Să mergem mai departe: aici.

60 COMENTARII

  1. Multumim pentru link, dar am apucat deja sa devorez articolul. :) Sper din tot sufletul sa pregatiti altceva decat inca o suspendare. A fost o idee care s-a intors impotriva opozitiei si nu e momentul pentru greseli. Parerea mea…

  2. SOLUTIA VOICULESCU PENTRU ROMANIA
    Am remarcat intr-o postare anterioara ca alianta are un factor pozitiv. Plasarea dumneavoastra ca seful real al opozitiei si scoaterea PC nintr-un relativ anonimat.
    Am urmarit de peste ocean stupefiat ca Ponta si Antonescu cum la Sinteza zilei a-si inpart in doua resposabilitatile …..primul cu responsabilitati economice si sociale iar al doilea politica internationala a tarii Nu ramane decat sa revin cu o noua intrebare UNDE SE AFLA VOICULESCU IN ACEASTA ECUATIE ? DECE VOICULESCU NU DEVINE MENAGERUL POLITICII ECONOMICE SI CREATORUL UNUI PROGRAM DE REDRESARE SI SCOATEREA TARII DIN FALIMENT. Dumneavoastra trebue sa deveniti factorul decizional. Sunt convins ca toti sustinatorii sunt dezamagiti de neparticiparea dumneavoastra directa intr-o area de in care sunteti singurul cu adevarat cunoscator. Repet poate ma aiziti. Romania are nevoie nu de politicianul Voiculescu ci de economistul Voiculescu.
    Dumneavoastra nu realizati poate un lucru important. Lipsa de incompetenta a clasei politice in general. Ea provine din pleava societatii si se comporta ca atare.
    Prin pregatirea dumneavoastra profesionala si experienta de viata sunteti diferit.
    Acesti doi corifei palizi ai politicii romanesti nu au facut nimic remarcabil in viata si nu au vreo pregatire in vreun domeniu. Venirea lor in fruntea tarii vor desavarsi dezastrul national. Oare nimeni nu remarca faptul ca PSD a fost la putere cot la cot cu portocalii si au dus tara in prapastie nu demult. Singura deosebirea ca la varful lor au venit oameni chiar mai incompetenti ca predecesorii. Nu a existat in toata istoria politica a Romaniei conducatori atat de necalificati ca acesti doi si toti din jurul lor. Nici macar sub comunisti. Fara sa-i ridic in slavi dar se compara un Barladeanu,un Maurer sau chiar un Manescu cu acesti amatori. V-ati uitat la ei ? Unul are o fata de chelner si altul de contabil si probabil in New York nu ar fi mai mult decat soferi de taxi.
    Domnule Voculescu
    Puneti piciorul in prag pana poporul nu va va confunda cu ei. Atunci va fi prea tarziu..si veti pleca impreuna cu ei.

  3. @ Ciprian
    Sunt periculosi pentruca sunt prosti,inculti si lipsiti de profesionalitate ca si seful
    lor suprem. Cu ocazia zilei nationale in timp ce filmam au chemat politia sub pretextul ca disturb linistea serbarii. Politia vazand ca port ecusonul de presa sa solidarizat cu mine si a luat-o la fuga in raserele invitatilor romani si diplomatilor strani. Sa incerci sa arestezi un ziarist american pe teritoriul american ( sarbatorirea a avut loc la Public Library de pe 5 Avenue in centrul New Yorkului )
    este nebunie curata. Tot incidentul este surprins pe pelicula si sunt gata orcand sa-l trimit catre Antena 3. Sa auzim de bine.

  4. Domnule profesor universitar doctor Dan Voiculescu,
    Felixe,

    iata ce este Agerpres, „agentia de stiri” careia i-ati facut nemaipomenita onoare cu asa zisul interviu:

    „Pe numele lui de civil Ioan Mihai Rosca, politrucul din fruntea Rompres/Agerpres are rang de secretar de stat si lucreaza in agentia de stiri din 1972. In ’87 face si cursuri postuniversitare la „Stefan Gheorghiu“, iar dupa ’89 maculeaza hirtia unor ziare mici si devine chiar purtatorul de cuvint al lui nea Nicu premieru’ Vacaroiu, parerea lui. Din 2001, dupa revenirea la putere a nenilor Nicu si Nelu si a arogantului Adi, Rosca a fost, din nou, insurubat la Rompres. Iar in 2003, prin Legea de organizare si functionare a agentiei nationale de presa, a fost numit director general pentru un mandat de cinci ani”.

    De aici: http://catavencu.ro/tariceanu-sustine-cenzura-tovarasilor-din-rompres-agerpres-5204

    PS: mai rasfirati baieti, mai rasfirati…

  5. Ramane de vazut ce se va intampla. Sper sa bifati si urmatorul pas.

    @DV: Apropo, nu raspunde lumea la telefonul trecut drept contact pentru Senatul Stiintific. Trei apeluri pana acum si nici un raspuns. As incerca o vizita la sediu, dar momentan nu am cum.

    Dan Voiculescu a raspuns:

    S-a rezolvat.

  6. Keep walking!
    Nu pregatiti altceva, decat o suspendare!
    Orice asemanare intre 2007 si 2011 este pur intamplatoare! Dupa cum vedeti, iarna difera de cea din 2007! La fel va fi si vara, chiar daca nu-i ca iarna!

  7. @ Dan Voiculescu

    FESTINA LENTE !

    Visezi frumos mogule, dar cu suspendarea ,
    Zic mulţi că te grăbeşti – deci ia-o incetişor
    De vrei într-adevăr a face Javrei debarcarea ,
    Iar poporului surpriză în loc de … Mărţisor !
    (Şi de ziua ei, Robertei, un loc în … Târgşor)

  8. In ciuda defectelor lui Basescu – care a impins in viata politica diverse femeiusti de 2 lei – dintre care una, Udrea, am impresia ca este mare tartor, are mare putere si nu isi da seama cata sila provoaca populatiei. Acest invidid trebuie inlaturat cat mai repede de la putere.

  9. As vota debarcarea lui Basescu. Eu am ajuns la limita rabdarii de a suporta tirania, prostia, obraznicia acestui individ si manechinelor de care s-a inconjurat. Ajunge, e prea mult, a devenit insuportabil !

  10. Apropo de „Keep walking”, pai ati pus punctul pe i ( . pe I ) domnule profesor universitar doctor Dan Voiculescu: intradevar, problema principala a RO consta in keepwalking-ul lui Nuş, lui Felix, lui Bombo, lui Ilici….

  11. Domnule Voiculescu,nu stiu daca veti citi acest mesaj sau nu dar totusi doresc sa precizez cateva lucruri cat mai concret posibil.
    Am 25 ani si pentru prima oara simt ca un om politic spune cu sinceritate si mai important CLARITATE ce doreste sa faca si sa realizeze pentru el ca si cetatean dar si pentru cei CEILALTI CETATENI.Ma refer la participarea dumneavoastra la „Sinteza Zilei”.”Keep walking” este un motto care mi l-am asumat inca de la varsta de 18 ani cand am ramas fara un parinte si am realizat ca singura mea sansa si ceea ce acel parinte si-ar fi dorit este sa dau tot ce am mai bun si sa continui in viata incercand sa realizez ceva pentru mine dar si pentru semenii mei.
    Sunt doua aspecte despre pe care as vrea sa vi le comunic.
    1.Tatal meu este pensionar si i-a fost impozitat la intreaga suma aceea valaore de 5,5 % desi trebuia impozitat doar la ceea ce depaseste 740 ron.Tin sa precizez ca tatal meu a mai dat odata in judecata casa de pensii (pe banii proprii) a castigat,i sau returnat o parte din bani dar iar incorect deaorece nu s-a luat in calcul inflatia.Pensia i-a venit marita dar nu la valoarea reala ci una calculata eronat.Odata cu aceasta bineinteles ca i-a fost impozitata INTREAGA PENSIE.Toate afirmatiile pe care le-am facut le POT DOVEDII prin acte ale casei de pensii si oricand le pot pune la dispozitia oricui doreste.Ceea ce pe mine personal ma deranjeaza e ca tatal meu desi are 66 ani inca munceste si are si pensia.Munceste dar din cauza luptei de asi castiga drepturile s-a imbolnavit grav si nu stiu cat v-a mai trai.Nu se mai poate deplasa si deja are mari probleme cardiace.Este satul sa alerge dupa dreptate si de fiecare data cand castiga ( ARE DECIZIILE UNOR INSTANTE DE JUDECATA CARE II SUNT FAVORABILE ,DEFAPT TOATE DECIZIILE INCLUSIV RECURSURILE SUNT IN FAVOAREA SA) sa fie in continuare JEFUIT.

    2.O sa imi permit si eu sa apelez la dumneavoastra privind un bussines si cand spun ca apelel ma refer la partea de consultanta nu ma astept si nu doresc suport financiar, o afacere prin care doresc sa accesez fonduri europene.Momentan inca lucrez la planul de afacere dar din pacate pentru mine chiar daca idei am ( idei si planuri de afacere viabile din punct de vedere financiar ) din pacate nu am suportul financiar.
    Planurile de afaceri sunt pe domenii diferite spre exemplu : reciclare ( transformarea uleiului de uz caznic in biodisel ),initierea unei mini-ferme,creearea unor locatii de agrement si in special a unei agropensiuni,logistica privind transporturile interne si internationale.
    Din pacate domnule Voiculescu pentru toate aceste exemple,desi felul in care eu le-am prezentat este unul pompieristic,am nevoie de un suport financiar de cel putin cateva mii de euro pe care nu ii detin.Oricand v-a pot pune la dispozitie si planul de afaceri si veti putea vedea ca sunt viabile.Eu sunt ofiter maritim si stiu ca o sa pot solutiona problema banilor de inceput in cativa ani,problema e ca nu vreau sa mai astept cativa ani,deoarece stiti mai bine ca un plan de afacere este viabil pentru aceea perioada in care a fost creeat si pe o anumita perioada din viitor,deaorece in permanenta exsita schimbari care pot duce la a fi neviabil de a deschide o afacere dar care afacere odata deschisa poate fi profitabila.

    Cu stima si respect,un tanar caruia i-ati oferit o mica speranta de a crede intr-un viitor luminos

    Dan Voiculescu a raspuns:

    E un mesaj important pentru mine, iti multumesc. Vei fi contactat de echipa mea si tinem aproape.

  12. Sa mergem mai departe?
    Ce-a fost mizeria facuta de Gabi Firea duminca, seara de glorie a USL?
    Eu zic ca ati inceput cu stangul dupa atacul la Ponta…a fost comanda PC sau Firea o ia pe urmele lui Cristoiu?
    Trebuie sa clarificati repede situatia, Antonescu era evident jenat si nu cred ca va renunta la alianta cu PSD. Mai degraba la cea cu PC.

  13. La adresa pe care ați dat-o la sinteza zilei, [email protected], nu găsesc informațiile despre care ați vorbit D-voastră. Poate ne dați detalii. Vă mulțumesc.

    Dan Voiculescu a raspuns:

    E o adresa de mail, trebuie sa solicitati informatiile necesare. Dar va va contacta cineva specializat.

  14. În altă ordine de idei, mă tem să mai sper în bine, mă tem că speranța este echivalentă cobitului, mă culc și mă trezesc cu capul plin de griji, mă tem de orice, de boală, de foamete, de șoferi beți care mi-ar putea călca un copil pe trecerea de pietoni în drum spre școală, mă tem că nu mai avem scăpare. ACUM îl înțeleg perfect pe domnul Sobaru, nu mai putem face nimic, ce rost are să ne zbatem? Nu mai aveți ce le face, sincer, nu cred că le mai puteți face ceva. Aș pleca, dar n-am bani, am copii la școală, nu-i pot rupe și duce de nebuni în țări străine. Suntem distruși. Toți.

  15. Stimate domnule Dan Voiculescu
    Tot ce ne ati prezentat aseara este ca o gura de oxigen pentru multi dintre noi. Pentru cateva clipe ne ati dat posibilitatea sa mai speram ca mai avem sperante, sa ne pastram demnitatea sa mai putem trai. Va multumim si pentru atat doar, dar traim totusi cu spaima si nesiguranta zilei de maine. Va rog respectuos sa ma indrumati si sa mi dati mai multe informatii pentru a accesa acele fonduri de 25 000 euro de care ne ati explicat. Va rog sa ma intelegeti ca ar fi singura sansa de a mai putea face ceva.Multumesc.

    Dan Voiculescu a raspuns:

    In regula, veti fi contactat.

  16. “ROMÂNIA S-A STABILIZAT”

    A doua zi după tragedia de la Uricani JON a ieşit pe sticla afumată de explozia socială cu aceiaşi mină ca la „dragă Stolo”, scuzându-se pentru cele 24 ore de tăcere prezidenţială, după care ,vesel, ca orce dezechilibrat, informează universul infinit (sic !) că România s-a stabilizat…
    El, JON configurat excreţional părăsea anusul congestionat al politicii portcalii rămânând suspendat în faţa budei eternităţii, sperând încă la o minune ca foarfeca anală să nu-l decapiteze !
    Regele budelor a mirosit deznodământul, drept care mimează un concediu de maternitate, lăsându-te să te dospeşti ermetic… Încă o dată poporul trage apa(după tine, JON) !

  17. Domnule Dan Voiculescu,as dori in primul rand sa va felicit ptr prezenta dv. in cadrul emisiunii domnului Gadea din 07/02/2011.Acest mesaj reprezinta” un strigat de ajutor”,pe care il lansez catre domnia voastra in speranta ca va avea o finalitate vizavi de fondurile europene nerambursabile.Suntem o familie tanara,care doreste sa munceasca ptr a duce un trai decent in mediul rural,caci locuim la tara de 14 ani si nu dorim sa plecam de aici.Sotul meu este preot ortodox in aceasta zona;com Calmatuiu de Sus .jud Teleorman,si nu avem intentia de a pleca deoarece avem o proprietate de la bunici in sat N.Balcescu acelasi judet,proprietate in care am investit in decursul anilor ptr a ne inbunatatii conditiile de trai.In linii mari dorim sa incepem o afacere de familie de ceva timp ,dar lipsa fondurilor ne-a tinut mereu pe loc.De idei nu ducem lipsa,dorinta exista,forta de munca din belsug dar bani ptr a ne lansa nu avem.De aceea am dori sa ne ajutati daca se poate,ptr a accesa fonduri europene nerambursabile in vederea infintarii unei sere legumicole sau a unei ciupercarii.Nu excludem nici infintarea unei ferme ptr. cresterea iepurilor,a porcilor sau a pasarilor,etc (activitati pe care le facem deja ptr consumul casnic).Anul acesta vom face o sera (solar)ptr. legume(rosii,castraveti,ardei)in principal ptr consumul propriu dar excesul il vom valorifica.Sotul meu este un bun gospodar si ii place foarte mult sa se ocupe de vita de vie si pomicultura,infiintand si o mica livada in curte.In concluzie, nu ne este teama de munca,ne descurcam aproape in orice domeniu de activitate chiar si amenajari interioare ,instalatii termice si sanitare,finisaje etc.ne-am renovat singuri casa in care locuim si am facut imbunatatiri spunem noi majore(centrala termica pe lemne,apa curenta in casa ,baie si multe altele).Nevoia este cel mai bun profesor pe care l-am avut.Aceasta este familia mea,si dorim din suflet sa ne ajutati in accesarea acestor fonduri,deoarece nu stim ce trebuie sa facem ,unde sa ne adresam,cui,ce acte trebuiesc,in ce conditii se acorda fonduri si multe altele.Va multumim anticipat! Cu respect fam:SANDU.TEL 0767 558 708 sau 0247 338 561.

    Dan Voiculescu a raspuns:

    Am notat, veti fi contactat.

  18. Emisiunea de aseara a fost foarte interesanta. Va multumim pentru detaliile cu accesarea fondurilor europene; daca nu ne vom grabi sa plecam, va vom cere cu siguranta o mana de ajutor. Sotul meu este medic si ne-ar interesa ideea unui cabinet la tara.
    Sper ca ceea ce ati afirmat in interviu sa se adevereasca. Cu respect!

  19. Sunteţi cel mai bogat om din lume! Pentru că aveţi nişte nepoţi atât de frumoşi şi dragi. Fiindcă aveţi dorinţa de a dărui celor din jurul dv.! Să vă trăiască frumoşii şi dv. pe lângă ei!

  20. In ce situatie a ajuns totusi societatea romaneasca…ca un preot ortodox sa se priceapa si la amenajari interioare si instalatii termice /sanitare….
    Pe de o parte bravo lor ca sunt descurcareti… si buni gospodari……insa oare aceasta este menirea unui preot? al unui profesor? medic? sa se priceapa si la finisaje si instalatii sanitare?

    Ar fi fos cu mult mai ok solicitarea unui sfat de catre un preot referitor la infiintarea unui azil de batrani, case de copii…dar asa cum Va spuneam de multe ori totusi Piramida nevoilor lui Maslow RULES….satisfacem mai intai nevoile vitale., si apoi satisfacute trecem la fineturi.
    Profesia de preot este nobila, de fapt ca si cea de medic si profesor. Acesti oameni nu ar trebui sa stea cu fundul in sus in ciupercarii sau sa curate custile de iepuri!
    Este o tragedie a societatii romanesti cand se intampla aceste lucruri.

  21. Dane, potoleşte-te! ce-ţi veni? sprijină, asumă, dă credibilitate etc. Nu torpila şi nu umbla cu fofârlica, altfel… Bucură-te! nu asta trebuie să facem cu toţii, acum că s-a ” născut” Uniunea, s-a reuşit formarea ei ş.a. Îţi dai seama de beneficii -pt. noi toţi -, de viitorul nostru, nu? Eu te ştiu un om puternic, liber, curajos, fără orgolii speciale sau împăunări de tot felul, sau greşesc? Hai, gata, trecem la pasul doi, nu? majoritate, prin negocieri, oferte, prin însăşi existenţa Uniunii, iar apoi -în funcţie de împrejurări- suspendare şi guvern nou. Insistaţi pe programul economic alternativ, pe opţiunile de ieşire din criză a noastră, a ţării, a tuturor şi pe coeziune la nivel naţional, mă refer la nivelarea orgoliilor celor ce fac parte din Uniune la nivel naţional. După asta, reuşita este sigură, iar noi(poporenii, novicii, neştiutorii, alegătorii, masa de manevră) vom asigura voturile, ne vom exprima voinţa, îl vom da jos sau îi vom da jos de la putere pe jăvriţi. Lasă-l pe Ponta în pace, că produci multă confuzie şi rişti totul într-un mod exploziv. Cu toată stima şi respectul,

  22. Stimate domn,

    Doresc să atrag atenţia asupra unui abuz din partea Guvernului României!

    Soţia a născut un copil la data de 17 iulie 2010, copilul fiind conceput într-o perioadă în care era în vigoare LEGEA care prevedea o indemnizaţie pentru creşterea copilului egală cu 85% din media veniturilor lunare nete în ultimele 12 luni anterioare naşterii.
    Soţia nu primit niciodată această indemnizaţie, deoarece până la data încheierii concediului de maternitate şi începerii concediului de creştere ca copilului, Guvernul României a adoptat prin angajarea răspunderii Legea nr. 118/2010 care prevede la Art. 12 „Cuantumul indemnizatiilor acordate in temeiul art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 7/2007, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cele care se afla in plata la data intrarii in vigoare a prezentei legi se diminueaza cu 15%.”.
    De asemenea, Legea nr. 118/2010 mai prevede la Art. 16: „(1) Prevederile art. 1—3, art. 5, art. 6 alin. (1), precum si cele ale art. 9—14 se aplica pana la 31 decembrie 2010.”.
    Aşadar, conform acestei legi, începând cu indemnizaţia pentru luna ianuarie 2011, valoarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului ar trebui să revină la „85% din media veniturilor lunare nete în ultimele 12 luni anterioare naşterii”, măsura reducerii/suspendării acestui DREPT putând avea doar caracter temporar, conform deciziei Curţii Constituţionale.
    Guvernul a emis însă OUG nr. 111/2010, care reglementează practic o situaţie din trecut, respectiv stabileşte RETROACTIV cuantumul indemnizaţiei de creştere a copilului pentru mamele care au născut înainte de 31 decembrie 2010, deci suspendă/reduce un DREPT fără a mai avea susţinere constituţională.
    Situaţia excepţională vizată de Curtea Constituţională fiind deja depăşită începând cu data de 31 decembrie 2010, când încetează efectele legii nr. 118/2010, Guvernul României a anulat practic RETROACTIV un drept de care beneficiau cetăţenii români în momentul suspendării temporare.

    Aşadar, vă întreb: Cui trebuie să mă adresez şi sub ce formă pentru a solicita Statului Român să-mi respecte drepturile?

    Dan Voiculescu a raspuns:

    Veti fi contactat de un specialist.

  23. Androne,preotul,medicul ori profesorul…trebuie sa traiasca el si familia lui si abia apoi se poate gandi si la azile sau case de copii.Crede-ma ca nu ai putea sa intretii o familie cu 3 membrii(2 adulti si un baiat de 12 ani,care mai are si unele talente ce trebuiesc dezvoltate),cu un salariu de preot in mediul rural. Trebuie sa facem si altceva ca altfel…murim de foame…salariul unui preot de tara este rezonabil pe hartie,in realitate salarizarea se face din 2 surse:bugetul de stat intr-o proportie de aproximztiv 50% si 50% fonfuri proprii(servicii religioase,contributia credinciosilor ,donatii etc),iar din partea de la buget,statul opreste sarcinile sociale(impozite) peTOT salariul si in consecinta un preot ia un salariu lunar de la stat de 36 RON,iar din fonduri proprii trebuie sa astepte pana se fac incasarile necesare(in jur de 500-600 ron,in functie de vechime),adica pana au servicii religioase(inmormantari,cununii-extrem de rare si alte servicii religioase).In afara de hrana zilnica pe care trebuie a o asiguram,de imbracaminte,utilitati(facturi curente),mai avem si imprumuturi bancare ca orice roman,care trebuiesc platite lunar…in consecinta,traim o tragedie…aici am ajuns…am spus ca :NEVOIA TE INVATA!

  24. Buna ziua domnule Voiculescu,care masura a UE este aceasta cu instalare in mediul rural si primirea celor 25000 de euro.

    Dan Voiculescu a raspuns:

    Veti fi contactata de un specialist.

  25. BAGĂ-L ŞI P-AL NOSTRU, ŞOFER

    In perioada in care Octavian Goga a fost prim ministru nu exista televiziune. Aparate de radio erau putine. De asemenea, si ziare erau putine. Asa ca oamenii nu-i prea cunosteau pe politicieni. Demnitarii nu aveau masina cu sofer. Pentru deplasari foloseau taxiul, apoi se faceau decontarile. Primul ministru Octavian Goga urma sa vorbeasca la radio. A luat un taxi pana la Casa Radio. Ajuns acolo, l-a rugat pe sofer sa-l astepte. Soferul i-a spus ca nu poate sa-l astepte pentru ca se grabeste sa ajunga acasa să-l asculte pe primul ministru care urmeaza sa vorbeasca la radio. Atunci Octavian Goga i-a dat un bacsis gras. Vazand bacsisul, soferul i-a spus primului ministru: „Il bag in p**** ma-sii pe primul ministru! Eu va astept pe dumneavoastra!” Intamplarea a povestit-o chiar Octavian Goga.

  26. O noua emisiune in care nu s-a vorbit degeaba. Totul concret si precis.
    Din pacate prea putini politicieni sunt oameni ai cifrelor si prea multi ai vorbelor.
    Iar Dl.V.Ponta…cred ca e prea social…adica-i place cam mult vorba si…socializarea si, aplecand urechea si la barfe, mai scoate cate-o perla…
    Atunci cand un om cu o activitate socio-profesionala ca a Dv.este evident o personalitate pe a carui frunte scrie : Prim-Ministru, este din nou evident de ce junioru’ V.Ponta se arunca-n afirmatii.
    Iar daca adaugam si un mic condiment fara de care nu se mai poate face prea mult in tara noastra -Partidul Conservator- junioru’ V.Ponta va intelege ca el…doar calca pe urme iliesciene si nu e fondator de istorie in tara noastra.
    E doar un alt lider de psd.
    Dar …e democratie…ce sa mai….

    Va doresc Toate Cele Bune ! si ma voi stradui si pentru un e-mail la [email protected].
    Chiar vreau sa fac ceva in mica agricultura romaneasca pentru mine si baietii mei si sa nu-mi pierd mostenirea agrara -atat cat e ea- prin amenzile si impozitele impuse de Guvernul roman agriculturii..

    Dan Voiculescu a raspuns:

    Multumesc pentru aprecieri.

  27. Victor Ponta says: „Domnul Dan Voiculescu, din păcate, este singura vulnerabilitate a Uniunii Social- Liberale”.

    a dreak maimuta, a nimerit-o !

  28. La emisiunea de aseara…doar anturajul Dv. m-a suparat fiindca….nu au fost suficienti de atenti la …cravata Dv.
    Culorile au fost, insa, interesante…. :)

  29. JULES VERNE – 183 ANI DE LA NAŞTERE (n.08.02.1828 Nantes)

    Inspirat de meleagurile mioritice, Jules Verne anticipând cele ” Cinci săptămâni în balon ” ale lui JON, se suprapune astral peste gândirea lui DV exprimată aseară pe Antena 3 care îi prevesteşte debarcarea pe ” Insula misterioasă ” Jilava de unde, printre gratii, va admira ” Castelul din Carpaţi ” alături de ” Prichindel ” poziţionat capră.
    ” Copii căpitanului Grant ” vor primi ” Burse de călătorie ” şi se vor lansa în aventura celor „20.000 de leghe sub mări ” de unde vor reveni numai o dată cu căpitanul Nemo…

  30. oricat de mult il deranjeaza si e suparat pe mine ca il critic… DV trebuie sa inteleaga ca astfel de iesiri media cu termene de suspendare ii fac un serviciu lui Basescu . animalul politic se pricepe f bine sa speculeze mentalul colectiv si de aici nu e decat un pas pana la o noua victimizare a acestuia . o repet a mia oara . lui Basescu nu trebuie sa ii creezi tinte … va pune toate tunurile pe Voiculescu ca vrea sa il suspende si va compromite actiunea PSD – PNL .
    a se tine bine minte : Basescu a adunat cateva milioane de voturi … pe cand Voiculescu …

  31. alianta asta a inceput cu dreptul. din pacate acum urmeaza pasul cu stangul.:) nu credeam ca intre ponta si voiculescu va apare o crevasa atat de repede.
    sa vedem ce urmeaza.

    p.s. s-a facut de ras pdl cu pasat. din pacate si usl are partea sa de vina.

  32. Solutia Voiculescu pentru Romania
    Voiculescu Prim ministru
    Insfarsit. Solutia Voiculescu pentru Romania prinde viata. Prestarea dumneavoastra la TV a depasit asteptatile . Am fost deosebit de inpresionat claritatea
    propunerilor economice. Insfarsit am vazut un politician care este un expert in economie si un om ce stie ce vorbeste. Dumneavoastra reprezentati o sansa si o speranta. Toate acestea ridica o problema. Toate propunerile de care vorbiti trebue
    sa fie inplimentate direct de dumneavoatra. Fara acest lucru proiectul nu are nici-o sansa. Fara postul de prim ministru responsabil cu economia nationala vorbim la pereti . Va rog sa clarificati pentru mine si pentru multi altii cum intervedeti punerea in aplicare a masurilor pe care le sugerati si postul oficial pe care al cereti.
    Doborarea mafiotului pe nume Basescu cere un efort corelat in diferite directii. Majoritarea parlamentara nu se va obtine decat sub presiunea strazii. Dumneavoastra reprezentati o forta extraordinara prin imperiul mediatic. Doar critici continue fara atacuri frontale nu vor da rezultate. Nu ar trebui sa treaca o saptamana fara o ancheta la adresa lui Basescu. Subiectele sunt mai mult decat numeroase. Sugerez talentatiilor realizatori de la Antena 3 sa dea un ochi pe blogul meu de ziarist de investigatie Robert Horvath Deva blog poate sa gaseasca ceva interesant.

  33. Domnule Voiculescu,

    Cu fondurile europene avem o mare problema. Si pe mine m-a interesat subiectul si am incercat sa ma informez singur. Si am constatat doua lucruri: in primul rand net-ul nu abunda in informatii privind fondurile europene pentru persoane fizice si in al doilea rand, una vorbim, alta fumam. Realitatea bate filmul, ca sa zic asa, nu ai nicio sansa sa accesezi aceste fonduri daca nu ai bani. In primul rand pentru ca trebuie sa apelezi la o firma de consultanta (care e mana-n mana cu cei care dau unda verde proiectului) care te usureaza urgent de cateva mii de euro si in al doilea rand pentru ca banii vin dupa ce tu vei fi cheltuit sumele respective. Ca sa nu mai vorbesc ca nu toate cheltuielile sunt eligibile. Si atunci singura sansa e sa apelezi la banci, bancile alea din Romania care iau zece piei de pe tine si te pun sa garantezi cu ce ai tu si arborele tau genealogic. Concluzia mea a fost ca poti avea idei geniale, daca nu ai si un cont populat de niste mii bune de euro, n-ai nicio sansa. M-as bucura mult ca dvs. sa ma contraziceti, sa-mi demonstrati ca ma insel. Bottom line, m-ar interesa orice informatie legata de fondurile europene pentru persoane fizice, asa ca, daca nu va e cu suparare, ma puteti trece si pe mine pe lista persoanelor pe care consultantii dvs. urmeaza sa-i contacteze. Multumesc.

    Si daca tot sunt prin zona, am o vorba a va spune si pe partea politica. Sincer, paruiala dintre Ponta si Pandele mi-a lasat un gust amar. Si, ca si cand n-ar fi fost destul, vine Ponta ieri si asaza cireasa pe tort, clasificandu-va drept vulnerabilitate la adresa sigurantei unionale. Daca domnul si doamna in cauza nu-si pot domoli artagul si obiceiul punerii poalelor in cap, va sugerez respectuos sa le sugerati respectuos sa stea dracului departe unul de altul, cand apar pe sticla. Ca ni se taie orice bucurie si speranta, precum maioneza.
    In privinta basescului, nu inteleg de ce intai suspendarea si abia apoi daramarea guvernului. Daca Boc&PDL raman la butoane, putem sa-l suspendam noi cu 99,9% din voturi, rezultatul va iesi tot cum vor ei, fiindca pedeleii stiu sa numere ca miss Anastase. Si daca ii ajuta la numarat si ceva institutii ale statului, se intoarce Basescu triumfator la Cotroceni, cu 200% voturi. Singura varianta in care ordinea asta ar fi eficienta, ar fi aceea in care PDL s-a hotarat sa intoarca armele. Sper ca stiti dvs. ceea ce noi nu stim. :)

  34. Buna ziua,

    Desi nu am urmarit emisiunea la care ati fost invitat am citind ceea ce scriu celelalte persoane. Am fost instiintata verbal (in mare parte) de ceea ce s-a discutat in emisiune. Dati-mi voie sa va felicit pentru sprijinul pe care-l acordati nu numai informand populatia despre existenta acestor fonduri ci si pentru faptul ca aceste persoane care doresc sa faca ceva pot fi consiliate de catre echipa dv.
    FELICITARI!
    Ma intereseaza acest aspect. Cum pot obtine mai multe informatii? M-am nascut intr-o zona agricola f importanta. Nu am incetat niciodata sa fac agricultura. O fac cu pasiune in primul rand, dar si ca un venit suplimentar. Stiu si mai ales simt ca pot face mult mai mult decat sa cultiv aprox 10 ha de teren. Din lipsa fondurilor nu se poate produce atat cat pamantul nostru poate sa rodeasca.
    Consider ca ar trebui ca autoritatile locale sa instiinteze populatia cu privire la acordarea acestor fonduri. Ar trebui sa fie interesul acestora de a ridica si mai mult potentialul productiv al acestui bazin legumicol.
    Comentariile mele sunt de prisos….
    Mi-am dorit sa pot ajunge in Olanda sa vad ce inseamna acolo o agricultura moderna. Din pacate nu s-a putut.
    In urma cu o luna de zile am cunoscut o persoana care facea export in Polonia si Austria cu legume (in acest sezon de iarna) si fructe. Nu m-am putut abtine sa nu-l felicit. Este pentru prima data in cei 21 de ani de democratie in care aud ca se face export de fructe si legume (varza de depozit).De importuri ne-am izbit continuu.

    Deasemenea va felicit pentru sprijinul pe care stiu ca-l acordati copiilor – sustineti EXCELENTA.
    Ma intreb daca din persoanele care fac „diverse comentarii” a trecut careva prin filtru mintii ce inseamna sprijinul acordat unor copii talentati? Cu siguranta n-a facut nimeni acest lucru.
    Va doresc multa sanatate si putere de lucru .

  35. @felicia: daca doresti informatii (si/sau sfaturi) despre acest aspect, ma poti contacta pe mine. Datele de contact le gasesti printr-o cautare pe internet (sau poti posta un mesaj la mine pe blog).

  36. stimate domnule profesor ma intereseaza foarte mult posibilitatea de a accesa fonduri europene.desi am 50 de ani am urmat o scoala de masaj dorind sa mi deschid un cabinet de kinetoterapie si masaj. cu ajutorul sotului (de meserie constructor) am transformat 2 camere din casa ( locuim la tara ) dar ne am oprit din lipsa de fonduri .anul acesta planuiam o plecare an strainatate pentru a aduna banii necesari utilarii cabinetului si infintarii firmei. cu consideratie fam manta rosie nr tel (0765498273)

  37. ma numesc noaptes marilena din com.stolnici judetul arges detin un teren de 50 ari si ma ocup cu legumicultura de 5 ani am doua solarii si muncesc cu sotul si cele doua fice si as dori daca se poate sa accesam si noi aceste fonduri europene pentru a extinde aceasta mica afacere cu solarii.semintele pe care le cumparam sunt seminte olandeze de rosii si ardei profesionale .ne ocupam cu multa determinare pt ceea ce facem si deaceea va rugam daca se poate sa ajutati catusi de putin domnule dan voiculescu .cu mult respesct pentru ceea ce faceti pentru noi tinerii care doresc sa munceasca in aceasta tara.asteptam raspuns .

  38. Ma numesc Neatu Paul din com. Calmatuiu de Sus jud. Teleorman si as dori sa ma indrumati ce sa fac pentru a beneficia si eu de fonduri nerambursabile.Eu am 33 de ani si sotia mea 34.Muncim pamantul si avem animale,dar am dori sa ne extindem gospodaria si sa facem o ferma de animale.Suntem tineri dar nu ne dam inapoi de la munca.Avem speranta ca ne veti ajuta si va multumim din suflet pentru ca ne dati speranta si increderea ca mai sunt oameni de bine in aceasta tara.cu respect neatu paul. telefon de contact:0766 289 785.asteptam raspuns.

  39. Ma numesc Dan Melinda din com. Lunca sat.Sustiu jud. Bihor eu si familia mea am dori sa obtinem fonduri europene nerambursabile pentru a incepe o afacere cu cresterea ciupercilor. Santem oameni tineri de la tara si ne place sa muncim pamantul dar din pacate nu ne permitem financiar sa incepem o afacere. Va rugam sa ne ajutati iar noi o sa va demonstram ca santem oameni seriosi si muncitori.Asteptam raspuns cu speranta ca o sa ne ajutati.Va multumim.

  40. Stimate d-le Voiculescu, Va propun sa incercati printr-o propunere legislativa sa ne scutiti de o taxa obligatorie ce nu se justica. Este vorba de taxa la tv si taxa radio, fiindca marea majoritate printre care ma numar nu ma uit la tv fiindca nu ma intereseaza ,iar radio nici nu mai am. Nu ma intereseaza ,imi ajung antenele si calculatorul. De ce sa ma fure statul de la care eu n-am avantaje ,platesc doar taxe si impozite, taxa ty si radio fiind fara justificare. Iertati-mi indrasneala dar sunteti senatorul care va ganditi si la oamenii de rand si am incredere ca ne veti ajuta. Multumiri!

  41. buna ziua!
    am teren ,am si 2 grajduri ,dati-mi mai multe informatii ,cum pot sa accesez fonduri (eu ma gandeam pentru cesterea de curcani),daca aveti si alte sfaturi le astept cu drag
    va multumec!

  42. Ma numesc Angela,sunt dintr-o fam. modesta de oameni simpli de la tara, o familie de tarani,oameni harnici cu frica de Dumnezeu.
    Am crescut alaturi de parinti,de mici muncim pamantul.
    As dori impreuna cu familia sa obtinem fonduri europene nerambursabile pentru a incepe o mica afacere cu cresterea crapului,avem un helesteu de 200 mp populat cu crap; si-am dori sa-l extindem dar nu ne permitem financiar mai avem si o livada de pomi fructiferi de 1,5 ha si am vrea sa o amenajam si sa o replantam cu pomi tineri de buna calitate.
    In speranta ca ne ve-ti ajuta va promitem ca nu va vom dezamagi.v-am urmarit la ANTENA3 si ma-ti impresionat foarte mult pentru ceea ce faceti pentru tineri si in special pentru oameni de la tara;sper sa ma numar printre una din cele 100.000 familii pe care o ve-ti ajuta.
    Va promitem ca ne vom tine de cuvant si nu va vom dezamagi. VA MULTUMIM FOARTE MULT!!!o fam de membri ai PARTIDULUI CONSERVATOR(Bihor)

  43. Buna ziua! Ma numesc Stancu Alina, am 39 de ani si imi doresc o viata mai buna pentru familia mea Sotul are 40 de ani iar fiul nostru 20 de ani. Suntem o familie tanara cu dorinta si putere de munca. De aceea ne-am gandit ca daca am avea putin ajutor in a primi mai multe informatii in legatura cu accesarea fondurilor europene ne-ar fi ceva mai usor. Pentru ca dorinta de munca avem, problema sunt banii. Suntem din Arges-Mioveni si ideea noastra de afacere este legata de brichetarea paielor pt ca din zi in zi lemnul si gazul se scumpesc iar aceste resturi agricole sunt o sursa ce poate fi folosita. Oalta idee a noastra este legata de panourile solare dar la fel ne lipsesc banii. Multumesc si astept raspuns pentru ca sunteti un om pe care il apreciez datorita faptului ca isi doreste sa ajute oameni care au dorinta de a face lucruri bune pentru tara asta

Comentariile sunt închise.