Chiar si a declaratiilor de avere – precum aici.

Lectura creste nivelul de inteligenta. Oamenii inteligenti inteleg că, in definitiv, este o forma de normalitate sa ajuti un prieten atunci cand poti sa o faci. Ceilalti nu inteleg. Ei isi imagineaza, de exemplu, ca trebuie sa dai tarcoale pe la Grivco, cu caciula in mana, pentru a primi ajutor.

Fiecare interpretează realitatea cu propriile mijloace.

Paradoxul este ca unii dintre cei care citesc declaratiile de avere, care se depun de doua ori pe an, sunt, mereu, la prima lectura si citesc, cu acelasi entuziasm, informatii pe care le-au mai citit si in urma cu sase luni, si in urma cu an.

Sunt convins ca, si peste 6 luni, aceleasi surse vor da “breaking news” cu aceleasi informatii.

26 COMENTARII

  1. PERICOLUL DE A DA BANI INPRUMUT UNUI TIGAN HOT SAU UNEI CURVE !

    Domnule Viculescu
    Cand am citit titlul am citit titllu am crezut ca este vorba de Tolstoi sau Balzac dar in curans am realizat ca este vorba de lectura Codului Penal si de insistenta dumneavoastra de aparea virgin si fata mare in acelasi timp….la batranete.
    Fiecare are dreptul sa imprumute sau sa ia in prumut. Problema apare cui imprumuti , Uneori darnicia se face din calcul alteori din generozitate . Principalul este sa primesti banii inapoi si la timp.
    Mai grav este de exemplu sa dai banii unui tigant unei curve. Fara sa fie vorba de vreo steorotipie ci de statistica sansele sa vezi niciodata banii inapoi sunt mici. Iar daca dai banii unui hot eacesta fiind in curand puscaria nu are de unde si cum sa-ti dea banii inapot. Sa luam teoretic cazul liderului aliantei create de dumneavoastra Crin Antonescu. Acesta fiind in acelasi timp tigan, hot si curva….politica.
    Acest viitor conducator de tara si de mafie detine conform declaraţiei de avere actualizate, peste 270.000 de euro, peste 8.000 de dolari şi aproape 6.000 de lei în diverse conturi, un autoturism Dacia, dar şi două marca BMW, precum şi bijuterii în valoare de 18.000 de euro. Si toti acesti bani stransi dintr-o beata leafa de senator de 5I.622 de lei.
    Acelasi pericol este de a inprumuta banii unui alt om politic si femeie politica Elena Udrea. Aceasta fiind pe rand si tiganca si hoata si curva risti sa nu iei banii tot deloc Singurul lucreu care poti sa primesti.este o blenoragie sau chiar mai mult. Deci multa atentie la imprumuturi.

  2. ERATA: AM SCRIS FARA INTENTIE VICULESCU IN LOC VOICULESCU. DACA AVEAM VREO INTENTIE NECURATA SCRUAM …..VICIULESCU. SCUZELE DE RIGOARE.

  3. Erata nipona
    . Scuze pentru numerosele greseli de gramatica si logica . Aici la Tokyo este probabil miez de noapte iar la New York abia se crapa de ziua. Cafeaua si zaharul si chiar detergentii se gasesc greu si doar dupa lupte. Ajutorul economic romanesc
    de 50.000 de lei incepe sa-si arate roadele. Datorita prezentei a aproximativ 2.000 de curve si dansatoare folclorice limba romaneasa cu un puternic accent rom va fi declarata a doua limba oficiala. Cand aud de romance japonezii zambesc….si incep sa ia antibiotice.

  4. Motto :
    “De ce era Mararu interlop, pentru că dadea bani la oameni şi le lua camătă? Sunt procurori care dau bani” – AURELIAN VASEA ŞORIC, Opere complete

    ŞORICEASCĂ

    Pentru presă, bârfa este unic scop,
    Dar tot efortul ei va fi-n zadar ;
    Că-n fond, mogulul nu e interlop,
    Ci doar un simplu … cămătar.

  5. CONFLICTUL UNGAR ROMAN TREBUE SA CONTINUE !
    Vroiam sa continui seria mea de propuneri …..in legatura cu necesitatea de a trimite la puscarie gasca de comunisti si securisti de la conducerea UDMR. Sunt impotriva oricarui discriminari pe criterii etnice. Pentru mine un securist ungur sau roman ramane tot un… securist. Sunt impotriva oricarui autonomii teritoriale sau culturale sau guvern propriu. La ora actuala ungurii detin un sfert din guvern si au colaboreaza din plin la dezastrul national. Un guvern autonom propriu format numai din securisti si incopetenti si hoti maghiari va face acelasi lucru Aceasta autonomie poate fi discutata numai intr-o Romanie cu adevarat democratica si prospera. Dar acest lucru cere un efort continu si mai multe generatii
    Oricum acest guvern trebue trimis dupa gratii chiar inainte de formare. Nu cred ca secuii ar trebue sa se retraga in munti, dealuri , paduri si sa devina partizani .
    ar fi un timp pierdut. Propunerile mele pe aceasta tema sunt numeroase dar nu vreau sa torn ulei pe foc, Renunt pentru ca nu vreau sa fiu din nou invinuit ca vrea sa iau Ardealul. Repet ….nu am timp fiind ocupat cu filmari si probleme personale. Dealtfel sunt si prea departe.

  6. ROMANIA NU TREBUE SA ACORDE AJUTOR ECONOMIC SI UMANITAR JAPONIEI CI SA PRIMEASCA AJUTOR ECONOMIC SI UMANITAR DECLARA CUNOSCUTUL FOTOGRAF JAPONEZ KIYOKO HORVATH

    KIYOKO HORVATH TOKYO JAPAN Says:
    iunie 19th, 2011 at 10:24 am
    Presedintele Romanie
    Stimate domniule Traian Basescu

    Dupa cum probabil realizati sunt cetatean al Imperiului Nipon. Ma numesc Kiyoko Horvath. Nu demult guvernul Romaniei mi-a ofensat inteligenta anuntand un ajutor economic pentru Japonia ca urmare a calmitatii naturale de proportii greu de imaginat.
    Intradevar intr-o tara care repara o autostrada dupa cutremur in sase zile si nu a cunoscut batalii pentru zahar si detergent un asemenea ajutor reprezinta o palma greu
    de suportat.
    Printr-o Hotărâre de Guvern, publicată în Monitorul Oficial au fost hotărâte sumele alocate pentru această operațiune, anunță mediafax. Cantitatea de apă prevăzută în cadrul acestui sprijin este de 30.000 de litri, în valoare de 50.000 de lei, “exclusiv transportul pe parcursul extern”.Administrația Națională a Rezervelor de Stat va suporta și “ambalare, de transport pe parcurs intern, precum şi alte cheltuieli interne ocazionate de îndeplinirea acestei acţiuni” iar MAE va asigura fondurile pentru transportul apei la Tokio. Pentru această operațiune bugetul MAE a fost suplimentat cu 383.000 de lei.
    Va anunt ca poporul japonez nu are nevoie de apa romaneasca si sugerez ca aceasta suma considerabila sa fie intrbuintata pentru cumpararea de banda adeziva pentru repararea trenurilor care strabat teritoriul dumneavoastra. Oricum trenurile noastra zburand cu o viteza mai mare nu pot fi reparate prin aceasta tehnologie de varf.
    Sugerez cu toata seriozitatea ca acest ajutor umanitar in care transportul este de opt ori
    mai mare decat decat valoarea lui sa fie oprit imediat.
    Tinand seama ca armata americana stationata in Japonia ( 47.000 de militari ) ne ajuta conform unui tratat de securitate…. va rog sa nu trimiteti trupe romanesti.
    Cu respectul pe care al meritati……si nu mai mult.
    Kiyoko Horvath Tokyo Japan

  7. AJUTOR MANELIST CATRE JAPONIA
    Cum ajuta Guvernul roman Japonia in stil manelist: Ajutoare care costa de sapte ori mai putin decat transportul Guvernul Romaniei a aprobat, un ajutor umanitar de urgenta catre Japonia constand in apa plata in valoare de 50.000 lei, insa pentru transportul apei de la Bucuresti la Tokyo a fost alocata suma de 383.000 lei.

    Romania va acorda Japoniei 30.000 de litri de apa minerala plata, in limita sumei de 50.000 de lei, insa „cantitatea de produs poate fi diminuata in functie de capacitatea mijlocului de transport”, se arata in Hotararea de Guvern, citata de Mediafax.

    Apa va fi scoasa din rezervele de stat, urmand ca stocurile sa fie reintregite in 2012, prin finantare din veniturile Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale.

    Vice Presedinte al Senatului Romaniei

    Domnule Voiculescu
    Declar cu toata raspunderea in calitate de cetatean Japonez ca orice ajutor economic romanesc trebue oprit fara intarziere. Motivele sunt prea evidente si nu simt nevoia sa le comentez .

  8. @ D-nei Kiyoco si D-lui Roberth HORVATH

    Motto:
    “Toate-s vechi şi nouă toate”- Mihai Eminescu, Glossă

    PLUS

    Exact cum e oferta firmei Dopo Poco
    Unde plătind o pizza, primeşti două ,
    Ne mai trimite-o ştire veche Kiyoco ,
    Însă Roberth ne-o prezintă … nouă .

  9. ” WOW …incredibil.Voiculescu a dat bani cu imprumut ,fara sa ceara dobanda, ar trebui linsat pentru faptele sale.”

    IMI CER SCUZE PENTRU SARCASM.Sunt satul pana peste cap de reporteri idioti care vor sa scrie doar din dorinta de a scrie , pentru ca nu au in realitate nici un subiect.
    Oare ziaristul respectiv,nu a luat sau dat in viata lui bani cu imprumut unor prietenii.Oare el sau parintii lui imediat dupa revolutie atunci cand bancile erau practic inexistente nu a luat cu imprumut bani pentru : renovarea casei , achizitia daciei , cumpararea unui TV ?
    Foarte bine ca a trecut sumele respective in declaratia de avere ca altfel la inapoierea lor s-ar fi putut considera poate ca a luat vreo spaga.
    O intrebare simpla pentru toti oamenii de pe fata pamantului.

    Ce preferati un imprumut de la un prieten/cunostinta care nu v-a cere dobanda sau un imprumut luat de la o banca , indiferent de necesitatea acelui imprumut ( pentru masina, casa, Tv , frigider ,etc )

    „Uite frauda , uite praf in ochi , uite cum noi scriem despre tampenii in timp ce parintii si bunicii vostrii isi pierd pensiile si salariile ”

    Atat am de spus legat de acest subiect.
    Astept orice fel de critica , constructiva.

  10. Domnule Voiculescu,
    Astept o reactie din partea Dvs. fata de comportamentul presedintelui PC din Neamt. Altfel, principiile de care vorbiti nu au valoare.

  11. „SCRUAM ” lol Horvath! You screwed up again! lol Ok, se „acepta” si asa….lol

    Domnule Senator, considerati imprumuturile un „ajutor economic rambursabil” care este o ocazie buna pentru basescu sa schimbe eterna lui carte… Nu ar fi fantastic sa il auzim pe presedinte ca declara: „Ultima carte pe care am citit-o este Declaratia de Avere a lui Dan Voiculescu” ?

  12. OPTIMISMUL DESANTAT AL MOGULULUI .

    MOGULUL MINTE SI PREZINTA IN ROZ ECONOMIA ROMANIEI . DRUMURULE AFRICANE SUNT IN GENERAL MAI BUNE DECAT DRUMURILE ROMANESTI IAR NIVELUL DE TRAI SUPERIOR.

    Reuters: Romania este pe locul 134 din 139 de tari in ceea ce priveste calitatea
    drumurilor
    Cum vad ziaristii de la Reuters Romania, tara fara autostrazi
    Agentia Reuters relateaza intr-un reportaj dur despre situatia soselelor din tara noastra, intitulat „Drumurile Romaniei catre nicaieri”
    Conform unui raport
    al Forumului Economic Mondial, Romania este pe locul 134 din 139 de tari in ceea ce priveste calitatea drumurilor. Desi este a noua
    ca marime din UE, tara noastra are doar 331 de km de autostrada, jumatate cat Ungaria si nici macar 3% din cat au nemtii.

  13. ISLAMIZAREA EUROPEI SI TIGANIZAREA ROMANIEI
    În 1960, doar 600.000 de musulmani trăiau în Europa occidentală, dar astăzi sunt peste 30 de milioane, iar imigraţia masivă continuă neabătut. În fiecare an, circa 1 milion de musulmani se stabilesc in Europa, în mod legal, prin mai multe mijloace cum ar fi: reunificarea familiilor sau azil politic.
    Un fenomen paralel se intampla in Romania unde conform statisticilor tigani vor deveni majoritari .
    Ei urmează vorbele ayatollahului Khomeini, care a spus: “Scopul final al Islamului este conducerea lumii“iar a tiganilor conducerea Romaniei. Regele Cioba declarand
    ca in viitor Romania se va chema Rromania urmareste un scop similar. Rezultatele se văd….. oraşe ca Bruxelles, Milano şi Oslo de Bucuresti nu mai vorbim.
    Şeful poliţiei din Koln, a declarat că, ca urmare a graniţelor deschise şi a ratei natalităţii ridicate la musulmani, Germania va deveni predominant musulmană în 10 de ani. Tiganii vor fi majoritari in acelasi timp sau mult mai repede daca occidentul ai va trimite acasa .
    În Anglia, cel mai cunoscut nume era Jack, acum, fireşte, este Muhammad. La noi tigani asi dau nume de obiecte , mezeluri sau flori. Cel mai important manelist poarta numele de Salam iar cel mai important important politician al opozitiei numele de Crin.
    Influenţa politică a musulmanilor a devenit tot mai mare în ultimii ani. De exemplu, Gerhard Schröder a fost reales cancelar în 2002 cu ajutorul votului dat de turcii musulmani stabiliţi în Germania……iar Traian Basescu cu ajutorul tiganilor stabiliti in Romania.
    Musulmanii nu au venit in Europa pentru a se integra in societăţile europene, scopul lor îl reprezintă transformarea Europei într-un stat islamic condus după principiile legii islamice, Sharia! Tiganii refuza DEASEMENEA sa se integreze in societatea romaneasca scopul lor este CREIAREA PRIMULUI STAT MANELIST european. Alegerea unei prostituate de origine roma numita Elena Udrea va consemna dorinta noii majoritati etnice.

  14. Erata
    a se citi
    ALEGEREA CA PRESEDINTE A ROMANIEI A UNEI PROSTITUATE DE ORIGINE ROMA NUMITA ELENA VA CONSEMNA DORINTA SI VICTORIA NOII MAJORITATI ETNICE !

  15. INTREBARE PENTRU INTREGUL BLOG MOGULIAN
    Nu demult am trimes un apel dramatic catre cetatenii acestei tari extrem de sarace , nefericite si fara de speranta. Am lansat ideia salvatoare de a aduce la varful tarii a cuplului Voiculescu Tiriac. Am fost declarat nebun de legat. Tinand seama de caracterul sau lipsa de caracter general
    nu am fost prea socat. Probabil ca un raspuns pozitiv ar fi facut acelasi lucru.
    Ceace m-a dus la limita dusperarii a fost lipsa de reactie de orice fel despre acest blog declarat pro mogulian. Chiar si laudatorii de servici cu suflet de servitori nu au piuit . Dece aceasta tacere? Eu am fost impresionat nu de burta lui Voiculescu sau mustata pe oala a lui Tiriac ci de geniul lor economic. Eu cred ca fiecare popor are conducatorii care merita. Cred ca romanii merita mai mult. Dumneavoastra ce parere aveti? Astept cu curiozitate si nerabdare raspunsul dumneavoastra.

  16. @RH
    cred ca doar japonezele beau antibiotice. Japonezii servesc telina., ca doar nu stau romancele acolo sa culeaga capsuni .
    :) Bravo lor.
    In rest m-am cam plictisit sa 20 de postari ale dumitale pe acest blog., in fiecare zi.
    Aveti o problema majora., personala.Ati suferit probabil o trauma mai in tinerete, ca ati fost ignorat de absolut toti, iara cum la batranete incercati sa atrageti atentia.

    Va recomand un pic de liniste si echilibru interior (sper ca ati vazut Panda KUNG FU 2 ).
    Mai luati o pauza ., face bine.

  17. Monoverb cu incastru : ANTRAX

    Înlocuind X=I obţinem ANTRAI care prin anagramare dă TRAIAN, personajul detestat de 90% dintre cetăţenii români, cunoscut sub numele conspirativ poliţienesc Jon* (Javra Ordinară Naţională).
    ANTRAX – boala care ameninţă România, de la o vreme, denumită popular „Buba neagră” ( este localizată pe monstruoasa chelie a lui Jon* , văzută pe sticlă ieri între 19:15 – !9:55 când şi-a refulat imbecilităţile privind reorganizarea teritorială a ţării şi siluirea Constituţiei…)

Comentariile sunt închise.