Chiar asa, am pierdut pasul cu noile generatii de browsere. Voi le-ati încercat? Pentru care dintre ele ar trebui să-si schimbe tabieturile un internaut mai conservator :)?

26 COMENTARII

  1. Eu tin cu Chrome. :) Este cel mai rapid dintre toate (sau asa merg browserele pe al meu pc), se updateaza singur, se blocheaza rar spre niciodata. Are o groaza de teme si extensii din care poti alege si il poti personaliza. Eu recunosc ca m-am plictisit sa aleg dupa ce am vazut ca sunt cateva mii.
    Firefox-ul e iar ok, sunt multi care-l folosesc. Internet explorer… hm. Mai intai l-am abandonat ca era cel mai prost. Apoi au lansat noi versiuni si chiar ma gandeam sa trec inapoi. Dar a avut loc o conferinta de presa si Microsoftul ne sfatuia sa nu-l mai folosim (una dintre versiunile mai vechi) ca are nu stiu ce vulnerabilitati de securitate a datelor. Pentru mine a fost suficient. Veto pentru internet explorer.
    Asa ca mi-am legat destinul de Google Chrome. :)

  2. cum nu sunt in domeniu eu prefer cele care necesita cel mai putin efort, sa se incarce rapid si sa fie usor de utilizat

  3. diferente prea mari oricum nu exista intre ele..toate sunt bune, totusi acord un plus motorului mozilla firefox

  4. Folosesc Firefox 4 din cauza plugin-urilor mai bine optimizate fata de Chrome. Chrome e de departe cel mai bun browser pentru cineva care face doar browsing.
    Internet Explorer 9 nu a reusit sa vina cu ceva inovator, acel ceva care sa ii redea increderea si l-am dezinstalat dupa cateva minute.

    PS: Primul meu comentariu pe acest blog. Va salut stimabile mogul™ :)

  5. Acum vreo 5 ani am facut cunostinta cu Opera. M-am despartit rapid de Internet Explorer. Am incercat sa ma apropii de Mozilla – dar nu a iesit nimic mai mult.

    In continuare, sunt fericita de Opera mea in care am toate paginile preferate la „speed dial” adica la un click distanta, pagina nu imi este incarcata de aplicatii inutile, nu ma deranjeaza cu notificari sau alte treburi. Pur si simplu in navigarea pe internet pe paginile preferate nici nu trebuie sa folosesc tastatura.

  6. INTREBARE CATRE BLOG VOICULESCU.
    INTERNETUL A SCHIMBAT LUMEA SI ACEST BLOG POATE SCHIMBA ROMANIA.
    TOTUL DEPINDE DE DUMNEAVOASTRA.
    BASESCU ARE IN JUR DE 5-8% SUSTINERE
    Nu exista o situatie similara si nu va exista pe acest glob vreodata.
    Nici un guvern ,politician nu poate rezista fara nici un sprijin popular …..nici macar o dictatura……….Momentul este propice.
    ACEST BLOG POATE DEVENI MOTORUL SCHIMBARII.
    Se pare ca majoritate celor care posteaza pe acest blog nu realizeaza importanta sa. Din cauza pozitiei speciale a mogulului el este de departe cel mai ……..IMPORTANT BLOG POLITIC.
    EL ESTE IN CENTRUL ATENTIEI SI MULTE DECIZII LUATE IN TARA SI IN STRANATATE SUNT LUATE DUPA CITIREA LUI.
    ESTE URMARIT DE DE BASESCU SI DE ANALISTII SERVICIILOR.
    AMBASADEA SUA TRIMITE CABLURI SAPTAMINALE IAR ANALiSTII SECTIEI ROMANE ( Romanian desk ) CONCENTRAZA INFORMATIILE.
    MOGULUL ARE COMPETENTA SI CHARISMA
    JOCUL DE CULISE TREBUE INLOCUIT CU ASUMAREA RASPUNDERII PERSONALE.
    Renuntand la servilism si continuu festivism politic…ACEST BLOG DE OAMENI COMPETENTI SI CULTI POATE DEVENI MOTORUL SCHIMBARII IN SOCIETATEA ROMANEASCA.
    CARE ESTE PAREREA DUMNEAVOASTRA ?

  7. INTALNIREA ROBERT HORVATH……VLADIMIR TISMANEANU

    Domnule Ambasador
    Am fost anuntat telefonic de Oana Radu directoarea adj al ICR
    de interzicerea participarii mele la un eveniment cultural . La acest
    evenimet este anuntata participarea politologului de renume Vladimir
    Tismaneanu…… este programat maine la 7 pm. Mentionez ca ICR este un spatiu public iar in programul evenimentului
    este mentionat ca intrarea nu se face pe baza de invitatii.
    FRI, April 8, 7 pm
    RCINY – The Gallery [Carturesti Book Exhibition]
    573-577 3rd Avenue (at 38th Street ), New York , NY 10016
    FREE ADMISSION
    Mentionez ca sunt cineast si reprezentant al presei si televiziunii japoneze in SUA
    Concluzionez ca aceasta interzicere este discriminatorie si ilegala.
    Tinand seama ca dumneavoastra raspundeti de toate institutile statului Roman
    depe teritoriul american va rog a-mi comunica hotararea dumneavoastra in SCRIS.
    Cu respect
    Robert Horvath Deva
    Presedinte Devartes Film International

  8. MOFT

    Când vântu – mi fluieră prin jeb ,
    Navighez mai rar pe pagini web
    Gândindu-mă la pâine, nu la soft ,
    Căci şi un browser vechi, e moft .

  9. Mozilla Firefox 4 este disponibil în varianta RC în peste 10 limbi de circulaţie internaţională în Android Market şi dispozitivele Maemo.

  10. Cred ca MOZILLA FIREFOX . Desi am utilizat pana acum cateva luni doar Internet Explorer, se vede clar diferenta.

  11. Din „Iubirea de înţelepciune”

    Motto : „Dacă filosofaţi, filosofaţi ; dacă nu filosofaţi, filosofaţi dacă şi numai dacă demonstraţi astfel de ce nu trebuie să filosofaţi.”

    CEKE(ste) Attila

    Secretarul organizaţiei pdl din comuna vâlceană Lalosu ajuns, cu încredere, joi dimineaţa la porţile spitalului din Bălceşti, lăcătuite de UDMR-PDL, îşi dă duhul după 40 minute de confruntare, pe pripia-i piele, cu politica dementă a confraţilor săi, aplicată fară discernământ de penalul cseke attila care filosofează – şi acum – de ce nu trebuie filosofat în acest caz susţinut profesional de maestrul (A)RAHAT.
    Micuţul a dispus la CER(ce tare ?) acest caz de asasinat. Vede-l Doamne !

  12. @andron:

    Idee buna.Si eu mi-as dori o astfel de intalnire.

    Eu as propune, daca as fi sigura ca din municipiul meu are Dl.D.V. cei mai multi comentatori/vizitatori si daca si Dansul doreste, sa fie stabilita intalnirea in provincie nu in capitala si anume in Cluj-Napoca. Eu as face rezervari, pentru cei care nu au rude aici la un hotel cu preturi acceptabile si standard ridicat in acelasi timp in functie si de cati doritori a se …desconspira ( :) ) ar fi si ar putea fi o intalnire interesanta, garantand ca municipiul meu este o locatie…pasnica si, binenteles,frumoasa care umple omul de energii pozitive, daca imi este permisa aceasta exprimare.

  13. Eu, fiind coservatoare de felul meu, nu am fost tentata sa-mi upgradez PC-ul cu noile oferte de pe aceasta piata, desi imi dau seama ca pierd la capitolul „eficienta si calitate”.
    De aceea nu sunt in tema cu acest subiect propus de Dv.
    Raman un simplu utilizator de…strictul necesar.

  14. @Fault:

    Inca de la greva foamei a d-nei invatatoare Anghel -pe care o stimez din ce in ce mai mult- am inceput sa constat cu tristete cat de inumani sunt membrii actalului guvern al tarii mele/noastre si in special cei care sunt direct angajati pe calea reformei in sanatate si invatamant, culminand cu faptul ca, daca in august 2010 nici un oficial din ministerul sanatatii nu s-a simtit in fata propriei constiinte si a propriei demnitati ca trebuia sa aiba loc o demisie la cerere a celor ce raspund acolo de spitalele cetatenilor romani,murind in Giulesti bebelusi nevinovati, atunci, cel putin, ar fi fost demn din partea Premierului sa-si dea demisia de onoare in momentul cand angajatul tvr a considerat ca gestul sau suprem -tentativa de sinucidere in fosta Casa a Poporului- ar putea sensibiliza si trezi constiintele adormite ale celor din ministerele vitale pentru tara noastra iar Dl.Premier ar fi ramas in istoria tarii noastre intradevar ca un om de buna credinta inconjurat in guvernul actual de…prosti, de incompetenti, de cetateni care nu au nimic de a face cu grija pentru natiunea noastra respectiv pentru sanatatea fizica si mentala a poporului roman, parte a cetatenilor europeni care sunt,binenteles parte a acestei lumi care doreste sa evolueze si nu sa involueze.

    Demisia trebuie sa survina nu atunci cand te achiti de sarcinile trasate ci atunci cand te achiti de sarcinile trasate provocand pagube nerecuperabile societatii pentru care lucrezi ! -d-lui.Funeriu s-ar putea considera ca i-am dat replica la cinismul ultimei sale declaratii, eu, ca simplu cetatean al tarii in a carui guvern este si el,bugetar fiind, deci platit si din ceea ce merge la buget din impozitele mele si ale familiei mele.

    Cand 2 iti spun ca esti beat deja e timpul sa mergi la culcare !

  15. Google Chrome – am incercat ultima varianta. Inca mai are unele probleme, dar e mult mai rapida decat celelalte optiuni existente pe piata.

  16. fiecare cu ce e obisnuit, exceptie IE, cel mai incapabil browser si …atentie la FF, care vine cu superba optiune „doriti ca ff sa memoreze parola…??” sa zicem ca esti pe FB si zici „da” ca sa mai castigi timp data viitoare la logare;
    problema e cand vine vecinu (invidios) si-ti face o vizita si tu il lasi 1 min la pc-ul tau, tu care folosesti ff si in prealabil ai fost de acord ca acest browser sa-ti memoreze parola si id-ul de la „n” situri pe unde ai tu cont. […]

Comentariile sunt închise.