Merita urmarita argumentatia din prima parte: aici.

17 COMENTARII

  1. SOLUTIA VOICULESCU PENTRU ROMANIA
    Repet. Regimul lui Basescu este terminat. Parafarea acestui lucru nu se poate face decat cu coptarea UDMR la orice alianta. In rest dupa o agitatie de moment totul va intra in normalul politic….. adica motiuni peste motiuni, fara finalitate sau rezultat. Singura solutie dinamizarea grupului mediatic Voiculescu prin atragerea unor ziaristi capabili sa creieze anchete serioase pentru regim. Una din ele ar fi primirea unei oferte care am facut-o la inceputul Dec anul trecut. Fiind vorba de o
    premiera mondiala…ea ar ridica prestigiul antenei 3. Iata postarea mea in acel moment aparuta pe blogul meu http://devanewyork.blogspot.com/

    UN ANUNT EXTREM DE IMPORTANT………..
    CATRE TOTI ZIARISTII ROMANI………….
    WIKILEAKS ANUNTA SFARSITUL MAFIEI BASESCU,
    TOATE AGENTIILE INTERNATIONALE AU PUBLICAT URMAT URMATOAREA STIRE DESPRE TRANSPORTUL ILEGAL DE ARME :Documentele WikiLeaks continua sa scoata la iveala lucruri noi, referitoare si la Romania. o telegrama a Departamentului de Stat american, trimisa in februarie 2008 Ambasadei SUA din Berlin, prin care ii cerea celei din urma sa discute cu guvernul german despre unele amanunte referitoare la un echipament necesar programului balistic iranian. In 2007, o firma din Germania avea de gand sa il trimita in Iran printr-un intermediar din C sau Rusia.In document se mai arata ca firma germana voia sa evite restrictiile impuse de Berlin in privinta livrarilor de echipamente necesare programului militar al Iranului. In telegrama se precizeaza ca in Romania exista un intermediar care putea livra materialul Iranului, insa nu indica numele acestui intermediar si nici traseul definitiv al camerei de teste.
    ANUNT EXTREM DE IMPORTANT……..
    DIN SURSE ABSOLUT CREDIBILE AM AFLAT NUMELE FIRMEI DIN ROMANIA SI EXACT ARMAMENTUL TRIMIS CATRE IRAN. SUNT IN POSESIA TUTUROR DETALILOR DESPRE ACEASTA ACTIUNE PORNITA DE LA BUCURESTI. SUNT GATA SA DESVALUI LEGATURILE CU SERVICILE SECRETE ROMANESTI SI FAPTUL CA PRESEDINTELE BASESCU CUNOSTEA UNTREAGA AFACERE. AM ANUNTAT IN DECURSUL ACESTEI ZILE… FBI DESPRE ACEASTA FILIERA ROMANA IRANIANA. ……SUNT PREGATIT SA TRIMIT ACESTE INFORMATII CU INTRADEVAR SENZATIONALE,….. CARE COMPLECTEAZA DESVALUIRILE WIKILEAKS, ORICARUI ZIAR SAU STATIE TV DIN ROMANIA CU CONDITIA SA MI SE ASIGURE PATERNITATEA INFORMATILOR. POT FI CONTACTAT PRIN TELEFON 212. 4638074 NEW YORK SAU PE ROBERT HORVATH BLOG.
    Robert Horvath Deva Nipon Press
    ADRESA E-MAIL [email protected]

  2. @ Dan Voiculescu
    După cum spuneam şi aici
    http://bibliotecarul.blogspot.com/2011/01/alianta-psdpcpnl.html
    efectul bumerang va apărea numai dacă scopul alianţei este „răsturnarea lui Traian Băsescu şi a PDL”.

    Domnule Voiculescu,
    Românii nu aşteaptă neapărat alţi lideri. Românii aşteaptă un alt tip de politică, una făcută de politicieni responsabili, competenţi, cinstiţi, bine intenţionaţi şi cărora le pasă că poporul o duce din ce în ce mai rău şi că toate serviciile pe care statul le oferă (inclusiv cele în care se încasează taxe şi impozite) funcţionează cu un înalt dispreţ faţă de cetăţean.

    Dacă această alianţă nu înseamnă decât o concentrare a atacului la adversar fără să se traducă într-un plan realist de refacere a realităţilor sociale greşite… sunt de acord cu domnul Cristian Pârvulescu şi cu efectul de bumerang. Ba cred că România riscă şi să intre într-o buclă care nu se opreşte decât prin mişcări de stradă fără precedent, încheiate cu o altă revoluţie. Sfatul meu pentru PNL-PC-PSD este să uite de lupta pentru putere şi să se concentreze pe lupta pentru România şi pentru români.

    PS.
    Încă un român disperat s-a înconjurat cu tricolorul şi a vrut să-şi dea foc.

  3. Corecta analiza lui Cristian Parvulescu! Este de asteptat, mai ales in aceste momente, ca populatia sa se simta dezamagita daca pe termen scurt noua alianta nu ofera ceva palpabil. Chiar daca toti liderii declara un plan pentru alegerile urmatoare, candidati comuni la parlamentare, alegeri locale etc, nu ar fi de ajuns pentru noi, cei mici si neinsemnati.

    Deci…ce planuiti pentru viitorul apropiat si care credeti ca sunt sansele de realizare?

    P.S.dl Ciuhodaru a primit recent o idee de la „cineva” pe care o apreciaza destul de mult referitor la dezvoltarea locala a Iasiului. Puteti discuta si dvs despre aceasta idee cu el: ar putea fi integrata, cu cateva modificari, intr-un eventual program de reforma.

    Dan Voiculescu: Aveti putintica rabdare :) …

  4. Merita urmarita intreaga argumentatie! Dar daca ne referim doar la prima parte, atunci e simplu, stiti ce aveti de facut! :) Sau nu? Si noi ne-am investit increderea in cine nu trebuie… E si speranta, dar sunt si foarte, foarte multe temeri.

  5. Încredere în analiştii politici

    Că PNL va creşte cu PC, lucrurile-s clare :
    Ne-o spune, franc, profesorul sui-generis ,
    Care va preciza, probabil data următoare ,
    Cu cât creşte, folosind Vimax … un penis .
    (C-aşa-i reclama-n subsol şi îi dăm crezare)

  6. cui apartine inpolitics ? asa ziceam si eu …

    am mai scris … un pas urias pt PC … unul mai mic pt PNL … fiecare a judecat pt el

  7. Consider ca din punct de vedere politic, PNL trebuia sa faca o mişcare ofensivă deoarece în sondaje se plafonase la un nivel de vot de 18-20 la sută, fără a avea perspective de creştere. Tot PNL trebuie să se clarifice din punct de vedere doctrinar. Această alianță cu PC obligă practic PNL să emită un punct de vedere în vederea clarificării acestei situații.

  8. În cadrul acestei alianțe, PSD va dori să îşi impună ideile, iar fără o poziţie puternică, PNL îşi va pierde vocea în această construcție politică.

  9. Alianţa de centru dreapta PNL – PC în perioada imediat următoare va trebui să pregătească un program de guvernare.

  10. GATA . M-AM HOTARAT SA PUBLIC ANCHETA MEA PERSONALA IN LEGATURA CU INTERMEDIARUL CARE TRANSMITEA TEHNOLOGIE GERMANA CATRE TEHERAN. (VEZI WIKILEAKS)
    ESTE INSASI…….. TRAIAN BASESCU.IN CAZUL IN CARE
    POSTAREA ESTE CENZURATA DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com/
    DATELE AU FOST TRANSMISE FBI. SPER CA DOMNUL VOICULESCU SA CEARA O ANCHETA ……DACA NU IN PARLAMENTUL MACAR LA ANTENA 3.
    VREMEA VORBELOR A TRECUT ESTE NEVOIE DE FAPTE.

  11. BASESCU TRIMITE ARME CATRE IRAN
    ( ANCHETA PERSONALA IN PREMIERA INTERNATIONALA )
    FILIERA GERMANA -ITALIANA – ROMANA -IRANIANA- TALIBAN
    Pana in acest moment cea mai importanta telegrama Wikileaks vorbeste despre
    Romania. Trimisa in februarie 2008 Ambasadei SUA din Berlin, prin care ii cerea celei din urma sa discute cu guvernul german despre unele amanunte referitoare la un echipament necesar programului balistic iranian. In 2007, o firma din Germania avea de gand sa il trimita in Iran printr-un intermediar de la Bucuresti tehnologie catre Iran. In document se mai arata ca firma germana voia sa evite restrictiile impuse de Berlin in privinta livrarilor de echipamente necesare programului militar al Iranului. In telegrama se precizeaza ca in Romania exista un intermediar care putea livra materialul Iranului, insa nu indica numele acestui intermediar si nici traseul definitiv al transportului.
    Am inceput o ancheta personala. Inainte de a trimite desvaluirile principalelor asociatii de presa le public in absoluta premiera pe blogul lui Dan Voiculescu.
    Rezultatele au fost inantate serviciului investigativ FBI . Mentionez ca m-am adresat Guvernului Romaniei cerand oficial o ancheta oficiala, Documentul a fost trimes prin Ambasadei Romaniei in SUA care a confirmat trimiterea catre „factorii raspunzatori”
    Vreau de la inceput sa precizez ca la Bucuresti activeaza mai multi intermediari
    filati pas cu pas de serviciile romanesti. Ele nu sunt lasate sa-si faca datoria iar in cazul arestarii lor Presedintele Romaniei Traian Basescu da ordin sa fie eliberati.
    Armele via Romania nu se opresc numai la Teheran ajungand pe campurile de lupta din Afganistan si Irak.
    ATENTIE :
    Principalul cumparator de armament si tehnologie europeana se numeste Bakhtiyari Homayoun avand intermediar o companie iraniana avand sediul
    in Bucuresti a cetateanului Hamid Masoumi un inalt ofiter superior al serviciului secret iranian. Compania se vroia specializata in echipament de telecomunicatii. Homayoun’s shopping list offers insight into the goals of Iran’s procurement networks and its ties to Islamic militants. Western intelligence officials say many of the munitions, explosives and other arms he ordered were probably intended not for the conventional military, but rather for proxy forces that are believed to be supported by Iran: the Iraqi insurgency, Hezbollah in Lebanon and Hamas in the Gaza Strip. U.S. military chiefs also have accused Iran of providing military assistance to the Taliban.
    Serviciul secret italian a urmarit si ascultat toate conversatiile din capitala Romaniei. ” The wiretaps show he also discussed offering the Iranian brass a 747 cargo jet, fuses for munitions and explosive chemicals – and that he outlined a startling proposal to create a secret Iranian operations base on Romanian soil.” Deci se lucra pe picior mare organizandu-se un centru ilegal de transport de arme , chimicale pentru explozibile, helicoptere si chiar un avion de transport care trebuia sa plece depe Otopeni.
    Interesul major era tehnologie pentru rachetele Romanesti sol -aer fabricate la
    la Ploiesti si care fusesera trimise in avans pe o filiera iordaniana si libaneza.
    Toate transporturile de armament romanesc trebuiau semnate si aprobate de Presedintele Basescu. Lucrurile au inceput sa se agraveze dramatic cand rachetele romanesti inbunatatite cu tehnologie germana au inceput sa doboare helicoptere americane . Dar spaima mare pentru mafia Basescu de armament a venit cand in parlamentul german a inceput o ancheta care dovedea ca tehnologie germna ucidea soldati germani din fortele NATO in Afganistan . In curand filiera iraniana cu sediul in Romania sa prabusit. Cei patru iranieni aflati in inchisorile italiene au informat din plin serviciile occidentale despre umbrela romaneasca. The Milan arms ring operated undetected for at least three years, authorities say, allegedly moving – or trying to move – sniper scopes, various types of munitions, explosive chemicals, helicopters, parachutes, helmets and scuba gear worth millions of dollars. The case has been reported in Italy, but transcripts of wiretaps, in court documents obtained offer a rare inside look at Iran’s aggressive global campaign to buy prohibited deadly goods. Using layers of front companies and smuggling pipelines run by Iran’s increasingly powerful security forces, Iranian buyers prowl black markets in search of suppliers ready to take a risk for a profit, according to investigators and Western intelligence officials interviewed for this article.

    Sper ca toate aceste sa intereseze pe domnul Voiculescu.
    VA CONTINUA

    Robert & Kiyoko Horvath Nipon Press special for Dan Voiculescu Blog

    http://devanewyork.blogspot.com/

    http://www.devagallery.com/

  12. Domnul Profesor,
    explicati-mi si mie de ce jurnalistii portocalii va pun porecle precum Felix (pisica),Varanul (o reptila simpatica), Sconcsul (care numai cand e foarte infricosat,”scuipa”).Ce au imbecilii astia cu bietele animale ?

  13. LUATĂ LA-NTREBĂRI

    Doamna Elena Urdea acceptă să răspundă la două întrebări recepţionate din partea unor huiduitori :
    1. Cum comentaţi execuţia prin sex colectiv, de către ţăranii răsculati, a frumoasei boieroaice din romanul „Răscoala” , capodopera lui Rebreanu ?
    R1 – Ca totală lipsă de antrenament sexual din partea decedatei !…
    2. Ca jurist ce vă pretindeţi ce soluţie vedeţi în cazul tentativei de sinucidere în incinta tribunalului din Timişoara a unui cetăţean înfăşurat în tricolorul îmbibat cu benzină, exasperat după 7 ani de indecizie a justiţiei ?
    R2 – Ignifugarea tricolorului românesc printr-o lege care mă oblig s-o promovez !…

    P.S. Poate că n-ar fi rău să-şi ignifugheze şi „frunza…”
    Acum lucrez la nuvela „Ispita trasului în…ţeapă !…”

  14. @socrate ( cu s mic ) * Recititi cu atentie manualul micului manipulator incepator pentru postacii si jurnalistii portocalii. Una din metodele de a ataca imaginea unei persoane publice neportocalii ( asimilata dusmanului de clasa ) este de a-i atasa o porecla ( nickname – ca metoda este de import ), cat mai disgratioasa posibil. Metoda a fost introdusa in Romania si aplicata copios de ilustrul “ dizident ” ( oare ?? ) Bacanu.
    (ss) Socrate cu S mare.
    PS O alta metoda de manipulare, din acelasi manual, este furtul de identitate pe forumuri si bloguri.

  15. SOLUTIA VOICULESCU PENTRU ROMANIA
    Am fost gresit cand l-am subestimat pe mogul. Sub ochii nostrii sa produs o lovitura de geniu politic, care poate sa aiba consecinte fundamentale pentru Romania. El poate fi un pas catre progres sau un pas catre sinucidere politica.
    La o analiza atenta peste noapte DAN VOICULESCU DEVINE SEFUL OPOZITIEI ROMANE. In timp ce Antonescu are in spate un partid acum dupa creiarea coalitiei , slabit si divizat iar socialistii sufera de lipsa cronica de a unui conducator convingator….. in acest moment toate privirile se indreapta spre proprietarul avestui blog. Comparat cu doi conducatori. palizi… unul cu alura de chelner si altul de tinar contabil. mogulul apare puternic atragand asupra sa pareri opuse…… Adulatie, teama, invidie se amesteca cu recunoasterea unor calitati evidente evidente pentru,,, scoaterea Romaniei din prapastia in care ne afundam din ce in ce mai adanc. Este vorba de COMPETENTA FINANCIAL ECONOMICA. In timp ce Ponta si Antonescu nu pot oferii decat vorbe si discursuri cu spume la gura. Voiculescu poate oferi fapte. El poate oferii unei natii descurajate o viziune economica……. care poate lua forma unei adeziuni politice.
    NECESITATATE UNUI PROGRAM POLITIC DE TIP NOU
    Pasul al doilea este esentilal. In cazul in care Voiculescu nu se misca rapid si coerent, coeficientul de incredere si speranta se va transforma in dezamagire si deradere. Cu alte cuvinte el poate insemna….SINUCIDERE POLITICA .
    MODELUL ECONOMIC MAGHIAR
    Sub ochii nostrii neatenti si dezinformati in tara vecina se desfasoara a A DOUA REVOLUTIA MAGHIARA. Daca revolutia din 1956 a spart ghiata find semnalul caderii comunismului, REFUZUL FMI inseamna un moment cu consecinte …. dand semnalul sfarsitului imperialismului economic . Recuperarea demnitatii nationale pierdute poate creia si la noi un consens national. Iesirea din criza fara precedent nu poate avea loc decat printr-un efort colectiv. Sper ca mogulul nostru sa gaseasca o formula noua economica si politica. Ai doresc mult succes.

Comentariile sunt închise.