1. Am văzut cu oarece întârziere ideea celor de la Agentia de rating politic privind invitarea bloggerilor la evenimente politice într-un mod similar presei clasice. Sunt perfect de acord si multumesc de sugestie. Pentru acreditări la evenimentele mele, trimiteti un mail pe [email protected]. Pentru evenimente PC, desi bănuiesc că pot pune o ”pilă”, e mai bine să vorbiti direct cu noua echipă de conducere, prin biroul de presă.

2. Vineri si-a serbat ziua de nastere, la cabinetul meu senatorial din sectorul 4, Ioana Alexandra. Care a împlinit 3 ani, se teme de baloanele colorate si îl consideră pe Scooby Doo cel mai bun prieten. La multi ani, Ioana!

26 COMENTARII

  1. Urmaresc,live(atat cat transmite antena 3) congresul PC.Si suspansul-o noua alianta sau nu? PNL sau PSD? Si astept sa vad,daca sa mai cred in ceva sau nu! Deocamdata nu mai cred in nimic.In spatele vorbelor frumoase nu este nimic.Doar fatada.Urmeaza sa vorbeasca Marginean,de! hunedorean de-al nostru. Nici in el nu-mi pun nici o speranta.Ardelean care incepe discursul cu ghiocei.Se pot face salata?Daca stau bine sa ma gandesc,si in PC si in Intact,foarte multi ardeleni.Stiu,grupul de la Cluj trebuie combatut cu grupul Ardelenilor!

  2. dupa congres acest partid se va alege cu o conducere si atat?!?…speram la o definire clara a ideologiei si la o asumare a unei modernizari in acest sens… fiti de dreapta in ceea ce priveste sansa individului, fiti de stanga in ceea ce priveste protectia, fiti de centru in ceea ce priveste identitatea acestui popor…

  3. @DV. te inseli,am trecut de revolta,de furie,si de acceptare.incepand de saptamana care va incepe,imi voi rascumpara asigurarea de viata,imi voi plati o parte din datorii,poate in maxim doua luni voi reusi sa-mi vand mostenirea de generatii(de pe vremea pandurilor lui Tudor),o amarata de fota cusuta cu fir de aur si argint(are si un pic de mov,chiar) si dupa aceea o sa-mi inchei socotelile cu viata.Am platit destul pretul ca am reusit sa traiesc atata timp cu handicap grav,am obosit sincer.Nu mai pot sa vad ca sansa de a iesi din criza sta in alocatia copiilor,in impozitul pe pensiile amarate,pe condamnarea la moarte a batranilor si copiilor.

  4. In alta ordine de idei,congresul seamana cu un concert”Pavarotti and friends”.Am facut slalom pe net,printre barfe si in concluzie,cred ca Pavarotti(Voiculescu) in final va canta cu Daniel Constantin(dupa barfe,prieten bun si apropiat),iar in corul vicepresedintilor vor canta Margineanu,Piedone,Liliana Minca(am citi ceva cu Loteria II).La final spectatorii vor aplauda la scena deschisa si congresul va fi reusit.(ptr.mine Pavarotti inseamna foarte mult,chiar daca nu mai e,deci nu interpretati gresit)

  5. @DV. M-am nascut Luci Panduru,stra-strabunicul meu a fost ofiter in oastea lui Tudor Vladimirescu,si probabil pandurul pierdut in timp,s-a revoltat.Bunicul meu a fost veteran de razboi si prizonier la rusi,comunist in ilegaliate cand vroiau sa salveze tara de nemti si sa poata trai toti bine,si a murit amarat si sarac doar cu o decoratie in piept.Imi pupa mainile in fiecare luna cand ma duceam cu pachet la el.Toti au luptat pentru cei multi multi si asa am fost crescuta,sa am un ideal si un tel.Le-am pierdut pe amandoua si pentru asta mi-e rusine.

  6. Am avut dreptate.Del grande”Pavarotti” a parasit”scena”in apauzele publicului politic,cedand locul tanarului”tenor”Daniel Constantin.Ocazional vor urma”concertele”-„Pavarotti and friends”,dar sa nu uitati ca ele au fost intotdeauna umaniste(umanitare).Daca era concurs pe blog,castigam,la ce „aglomeratie”a fost!

  7. daca am scris sau nu degeaba se va vedea la congres . Daca va repeta greselile din trecut sa se lase de pokitica mister DV …..

  8. Primele 1000 inscrierii on line in psd sunt recompesate cu o DACIA LOGAN.

    Urmatoarele 100′000 inscrieri vor fi recompensate cu sumele potrivit proiectului RABLA.

    Acestea sunt mesajele pe care le primesc Romani din SPANIA, ITALIA, PORTUGALIA si GRECIA.

    MINCIUNA se aseamana cu cea a lui geoana 25′000 Eu la revenirea in tara.

    Atentie !!!

  9. Intre Daniela si Daniel,
    Diferenta-i…de-un pixel;
    Partidul nu va creste mare,
    Cat timp n-are…admiratoare.

  10. Ce congres, ce realizare, incredibil! organizare buna, politici noi, entuziasm, conducere noua s.a. Tanarul ales presedinte are: discurs, charisma, nerv, curaj , proiect politic etc. jos palaria! Si tu, Dane, ai pus degetul pe rana: unire in simtire, alianta si fronda deschisa partidului stat. Asta-i solutia, asta se cere. Sper sa se realizeze. In conditiile astea noi, pot sa ma inscriu si eu in PC? Cu respect,

  11. Domnule Voiculescu
    Va rog a publica acest mesaj special. Va sunt recunoscator.

    O LOVITURA TERMINALA PENTRU REGIMUL BASESCU.
    AGENTUL ROSU VLADIMIR TISMANEANU A INTRAT IN USA CU UN PASAPORT SI UN NUME FALS !

    AMBASADA ROMANIEI IN SUA.
Ministru Consilier
 Domnule Cristian Gaginsky
Va rog trimiteti Presedintelui Romniei acest document.

    Presedintele Romaniei Traian Basescu.
    Excelenta
    Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El relefeaza pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane. Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea
    sa produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca in calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti.
    Va rog a confirma primirea memoriul si numarul de inregistrare.
    Robert Horvath Deva
    cineast USA
    DESCHIDETI: http://devanewyork.blogspot.com/

  12. @Roberth Horvath

    se pare ca sunteti in urma cu evenimentele din Romania recent
    „Valodea Tismaneanu a fost numit în fruntea Consiliului Ştiinţific al fostului Institutut pentru Investigarea Crimelor Comunismului”

    Loviturile Dvs sunt slabe……

  13. discutie intre 2 prieteni azi dimineata … auzi a iesit Daniel Constantin la PC presedinte .. e c..at…… tot Felix e sefu la partidul ala de televizor…cam atat despre congres .
    PS . DV arata a om imbatranit mult, clatinandu-se sub povara multor ganduri negre …mereu in alerta , tot limbajul non-verbal trada nesiguranta si anxietate . De fapt il simtisem din posturile de pe blog… imaginile doar au confirmat …trist… sunt convins ca il erodeaza incet incet problemele si si-ar dori o alfel de batranete …asta e
    @ Luci …tot respectul pentru o asa linie de predecesori … nu ii fa de rusine cu postari de genul …inchei socotelile … ce ar zice domnul Tudor de asa urmas ?

  14. Eu as vrea acreditare in momentul asta, dar nu prea a participa la evenimentele dumneavoastra (sunt putin cam departe ->cam 2300-2400 de km, respectiv Iasi-Bruxelles sau Bucuresti-Bruxelles, depinde cum preferati).
    As vrea acreditare pentru evenimentele PE sau vizite la CE. Prieten cu Dacian Ciolos cumva :-D?

  15. D-lui DV :

    Pe bloggeri ii inviti la conferinte,
    Ce spui tu Frantz?
    In lista ta de preferinte
    Or fi si cei din …Radio Sant?

  16. Ati invatat emot-„icoane” ca din cate se vede nu sunteti credincios.Mandria este fiica lu’ necuratu’ sa stiti!!!

  17. Ati invatat emot-”icoane” ca din cate se vede nu sunteti credincios.Mandria este fiica lu’ necuratu’ sa stiti!!!Daca ati dat 50.000 de eoro lu’ Daniel nu trebuia sa ii dai public.Nu cred ca acel om nu are un cont la banca!Sa fim seriosi oameni buni,in afara de Base si Urda,Daniel are vila.Daca o inchiria sau o scotea la vanzare si isi lua o garsoniera ce se intampla????Aaaaa,nu-s bani

  18. Mă prezint :

    Sânt Monica Beria , Beria Macovei
    Io sânt prokuroare , neam de derbedei …

Comentariile sunt închise.