Pentru sorined, in Romania chiar se organizează alegeri libere, votează, creează-ţi premisele să ai un altfel de cincinal prezidenţial.

Pentru valentin vasilescu şi Andra, mesajele îmi aparţin, dar salut neîncrederea voastră: e un semn de inteligenţă şi, totodată, o provocare.

Pentru nedormitul, si eu ma intreb acelasi lucru. Oare ce salariu au Badea si Stan? Dar pe al lui Gadea il stii?

Pentru MAX, în locul emisiunilor TV prefer întâlnirile directe cu oamenii. Sunt mai aproape de adevăr. Îţi mulţumesc oricum pentru invitaţie şi poate ne vom întâlni.

Pentru Andrei all from USA: Salut atenţia pe care o acorzi acestui blog. Moderarea vizează strict eliminarea expresiilor licenţioase. În orice democraţie, „puterea” este modalitatea prin care partidele politice pot construi o viaţă mai bună. Evident, cu condiţia ca liderii acestor partide să aibă integritate, inteligenţă şi viziune.

Pentru lulu, de ce scapam?

Pentru badmf, e adevărat, fiecare are antenele şi adevărurile lui.

Pentru Floricel, fumezi prea mult, tutunul dăunează grav sănătăţii.

Pentru bitavk, şi eu urmăresc Turul Frantei… în limita posibilului. Stiu ca îl transmit pe Eurosport.

Pentru Sandman, aşa este, sunt profesionişti veritabili.

Pentru mariusm, îmi place libertatea presei şi cred în puterea umorului inteligent.

Pentru Lorelei şi Cosi, cateva informatii succinte: l-am interpelat de 3 ori pe premierul Boc în legătură cu nepublicarea Normele metodologice privind aplicarea Legii nr.1/2009. Fundaţia pentru protecţia cetăţenilor împotriva abuzurilor statului(FACIAS) a dat în judecată Guvernul din acelaşi motiv. Cu toată opoziţia domnului Boc, aceste Norme vor fi publicate.

Pentru fanel, aparent paradoxal, între responsabilităţile statului de număr 1 este şi aceea a calităţii numărului 2. Dacă numărul 2 se depreciază, numărul 1 nu va mai avea concurenţa necesară pentru a progresa. Referitor la calităţile şi defectele primarului Piedone, cred că cel mai corect calificativ îl aflăm de la cetăţenii sectorului 4.

Pentru Corbalb, imi place sa cred ca, totusi, manipularea nu este implicita liderului. Oricum, consistenta ideilor tale merita o discutie mai ampla.

Pentru Patriotul: Nu.

Pentru ramo, de acord cu tine, din opoziţie nu poţi construi, nu poţi aplica programe de guvernare. Partidele au nevoie de integritate, inteligenţă şi viziune.

Pentru Jademan: am construit o familie, un trust, o viaţă concretă, n-am avut timp să creez legende. Autorii legendelor sunt, întotdeauna, ceilalţi.

Pentru Alecs, doar o sectă?

Pentru em: la fel ca tine, nici eu nu vad nicio legatura.

Pentru Cristina, intr-adevăr concursul Eurovision a devenit un exerciţiu de geopolitică.

Pentru Lululemon, eu cred ca te-ai cenzurat singur, Mogulul doar a intuit dorinta ta.

Pentru Ellasarya, o emisiune mai lungă poate pierde din intensitatea actuală. Sau nu.

Pentru Mihai-Florin Gherasim: Mircea-preşedinte, cu ce v-a supărat?

Pentru adelina, trustul de presă este condus, în acest moment, de fiica mea, Camelia şi, la fel ca tine, şi eu cred că face o treabă extraordinară.

Pentru satan, nu-i puţin lucru să fi turnat grinzile turnului. Şi cum era batranul Gustave?

Pentru N. Ionescu 021 460 20 38, este numarul de la cabinetul senatorial.

Pentru Daniela, cred că secretariatul şcolii îti poate răspunde cel mai exact.

Pentru Mioara, cred că Mircea mă şi critică dar, e adevărat, nu mă înjură. Este decent şi inteligent deopotrivă.

Pentru daniel, eu admir, în general, profesionalismul veritabil si cred ca un pamflet inteligent si decent trebuie înţeles şi respectat.

Pentru adrian, te poţi înscrie în orice partid. Toate au „dezamăgiţii” lor. Îţi înţeleg şi accept ironia. Dar, şi-mi asum riscul de a deveni plictisitor, munca adevărata este, întotdeauna, un argument. Munceşte cu braţele, dar şi cu mintea, schimbă ceea ce nu merge, caută-ţi rostul.

Pentru daN, interesantă ideea ta, ai putea, face chiar tu un ziar electronic care sa contina temele tratate pe cele mai citite bloguri.

Pentru claponel, scapi cu adevărat de datorii doar atunci când ţi le plăteşti singur, altfel rămâi dator celui care le plăteşte pentru tine.

Pentru Hamsia şi manequinaroz, depăşirea unor stereotipuri, a unor prejudecăţi este unicul drum către libertatea de gândire şi de expresie.

Pentru Adrian, cred, cu adevărat, în inteligenţa şi profesionalismul celor pe care i-ai amintit, după cum urmăresc cu atenţie opiniile şi demersurile domnului Popescu.

14 COMENTARII

  1. eu lam vazut ca tot vorbeste in batjocura(e vorba de Mircea Badea) spunand asa, dupa publicitate : Iar s-a lungit publicitatea , trebuie sa vorbesc cu mogulul sa mareasca leafa.(probabil o referire ca e leafa prea mica)

    Ne puteti spune cam ce „leafa” are domnul Mircea Badea pentru ca tot zice ca a fost sarac ca stie cum e sa fi muritor de foame(nu-l contest pentru ca nu stiu), dar el foloseste trecutul „am fost”, atunci inseamna ca acum are din ce trai si nu este muritor de foame. Si daca nu puteti spune public macar private pe email. Multumesc.

  2. „scapi cu adevărat de datorii doar atunci când ţi le plăteşti singur, altfel rămâi dator celui care le plăteşte pentru tine.”

    puteam sa jur ca acesta va fi raspunsul pe care i-l veti da lui claponel :)
    inteligent, trebuie sa recunosc dar nu se aplica. Mircea e prea mindru ca sa accepte. ceea ce mi se pare corect.

    la alte varainte in afara de pomana v-ati gindit?? par igzamplu o marire substantiala de salariu sau o binemeritata „prima” (mai nou v-a facut rating si la blog nu numai la tv!)

    daca tot vorbim de plati si datorii, nu cred ca Badea ar iesi dator in fata dvs, oricare ar fi datele ecuatiei si oricite necunoscute ar avea ea. sa nu uitam ca el va plateste pe dvs, nu invers. e doar o chestiune de interpretare/ circumstante cine cui da/ ia banii.

  3. @Micutzu
    Tu chiar nu intelegi ca baiatul merita,pe praful asta sa mai faci si profit inseamna ca esti cineva.
    PS-Tu cine esti?

  4. un blog original:) si e evident ca sunteti foarte dispus la dialog cu cititorii! initial am vrut sa va sfatuiasc sa raspundeti ca si ceilalti bloggeri in casuta de comm din josul postului respectiv dar asa blogul si-ar pierde originalitatea:).incep sa va apreciez pentru efortul de a raspunde aproape fiecarui cititor!e un gest mare!

  5. @Micutzu – Mircea Badea nu vorbeste in batjocura. Daca asta intelegi tu din ironia „fina” a lui in anumite situatii atunci …ca sa-l citez: „Bine !”.
    Si ca sa-l citez si pe Jack Nicholson(The Bucket List): „Mama ta nu te-a invatat ca nu-i frumos sa vorbesti/intrebi despre banii cuiva ?”
    Curiozitatea asta este demna neamului romanesc, adica:
    – Sa vezi cat are ala, ce face ala etc. Lucru de la care ni se trag foarte multe probleme, da’ asta e … Pana ajungem si noi la o idee de civilizatie mai dureaza.

  6. sa inteleg ca prestatia lui badea se inscrie din punctul dvs de vedere in zona pamfletului inteligent si decent?
    M-ati dezamagit! :((
    Pot intelege ideea de comercial, pot intelege necesitatea unei voci care sa-l mai piste pe basescu… ok… dar sa-mi spuneti mie ca badea se inscrie ca scara dvs de valori, ca e vorba de inteligenta (eu nu ma refer la el ca om, ci la personaj) si decenta (asta nu o cred nici tancii de la gradinita) inseamna ca ori am impresia ca ma duceti cu presul, ori m-am pacalit eu atunci cand mi-am facut o parere buna despre principiile dvs…
    cu stima
    daniel

  7. „Referitor la calităţile şi defectele primarului Piedone, cred că cel mai corect calificativ îl aflăm de la cetăţenii sectorului 4.”

    wow Piedone mai e primar la sect. 4 … probabil ca e foarte ocupat cu statu`n birou (n-as vrea sa fiu cinic dar daca-s avea fizicul lui mi-ar fi foarte greu sa fac plimbari prin sector sa vad care`s probleme urgente de rezolvat)
    locuiesc in sectorul 4 foarte aproape de mare casa a poporului si in afara de „hei-rup-ul ala de dupa alegeri atunci cand domn` primar a impanzit sectorul de banci si copaci ornamentali (in unele locuri in dauna unor locuri de parcare din cartier) si plantarea de floricele pe marginea bulevardului in rest n-am vazut nimic – evident ca nu cred ca ar trebui sa ne mire faptul ca strazile sunt curatate in fiecare zi (desi se mai intampla si accidente cand nu trec) sau ca cei responsabili cu curatenia pe strazi si trotuare ar trebui sa intre si in spatiile verzi sa faca curatenie nu sa arunge gunoiul adunat de pe trotuar astea sunt chestii normale care`r trebui sa se intample cu regularitate in fiece zi pe strazile capitalei …
    e foarte adevarat ca n-am votat cu acest domn – deci acum in mod normal n-ar trebui sa am prea multe pretentii … si n-am, chiar n-am pretentii … dar revin la ce spunea domnu` voiculescu` si`l intreb: mai e prima piedone?!

  8. – prima atentie acordata comentariilor mele am luat-o ca politete, a doua o iau ca „amenintare”, daca pe viitor pare ca sunt apt de o discutie ampla atunci te invit cu respect la Blaj (unde oricum este o zona saraca in politichie- alta decat cea de culoare portocalie) si la un gratarel traditional si un vin de regiune om dezbate sau pur si simplu ne vom cunoste…Am putea „provoca” o intalnire cu mai multi participanti alesi din aceasta comunitate virtuala a blogului.

  9. N-ar fi mai simplu sa se mute emisiunile in studiouri diferite? :)

    In ceea ce-o priveste pe Andra Fana lu’ Udrea, lucrurile se pot schimba: e suficient s-o invitati la un ceai si un piscot, intr-o emisiune „pe sticla” (asa cu i-a facut Udrea la Realitatea) si devine imediat adulatoarea domniei-voastre. Unii oameni chiar pot fi cumparati cu putin. :)

  10. Domnule Voiculescu…daca nu aveti bani de AER CONDITIONAT pt MIRCEA BADEA…macar cumparati un ventilator doua…! Micea este cel mai thare…se ia de toti si vede realitatea exact cum este ea :> , nu este o vedeta cu fitze(ca altii) nu este plin de „rasini” , ba chiar este modest si il respect pt asta !

  11. Sincer nu ma asteptam ca o persoana de anvergura dvs. sa raspunda la fiecare persoana in parte. Felicitaripentru lucrul asta! Ati dat dovada ca sunteti un om de nota 10.

  12. multumesc ,domnule voiculescu,pentru atentia pe care mi-ati acordat-o,prin a-mi raspunde la mesaje.conteaza enorm,ca un om de „sus”,sa „coboare”privirea si la cei de”jos”.

Comentariile sunt închise.