În campania electorala din 2009, Traian Basescu ii avertiza pe romani ca Voiculescu vrea “sarea”. Evident, n-am avut niciodata o legatura cu acest domeniu. De altfel, m-am gandit ca povestea cu “sarea” este o frustrare de popota a marinarului de altadata: pur si simplu ii era teama ca, la masa lui, rămâne fara sare.

Dupa doi ani de înfruptat din dulceata puterii, regimul Basescu se preocupa acum de zahăr. Astazi, Evenimentul Zilei mă acuză că mă interesează “zahărul.” Povestea publicata in articolul Omul lui Voiculescu a dus electoratul cu zaharelul este demontata punctual de Daniel Constantin si, sincer, nu mă interesează.

Evenimentul Zilei mă acuza mai ieri că am vrut să vând caii din Letea, azi sustine ca vreau “zahărul”, si mâine, fără îndoiala, va mai “descoperi” ceva.

Poate, într-un târziu, vor întelege, în sfârsit, că n-au ce să descopere.

14 COMENTARII

  1. Stiu ca e absurd -din nou- ce voi scrie acum, dar…de ce nu puneti pe cineva din staff-ul Dv., care Va cunoaste, in care aveti incredere, sa se ocupe ZILNIC de citirea intregii prese -si cea on-line – si, punctual, sa raspunda in numele Dv.-daca timpul nu Va permite s-o faceti personal- in virtutea dreptului la replica, la absolut toate articolele in care Va este pomenit numele.
    Sau….ar trebui sa cereti o suma, care sa zicem sa fie fixa, si toate ziarele sa fie anuntate despre ea, pentru folosirea numelui Dv.Ati putea oare stabili o astfel de taxa -sa fie „taxa Voiculescu” – si binenteles s-o donati…eventual adaposturilor pentru animale..??

  2. Ati putea cere si procent din vanzarea ziarului/accesari a saitului in cazul celor ce Va folosesc numele in articolele lor!

    Ma intreb insa:
    un jurnalist-autor care capata drepturi de autor e autor …la ce ?
    La… insiruire de nume care vand bine ?

  3. STRATEGIE

    Nici cât un câine motanul n-a lins sare ,
    Astfel că Zeus n-a putut să-i facă felul ;
    Şi pentru că mogulul a fost o nucă tare,
    Îşi schimbă tactica şi-l ia cu …zăhărelul .
    (Cu diabet să intre-n Panteon …la Bellu)

  4. BASESCU UN LENIN AL SPATIULUI MIORITIC

    Mogulul Voiculescu este mai putin o persoana reala….el este un simbol. Un simbol al urei de clasa. Romanii spre deosebire de americani nu-i iubesc pa oamenii bogati si chiar ai urasc de moarte. Invidia ai macina si Basescu ca si masina de propaganda PDL avand varf de lance Evenimntul Zilei foloseste pe deplin complexul de inferioritate romaneasc . Traian Basesci are nevoie de mogul ca pestele de apa. De la zahar la sare Voiculescu este invinuit de toate relele pamantului si lumea crede….pentru ca vrea sa creada.
    Aici in America daca nu esti bogat lumea nu are incredere in tine…in Romania invers.
    Solutie nu exista penreu ca ura de clasa ca si sindromul ” sa moara capra vecinului” este in DNA-ului… oamenilor depe aceste locuri. Aceasta ura pentru bogatasi simbolizat de moguli in frunte cu mogulul mogulilor ,se datoreste caracteristicaile asa numitului capitalism romanesc …..care nu este bazat pe munca si creativitate ci pe hotie si insaliciune.
    Clasa politica care reprezinta clasa oligarhica este o clasa de hoti. Coruptia nu este numai de culoare galbena ci este este generalizata. Un politician pe numele de Crin Antonescu are o avere de cinci ori mai mare decat salariul de senator. Si toti sunt la fel,
    Antimogulismul este alimentat de saracia neamului . Zaharul este un simbol a neputintei mioritice. Pentru el se duc lupte de strada. Pentru a dustruge definitiv pe cineva trebue sa asociez numele cu…zahar.
    Lupta si ura de clasa nu este o inventie romaneasca. Este un motor al istoririei. Vladimir Ilici Lenin a castigat prin el Rusia iar Traian Basescu intru eternitate Romania.

  5. @ D,V.
    Mogul „nezaharisit”
    Ai schimbat postarea prea repede si nimeni nu poate raspunde la intrebarea mea
    pentru ca nimeni nu a citit-o. O postez din nou si ai face bine sa nu o stergi.
    Si vorba aceea ….nu mai umbla cu zaharelu.
    INTREBARE PENTRU INTREGUL BLOG MOGULIAN
    Nu demult am trimes un apel dramatic catre cetatenii acestei tari extrem de sarace , nefericite si fara de speranta. Am lansat ideia salvatoare de a aduce la varful tarii a cuplului Voiculescu Tiriac. Am fost declarat nebun de legat. Tinand seama de caracterul sau lipsa de caracter general
    nu am fost prea socat. Probabil ca un raspuns pozitiv ar fi facut acelasi lucru.
    Ceace m-a dus la limita dusperarii a fost lipsa de reactie de orice fel despre acest blog declarat pro mogulian. Chiar si laudatorii de servici cu suflet de servitori nu au piuit . Dece aceasta tacere? Eu am fost impresionat nu de burta lui Voiculescu sau mustata pe oala a lui Tiriac ci de geniul lor economic. Eu cred ca fiecare popor are conducatorii care merita. Cred ca romanii merita mai mult. Dumneavoastra ce parere aveti? Astept cu curiozitate si nerabdare raspunsul dumneavoastra.

    @ Andon
    In cazul dumneavoastra antibioticile nu mai folosesc .Blenoragia sau in termen popular sculamentul este localizat la creier.

  6. @ Andon

    アンドんリメアザク。。。。ベトn
    „Andon rimeaza….cu beton”. Acesta este un haicu in buna traditie a poeticii japoneze. Simplitate inpregnata de traditia zen.

  7. @ Andon

    Blenoragia este o boala contagioasa produsa de gonococ. Se caracterizeaza prin inflamatia cailor genito-urinare, cu scurgere purulenta si dureri la mictiune. De obicei se transmite prin contact sexual.
    Atentie marita la cazul dumneavoastra :Generalitati Neisseria gonorrhoeae este cauza gonoreei, o boala cu transmitere sexuala . In fiecare an sunt raportate aproximativ 1 milion de cazuri ,plus cazul Andon …..cel cu betonul.

  8. @RH
    Abuzati de amabilitatea si libertatea de exprimare de pe acest blog.
    Mentionez ca nu mai raspund la provocarile unui om dus….rau de tot.
    Aveti un suflet murdar stimate domn.

  9. @ Andon…..cel cu betonul.
    Sugerez continuarea tratamentului. Un sculament ( termen popular) netratat poate fi fatal.

  10. Toata lumea stie faptul ca in Evenimentul Zilei se publica numai mizerii. Am observat faptul ca Voiculescu este atacat foarte mult de acest ziar, dar de fiecare data nimic nu este real in ceea ce se publica.

Comentariile sunt închise.