Plecând de aici.

Miza mea nu a fost si nu este Adriean Videanu. Eu nu am vendete personale. De 6 luni ma lupt sa conving Procurorul General al Romaniei sa isi faca treaba. In timp ce Gary Grindler, Procurorul General-Adjunct al SUA mi-a raspuns prompt  la solicitari, Procurorul General al Romaniei a ignorat, timp de peste 6 luni, 5 solicitari oficiale din partea mea, a Senatului Romaniei si a  Ministerului Justitiei. Lupta mea este cu un sistem  absurd si nedrept care ignora orice reguli democratice si care incearca sa transforme justitia in instrument politic.

N-am lansat nicio acuzatie la adresa domnului Videanu in cazul Daimler pentru ca mie nu-mi place sa speculez. Se pot verifica toate demersurile mele pe aceste teme! Eu vorbesc pe date concrete.  Dreptatea nu se face cu insulte sau etichete calomnioase. Justitia adevarata inseamna rigoare, obiectivitate si echilibru, dincolo de orice presiune publica partizana. Judecatorii nu raspund in fata presei, ci in fata legii si a propriei constiinte.

Domnul Videanu a pierdut ocazia sa taca. Eu nu l-am acuzat de nimic. Daca se simte vizat de cazul Daimler, domnul Videanu se acuza singur. Asa ca primul pas ar fi sa se actioneze pe sine in judecata. Sigur, daca are voluptatea esecului, este liber sa incerce si cu mine.

32 COMENTARII

  1. Mda…dar sa nu-l uitam pe …dragul fost liberal actualmente independent de la Ministerul Justitiei…care s-a integrat in sistem inca de la investirea sa in functie.
    Pe principiul: „Cine nu munceste nu greseste”. :(

  2. Astazi s-a intamplat sa „beneficiez” si eu de serviciile unui functionar public. Pe care l-am si incondeiat intr-un articol. Atitudinea functionarului public din Ro este cu atat mai eronata cu cat creste in grad. Este incredibil tot ceea ce traim. Deja nu se mai poate vorbi de indiferenta si incompetenta ci de rea-vointa. Am ajuns sa ne miram cand un functionar isi face treaba- raspunde la solicitari, si mai este si politicos. Nu stiu ce se intampla cu romanii, dar involuam pe zi ce trece…

  3. A…da!
    Si daca Va da in judecata ‘mnealui….cu intarzierea cu care se misca Ministrul Justitiei si Dna Procuror General, s-ar putea sa….prinda pensia dl.A.V. si sa nu fie incheiat procesul ….din lipsa nu de timp ci de probe…poate se asteapta era in care americanii se vor grabi si ei incet…

  4. SOLUTIA VOICULESCU PENTRU ROMANIA
    VOICULESCU ….PONTA
    Ponta,……… Atac dur la Voiculescu
    – „Consider ca Dan Voiculescu e singura vulnerabilitate reala a aliantei si sper sa auda si sa inteleaga asta si Dan Voiculescu”
    – „Ma delimitez TOTAL de declaratiile de ieri ale lui Dan Voiculescu”
    – „Relatia mea cu Dan Voiculescu este foarte departe de a fi buna”
    Aceste declaratii trebue citite invers. Consider ca singura vulnerabilitate reala a aliantei este Ponta.
    Este foarte greu sa compar o valoare si o nonvaloare. Ponta este o sub nulitare provenita din borocratie de partid. Un om care nu arealizat mai nimic in viata.
    Printre altele mogulul ar putea fi angajat fara reticienta la orice firna majora din occident in timp ce Ponta nici macar ca contabil la o gospodarie colectiva,
    Pentru mine Basescu a ajuns un fel de Ceausescu si este din ce in ce mai grei sa-l suport. Scuze dar …..a-mi vine sa vomit. Totusi nu sunt orb sa nu notez calitatiile. Acest individ ai are pe Ponta si Antonescu in buzunarul de la vesta.
    Nu trebue subestimat ci dimpotriva.
    Romanii datorita istoriei si a mentalitatii inoculate de comunism au un defect major. Nu gandesc cu capul lor si ai lasa pe altii sa gandeasca pentru ei. Acest tatuc ganditor este Basescu. Sper ca ei sa inteleaga ca gandirea acestuia ai inpinge si mai adans in prapastie. Din fericire au si o calitate importanta sunt extrem de inteligenti si mai in limbaj popular …..smecheri.
    Sper ca la acest moment al adevarului ca singurul care poate sa ofere ceva este Voiculescu. Fara sa am vreo simpatie speciala pentru aceasta persoana realizez cu claritate ca mogulul este singura solutie pentru Romania. Sper ca cat mai multi sa gandeasca ca mine

    blog Robert Horvath Deva cineast New York

  5. afacerea daimler are multe dedesubturi care ne sunt necunoscute, cert e faptul ca e un lucru necurat la mijloc..acum sa vedem cine are de suferit

  6. procurorul general nu ar trebui tras si el la raspundere pentru intarzirea cu care a dat curs solicitarii?? eu cred ca ar avea niste explicatii de dat

  7. SURSĂ VEGETALĂ

    Tot timpul, ministrul rozaliu, cu zâmbetul pe buze ,
    Neagă şpaga de la Daimler,lăsând mogulu-n ceaţă ;
    În fond nu şi-a făcut palat cu banii de pe autobuze ,
    Ci cu banii din vânzarea verzei, la Videle, în piaţă …

  8. Videanu a adoptat tactica conform careia cea mai buna aparare e atacul.Din pacate chiar daca am dori sa-i acordam prezumtia de nevinovatie, instantaneu ne apar in imagine trilioanele de km de borduri si.. nu reusim!

  9. Ar fi fost chiar aberant sa va faceti o miza din Videanu!E un personaj lasat sa-si vada de treaba in schimbul obedientei absolute fata de Basescu. Degeaba isi incordeaza muschii acum!

  10. E aberant in ce ipostaza a ajuns justitia din Romania! Si aici ma refer si la Curtea Constitutionala pe care Basescu isi permite sa o catalogheze in functie de deciziile pe care le da (multe din ele contradictorii).

  11. Afacerea Daimler este doar una din numeroasele ispravi marca Videanu, pe care acesta le-a lasat „mostenire” lui Oprescu. Nu cred ca sunt sanse sa-l vedem pe Bordureanu dand explicatii prea curand !

Comentariile sunt închise.