr-un avocat (fara comision), care sa -mi formuleze raspunsul care trebuie sa-l dau la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

    Parchetul mi-a cerut sa completez DENUNTUL cu „descrierea faptelor si indicarea mijloacelor de proba”.

    Dupa parerea mea, datele care mi se cer se regasesc in DENUNTUL MEU, insa , procurorii vor sa ma faca sa ma las pagubas.

    Va rog sa ma ajutati!!!

  7. domn` profesor , io zic ca va vine bine .
    creeaza modă . si invidii !
    asa ca sa crape dusmanii si cine stiu io.
    adica trădarul traian basescu.
    Amin.

  8. Bună ziua!
    Avem o petiţie semnată până în prezent de 214 cetăţeni români, prin care solicităm ca parlamentarii să se reunească în Plenul Parlamentului şi să facă demersurile necesare apărării voturilor noastre de la referendum, prin revizuirea hotărârii CCR prin care Traian Băsescu a fost repus în funcţia de Preşedinte al României. Am trimis această petiţie către adresele de e-mail ale unor parlamentari, dar timpul este scurt, fiindcă solicitarea de revizuire a unei hotărâri definitive, se face în termen de o lună din ziua în care s-au descoperit înscrisurile ce se invocă. Rezultatele definitive ale recensământului din 2011, au fost comunicate la data de 4 iulie 2013 de către Institutului Naţional de Statistică (INS).
    Preşedintele INS a spus că datele pe care le-a comunicat au fost stabilite pe baza informaţiilor primite de la mai multe instituţii, inclusiv a CNP-urilor, deci nu s-au bazat doar pe declaraţiile ce au fost completate pe propria răspundere de către cetăţeni. A precizat faptul că recensământul a fost finalizat doar acum, fiindcă a fost necesar să afle CNP-uri de la alte instituţii şi să facă verificări încrucişate pentru a nu fi înregistrată aceeaşi persoană de mai multe ori în evidenţele INS. Ideea de bază este că listele electorale permanente nu pot să cuprindă un număr mai mare de alegători decât populaţia care are vârsta de 18 ani împliniţi, mai ales că unele categorii de persoane majore sunt excluse dintre alegători (alienaţii, interzişii, etc.).
    PETIŢIA POATE FI SEMNATĂ ACCESÂND LINK-UL DE MAI JOS.

    În urma publicării datelor recensământului din 2011 a reiesit că Referendumul din 2012 este valid. Deci SOLICITĂM DEMITEREA LUI BĂSESCU TRAIAN DIN FUNCŢIA DE PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI!


    După ce intraţi pe site şi daţi click pe „Semnează petiţia”, trebuie să intraţi pe e-mail şi să confirmaţi semnarea petiţiei!!! Este necesar să deschideţi mesajul pe care-l primiţi pe e-mail, ca să validaţi semnătura şi să fie menţionată pe site!!!
    Sunt puţine semnături din cauză că lumea este dezamăgită şi mulţi au scris pe Facebook că nu semnează fiindcă nu au încredere că Parlamentul va ţine cont de solicitarea cuprinsă în petiţie.
    Parlamentul nu a stabilit până acum, printr-o hotărâre, care este procedura de urmat după ce Curtea Constituţională a stabilit că nu au fost îndeplinite la referendum condiţiile de valabilitate stabilite de lege. Acum au apărut înscrisuri cu date ce erau valabile în octombrie 2011.
    – În conformitate cu disp. art.3 din Hotărârea nr.34, PARLAMENTUL ARE ÎN ATRIBUŢII să hotărască ce operaţiuni juridice vor urma ÎN CAZUL ÎN CARE CCR CONSTATĂ CĂ REFERENDUMUL NU A FOST VALABIL.
    -Cu privire la constituţionalitatea art.3 din Hotărârea Parlamentului nr.34 din 6 iulie 2012, CCR s-a pronunţat prin Decizia nr.734 din 24 iulie 2012, arătând că „respinge, ca neîntemeiată, sesizarea de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 3 din Hotărârea Parlamentului nr. 34 din 6 iulie 2012”.
    – La punctul 12 din Decizia nr.734 din 24 iulie 2012, CCR a menţionat clar, că „hotărârile adoptate de Parlament după finalizarea referendumului pentru demiterea Preşedintelui României şi publicarea în Monitorul Oficial al României a rezultatelor acestuia pot face obiectul controlului de constituţionalitate în condiţiile legii.”
    PENTRU MAI MULTE DETALII JURIDICE CU PRIVIRE LA ADMISIBILITATEA REVIZUIRII HOTĂRÂRII CCR, VĂ ROG SĂ MĂ CONTACTAŢI PE E-MAIL.

  9. Exponatul “Elasticus Absorbantus” a disparut noaptea trecuta, in conditii misterioase, din Muzeul Antipa.
    Exponatul era de sex feminin, facea parte din expozitia “Papagalus Popularus Populistus Pedelistus“ si era o descendenta directa din “Traianus Basescus Tiranus”
    Din surse pe care nu le putem dezvalui am aflat ca, in locul unde a disparut exponatul, a fost gasit un biletel roz pe care scria …
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/07/30/disparitie-misterioasa-de-la-muzeul-antipa/

  10. Buna ziua Domnule Voiculescu,

    Va spun ceea ce-am spus si celor de la ProTv. Daca iesiti din Must-Carry, de la mine sigur nu o sa castigati vreun ban in plus. Puteti taxa cablistii oricat, acestia pot sa-mi scoata posturile de la tv – fapt care va starni 2 reactii: fie raman la contractul semnat cu ei (repet, mai multi bani nu o sa dau pe cablu ca nu se merita) fie renunt la abonament si apelez la televiziunea online (pentru ca se poate sa vad pe internet orice post, oricat ati incerca voi sa eliminati treaba asta).

    Deci, daca doriti sa nu ma mai uit la Antena 3 si la celelalte posturi, va invit sa iesiti din Must Carry.

  11. …..dar si „dinte pentru dinte”. Ochelarii aceia erau sugestivi…
    Simpatica ideea. Dar trebuie sa facem cumva sa il invingem pe individul acesta. Nu se poate sa isi bata joc de un popor. Doreste incatusarea Antenei 3 deoarece este singurul post care militeaza pentru adevar. Deja sa spui adevarul azi, a devenit un act revolutionar, act care se doreste sanctionat de niste institutii aservite si corupte.
    Nu ne mai ramane decat sa iesim in strada.

  12. Voiculescule, de ce-ti nenorocesti fata? Poate ca n-o sa pateasca mare lucru, dar tensiunea la care este supusa, linsajul mediatic…crezi ca-i fac bine? O pocesc astia prin ziare..nu-i pe atat de urata cum nu-i rupta din Soare (pe cat te crezi tu, pe blogul tau), dar pare o fiinta sensibila..Se merita, […]? In pozele alea, pareati fara griji, ca familie. Dorinta de putere va zdruncina. Poate ca tu,rezisti pt ca esti harshit. Poate si fata ta. Dar, daca nu? Sincer, i-am urmarit reactiile (bine alese) si chiar e simpatica, ca atitudine. Prea fina pt jigodismele din jur, mai ales expusa. Mi-ar fi placut sa fii devenit un exponent demn de luat in seama, in perioada in care romanii cautau variante mai bune…chiar daca te-au tavalit cu Securitatea. Dar cand ai inceput cu presiunea Antenelor…pai tu stii mai omule, de cand nu ma mai uit la Antenele tale? Pff..de peste un an de zile! Out total! Desi la inceput nu aveam nimic cu ele..erau ok. Pana a inceput sa se intrevada amprenta ta! Daca ma uit la orice realizator de emisiune, parca te vad pe tine cum tii mortis sa-mi bagi ceva in cap, inclusiv ca justitia este aservita unui presedinte (actualmente) fara influenta negativa asupra guvernului.Lucru ce-mi convine la culme, dealtfel, pt ca se cenzureaza unul pe altul.Se pandesc unul pe altul..Iar tu, prin Antenele si milioanele tale de euro, vrei sa rupi astazi acest echilibru, doar cu scop revansard! Trezeste-te omule, intelege ca justitia NU se mai intoarce din drum, daca ai gresit platesti..daca nu, vei fi achitat..dar nu-ti strica tot si mai ales nu-ti invata copilul sa faca ce in mod normal, ar trebui sa faci tu! Daca faci o golanie, fa-o TU, nu lasa fata sa o faca! […] Nu stiu cum ai sa ma faci sa urmaresc o emisiune la tine si poate ca sunt milioane ca mine…ca drept dovada ca ai esuat mereu cu suspendarile,unde te-ai implicat trup si suflet. De 2 ori ai luat-o si probabil n-ai inteles de ce! Personal, mi-as dori ca sa reusesti a 3-a oara! Si stii de ce? Ca sa fie Basescu ales presedinte in 2014. Nu va avea 2 mandate, deci poate participa. Desi..desi, mai bun pt tara asta ar fi un Basescu generatia II, model cu lifting, care sa nu aiba defectele lui Basescu I. Pt ca si Basescu are defecte,nimic de spus. Dar cum romanul pipaie cartofii, inainte sa-i bage in plasa, luandu-i pe cei mai buni, asa a fost si cu Basescu. Tu nu vrei sa intelegi, refuzi..si te erodezi, iar imperiul tau pare strong, dar se si poate duce dracului,probabil! Tie daca-ti dispar cateva zerouri, esti daramat! Ori vii cu injectie de acasa ori o restrangi, ca OTV-ul (nu chiar). De ce nu vrei sa fii iubit,acceptat de TOATA lumea, nu doar de latraii ce te inconjoara si cu care te amagesti…sau ti se pare de ajuns? Esti un om inteligent, sarcasmul tau nu este al unui prost, think beyond..prima si ultima oara cand vin aici, am „aterizat” prin alte linkuri si m-am uitat nitel..

  13. Legi antice actuale (cu unele retusuri) şi după 2500 de ani

    „Legi” ale moralei si ale politicii – Pitagora

    Viaţa cumpătată, în slujba binelui şi a dreptăţii, trebuie să stea şi la baza alcătuirii politice a unui stat.

    Nu încerca să vindeci un popor mare şi corupt: cangrena nu se poate vindeca.

    Nu încerca să schimbi orânduirea unei mari naţiuni. Un popor numeros e ca o dihanie hâdă; e ceva împotriva firii. Dintre toate soiurile de dobitoace cea mai rea e speţa umană ce se cheamă „popor”.

    Nu răspândiţi vestea unei fapte rele! Faceţi în aşa fel încât să-i dispară cât mai curând şi cele mai mici urme. Lăsaţi răul să moară!

    Să crezi doar pe jumătate pe cei ce vin să pîrască fapte rele.

    Nu năzui la himera unei democraţii pure; egalitatea perfectă există numai la morţi.

    Legiuitorule!
    Nu lăsa oamenilor de stat timpul să se deprindă cu puterea şi onorurile!

    Legiuitorule!
    Nu uni credinţa cu morala. Roadele acestei legături nepotrivite nu pot fi decât nişte monştri.

    Legiuitorule, bagă de seamă să nu te înşeli!
    Drepturile omului nu sunt la fel cu ale popoarelor din cauză că oamenii deveniţi „popor” încetează a mai fi oameni.

    Un Senat de 100 de capete e mult prea mult! Puţini legiuitori, dar înţelepţi! Puţini războinici, dar viteji! Puţin „popor”, dar multi cetăţeni!

    Dă legi poporului taur şi boabe poporului bou.

    Supune-te legilor chiar dacă sînt proaste! Nu te supune oamenilor dacă nu sunt mai buni ca tine.

    Taie unghiile poporului, dar nu-i spăla capul cu propria-i urină; pedepseşte-l, fără să îl înjoseşti.

    Nu chemaţi în magistraturi decât bărbaţi ce sunt în săptămâna mare a vieţii lor.

    Magistraţi!
    Fiti precum în Sparta! La intrarea în tribunale: ridicaţi un altar al Fricii, frica de a fi pedepsit înspăimântă poporul şi copii.

    Magistratule!
    Legea îţi e soţie legitimă; desparte-te de ea mai bine decât să o faci să devină o femeie trândavă şi care se învoieşte cu orice.

    Magistraţi ai poporului!
    Nu urmaţi pilda pescarilor de pe Nil care aruncă cu noroi în ochii crocodilului ca să-l poată stăpîni.

    Să nu fii legiuitorul ori magistratul unui popor care se lauda cu mintea sa luminată.

    Urmand pilda locuitorilor din Creta, la fiecare 9 ani, legile sa fie citite si indreptate de un intelept.

    Când magistratul vorbeşte, preotul să tacă!

    Scutiţi-vă magistraţii de jurământ atunci când intră în funcţie, dar nu-i scutuţi să dea socoteală când o părăsesc.

    Poporule !
    Cîntăreşte-ţi legile! Numără-ţi magistraţii!

    Poporule!
    Dacă îţi doreşti o bună rînduială în ceea ce priveşte politica, fereşte-te de o organizaţie fără vlagă, o administraţie fără putere şi de luxul ospeţelor. Acestea trei dau întotdeauna naştere vrajbei în viaţa civilă şi în gospodării şi au ca urmare năruirea statului şi a familiei.

    Nu tulbura o apă stătătoare ori un popor în sclavie.

    Fugi de poporul căruia îi place eşafodul.

    Nu te aştepta să ţi se mulţumească atunci când faci un bine poporului: dintre toate dobitoacele, el este cel mai nerecunoscător.

    Lucrul cel mai ruşinos al unei stăpâniri este pândirea şi iscodirea oamenilor.

    Nu urma pilda omizii: nu primi să te târăşti la picioarele prinţului sau în faţa poporului pentru ca într-o zi să porţi aripi.

    Toţi sîntem egali! Să nu credeţi însă că neghiobul este egalul înţeleptului.

    În fiecare an să aveţi o zi de sărbătoare numită „pacea familiei”. În această zi, soţul şi soţia, la prânz, în mijlocul familiei, îşi vor da mâna şi îşi vor ierta unul altuia greşelile făcute de-a lungul anului.

    Învaţă să vezi mai departe decât pot ajunge privirile tale.

    Lebăda tace toată viaţa ca să poată cânta desăvârşit o singură dată. Omule de geniu! Rămâi în umbră şi păstrează tăcerea până în clipa în care vei putea să apari cu toată strălucirea unei faime pe care nimeni nu o mai poate tăgădui.

    Nu admira nimic! Zeii s-au născut din admiraţia oamenilor.

    Să nu ai alt Zeu în afară de propria conştiinţă.

    Fii cetăţean al lumii întregi pînă cînd vei întîlni un popor înţelept şi cu legi drepte.

    Trăieşte-ţi viaţa; nu există nimic înainte şi nimic după ea. Să-ţi placă să trăieşti şi să trăieşti bine. Cel ce priveşte viaţa cu dezgust fie că are spiritul bolnav, fie inima putrezită.

  14. Statistica interesanta, dar dureroasa!!!

    Romania, de-a lungul istoriei, s-a aflat mereu la rascruce de vanturi, intre 3 mari imperii.

    De la 1393 la 1877 (484 ani) Muntenia, Moldova si Transilvania au platit Imperiului Otoman
    1.066.305.780 lei-aur, sau 341.021 kg aur (341 tone aur).

    Imperiul Habsburgic a tinut sub ocupatie Transilvania, intre 1687 si 1918 (231 ani),
    Banatul, intre 1718 si 1918 (200 ani), Oltenia, intre 1718 si 1739 (21 ani) si Bucovina,
    intre 1775 si 1918 (143 ani) si a stors aceste provincii de 2.450.000000 lei-aur,
    sau 857.500 kg aur (858 tone aur).

    In perioadele de ocupatie ruseasca, intre 1769 si 1854 (85 ani),
    Moldova si Muntenia au fost stoarse de 200.000.000 lei-aur, sau 64.516 kg. aur (65 tone aur).

    Cu alte cuvinte, Imperiul Habsburgic, stapanind 231 ani Transilvania si 100 ani Bucovina,
    a jecmanit de doua ori mai mult decat turcii (484 ani) si de patru ori mai mult decat rusii (85 ani).

    Fara a mai pune la socoteala tezaurul trimis spre pastrare rusilor si nici uriasele despagubiri de razboi impuse Romaniei la sfarsitul WW2, inseamna o paguba de 1.264 tone aur, care astazi ar fi valorat peste 63 mld. EURO.

    NO COMMENT…DECÎT:
    „CÎNTĂ CUCU-N COASTĂ,
    VAI DE …(PĂLĂRIA) NOASTRĂ”

  15. @Dan V

    Va tin pumnii si va doresc succes!

    Ceea ce se intimpla astazi este consecinta cedarilor nepermise ale domnului ponta, in primul rind.

    Cred ca ar trebui insistat , inclusiv mediatic, asupra discutarii masurii in care dna este competent sa instrumenteze un caz de posibil santaj, in timp ce nu ancheteaza un caz evident si dare si luare de mita (dragomir – rcs@rds).

    Conform hotaririi iccj in „cazul valiza”, fotbalistii sunt asimilati functionarilor publici.
    Cu atit mai mult, presedintele ligii ….

  16. lejer off-topic…dar demn de luat aminte ::

    ***Atenție la SPIONUL Tomac***

    Ăsta , Eugen Tomac , capetenie jalnică si „populară” si băseskară , e un spion Ucrainean .
    Care va sa zică , dupa ce aproape toata Romania a fost vanduta ca un balot nenorocit Gitănștainului , putinul ce-a mai ramas din ea va fi vandut Ucrainei.
    Ca o fiară , Basescu nu se satura niciodata.
    Ardealul vrea sa-l praduiasca in folosul ungurilor , mongoloizi ca el …deci fratii lui de sânge , cu care bea , se șopocaie si se saruta , precum Iuda.
    Acum are de gand sa faca vreo „propunere” Ucrainei ??
    Prin acest Tomac : spion , caiafă si pazvantlîu mârșav
    Si cum s-arate ea ? Cu Moldova toata ? Ori „doar” cu Bucovina ?
    ~~
    ROMÂNI : Scuipați si aruncați blesteme groaznice ,
    în fața șalvărului , infectului , trădarului Traian Băsescu.
    Am Zis.

    [ eu ȘERBAN am scris aceasta . Și-incă altele și mai și . ]

  17. NU VĂ JUCAȚI CU FOCUL.

    NU VĂ ATINGEȚI DE DAN VOICULESCU.

    NU VĂ ATIGEȚI DE ANTENA 3.

    pentru ca veți avea de-a face cu Noi , Poporul.
    ~~

  18. REPLICA MELOMANULUI

    Pe fondul melodiei “Se-ntorc vapoarele” interpretată de regretata Doina Badea, la al treilea pahar de albitură, Traian Băsescu o completează : – Numai odată cu tine…

  19. ȘI ZDROBIT DE FURIA POPORULUI

    …………..•(█)(█)(█)(█)•
    …………..•۞▒(▒)۞▒•
    …………..•(█)(█)(█)(█)•
    …………..•۞▒(▒)۞▒•
    …………..•(█)(█)(█)(█)•
    ……..•۞(▒)(▒)▒(▒)(▒)۞•
    ……..•(█).11…12..…1.(█)
    ……..•۞.10. .^..……2 ۞•
    ……..•(█)……..|… ….(█)•
    ……..•۞.9….•……3…۞••
    ……..•(█)…… .|….…..(█)•
    ……..•۞.8….v…….4.۞•
    ……..•(█)..7….6. …5..(█)•
    ………•۞(▒)۞▒(▒)(▒)۞•
    …………..•(█)(█)(█)(█)•
    ……… …..•۞▒(▒)۞▒•
    …………..•(█)(█)(█)(█)•
    ……… …..•۞▒(▒)۞▒•
    …………..•(█)(█)(█)(█)•
    ……… …..•۞▒(▒)۞▒•
    …………..•(█)(█)(█)(█)•

    A ÎNCEPUT SA MEARGĂ CEASUL.
    ȘI TIMPUL SE SCURTEAZĂ.
    INEXORABIL.

    **************
    [ eu ȘERBAN am scris aceasta . Și-încă altele și mai și . ]

  20. Chiar si cu o singura lentila, cu un click pe link-ul de mai jos puteti citi – si poate imi veti da dreptate, cand spun ca Basescu secera de zor la USL. Daca-l mai lasati mult, ii va pacali iarasi pe multi dintre romani si va intoarce in favoarea sa mare parte din voturile acordate recent USL. E greu de ales intre a supara Europa (?!?) ascultand de glasul poporului si a-i asmuti pe romani unii impotriva altora la imbolduri venite dinspre Europa! O guvernare responsabila nu cred ca are de ales, daca chiar urmareste sa apere soarta poporului sau. Majoritatea actuala a romanilor asa simt.
    http://www.criterii.ro/index.php/en/national/6746-breaking-news-basescu-semnaleaza-natiunii-ponta-este-un-escroc-care-jefuieste-romania

  21. MISIUNE ÎNDEPLINITĂ

    – Powell a umblat la Creţu – ofiţer acoperit ?
    – Mai degrabă descoperit, na-ţi-o ţie, NATO mie…

  22. Nu poti sa joci sah sau scrima cu un individ care si-a injunghiat pe la spate colegii de drum. Nu poti sa joci sah cu cineva care obisnuieste sa joace barbut.
    Nu se poate coabita cu cineva care schimba regulile in timpul jocului, musca, scuipa, loveste neregulamentar, ascunde arme albe in manusile de box.
    Faptul ca Basescu Traian, cel care a fost demis acum un an de poporul roman, a convocat sedinta extraordinara a CSAT dupa ce s-a asigurat ca premierul Ponta s-a urcat in avion, ar trebui sa nu mai mire pe nimeni ….
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/08/04/o-coabitare-ca-un-meci-de-box/

  23. Antena 3 a dezvaluit faptul ca judecatoarea de la Cornetu a avut un accident de masina care i-a produs o ascensiune profesionala fulminanta. Antena 3 a emis ipoteza ca la baza acestei ascensiuni ar putea fi faptul ca judecatoarea e santajabila fiind o persoana utila la sefia judecatoriei.

    Eu as merge invers: daca accidentul judecatoarei face parte dintr-o campanei mai ampla prin care regimul basescu isi loializeaza judecatori? O „manuta securista” intradevar i-a stricat ceva la directia masinii sa ii provoace accidentul? Judecatoarea poate fi de fapt , fara sa stie, o victima a regimului. i-au provocat accidentul si acum o santajeaza sa faca mizerii in justitie.

    Loializarea judecatorilor se face pe metoda deja perfectata prin care vechea securitate isi construia „armata” de informatori. „Patatii” salvati de la problemele penale daca colaborau.

    Regimul invrajbeste poporul. Oare cati judecatori au fost loializati cu inscenari securistoide? „Loializatii” ne fac rau la comanda si se razbuna pe noi iar noi ii uram.

  24. „Proiectul politic” traian băsescu a fost clocit și fătat de cea mai TENEBROASĂ secție a fostei securitați : cea programată să distrugă România și s-o sfârtece.
    În scopul prăbusirii Trianonului.
    Această subterană a securitații a fost sălașul detracatului trădar numit Pacepa.
    Adevăratul , UNICUL stăpan al lui Basescu.
    Și interfața lui cu șulărul , pasmarghiolul , rapacele zis Gitănștain.
    Restul , sunt povești , nu adevăruri.
    Povești fațarnice ,menite sa dezinformeze și să prostească lumea , povești din cele pritocite-n hrubele sekuritatii .
    celei de acum.
    Celei criminale și trădatoare
    și Traian Băsiste.

    [ eu , Șerban ]

  25. Oare de ce-l iubește Occidentul numai-și-numai pe Traian Băsescu ?
    Pentru că oamenii de acolo nu sunt proști .
    Ba , dimpotrivă : sunt chiar versați ; hulpavi , haini ,apucători.
    Si stiu cu certitudine că oricât-și-oricum ar scormoni pe-aici, așa ceva n-or mai găsi.
    în veci-de-veci.
    Nimeni nu are așa structură perfectă de Servitor.
    de Târator.
    Și de Trădar !
    Acest tâlhar-tătar infect e prea-placut străinilor , și de folos DOAR-LOR-ȘI-NUMAI-LOR . nu nouă .
    Minunile sunt rare, dar totuși mai apar din când-în-când .
    Băsescu este una dintre ele.
    Minunea este insă REA și NEAGRĂ .
    Strâmbă , hâdă . . . și clocind în ea blestem .

    Români : Stârpiți și nimiciți „Minunea”
    Și s-alungăm blestemul ;
    drept înăutru` iadului de unde îngrozitor a năvalit pe noi și peste viața ce-o trăim . . .
    și peste țara asta…
    Și să redăm neprețuitul zâmbet al Românilor de pretutindeni.
    Și bucuria și SPERANȚA lor . Amin . Să se-mplinească aceasta .

    *****

  26. @SimP, varianta ta nu tine, judecatoarea de la Cornetu era deja in sistem. De ce crezi ca s-a facut procuroare???, sarcina de serviciu. Mai ales cand taticutul ei a fost comandantul Militiei Galati inainte de Dec.89 asa ca nu putea saraca Securitate sa-i provoace accidentul, judecatoarea ruland cu peste 100km/ora atunci cand s-a produs accidentul este principala si singura vinovata pentru acest lucru. Ce a facut Secu=SRI???, a scos-o nevinovata in urma unui raport de constatare accident auto falsificat, a avansat-o mai apoi judecatoare ca s-o poata santaja cand e cazul.

  27. ***~~~ TIPSIA – cu – NISIP ~~~ ***
    și traian băsescu . . și ce-am văzut.

    Acum privesc Tipsia-cu-Nisip …
    și-ți văd chiar viitorul tău cel blestemat .
    Ce văd ? Privește dar și tu !
    Cum , tu nu vezi ?…. N-ai ochi sau .. ți-a pierit lumina-n ochiul ală rău ?!?
    Ai doar găvane și nu vezi cu ele ?
    Eu însă văd : și-ți spun și tie.
    Văd putregai și urâciuni . văd groază . . . văd blestemări și schilodeală .. corceală văd .
    ….Și otrăveli . Strâmbenie .. văd și cocarjare…
    Ești blestemat . Un zgripțor ești , scălâmb.
    Ești însemnat . Ești stârp . Ești hâd . . Ești uscătură.
    Ai încurcat-o căzaturo ….
    Pitește-te. Omoară-te . Dispari .

    [ eu ȘERBAN am scris aceasta . Și-încă altele și mai și . ]

  28. Cotidian grecesc acuzat de antisemitism

    autor: FrontPress 13.11.2008

    Un ziar grecesc a fost criticat de catre organizatia sionista americana Liga Anti-Defaimare (ADL) pentru ca a scris ca alegerea lui Barack Obama a fost “sfarsitul dominatiei evreiesti” in Statele Unite. In opinia celor de la ADL, acest lucru indica faptul ca “antisemitismul ramane viu in Grecia zilelor noastre”.
    Articolul de prima pagina care a starnit atatea controverse a fost publicat in 4 noiembrie in cotidianul Avriani si afirma ca “victoria anticipata a lui Obama in alegerile din Statele Unite este semnalul sfarsitului dominatiei evreiesti”.

  29. GRECII NU-S PUPINCURISTI

    Un cotidian elen a publicat o fotografie cu cancelarul german Angela Merkel în uniformă nazistă cu textul “Memorandum macht frei” (Memorandumul vă va face liberi), făcând referire la un slogan nazist și la acordul solicitat de creditori pentru un nou împrumut acordat Greciei, relatează Financial Times.

    “Acuzațiile la adresa Germaniei își au originea în suferința îndurată de greci în perioada 1941-1944, în timpul ocupației naziste. Dar nu este singura problmeă: gestionarea economică defectuoasă, corupția din sectorul public și disfuncționalitățile politice ar trebui să inspire mai degrabă o atitudine autocritică”, notează sursa precizată.

    „Cu toate acestea, critici pline de ură la adresa politicilor Germaniei în contextul crizei din zona euro apar săptămânal în presa greacă şi la posturile de televiziune”, subliniază publicaţia financiară.

    http://www.b1.ro/stiri/externe/un-ziar-grecesc-a-publicat-o-imagine-cu-angela-merkel-in-uniforma-nazista-foto-21484.html

  30. „Ne urâm prea mult unii pe alții ca să putem iubi ceva împreună

    Evenimentul principal din politica romaneasca este astazi sfarsitul, chiar si la nivel de aparente, a coabitarii politice intre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria. Victima colaterala a necoabitarii va fi si dosarul R.Moldova, considera prof. Dan Dungaciu.

    Intr-un interviu acordat Ziare.com la cateva zile de la vizita presedintelui Traian Basescu la Chisinau, directorul Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale al Academiei Romane vorbeste despre contextul acestei vizite, dar si despre faptul ca romanii de dincolo de Prut risca sa devina doar o tinta electorala, incepand cu alegerile europarlamentare, nu subiectul unui posibil proiect, coerent si asumat la nivel de societate in Romania.

    Cat priveste summit-ul din noiembrie de la Vilnius, prof. dr. Dan Dungaciu subliniaza ca important de urmarit este ce va primi Ucraina, dar si cum va reusi Chisinaul sa securizeze frontiera sa estica. “Fara asta, nimic nu se va face”, atentioneaza Dan Dungaciu.

    Ce impact a avut vizita presedintelui Basescu la Chisinau?

    Au fost multe vizite la si dinspre Chisinau care contureaza un tablou general mai complex. Presedintele Basescu a fost in vizita la Chisinau, apoi ministrul de Externe al R. Moldova a fost la Moscova, dupa o vizita la Bruxelles, la Chisinau a venit presedintele Turkmenistanului, Gurbanguli Berdimuhamedov, iar presedintele Timofti a plecat apoi la Kiev, unde a participat la celebrarea a 1.025 de ani de la crestinarea Rusiei Kievene. Un pachet de vizite, pe toti vectorii de miscare geopolitica ai Chisinaului de azi.

    Sa mai spunem ca presei de la Chisinau nu i-a scapat amanuntul, deloc lipsit de importanta, ca presedintele Turkmenistanului a fost intampinat direct la aeroport de catre presedintele R. Moldova, cu paine si sare, cu onoruri militare etc. Presedintele Romaniei, abia la resedinta de stat…

    Asa cum tot presa de la Chisinau relata despre faptul ca presedintele R. Moldova a plecat la Kiev unde, alaturi de presedintele Ucrainei, Victor Ianukovici, presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, si presedintele Serbiei, Tomislav Nikolic, l-a ascultat pe patriarhul Kiril care i-a numit pe cei patru “presedinti ai tarilor pravoslavnice fratesti”…

    A fost o compensatie la vizita presedintelui Basescu?

    Un reputat jurnalist de la Chisinau, Constantin Tanase, a numit acest gest un fel de sindrom de tipul “prea multa Europa”, de care se teme nitel Chisinaul, iar echilibrul poate fi restabilit cu “mai multa Rusie”, sau “mai multa Asie”, ca e acelasi lucru. Si jurnalistul conchidea cu tristete ca acest mesaj trimis de R. Moldova inainte de summit-ul de la Vilnius nu e de cel mai bun augur…

    Revenind la intrebare, nu cred ca ar fi vorba de compensatii, este vorba de acelasi sindrom al indeciziei pe care Chisinaul il resimte si astazi. Nu se angajeaza cu nimic pana la capat, crezand ca altcineva ii va rezolva problemele sau se vor rezolva de la sine. Sigur, nu e simplu sa faci politica sau geopolitica la frontiera euroatlantica, dar nu a fost simplu pentru niciunul dintre statele care s-au aflat, pe rand, in situatia asta si care au aderat ulterior. Indecizia de 20 de ani a R. Moldova nu a dat niciun rezultat semnificativ.

    Cum comentati declaratia premierului Ponta: “Si eu ma duc la Chisinau, dar cu treaba. Basescu a fost cu sentimente”?

    Este expresia unei evolutii interne. Evenimentul principal din politica romaneasca astazi este sfarsitul, chiar si la nivel de aparente, a coabitarii politice intre cele doua palate. Faptul ca au inceput disputele, fie ca e vorba de vizitele premierului in Asia, revenirea lui Hayssam, privatizarea de la CFR sau, iata, chestiunea R. Moldova este de rau augur.

    Suntem inca, din pacate, sub semnul polarizarii profunde. E un blestem. Dosarul R. Moldova va fi o victima colaterala a acestei necoabitari. Asta nu inseamna ca va disparea interesul, dar el va fi unul atintit la dividendele imediate, politice, fie ca e vorba de persoane sau de partide. Urmeaza o politizare a relatiei, care va incepe cu alegerile pentru Parlamentul European.

    Ce vreti sa spuneti prin “politizarea relatiei”?

    Cetatenii R. Moldova risca sa devina in primul rand tinta electorala, inclusiv pentru alegerile europarlamentare. Eu nu spun ca nu trebuie implicati in viata politica din Romania, o tara ai carei cetateni sunt (deci sunt si cetateni europeni), dar ca nu trebuie ca asta sa devina obiectivul major sau sa blocheze un proiect veritabil pentru R. Moldova, indiferent de rezultatele de la Vilnius.

    In al doilea rand, polarizarea interna pe relatia Cotroceni-Victoria blocheaza un posibil proiect al Romaniei pe Est, in special in relatia cu R. Moldova, coerent si asumat la nivel de societate. Deocamdata, nimeni nu are un proiect coerent pentru stanga Prutului, dincolo de retorica deja obositoare.

    Ar fi posibil un asemenea proiect in contextul actual?

    Nu. La baza oricarui proiect major trebuie sa existe un consens. Un consens la nivelul societatii, al clasei politice, al institutiilor guvernamentale, parlament etc. Or, deocamdata nu intrezarim asa ceva. Singurul proiect major al Romaniei reusit a fost integrarea euro-atlantica si a reusit pentru ca a functionat, fie si tacit, pe trei pasi: 1. Consens politic (partide) si societal (societate civila); 2. Consens la nivelul principalelor institutii politice (Presedintie, Guvern, Parlament); 3. Institutionalizarea proiectului (constructie de institutii care sa dureze mai mult decat un ciclu electoral) si asumarea lui dincolo de culori de partid.

    Asta e esenta Pactului de la Snagov, initiat si patronat de catre Academia Romana. Atata timp cat nu va exista ceva similar pentru R. Moldova – poate tot sub egida Academiei Romane, de ce nu? – nu se va schimba nimic esential.

    Dar exista macar premizele unui asemenea proiect acum?

    Nici vorba. Polarizarea continua si afecteaza si aceasta tema. E ridicol sa ne intrebam ca in povestea Albei ca Zapada, cine e cel mai performant pe R. Moldova din tara? Presedintia sau Guvernul? Ambele institutii, atat timp cat nu lucreaza concurential. Presedintia reprezinta Romania acolo, inclusiv simbolic, dar o Romania gestionata intern de catre guvern si girata de catre Parlament.

    Daca intra in concursul de frumusete, ambele institututii pierd, si pierde in primul rand proiectul ca atare, care nu se poate naste.

    In al doilea rand, Chisinaul nu este astazi tema majora pentru cei mai multi dintre politicieni, care simt ca e prea complicat acolo, greu de inteles, simt ca voturile si banii sunt in Occident, deci nu identifica niciun obiectiv imediat, pragmatic, pentru care ar fi interesati cu adevarat de R. Moldova.

    Sa nu ne facem iluzii. Nu avem deocamdata politicienii care sa fie purtatori de proiect care sa poata fi asumat la nivelul societatii romanesti. Ne uram prea mult unii pe altii ca sa putem iubi ceva impreuna.

    La Vilnius se va decide drumul ireversibil al republicii spre UE?

    Nu. Oricat ne-am dori cu toti asta. La Vilnius se va parafa, speram, Acordul de Asociere. Chisinaul nu va semna nimic, parafarea inseamana doar ca ambele parti sunt de acord cu textul documentului. Dar atentie: e un acord care nu contine, explicit, tinta finala, respectiv garantia pentru integrare europeana.

    Chiar daca se numeste la fel cu acordurile pregatite pentru Balcanii de Vest, tipul de acord pregatit pentru statelele din Parteneriatul Estic nu prevede explicit integrarea europeana. Si sunt o serie de state care cred ca o perspectiva clara de aderare la UE pentru statele Parteneriatului Estic ar incalca tocmai esenta si filosofia Parteneriatului Estic, care a fost creat pentru vecinii Europei, nu pentru candidatii la integrare europeana! Sper ca aceasta viziune sa nu prevaleze, totusi, desi are adepti.

    Dincolo de asta, Vilniusul a devenit la Chisinau, dar si la Bucuresti, un soi de psihoza colectiva, dar el in realitate nu este o miza in sine. Acordul de asociere poate fi parafat si maine, nu are nevoie de un cadru festiv, pentru ca e vorba, cum spuneam, doar de a conveni asupra unui text acceptat de ambele parti.

    Ceea ce e important de urmarit in noiembrie este ce va primi Ucraina la Vilnius si ce va urma pentru R. Moldova dupa Vilnius: foaie de parcurs, semnare in 2014 etc. Si, esential, cum va reusi Chisinaul sa securizeze frontiera sa estica. Fara asta, nimic nu se va face. Iar Parlamentul de la Chisinau nu da semne ca ar fi capabil sa isi asume securizarea frontierei, tema care a fost amanata. E si un pic ridicol. Parlamentul se reuneste in toamna, iar tema securizarii frontierei estice va fi discutata abia in octombrie, adica cu o luna inainte de Vilnius…

    Se va decide la Vilnius ceva in legatura cu liberalizarea vizelor pentru cetatenii R. Moldova?

    Am spus ca fara securizarea frontierei estice, liberalizarea sau semnarea acordurilor este o Fata Morgana sau o minciuna politica.

    Pe de alta parte, ceea ce nu se spune explicit la Chisinau, este ca liberalizarea vizelor nu are nicio legatura cu Acordul de Asociere! Este alt dosar, extrem de complicat in conditile in care multe state europene nu vor nici extindere, nici emigranti. Iar daca vor, de ce nu ar dori liberalizarea pentru rusi, care fac turism in Europa in masura si mai mare decat cetatenii moldoveni sau ucraineni, aduc bani la bugete etc.? Sigur, aduc rusii si alte chestiuni, mai putin placute, dar aspectul economic nu poate fi neglijat.

    Liberalizarea vizelor pentru R. Moldova este un obiectiv indepartat, desi ar fi vital pentru ca partida proeuropeana de la Chisinau sa ramana la guvernare dupa alegerile din 2014 sau inceputul lui 2015. Cred insa ca este suficient de realista ca sa nu se bazeze doar pe asta.”

    http://stelapopa.unimedia.md/

  31. Pestele de la cap se impute iar capo di tutti capi este securistul mincinos, bisnitar, hot si betiv Traian Macam de Bascovina n-a construit nimic in cei 23 de ani pe cand a detinut functiile de ministru al transporturilor, primar si acum cea de presedinte al Romaniei demis de popor dar salvat de Barosso, Reding si Merkel. Asa ca Basinescu este un mare fas, fas, fas de fas care fara sprijinul Securitatii ar fi dat de mult coltul, coma alcoolica, fiind gasit fara suflare in vreun boschet din portul Constanta.

  32. D-le Voiculescu, daca PSD si PNL nu vor s-o faca luati voi PC initiativa si darmati-l pe Traian Macac de Bascovina de pe soclu, soclu la care se uita cu atata incantare cei ca Barroso, Merkel, Reding si alte cuvantatoare externe ce l-au salvat pe mafiotul chior de la demitere definitiva in 2012, intocmind mapa profesionala a smenarului si bisnitarului securist ce tot isi bate joc de aceasta tara din toate functiile avute de dupa Dec.89. Mapa care sa contina toate dosarele penale ale acestu-i infractor de drept comun impreuna impreuna cu procurorii si judecatorii care i-au dat IUP, NUP, SUP si posturile cheie din CCR, CSM, DIICOT, DNA si Parchetul General in care acestia au fost numiti drept multumire ca l-au slavat pe escorc de la inchisoare. Si aceeas mapa odata intocmita trimiteti-o si tuturor agentiilor internationale presa si guvernelor din Franta, Anglia, Spania, Italia, Germani, USA. Bineinteles fara a omite din aceasta mapa si incendierea portului Rouen pe cand bisnitarul Macac Traian de Bascovian face pe capitanul de nava.

Comentariile sunt închise.