Fară politică, doar cu respect pentru o meserie dură – adesea tragică – si pentru oamenii atât de greu încercati din Valea Jiului: condoleante familiilor celor cinci electricieni care au murit la datorie în mina Uricani.

25 COMENTARII

  1. Udrea abia a fost in Valea Jiului, si a zis ce? Ca zona are nevoie de investitii in turism!!! O zona MINIERA are nevoie de turism, auziti!! Conditiile in care lucreaza minerii nu sunt se pare atat de importante precum o gondola…Mai mult, mina Uricani se pare ca se va inchide…e lesne de anticipat ce inseamna asta pentru oamenii de acolo..

  2. Este o meserie dura, ingreunata de lipsa investitiilor. Din pacate zona respectiva este condamnata din punct de vedere economic, singura solutie plauzibila fiind valorificarea potentialului turistic dar nu inaintea securizarii minelor ramase.

  3. Best radio of Romania Radio ZU daca se poate si in Roman,cat mai curand posibil! Multumim. Sa lasam politica la o parte si sa mai ascultam si Radio ZU si o buna extindere a retelei Radio ZU…poate si aici in Roman

  4. Pacat ca investitiile din zona se fac in telegondole de milioane de euro care nu functioneaza nici macar la inagurare si nu in modernizarea minelor, atatea cate mai sunt.

  5. Daca s-ar investi in minerit si nu s-ar arunca cu banii publici in diverse telegondole, probabil acest accident nu ar fi existat.

  6. In minele din Romania conditiile sunt proaste, nu se investeste nimic, zilnic mii de mineri isi risca viata pentru fix o bucata de paine….fiindca, din cate stiu, salariile sunt proaste…alta problema pentru care ar trebui sa raspunda regimul basescu, la fel cum ar trebui sa raspunda si pt dezastrele din toate sistemele de stat, care sunt la pamant.

  7. VERDICT

    De la onor comisia de cercetare ,
    Se-aşteaptă un raport extrem de analitic
    Răspunzând exact la o întrebare :
    Arcul ucigaş a fost electric ori … politic ?

  8. e un episod care provoaca valva pe moment, nu se va schimba nimic in viitor, oamenii se vor intoarce in mine cu speranta ca seara vor reveni acasa.

  9. o drama mare…acolo nu s-au mai facut investitii de ani de zile. din pacate, udrea a cheltuit 10 milioane de euro pe o telegondola. tragic

  10. e pacat ca s-a intamplat asa ceva. la fel de dureros este si faptul ca nu-i intereseaza pe cei care ne conduc…nu-i intereseaza absolut deloc. ei sunt concentrati pe cum sa atraga fonduri pentru buzunarele lor.

  11. CONSIDER CA AR TREBUI SA FIE TRASI LA RASPUNDERE CEI DIN CONDUCERE CARE AU FOLOSIT BANII PENTRU PROTECTIA MUNCITORILOR PE MASINI, VILE SI PISCINE !!!!!

  12. Astfel de cazuri aproape ca se repeta anual, dar cand nu ai ce pune pe masa faci astfel de compromisuri cu viata angajandu-te in mina cu speranta ca poate vei trai si maine, sincere condoleante familiilor !!

  13. sincere coondoleante
    Chiar in acest moment are loc inmormantarea acestor eroi. Nu gresesc cand spun eroi. Iti trebuie un curaj fantastic sa lucrezi in subteran in conditiile actuale. Nu sunt simple vorbe! Chiar am lucrat in minerit. In emisiunea din 7 febr se vorbea despre alocarea fondurilor europene, altele decat programele existente aflate in derulare.Rog mai multe relatii.Am postat si adresa mea de mail. Valea Jiului merita sa fie salvata ! Daca nu reusesc „capetele luminate” sa o faca , poate reusim noi, oamenii de rand.
    D-zeu sa-i odihneasca pe acesti mineri !

  14. Nu stiu de ce toata lumea e suparata pe faptul ca Udrea a cheltuit mult pe o telegondola in timp ce in valea Jiului nu s-a mai investit de mult, dar nu e treaba dnei Udrea sa investesca….ups, ba da …de fapt e treaba dansei ca se ocupa si de dezvoltare, nu? parca DA! Ghinion ca trebuie sa te ocupi de foarte multe si te mai incurci in ele: faci telegondole in valea jiului si zone miniere in bucuresti! Se mai intampla si la case mai mari…Vai in tzara traim! Cat om mai trai…

Comentariile sunt închise.