În legătură cu mine s-au spus, în timp, multe neadevăruri. Unele au fost generate din rea-credință, altele au fost simple manipulări, minciuni grosolane.

Mai mult sau mai puțin grave, aceste minciuni au făcut ca mulți dintre voi să vă îndoiți de mine.

În topul celor mai absurde minciuni se află aberațiile lansate, în vara lui 2014, la adresa mea de Marian Căpătână – unul dintre oamenii Mafiei lui Băsescu.

Am semnalat public minciuna și l-am dat în judecată pe Marian Căpățână pentru afirmațiile sale mincinoase. Iar instanța a constatat că Marian Căpătână a mințit și că se impune angajarea răspunderii sale civile delictuale.

La fel, am câștigat în instanță și procesul pentru calomnie împotriva RTV și Sorina Matei. Atunci, acoperita Sorina Matei  a mințit, în mod rușinos, opinia publică și telespectatorii RTV susținând că, în 2013, eu aș fi condiționat aparițiile lui Crin Antonescu la posturile trustului Intact.

Acestea sunt date obiective. Și voi continua să vi le arăt.

Adevărul începe să apară.

Timp de 10 ani mi-am asumat o luptă politică în numele celor care nu se pot apăra singuri. O luptă politică cu un Traian Băsescu care a făcut enorm de mult rău României.

7 COMENTARII

  1. Nu dumneata spuneai ca ai vărsat la securitate găleata doar ca sa aibă ce sa mănânce si copilașii? Ba da,si eu te am auzit.E interesant de aflat daca i ai dat în judecată pe canadienii ăia,stii tu care.

    • @ Babe Ruth: ”canadienii aia” au mancat milioane de dolari de la romani fara sa rezolve nimic. Ceausescu nu a avut conturi secrete iar daca a avut, acestea nu au nicio legatura cu mine.

  2. D-le Voiculescu, Am stat mult in dubii daca sa va scriu.Eu sunt un cetatean simplu dar la o varsta onorabila la care zic ca am capatat ceva experienta de viata.Dar credeti-ma ca am ajuns si eu in situatia de a fi bulversata si de a nu mai intelege ce se petrece in societatea noastra,de a nu mai crede in nimeni si in nimic.Eu am incercat sa vad in general ce a facut un om bine ptr semenii lui si de aceea indiferent care sunt faptele ptr care sunteti incriminat (adevarate su neadevarate )eu v-am admirat ptr lucrurile bune pe care le-ati facut ptr oameni si nu sunt putine!!!Ati promavat si excelenta ,ati ajutat oameni lipsiti de speranta ,pe care nimeni nu-i baga in seama,oameni aflati pe malul prapastiei!!In lupta dvs contra mafiei basiste v-ati pus iinsasi libertatea dvs.in pericol ceeace nu multi au cutezat sa o faca!!Ati promovat cat ati fost in Senat legi care sa ajute societatea si-mi pare rau ca cea mai viabila constructie USL nu a mers.!!Va doresc sa treceti cu bine peste aceasta incercare!!Multa sanatate!!

  3. Asa dom’ profesor, nu va lasati.
    Si baietii de la Antena 3 lupta la baioneta in fiecare seara.
    Mircea chiar zice cateodata ca sta in transeu. Mai rar angajat asa devotat.
    Cand aveti ceva timp sa scrieti pe aici ne confirmati si noua daca este adevarat ca in 1991 ati varsat cam 230 de milioane USD drept capital social in conturile a trei firme ?
    Eu sunt sceptic cu informatia asta, dar unii zic ca e adevarat, asa ca sa ne spuneti dvs. ce si cum.

    • @ John Doe: Draga John, iti raspund la intrebare: este o intoxicare! Daca vrei sa fim siguri, spune-mi si mie care sunt cele trei firme in care as fi varsat eu 230 de milioane de dolari capital social? cum se numesc?

  4. Inaintea luptei v-ati asumat o alianta domnule Voiculescu si asta dupa ce avuseserati una cu PSD-ul pe listele caruia intraserati in Parlamentul Romanie!
    Unii dintre noi nu au uitat asta! mai sunt si alte lucruri pe care nu le-au uitat, cum ar fi prezenta la emisiunea lui Gadea pentru a ne explica de ce ati demisionat din parlament, considerandu-ne mai prosti decat suntem!
    Sunt cateva lucruri (cateva mai multe) pe care unii dintre noi nu le-au uitat!
    Aceste lucruri ne-au facut pe unii dintre noi sa nu ne mai uitam la Antena 3 si sa nu-i mai simpatizam pe Badea si pe Gadea!
    Tot noi astia de care va spun , am sesizat si nedreptatile care vi s-au facut dvs si antenelor!

    • @ Nina: Este dreptul dumneavoastra fundamental de a va place sau nu ceva, orice! faptul ca ati sesizat si nedreptatile, va onoreaza!

Comentariile sunt închise.