Mesajul meu pentru Congresul PC de astăzi.

”Stimaţi colegi,

În acest an, Partidul Conservator împlineşte 20 de ani de activitate.

În 1991, când am fondat acest partid, în România funcţionau peste 200 de alte partide politice. În 2011, mai sunt doar 5 partide parlamentare. Partidul Conservator este, la acest moment, între primele 5 formaţiuni politice din România.

Avem, aşadar, o istorie de 20 de ani. Avem contribuţii obiective la democratizarea şi modernizarea României. Am participat direct la eforturile naţionale de aderare la NATO şi la Uniunea Europeană. Am promovat legi esenţiale pentru societatea românească, am sprijinit, în egală măsură, iniţiativa privată şi categoriile sociale vulnerabile, am protejat constant valorile naţionale.

Chiar în acest an, Partidul Conservator a fost iniţiator al celei mai ambiţioase construcţii politice din istoria recentă a României. Prin crearea Alianţei de Centru Dreapta cu Partidul Naţional Liberal şi, ulterior, a Uniunii Social Liberale cu Partidul Social Democrat, am contribuit semnificativ la reconfigurarea scenei politice interne.

De altfel, cu această ocazie, îi felicit, încă o dată, pe preşedinţii PSD, PNL şi PC pentru realizarea acestei alianţe.

PC este, astăzi, membru cu drepturi depline într-un proiect politic care, la viitoarele alegeri locale, poate obţine cel puţin 65% din voturi, iar la alegerile parlamentare îşi poate asigura peste 70% din mandate. Iar acestea sunt estimări prudente. În asemenea condiţii, viitorul Partidului Conservator şi al doctrinei social-liberale, pe care ne-am asumat-o explicit încă de la înfiinţare, reprezintă o certitudine.

În contextul actual, Partidul Conservator trebuie să crească. Românii au nevoie, în egală măsură, de creştere economică şi protecţie socială. Pentru societatea şi economia românească este vital să existe un partid social-liberal puternic, capabil să integreze proiectele sociale  cu măsurile liberale şi să armonizeze eficient “stânga” şi “dreapta”, asigurând astfel echilibrul scenei politice interne.

Stimaţi colegi,

Partidul Conservator are, în acest moment, toate datele obiective pentru a asuma UN ROL MAJOR ÎN POLITICA DIN ROMÂNIA. Însă, pentru a atinge acest obiectiv, este necesar să ne concentrăm pe următoarele acţiuni:

1.      INTENSIFICAREA ACTIVITĂŢII ORGANIZATORICE LA NIVEL CENTRAL;

2.      CONSOLIDAREA SEMNIFICATIVĂ A ORGANIZAŢIILOR LOCALE;

3.      INSTITUIREA UNUI SISTEM DE PROMOVARE INTERNĂ BAZAT EXCLUSIV PE CRITERII DE PERFORMANŢĂ;

4.      ELABORAREA ŞI PROMOVAREA UNOR PROIECTE ECONOMICE ŞI SOCIALE DE ANVERGURĂ.

Dacă vom asuma responsabil aceste 4 priorităţi, Partidul Conservator îşi va consolida constant identitatea politică şi bazinul electoral, contribuind semnificativ la câştigarea alegerilor locale şi generale din anul 2012.”

29 COMENTARII

  1. PARTIDUL CONSERVATOR FARA PROGRAM CONSERVATOR
    REPREZINTA O SINUCIDERE POLITICA SI O NOUA VICTORIE A LUI BASESCU
    La o privire mai atenta partidele din Romania reprezentand clasa politica a securistilor si a comunistilor care a preluat puterea economica de dupa revolutie.
    Singura deosebire este denumirea si mici deosebiri in programul populiste in creiarea statului social care a dus Romania in prapastia de azi.
    Partidul conservator condus de un veritabil sapitalist promitea sa fie altceva,
    Purea sa fie partidul clasei mijlocii in formare si a intreprinzatorului roman fara sa neglijeze problemele curente de ordin social.
    Ar fi putut fi promotorul capitalismului modern opus capitalismului de tip mafiot.
    Scrisoarea domnului Voiculescu dovedeste exact opusul acestor idei si deziderate.
    In loc sa gaseasca forme originale de manifestare care sa creieze interes in randurile populatiei confuzate partidul mogulului pune accentul pe o alianta in care nu mai crede nimeni.
    Pe plan economic acest partid nimit conservator in loc sa promoveze Restrangerea interventiei statului in economie face exact contrariul.
    Prohramul partidului este un hibrid de declaratii liberale conbinate cu valorile ” social democratiei „.
    Aceasta alianta de idei de stanga dreapta este impotriva logicii elementare si se repliaza instinctelor populiste manifestate pe acest blog de fondatorul acestui partid.
    Dan Voiculescu un om cu calitati deosebite in loc sa devina port drapelul opozitiei
    si a progresului economic devine o persoana din ce in ce mai insignifianta in spatele unor nulitati compecte ca Ponta si Antonesci.
    Nu este prea tarziu pentru o trezire . Cetetanilor Romaniei trebue sa li se asigure o reala alternativa politica. Este absolut evident ca USL nu poate scoate Romania din criza decat la nivelul vorbelor si a promisiunilor fara acoperire.
    Problema principala a romaniei este incompetenta feneralizata. Dan Voiculescu poate schimba fiind un om competent si cunoscator al economiei.
    In cazul in care nu vom asista la o schimbare rapida la fata vom asista la condamnare la o moarte sigura intr-un partid partid al sperantelor . Basescu poate sa doarma linistit !

  2. Va doresc si eu Indeplinirea Tuturor Dorintelor ! cu ocazia acestui eveniment important pe scena politica romaneasca si Succes in continuare ! membrilor de partid din Partidul Conservator.
    Iar Domnului Daniel Constantin ii doresc multa energie,multe initiative decisive si putere de munca !

  3. BASESCU INCEARCA SA ARESTEZE UN ZIARIST AMERICAN PE
    TERITORIUL SUA…. VOR URMA IN CURAND NUMEROSI ZIARISTI

    Consulatul General al Romaniei
    New York
    Stimate Domnule Parjol
    Va astept cu nerabdare sa ma vizitati la studioul meu de film si televiziune.
    Pregatesc cu aceasta ocazie o surpriza de proportii.
    Va voi prezenta un material video care va arunca in aer regimul dela Bucuresti.
    Veti vedea cum serviciul romanesc incearca sa aresteze un ziarist american pe teritoriul SUA. Mentionez ca in calitate de cetatean american am prezentat acest material vizual FBI-ului si Departamentului de stat.
    Veti vedea cu ochii dumneavoastra urmatoarele : La serbarea Zilei Nationale a Romaniei organizata de consulat , in timp ce luam interviuri invitatilor romani si straini se indreapta spre mine trei politisti americani. Vazand ca filmez si ca am ecuson de presa a-si cer scuze si explica ca au fost chemate de autoritatile romane sa aresteze o persoana care disturbeaza festivitatea . Vazand ca continui sa filmez unul din ei asi ascunde
    fata cu chipiul iar altul a-si acunde fata cu uniforma. O iau la fuga apoi inspaimiantati in timp ce unul cade in rasetele invitatilor corpului diplomatic invitati
    si a sutelor de invitati romani si strain. Va asigur ca aceste rasete au fost o palma
    peste obrazul fara rusine a diplomatiei Basescu.
    Mentionez ca acest fapt cu totul a avut loc la Public Library de pe 5 Avenue…..care din cunostintele mele este teritoriul nostru, al Statelor Unite ale Americii.
    Un asemenea act fara precedent in istoria diplomatiei si a servicilor secrete nu putea avea loc fara ordinul sau aprobarea presedintelui Basescu. A fost o actiune bine oeganizata si premeditata.
    Va amintesc domnule reprezentant al statului Roman ca libertatea de expresie este garantata de constitutia SUA si a inpiedica un ziarist sa-si exercita meseria va costa statul Roman multe milioane de dolari.
    Dupa achitarea cheltuelilor de judecata voi intrebuinta banii obtinuti pentru creiarea unui adevarat centru cultural in locul ICR.,unde se va vorbi …..romaneste.
    Pana la intalnirea noastra va rog deschideti pe inernet ORDIN DE RESTRICTIE New York Magazin unde scriitorul Victor Nicolae un martor prezinta acest caz inedit.
    Cu aceasta ocazie va voi prezenta oficial guvernului dumneavoastra DOSARUL CRIMINAL SI DE TERORISM TRAIAN BASESCU remis de mine catre FBI. Partea neconfidentiala a dosarului poate fi asesata pe
    http://devanewyork.blogspot.com/
    Va garantez ca am pregatite si alte subiecte terminale pe care sper sa le discut cu dumneavoastra.
    Cu deosebit respect

    Robert Horvath DEVA
    Presedinte Devartes Film International Tokyo -New York

  4. ERATA TITLUL CORECT
    BASESCU INCEARCA SA ARESTEZE UN ZIARIST AMERICAN PE
    TERITORIUL SUA…. VOR URMA IN CURAND NUMEROSI ZIARISTI ROMANI !

  5. Prima resursa a unui partid este sigla sa ( da recognoscibilitate unui partid politic si asigura publicul asupra valorilor, principiilor si actiunilor pe care le promoveaza acel grup). Cea de a doua resursa este data de bani care asigura in conditii concurentiale capacitatea unui grup politic de a raspunde exigentelor electorale. Numarul de membrii este o a treia resursa a grupurilor politice.

  6. Masurile initiate si promovate de PC au intrunit sufragiile publicului. Din pacate, de cand ati plecat dvs din functia de presedinte… partidul nu mai are potential ue crestere. Nu cat timp va avea lideri necarismatici. In Romania exista doar 3 lideri carismatici. Dvs, domnule senator, sunteti unul dintre ei. E pacat sa lasati partidul sa stagneze. In timp ce dvs stati un pic mai in spate. Aveti putere, echilibru si acel ceva care poate trage partidul inainte. E chiar pacat sa nu va asumati oficial rolul de conducator!

  7. sa inteleg ca nu a fost DV la congres ? daca da atunci intelept pas ….

    cat despre continut ma abtin pentru ca imi suna atat de cunoscut tonul si modalitatea de gandire de sistem incat ….. am comentat destul in alte posturi .
    nu ma pot abtine insa sa intreb la 3 …daca nu e cu suparare cum a fost pana acum de trebuie instituit acum un sistem de promovare ..mai ales cand tradatorii ajung direct in conducerea partidului fata de membrii de multi ani de zile …

  8. @ Geta

    Exact in momentul in care am terminat de citit mesajul dv. a aparut si pe calculatorul meu,in partea de jos dreapta ,acelasi mesaj . Nu ma pricep insa nu exclud sa fie un virus. Ce va pot spune insa cu siguranta, apropo de x-ul din dreapta,sus a chenarului, de acolo trebuie sa inchideti fereastra respectiva. Deci, daca va mai apare,atunci dati click pe ” x”.

  9. @ Dan Voiculescu

    FACTOTUM

    Ca şef onorific, nu poţi juca şi rolul de ghidon ,
    Căci în partid nu eşti, în fond, decât un padre ;
    Şi din acest motiv, mesajul tău – să am pardon ,
    Seamănă prea mult cu-al unui … şef de cadre .

  10. @Dan Doboseriu:

    Multumesc pentru…confirmare.
    Credeam ca doar calculatorului meu i s-a intamplat…
    Cred c-a fost ceva „cadou” cu ocazia congresului.. :(

  11. MOGULULULE
    DACA DORESTI SCURTAREA PERIOADEI DE LIBERTATE A PRESEDINTELUI
    CERE LAMURIRIRI. PERIOADA DE CERCETARI A POLITIEI IN LEGATURA CU ” DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM BASESCU ” SE PRELUNGESTE SE PARE PANA LA SFARSITUL MANDATULUI . MUUULT PREA MULT.

    GUVERNUL ROMANIEI
    Secretariatul General al Guvernului
    Directia Relatii Publice
    Domnule Director.
    Va multumesc pentru trimiterea ( memoriul meu remis serviciului american FBI) catre Inspectoratul General al politiei Romane. Mentionez trimiterea partii a doua a acestei sezirari
    in cursul saptamanii viitoare. Va urma partea treia cu desvaluiri ….confidentiale . Tot acest
    material va apare intr-o carte intitulata DOSARUL FBI BASESCU pe care intentionez sa o public
    la inceputul anului viitor. Cartea va cubrinde pe langa memoriul respectiv. interviuri, documente inedite , fotografii etc. Voi incepe sa public serializat fragmente din aceasta carte in media occidentala. Pregatesc un film pe aceasta tema. El va putea vizionat nu numai la televiziunile japoneze pe care le reprezint alaturi de sotia mea Kiyoko Horvath ci si la principalele televiziuni americane si europene. Voi publica in curand fragmente din aceasta carte de deosebit interes, pe ROBERT HORVATH BLOG. Voi posta pe acest blog pe langa memoriul mai sus mentionat si eventuala corespondenta cu dumneavoastra.
    Mentionez ca am avut o intalnire cu Consulul Romaniei la New York la initiativa acestuia, in cursul zilei de ieri. Am discutat probleme aferente memoriului meu si consecintele grave care le va avea pentrul regimul politic, actual din Romania.
    Cu stima
    Robert Horvath Presedinte DEVARTES FILM INTERNATIONAL NEW YORK TOKYO

    Secretariatul General al Guvernului
    Directia Relatii Publice
    NR.15D 15.
    Domnului HORVATH ROBERT
    Referitor la memoriul dumneavoastra, va facem cunoscut faptul ca a fost transmis, spre analiza si informare,
    INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI ROMANE.
    Cu stima DIRECTOR.

  12. @ GETA
    Singurii care ma iau in serios sunt servicile romanesti care mi-au spart de doua ori studioul si au incercat sa ma aresteze chiar pe teritoriul unui aliat …..SUA.
    Cititi o postare anterioara.
    Exista si o notabile exceptie de spargere a ghietii,
    EMISIUNEA SUBIECTIV ( 25 februarie ) CONDUSA DE JURNALISTUL DE EXCEPTIE RAZVAN DUMITRSCU A SPART CENZURA SERVICIILOR ROMANESTI.
    ……. PENTRU PRIMA DATA ROMANII AU AFLAT DE CHEMAREA LUI BASESCU LA PROCESUL CELUI MAI IMPORTANT TRAFICANT DIN ISTORIE VICTOR BOUT….. CARE A TRANSPORTAT ARME SI RACHETE ROMANESTI IN JURUL LUMII……….
    IN CADRUL ECESTEI EMISIUNI DE EXCEPTIE SA CITIT DIN SCRISOAREA MEA DESCHISA INTITULATA ” DOMNULE PRESEDINTE BASESCU AVETI SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT ” IN CARE PENTRU PRIMA DATA IN MEDIA ROMANA SE VORBESTE DESPRE DOBORAREA HELICOPTERELOR SUA DE RACHETELE VANDUTE DE FRATII BASESCU.
    DACA ANTENA 3 VA CONTINUA PE ACEASTA LINIE BASESCU VA FI ARUNCAT LA COSUL DE GUNOI INANTE DE PROCESUL LUI BOUT CARE VA AVEA LOC IN SEPTEMBRIE LA NEW YORK.
    urmariti
    http://devanewyork.blogspot.com/

  13. Nu am urmarit acest Congres al PC-PNL dar sunt curios daca TVR a dat stire in Jurnalele TVR! Despre partidele care vor guverna Romania in urmatori ani (doamne ajuta) Sau TVR sunt atat de pupincurist de le frica de Basescu sa dea de stiri! Ca stau pe bani nostri nu de alta…Cand va cadea PDL si o sa vina USL la putere si o sa-le taie cu 50% din taxa TVR sau cum a vrut PSD sa taie de tot, atunci o sa rad cu lacrimi de cei de la TVR, am sa-le zic: Acum mai pupati pe Basescu daca nu va mai platim cu taxa publica draga TVR,la ce audiete aveti o sa moara de foame JAPITILE PROPANGADISTE PE BANI PUBLICI! Pentru a iesi din acest stres politic apocaliptic voi asculta aici: http://www.antena3.ro/static/radio/radio_tophit40.swf

  14. Domnule Voiculescu
    Apelez la colaborarea dumneavoastra. Am terminat cu ajutorul presedintelui anca in functiune cartea intitulata DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM TRAIAN BASESCU. ( titlu provizoriu )
    Nu este o carte de fictiune ci se bazeaza pe faptele reale indreptate impotriva Romaniei si a aliatilor ei. Continutul cartii este descris la postarea 16.
    Pe langa sezizarea catre serviciul de investigatii americane ea contine rapoarte catre Interpol si Departamentul de stat.
    Este o propunere serioasa cu un scop nobil. …..Asigurarea unei batraneti linistite unui politician roman….masa , casa , costum in dungi si tratament gratuit. Cartea ar putea prin bunavointa dumneavoastra sa fie editat in limba romana prin distinsa dumneavoastra fundatie. Va garantez ca cartea va avea un urias succes de public Ea va fi citita pe narasuflate de mii de membrii ai numeroaselor servicii de informatii si dezinformatii romanesti. Va multumesc anticipat pentru eventuala atentie
    Am trimis 3 copii al manuscrisului in avans Ambasadei SUA de la Bucuresti.
    Pe langa ambasador ea a fost deja citita si deosebit de apreciata de
    Darren White
    Attaché, U.S. Secret Service
    Troy Larson
    Regional Security Officer
    Henry LaHaie
    U.S. Resident Legal Advisor, SECI Center and SEEPAG
    Harry J. Giknavorian
    Supervisory Special Agent

  15. @ ROBERT HORVATH CINEAST SUA:

    Daca este asa cum spuneti, regret enorm ceea ce vi s-a-ntamplat.
    Insa atunci cand va citesc postarile totul pare un fel de SF pentru mine…?!
    Si mie mi-a fost sparta…deocamdata casuta de e-mail si mi-a fost distrusa memoria calculatorului pe care-l foloseam in biblioteca.. :(
    Eu zic sa ne imaginam ca… exista extraterestrii si ei sunt raspunzatori de aceste diverse …neplaceri, deranjamente…
    Deci, nu fiti trist ! Fiecaruia i se sparge cate ceva pe lumea asta, daca e …conservator sau macar simpatizant. Va recomand… relaxirem -se gaseste la farmaciile naturiste si multa gandire pozitiva cu iz de inocenta.

    O seara frumoasa va doresc !

  16. AMBASADA ROMANIEI SUA
    Domnule Ambasador
    Va rog a ma pune in legatura cu o persoana reprezentand
    SIE in SUA. Problema este urgenta. Este vorba de arme de
    distrugere in masa romanesti aflate in posesia lui Gaddafi.
    In cazul in care nu sunt contactat in decursul acestei zile
    voi contacta FBI.
    Trimit aceste randuri in calitate de ziarist de investigatie specializat
    in terorism si transport ilegal de arme.
    Sunt cetatean american si japonez.
    Confirmati primirea si numarul de inregistrare.
    Robert Horvath Deva
    Presedinte Devartes Film International New York Tokyo

  17. UN WATERGATE ROMANESC
    @ GETA
    NU MI-A DISPARUT DECAT AGENDA SI NISTE FOTOGRAFII.
    SE PARE CA SERVICIILE SUNT INTERESATE DE ADRESELE DE TELOFON ALE IUBITELOR MELE SI VOR SA NU LE GASEASCA SOTIA MEA JAPONEZA KIYOKO.
    CITITI „UN WATERGATE ROMANESC”
    VETI DESCOPERI POZA MEA CU ANDREI BADIN ( FOST ANTENA3 ) PE CARE NU L-AM INTALNIT NICIODATA IN ACEASTA VIATA SI SPER NICI IN CEA VIITOARE.
    http://devanewyork.blogspot.com/2009/11/atac-banditesc-ordonat-de-basescu-la.html

  18. Doresc sa multumesc pe aceasta cale Domnului Mihai Gadea de aseara la Sinteza Zilei privind CNA-ul Felicitari trustului INTACT! ANTENA3 singura televiziune care NU tine cu puterea si tine cu noi! Bravo domnului Mihai Gadea pentru raspunsul de aseara adressata CNA-ului! Si am observat ca Sinteza Zilei de pe ANTENA3 are subiecte tot mai importate de partea noastra…Bravo ANTENA3 SA MAI DAM INCODATA COMUNISMUL Basist JOS! Va Multumim mult pentru tot ce faceti in favoarea noastra Domnu Dan Voiculescu Bravo ANTENA3 sa moara CNA CEL MAI SECURIST MEDIA…

  19. Momentan site-ul Partidului Conservator Filiala Calarasi este in constructie!…. Pe data de 28 februarie 2010 am venit in fa a dumneavoastr cu un program pentru reconstruc ia partidului i am primit votul dumneavoastr de incredere. Am f cut eforturi impreun pentru ca Partidul Conservator s aib cat mai multe filiale reale .

Comentariile sunt închise.