Doar am promis. În fiecare joi (dacă nu intervine ceva grav: cade guvernul, se strică iar proverbialul aer condiţionat etc) mă întâlnesc cu 2,3,4,5 comentatori inspiraţi. Mâine va fi o zi de probă, cu doar doi sau trei invitaţi. Lista iniţială a fost mai lungă, însă pentru ”episodul-pilot” (din care eu unul am de învăţat) prefer să nu ne grăbim cu cantitatea: avem în faţă o vară plină de întâlniri…

Despre cum a decurs întâlnirea şi despre cei care au avut bunăvoinţa să-mi acorde din timpul lor – vineri.

9 COMENTARII

  1. Sper să aveţi emisiunea înregistrată şi pe site-ul oficial al antenelor, fiindcă momentan nu pot vedea live la TV. Mă intrigă să văd acest episod pilot şi vă urez cu această ocazie multă baftă şi reuşite depline. :)
    Aceeaşi,
    Elena U.

  2. Buna ziua D-le Voiculescu…nu o sa incep prin a scrie cat de mult va apreciez ca persoana, sau om politic samd…dar am intrat pe blog-ul Dvs. de cateva ori din momentul in care a fost prezentat pe post in emisiunea D-lui Badea, iar acum vazand, mai bine zis citind ceva legat de intalniri, mi s-a starnit curiozitatea si interesul, deaceea va rog daca puteti, sau poate cineva sa imi spuna si mie despre ce intalniri este vorba, unde, cand samd….Multumesc….si abia astept sa primesc un raspuns

  3. Pentru Dulcesa Elena,

    Nu crezi ca daca se va face acest lucru public se va crede ca dl. Voiculescu face acest lucru pentru capital electoral? Gen….Intalnirea Presedintelui cu clasa muncitoare?
    Cineva ce nu sta pe blog toata ziua…si nu are acces la internet ci e cu fundul in sus la strans capsuni la Negresti Oas, cand va vedea aceasta inalnire la TV o sa zica ca e aranjata, pentru electorat…..
    Rezultatul final e cel care conteaza…Iar un rezultat bun se face prin munca asidua si MAI putin prin campanii de PR.
    Degeaba se ducea Agaton la Sighisoara si aparea la TV ca un mare salvator al turismului, pentru proiectul Dracula Parc ca tot nu a iesit nimic….
    Pe termen mediu si lung a pierdut.
    Asteptam cu nerabdare rezultatul intalnirii pe blog,precum si impresiile celor ce v-or participa.
    succes

  4. Dacă mi se îngăduie, am un răspuns către andron:
    Eu (io) nu ştiu cum percepe întreaga comunitate care culege căpşuni în Negreşti Oaş şi Halmeu (jud. Satu Mare) ceea ce se întâmplă în blogosferă şi nici nu consider acest blog a fi fructificat pe criterii politice, după cum deduc din contextul şi din postările Domnului Dan Voiculescu! Însă dacă pe dumneata te interesează obligatoriu acest aspect, nu ai decât să mergi şi să constaţi singur acest lucru, privind oricum subiectiv situaţia. Nu am intrat aici ca să mă angrenez în vreo campanie politică, dar nici ca s-o susţin, dacă la asta te-ai gândit. Prefer să merg pe urmele lui Mircea Badea.
    Numai bine!

  5. Domnule, felicitari pentru oamenii de care v-ati inconjurat. O sa stiti dvs. ce vreau sa zic ;)

  6. Stimate Dl Dan Voiculescu

    nu stiu daca a-ti mai primit scrisoriile mele,in care scriam despr eniste proiecte.
    Acuma intreb,cum se poate initia la guvern un proiect pt. reducerea somajului si rezolvarea problemelor de locuinta a multor tineri care vor sa ramana la oras.
    Pe scurt;Somerii cei care vor sa se mute la tara si sa lucreze cel putin 1 ha. de pamant,statul sa le cumpere apartamentele la preturiile din toamana trecuta si sa le vanda tanariilor la acelas pret fara dobanda ,pe acre sa returneze in 10 ani.
    Cam pt. 300000 familii de someri ar trebuii 12 miliarde euro,e prea mult ,cred ca nu,mai ales ca astfel nu le mai trebuie dati banii de somaj,cred ac nici UE. nu va fi inpotriva agriculturii de subzistenta in aceste conditaii si ar ajuta cu niste fonduri.
    Stimate Dl SEnator,in Senat nu se poate depune o astfel de initiativa legislativa?
    Cu stima.
    E.U.

Comentariile sunt închise.