L-am văzut, săptămâna trecută, în Grădina Valorilor, cântând Vivaldi. Era o căldură infernală si doar vreo 30 de trecători îl ascultau, ascunsi la umbră, sub câte un copac.

Cu toate astea, a cântat impecabil, ca pe o mare scenă. E unul din acele diamante încă neslefuite pe care încerc să le promovez prin Clubul de Excelentă al Fundatiei pentru Dezvoltarea României. E atât de talentat, încât, desi are doar 12 ani, participă la festivaluri pentru categoria de vârstă 20-35 de ani. Si câstigă primul loc, asa cum s-a întâmplat în Italia, la Festivalul Mondial al Tinerelor Talente.

Se numeste Mircea Dumitrescu – iar eu sunt fanul lui.

16 COMENTARII

  1. Ai putea să începi un trend: tragi câte un chef d-ăla şmecher, de manelişti, şi chemi indivizi d-ăştia buni, şi începi cu ‘fără număr! fără număr!’. Mai vorbeşti cu vreo doi, trei oameni – de lume, pe care lumea nu i-ar suspecta că ascultă aşa ceva, exemplu: musiu Badea – să facă şi ei chefuri d-astea şi să vezi ce mişto s-aranjează trebile! :D
    P. S.:Nen’tule, nu-ţi mai merg ‘ş’-urile şi ‘ţ’-urile?

  2. Buna ziua domnule Voiculescu,

    Imi cer scuze pentru deranjul pe care il creez pe blogul dvs,dar vreau sa vorbesc urgent cu dvs .
    Stiu ca sunteti ocupat si ca primiti multe astfel de mesaje ,dar eu cred ca am noroc si sansa sa putem vorbi odata.
    Va rog sa am contactati la dresa de mail scrisa aici.Eu am scris si pe siteul dvs si nu am primit nici un rapsuns.
    Este vorba de o chestiun ce se poate discuta numai daca ne putem vedea.Este o situatia neplacuta, dar si complicata, ,iar blogul nu cred ca este cel mai bun mediu pentru a discuta aceasta problema a mea.
    Stiu ca dvs ma puteti ajuta si o sa cred in dvs pana cand ne vom intalni.

    Va multumesc anticipat!!!!

  3. INCA DE CAND ERA PRIMAR GENERAL ,BASESCU TRAIAN A PROMOVAT STAREA DE INCOMPATIBILITATE A CELOR CE OCUPAU EXCLUSIV PE CRITERII POLITICE FUNCTIILE PUBLICE DE CONDUCERE,PENTRU A II SANTAJA ULTERIOR SI AFI SIGUR CA NU VOR TRADA INTERESELE DE PARTID IN DETRIMENTUL INTERESELOR LEGALE.
    ASTFEL.,IORDACHE ADRIAN(P.D.) SI CRECI ANDREI(P.N.L.) CARE AU VENIT IN NOIEMBRIE 1999 LA D.G.J.C.L A P.M.B. .DUPA DOUA LUNI DE ZILE DUPA CE DOBANDISERA CALITATEA DE AVOCAT PRINTR O SIMPLA CERERE SCRISA DE INTRARE IN AVOCATURA [EVIDENT DUPA CE TERMINASERA FACULTATI [PRIVATE UNDE SE PREGATESC CADRELE PARTIDULUI DEMOCRAT]FIIND INTRO VADITA STARE DE INCOMPATIBILITATE ADUSA LA CUNOSTINTA PROTESTORULUI TRAIAN BASESCU CA SI INSTANTELOR JUDECATORESTI INCA DIN ANUL 2000 !!1DABEA IN 2007 NU MAI FIGUREAZA PE TABLOUL AVOCATILOR DAR 7ANI DE ZILE AU STAT ILEGAL IN ACEASTA STARE DE INCOMPATIBILITATE DATORITA LEGATURII MAFIOTE INTRE ORGANELE PROFESIEI DE AVOCAT (ZAMFIRESCU,BELCEA ,FLOREA)SI PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI(PRIMAR CONSILIERI MUNICIPALI D.G.J.C.L.)!!!!

  4. Pentru ca tot ati adus in discutie acest Mircea, pe simpaticul si talentatul Mircea Dumitrescu…citind doar titlul instant m-am gandit pentru o clipa doar, la Dl.Mircea BADEA.
    Am observat cat este de modest in cursul talk-show-urilor la care este invitat si am mai auzit la emisiunea lui de la radio si la emisiunea de la antena3 si am citit din cand in cand pe blog-ul dumnealui (cand lasa mai multe comentarii decat lasa acum) cum este insultat (injurat) si amenintat (in benzinarie,la campionatul mondial de judo etc.) pentru felul dumnealui de a prezenta scena politica romana.Avand in vedere riscul la care se supune zilnic pentru ca este un om liber intr-o tara imbolnavita de stupiditate si luand in considerare in special ideea spontana pe care a avut-o (constient sau nu) sa faca acel pariu cu portiunea de autostrada Transilvania, pariu pierdut de dansul, dar care,mai in gluma mai in serios, a pus o simpatica presiune prin termenul limita dat in acea idee-pariu,presiune care a dus la… decongestionarea orasului meu, fapt pentru care,eu personal ii voi multumi mereu (sau cel putin, atunci cand il voi intalni live), deci pentru tot ce face dansul si pentru modul de a se expune (constient sau nu) eu am considerat ca merita sa incerc sa-l propun la CNN-Heroes.Rezultatul il va stii dumnealui daca va fi sunat sau daca va primi e-mail de la CNN Heroes Team (eu am primit e-mail-ul lor de confirmare a inregistrarii propunerii la sectiunea „community crusader”). -cred ca v-am mai spus cat il apreciez…sau nu…??
    p.s.sunt totusi ffff trista ca avem guvernanti care-i copiaza atitudinea din emisiunea-pamflet sau care atunci cand realizeaza ceva pentru tzarishoara o fac cu gandul la…Mircea Badea.In rest…sa-i tinem pumnii stransi (nu de alta,dar e un premiu substantial premiul I = 100000 $ si ar putea sa-si ia un apartament frumos cu 2-3 camere in Bucuresti cu ei) !
    Va doresc un week-end placut !

  5. Felicitari Maestrului! Respect pentru cei ce-l sustin! Valorile sint cele care fac diferenta, dainuind!

  6. Da’ chiar ma doare capul…si mi-e creierul mare micmicmic in cutia mea craniana proprie..
    deci, din nou :
    erata la 12.G.P. :
    http://www.youtube.com/watch?v=BWvzZCZF1gw
    (postare „blind” fiindca la PC-ul din biblioteca mea …nu-mi apare comentariul trimis in stand-by…doar la cel din living imi apare…si pe laptop-urile feciorilor mei nu accesez net-ul. Sunt ale lor personale.

  7. Stiti ce am remarcat citind comment-urile la postul cu acest copil? Ca de cele mai multe ori suntem atat de preocupati sa vedem ambalajul incat de cele mai multe ori neglijam continutul. Toti cei care au intrat pe acest post nu au avut mai nimic de spus despre acest copil, un geniu despre care italienii, nemtii, o lume intreaga au avut numai cuvinte de lauda! Cred ca ne meritam soarta, noi astia care ne plangem de salarii, TVA sau pensii pentru ca nu mai suntem in stare sa apreciem, sa recunoastem valoarea sau sa fim pur si simplu marinimosi! Cu siguranta toti cei care au comentat aici, cu siguranta nu au avut sansa sa cunoasca sau sa sustina un astfel de copil dar poate ar fi putut macar sa ii observe talentul! ERA OARE PREA MULT! Dar suntem prea ocupati nu-i asa, sa comentam despre Badea, despre Basescu, youtube si pensii?! Va felicit dle Voiculescu ca ati remarcat acest copil si ca, asa cum am aflat la un simplu search pe google, il sustineti prin fundatia dvs!

Comentariile sunt închise.