Propaganda puterii munceste, nu gândeste.

Ei au ordin sa-l atace pe Voiculescu cu povestea Felix-Securitate chiar daca justitia a infirmat toate acuzatiile la adresa mea, păstrand ca unic argument o comunicare despre un strain care încerca să mă determine sa fug din tară.

Vineri, remarcam pe blog ca securistul care m-a urmarit când lucram la Vitrocim si a dat zeci de note despre mine, pare să fi ajuns in echipa de juristi care transează situatia de la Realitatea. De altfel am publicat chiar si o nota semnata de Vasile Caciula, aflata in dosarul meu de urmarit de Securitate.

Acest fapt a bulversat total propaganda puterii. Cum, Voiculescu a fost urmarit de Securitate? A fost victima a unui ofiter de securitate care il turna sistematic?

Pe vremea cand ma urmarea Caciula.

Din vremea când mă urmărea Căciulă…

Pentru oameni care de peste 5 ani recita “balada lui Felix”, acest adevar este inaccesibil. E prea mult, le depaseste puterea de intelegere. Lor le recomand sa intrebe la CNSAS despre dosarul de urmarit al lui Dan Voiculescu.

Să-l citeasca si se vor lamuri. Trebuie doar sa cunoasca alfabetul.

Atât.

34 COMENTARII

  1. Zice „gura lumii” ca ati fost …ofiter de Securitate! Ce-mi pasa mie de asta ? Au fost destui ofiteri din fosta securitate care detinand informatii s-au inbogatit dupa….’89. Au fost destui ofiteri, fosti ofiteri de securitate care inbogatindu-se…au facut pe dracu-n patru sa se inbogateasca si mai mult…de parca daca si-au facut o locuinta cu treizeci de cam,ere …vor dormii in toate, sau daca si-au cumparat case pe toate continentele lumii vor locui in toate , sau parca mananca cu doua guri si cu doua stomace ! Chiar nu ma intereseaza asta. Stiu ca dumneavoastra domnule profesor Voiculescu..din ce ati castiogat{ repet chiar nu conteaza cum ati castigat , ce ati castigat!} ati dat si altor oameni mai amarati decat dumneavoastra , oameni ce altfel n-aveau nici o sansa.Asta-i tot ce conteaza iar memoria colectiva va retine asa ceva si nu faptul ca ati fost…nu stiu ce!Va intreb : ce aveti de gand cu primarul sectorului 4 Constantin Popescu ” Piedone” ?Mai este sprijinit de PC sau nu ? Lucrarea de la piata „Progresu”…este facuta de o firma de-a dumneavoastra ?Am vazut ca scrie ” Rotary”. Daca puteti va rog sa ma sprijiniti in a fi angajat la aceasta lucrare. Sunt de meserie lacatus , am 59 de ani iar de doi ani n-am mai avut nici un loc de munca . Cu respect , consideratie si mai ales incredere astept raspunsul dumneavoastra.

  2. Domnule senator, maimutele se manipuleaza usor. Maimutelor, daca le spui ca ceea ce vad cu ochii lor nu e de fapt adevarul, ele cred. Cred mai mult in pixelul albastru decat in proprii ochi. Asa si in cazul Felix, daca maimutele sunt programate sa creada un lucru anume, nici toate verdictele instantelor din lume nu le schimba convingerile.

  3. @marian adversarii nu sunt hotarati…chiar senatorul a ras de ei…ba colaborator ba mare general…pai nu-i tot una. sunt cam cusute cu ata alba chestiile astea

  4. Hm! nu e chair asa!
    1. Trebuie “studiat” aportul lui Deleanu( Caciula)/Rovigo. Toata lumea vorbeste de “lichidator” dar aici este ceva care pute rau cu Voiculescu bagat pana in gat. Pun pariu ca miza este anti-basesciana iar Elan se “sincronizeaza ” perfect cu Vantu. Asemanarea de ton, stil, discurs, metode nu este intamplatoare.
    2. Povestea cu banii in escrow nu este curata. Atata vreme cat banii stau in escrow inseamna ca anumite punctedin contract nu au fost indeplinite inseamna ca dealul este reversibil si rezulta ca printr-o (noua) smecherie Vantu poate (este) fi din nu proprietera. Cu caracterul care il are Elan poate fi imaginat oricand ca iepurele care sa il scoata din reflector pe Vantu si atat.
    3. Prietesugul Elan-Voiculescu (cu Camelia implicata pana in gat la ordinelle lui taticu) este unul deosebit de periculos. Mafia mass media care si-a dezvelit un colt de plapuma.
    4. Acest Vantu imi face sila. Probabilca nu o sa scapam niciodata de el si metodelele lui. Eu personal sunt total scarbit de incapacitatea societatii de a se scutura de astfel de pleosnite si de a accepta sa-i fie insultata inteligenta comuna de acest infractor.
    5. Ghita este doar un tanar entuziast si incapatzanat care intamp;lator nu e din aceeasi gasca cu astia trei (Vantu, Elan, Voiculescu). Gasca financiara pentru ca politica ii leaga pe toti in directia pro-PSD.
    ATENTIE angajati si visatori! Veti fi lasati balta, abandonati fara sa nicio retinere de Ghita daca faceti greseala sa va declarati fatis de o parte sau de alta. Ghita va pierde razboiul juridic pentru ca a cazut in capcana intinsa de trio-ul mafiot sa accepte pe dl Deleanu/Caciula ca si lichidator si in plus a acceptat intrarea in lichidare care i-a diminuat mult puterile in cadrul Realitatea.
    final: AFACEREA PUTE DE LA DISTANTA, EROII SUNT NISTE MAFIOTI DE DRUMUL MARE CARE MINT CU NERUSINARE SI AU CEL MAI PROFUND DISPRET FATA DE INTELIGENTA CELOR DIN JUR!
    Este SUBIECT DE PRESA si STUDIU DE CAZ ce se intampla acum acolo asa ca luati aminte! Si, daca puteti, tineti-va deoparte de fariseii astia!
    Jurnalisti, va bagati la un studiu mai aprofundat? EVZ a inceput deja, binenteles cu matriale servite de serviciile secrete, in speta SRI. Dar cazul e mult mai complex de atata! Succes!

    PS Domnule Voiculescu ( precum vedeti eu sunt politicos nu cum faceti dumneavostra ) este impresionanta viteza cu care ati depasit mass-media la subiectul Caciula/Deleanu. Probabil ca asa ati invatzat in manualul securist pe care l-ati conspectat si aplicat temeinic dealungul anilor. Ma gandesc si eu asa, ca prostul: de ce oare cineva isi schimba la batranete numele dupa revolutie? Dumneavoastra, din conditia de „victima” pe care o reclamati ce credeti?

  5. Si inca ceva, apropo de „coincidente” la care vom avea timp peste ani sa ne gandim mai aprofundat:

    CUM SE FACE CA IAR APARE NUMELE DUMNEAVOASTRA INTR-UN SCANDAL MURDAR CARE IN MOD NORMAL TREBUIA SA II PRIVEASCA EXCLUSIV PE COMPETITORII DUMNEAVOASTRA ?????
    Vedeti Domnule Voiculescu de ce va urasc romanii in timp ce dumneavostra nu prididiti sa pozati in victima? D’ASTA!

  6. @zvonescu – monkey

    pai tocmai toate verdictele instantelor au stabilit ca stimatul nostru profesor universitar doctor Dan este, deocamdata doar, colaborator al Securitatii ca politie politica sub numele conspirativ Felix.

  7. SILOGISM

    De când există, musca trage la rahat ,
    Consumând şi cea din urmă moleculă ;
    Din acest motiv, nu-i greu de explicat ,
    De ce are Deleanu o muscă pe Căciulă .

  8. VOICULESCU NU A FOST INFORMATOR. DAR JUSTITIA BASISTA VREA ALTCEVA. VOICULESCU E CEL MAI CAPABIL POLITICIAN ROMAN.

  9. @haha: Voiculescu a fost votat de 21.000 de oameni in colegiul 8 Bucuresti si astfel a devenit senator. Prin vot liber, democratic. Nu le-a pus nimeni pistolu la tampla oamenilor sa-l voteze pe el. Pana una alta, Voiculescu are incredere la nivel national 24%, iar Basescu 9%. Asa ca stai tu linistit, romanii il urasc mai mult pe Basescu decat il urasc pe Voiculescu.

  10. opozitia este necesara in orice tara in care exista democratie. iar opozitia la noi are destula forta prin oameni ca Antonescu sau Voiculescu prin care sa contrabalanseze puterea pdl-ului.

  11. Imi pare rau ca nu sunteti apreciat indeajuns pentru initiativele civice si legislative. Sper ca atunci cand va fi USL la guvernare ideile bune enuntate de dumneavoastra sa fie puse in practica. De asemenea imi place ca pareti apropiat de Fundatia Dan Voiculescu si incercati tot timpul sa promovati valori.
    Respect!
    P.S:Imi pareti un om cu propriile valori si cu multa experienta de viata asa ca nu va atribuiti critici fara argumente palpabile.

  12. daca nu sunteti de acord cu opiniile lui Voiculescu, treaba voastra. e o tara libera, fiecarea poate sa-si spuna o opinie. e clar ca puterea nu vrea sa-l aiba prin preajma.

  13. Voiculescu este si cel mai activ parlamentar. se stie. discuta cu oamenii, este sensibil la nevoile lor si vrea sa-i ajute. merita. tot respecetul meu pentru Voiculescu.

  14. DAN VOICULESCU ESTE UNUL DINTRE CEI MAI CAPABILI POLITICIENI ROMANI LA ORA ACTUALA. EXEPERIENTA POLITICA SI PREGATIREA ECONOMICA IMPECABILA IL RECOMANDA.

  15. Manipularea populatiei o sa contiune. Mai ales in preajma anilor electorali. Este bine ca ati postat aceste clarificari. Va respect pentru transparenta de care dati dovada!

  16. (RE)PLICI

    Dăduşi cu Căciulă-n câini
    Fără a mişca din mâini.
    Face Jon* spume la gură,
    Depăşit de-aşa… figură.

    Aşa cap, aşa Căciulă
    Jalnică e mintea nulă !
    Băi Traiane las-o moartă,
    C-o să fii bătut de soartă.

  17. Sper sa se incheie cat mai repede acest capitol. Oricum, cred ca tot mai multe persoane si-au dat seama ca adversarii dumneavoastra au intoxicat publicul cu tot felul de sf-uri

  18. „Trebuie doar sa cunoasca alfabetul. Atât.” :) Imi place finalul.
    Si eu ii banuiesc pe propagandistii puterii de aceasta nestiinta.

  19. Numai intr-o tara plina de oameni cu carte putina si mai mult alcool la cap pot sa debiteze prostii de te doare capul.
    Doar in tara aceasta oamenii dupa ce sunt arestati, anchetati se aleg cu partide sau devin europarlamentari datorita prostimii care din mila ii voteaza.
    In zilele de astazi toti sunt basisti sau boc-i, o intrebare simpla pentru retardati, daca la anu castiga opozitia o sa auzim oare de „Pontulea” si „Crinel”?

Comentariile sunt închise.