Prima regulă a mogulului de cursă lungă: adaptează-te la timp si învată mereu. De la cei care se pricep mai bine ca tine. De la el, de exemplu.

12 COMENTARII

  1. Stimate domnule Voiculescu, am un mesaj foarte important pentru dumneavoastrã, în legãturã cu un plan de dezvoltare institutionalã. Deoarece doresc sã fiti singura persoanã care citeste continutul, fiind o chestiune de copyright, vã rog sã-mi indicati o adresã de mail la care sã vã trimit respectivul mesaj. Singura adresã de mail pe care am gãsit-o si are legãturã cu dvs. este a Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romãniei, dar astept sã-mi confirmati adresa la care sã expediez mail-ul.
    Cu deosebit respect,
    Alexandru Mîtã
    tel. 0745263446

  2. cred ca e o regula valabila pentru tot mediul de afaceri in general (cu un specific aparte pentru Romania) , nu numai pentru „moguli”

    La inceput de an va doresc sanatate si putina fericire atunci cand e nevoie pt ca „pentru restul exista Mastercard” vorba unei reclame . Cat despre partea materiala a anului cu strop de noroc , cu mai multa munca dublata de echilibru sa putem spera la un trai ma bun sa ne crestem copii . cu respect . La multi ani !

  3. Nu știu de ce, dar azi am capul greu, pardon, sunt mai grea de cap (zic azi doar de chi-chi): ce aveți dv. de învățat de la „el”?!

  4. Domnule Voiculescu, v-am trimis proiectul respectiv pe adresa office @fudv.ro a Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Descrierea proiectului se aflã în fisierul atasat.
    Cu deosebit respect,
    Alexandru Mîtã

  5. LA MULŢI ANI Maestre !!! Multă fericire sănătate şi bucurie alături de cei dragi.

    Un an nou implinit şi tot la fel ca anul trecut alături de cei tineri.

    Cu bine,

  6. Articolul cu pricina nu se bazeaza pe nici un fel de date, ci pe impresii. Autorului i se pare ca nu au existat efecte semnificative ale campaniilor online, dar nu-si sustine cu nimic aceasta concluzie. La fel de bine, si mie mi se pare ca in anumite medii online a facut cariera ideea ca e cool sa-l votezi pe Basescu, dar mai ales ca e uncool sa votezi cu Geoana.

  7. Acum că a trecut nebunia prezidentialelor, trebuie să ne povestiti cum a venit Basescu, vorba lui, cu ”caciula în mană” la Grivco. Era fesul ăla negru cu care mai apare pe la reparatiile de poduri si drumuri sau o pălărie mai de Doamne-ajută? Avea Băsescu vreo muscă pe căciulă când vorbea cu dvs? Sau a încercat să-si fure singur căciula la sfârsitul audientei? Dar, mai ales, trebuie să ne povestiti cum se căciulea dictatorul dobrogrean! Isi freca cusma în mână ca mujicul în fata boierului? Sau facea reverente cu palaria în pământ ca vasalul în fata seniorului, rugându-se: ”Dati-mi si mie niste voturi, dati-mi si mie niste voturi!

  8. Va trimit o incecare de epigrama

    Dezamagit de trustul Voiculescu,
    Constat o facatura la-ndemana,
    Care-l prezinta-n Grivco pe Basescu
    Ca pe-un milog ,cu caciula in mana!

  9. Daca mai suportati,mai adug una.

    Acum cinci ani ma CACIULEAM,va jur,

    Sa-nchei la GRIVCO pactruri”imorale”,

    Dar astazi am „STRUCTURI” si am parale

    Cu care sa va cumpar si sa FUR!

  10. Totusi…articolele serioase de altadata unde sunt!??
    Despre Guvernarea 2012, emisiunea mult promisa, concursul de idei de afaceri, diferitele proiecte ale cool mogulului sau, pur si simplu, acele „raspunsuri pe stil vechi”?!?…

Comentariile sunt închise.