Fără alte explicatii – despre talentul lui Mircea vorbesc constant din momentul în care l-am descoperit în Grădina Valorilor.

17 COMENTARII

  1. Macar el sa aibe o sansa.Pacat de faptul ca nu e singurul si ceilalti sunt COMPLET IGNORATI de propria tara.Ne-ar trebui mai multi DAN VOICULESCU pentru numarul de valori reale existente in tara si peste hotare ce sunt cetateni romani.Nu Dan Voiculescu ar trebui sa il promoveze, ci in primul rand statul si apoi DAN Voiculescu.

    PACAT, PACAT …DE SANGELE VARSAT (nu sunt revolutionar , dar am inteles motivul pentru care au murit acei oameni in ’89, si realitatea e ca au murit degeaba)

  2. sunt multe talente in tara asta. guvernul ar trebui sa faca ceva pt ei nu sa-i dea trumpitzei bani de investitii la turism

  3. @ Dan Voiculescu

    UN REPROŞ PENTRU MOGUL ÎN ATENŢIA A.N.I.

    În Grădina ta de suflet, ai cultivat valori
    Din selecta galerie a celor fără frontiere ;
    Dar cu toate că deţii asemenea comori ,
    Nu le-ai înscris în … declaraţia de avere .

  4. Acesti copii trebuie sustinuti si scosi in fata. Statul nu le acorda atentie, asa ca tot ONGurile sau cei din privat trebuie sa se ocupe de ei.

  5. Baiatul acesta are nevoie de un mentor. Daca devine vedeta, e posibil sa piarda contactul cu realitatea. Trebuie avuta mare grija.

Comentariile sunt închise.