În numele tinerilor care s-au uitat cu speranță la “guvernul tău de tehnocrați”, nevoiți fiind să lase părinți, familie și țară pentru a avea o pâine mai bună peste hotare?
Vorbești în numele studenților eminenți care nu își găsesc locul aici, în țara asta frumoasă, să pună umărul la reconstrucția ei?

Ce ai făcut tu ca Ministru al Agriculturii în afară de a mai arunca o mână de pământ pe sărăcia pe care ai lăsat-o în urma ta? Ce ai făcut tu ca Prim Ministru în afară de a dezamăgi un popor întreg ce și-a pus speranțele în capacitățile și verticalitatea ta?
Cum simți românește când vezi că și tu ai contribuit la sărăcia neamului tău?

Iar acum, cu foarte multă îndrăzneală, te folosești de evenimentele triste din 10 august prin care a trecut România pentru a încerca să manipulezi o țară întreagă cu singurul scop ascuns de a-ți stăpâni foamea. Doar că foamea ta este diferită față de foamea oamenilor pe care încerci să îi manipulezi, singura ta foame este de putere.

Da, este ușor să arunci cu pietre în alții, Domnule Cioloș, dar când faci un exercițiu de sinceritate, tu știi că demult nu mai simți românește. Poate nu ai făcut-o niciodată.

Păcat, Domnule Cioloș, binele dumneavoastră și al celor care stau în spatele dumneavoastră este răul unui popor care s-a uitat cu speranță la dumneavoastră atunci când v-a creditat.

7 COMENTARII

  1. Stimate Domnule Profesor,

    Stiti foarte bine ca toti tradatorii sunt aceasi marie cu alta palarie care s-au cocotat in rolul dorit doar imbracand haina dezonoarei.

    Se poate spune realist ca deja este prea tarziu pt a recupera prejudiciile.
    Vor plati pana la urma atat lichelele cat si tradatorii dar si si copii si nepotii lor pt nenorocirile provocate direct si mai ales pt jaful girat de ei ca si cozi de topor.

    DAR pana atunci, este mare nevoie sa se trezeasca cetatenii adevarati.

    Este necesar sa fie amorsate nuclee ale reinventarii unei noi societati.

    Aveti posibilitatea de a valorifica capacitatea INTACTGROUP MEDIA pt a llansa la nivel national, alauri de asociatii ale oamenilor de afaceri, diverse proiecte care dincolo de transformarea societatii, pot genera deja venituri.

    Aceste obiective nu ar mai sta la cheremul parazitilor dn sfere de conducere ale societatii si se pot scurtcircuita chiar strategiile de infundare a Romaniei in fanariotismul feudal inamolit in care se complac absolut toate partidele actuale.

    Va doresc multa putere si sanatate
    Sunt sigur ca veti continua sa va afirmati ca un stalp puternic al societatii moderne

    Cu respect
    Ion Sandru

    • Adevărul este ca ulei, iese mereu la suprafață. Cred că este de datoria noastră a tuturor să punem accent pe educația viitoarei generații. Prin tineri se poate vindeca răul creat în atâția ani.

  2. In numele Serviciilor franceze, Structurilor masonice franceze pe care le sponsorizeaza Soros si sefii lui.

  3. Ciolos vorbeste in numele celui care-l finanteaza…..pe el nu il intereseaza soarta romanilor ci il intereseaza punga finantistului cel care-l sustine,si ca sa fiu mai explicita Ciolos ar fi in stare sa sacrifice un popor pentru un oligarh.

  4. Eu cred ca ciolos acest venetic pus acolo de tatuca lui soros cu ordine clare,si bine precizate,este in spatele unor reviste si ziare din romania care nu fac altceva decat sa intoxice piata din romania cu mesaje de dezbinare si sa produca ura intre romani….pune in aplicare celebrul dicton latinesc,,dezbina si conduce,,

Comentariile sunt închise.