Am stat departe de blog în ultima vreme. A fost o perioadă complicată pentru mine. Zilele lungi, termenele de liberare, așteptarea, spitalul, problemele de sănătate – pe care, în curând, voi merge să le rezolv, ieșirea din spital și, mai ales, reîntâlnirea cu familia. Multe dintre detalii le voi păstra pentru mine. Alte experiențe sau gânduri, cu timpul, poate vi le voi povesti.

A fost o grea încercare la care au fost supuși oameni nevinovați. Pe de o parte, cele 11 persoane care au fost târâte fără vină într-un proces politic nedrept, iar pe de altă parte prietenii și familia mea. Cel mai mult a suferit familia.

din-nou-alaturi-de-familie

nepoatele-mele-cele-mai-mici

P.S.: Nepoatele mele (cele mai mici) m-au ajutat cu un update rapid. :-)

primii-mei-nepoti

Mi-am amintit cu mult drag de această fotografie cu primii mei nepoți. Acum sunt un bunic bogat: am 7 nepoți.

14 COMENTARII

  1. Ma bucur pentru dumneavoastra, desi va vad zambind in fotografii parca ceva va umbreste fata, experienta asta a lasat urme dar..sunteti acasa :) acum e bine! Sanatate! Lia

  2. 7 népoti sunt o mare comoara!
    Felucitari si Va doresc sa va bucurati cu mare drag de ei!
    Multa sanatate!

  3. cel mai mare jaf si cea mai mare nedreptate facute de un presedinte-pirat de tara unui cetatean al acestei tari, cu ajutorul unei asa zise justitii! este cel mai periculos precedent creat si trebuie reanalizat urgent pt a nu fi dat de exemplu de urmat in alte procese! desi nu cred ca e posibil sa uitati asa ceva, va doresc numai liniste si pace in suflet!

  4. Vă doresc multă sănătate şi mă bucur sincer că sunteţi liber şi alături de cei dragi! Felicitări pentru cei 7 nepoţi şi … pentru Antena 3!

  5. Domnule Profesor, Dan Voiculescu, una dintre cele mai eficiente solutii, prin care Romania poate deveni o democratie, ar fi faptul ca trustul Antena sa devina principalul canal de comunicare intre cetateni pentru a se organiza in societatea civila. Romania va reusi sa-si rezolve toate provocarile interne si externe, atunci cand la masa dialogului se vor afla si cetatenii organizati in societatea civila. Institutiile statului si clasa politica dintr-un stat sunt produsul cetatenilor din acel stat. Spune-mi ce clasa politica si ce institutii ale statului sunt in tara noastra sa-ti spun cine suntem. In Romania clasa politica si institutiile statului sunt produsul unui popor cu „perna pe gura”, a unui popor care nu are posibilitatea sa se exprime, a unui popor caruia i-au fost confiscate propriile mijloace de exprimare (tvr. ,radio), a unui popor manipulat. Trecutul este bine sa-l cunoastem, prezentu si viitorul ne obliga. Avem o expertiza civica de multi ani, o putem pune in practica. Asa putem schimba situatia din Romania. Cu mult respect.

  6. Domnule Voiculescu sunt convins ca sunteti un geniu. Nu vreau sa ma bag in polemici referitor la coruptie , dar am si eu doua intrebari : inainte de anul 89 era coruptie? Si a doua intrebare , cum putem opri acest microb?

  7. Buna ziua , ne am găsit întâmplator in telegondola anul trecut , suntem cei cu probleme și mi pare rău ca nu v am lăsat nr de tel . 0769691817

Comentariile sunt închise.