Vă recomand de peste 6 luni să accesati Fondul European pentru Ajustare la Globalizare. Între timp, întreaga Europă a accesat acesti bani. Acum v-ati decis sa o faceti si dumneavoastră pentru angajatii concediati de fabrica Nokia de la Jucu.
Mai bine mai tarziu decat niciodată.
Pe viitor, domnule prim-ministru, nu mai lasati sa treacă atâta timp pentru a accepta o propunere utila, indiferent de la cine vine.
Vă fac inca o sugestie: reduceti TVA la alimentele de baza! Masura ar ajuta populatia, ar reduce economia subterana si ar aduce venituri suplimentare la bugetul de stat.
Serios, nu aveti niciun motiv sa mai amanati aceasta decizie.

35 COMENTARII

  1. Evreul are o vorba: “Da-mi Doamne, mintea romanului cea de pe urma”. Daca ar fi accesat Fondul European pentru Ajustare la Globalizare, care sa vina in ajutorul salariatilor de la Nokia, ar fi un gest laudabil, dar cine-l mai crede ca nu are si un interes personal, dupa atata jecmaneala a populatiei, pe care a facut-o afisand pe chip acel zambet Mefistofelic ????….. Nu stiu daca va mai avea credibilitate, intrucat oamenii sunt satui de promisiuni desarte si dupa cum se stie: “Cine se frige cu ciorba, sufla si in iaurt”.

  2. Cu privire la reducerea TVA: ar fi salutara doar in masura in care ar exista si sanctiuni pentru cei ce vor folosi aceasta scadere pentru a-si creste profitul. Si, din experienta mea de traitor in Romania, stiu perfect ca asta se va intampla- o scadere de TVA nu se va regasi niciodata 100% in pretul final. Ci reducerea se va imparti intre profitul patronului si populatie.

  3. prezenta sa in cadrul USL inseamna ca alianta va avea succes, pt ca voiculescu isi urmareste principiile si isi respecta partenerii. judecata lui Voiculescu este una dreapta, a unui om care stie ce este saracia celor multi.

  4. intr-adevar, reducerea TVA-ului la alimentele de baza ar fi o masura foarte buna si populatia n-ar mai fi atat de saraca si nici n-ar mai indura atat de mult. oamenii ar fi mai fara griji si am avea o populatie mai sanatoasa din toate punctele de vedere.

  5. sincer, mie imi place judecata lui Voiculescu si sper ca si cei de la putere sa gandeasca in asa fel, sa traiasca in realitate. populatia simte cand un politician este de partea ei.

  6. O sa faca asta probabil, in campania electorala.Ca sa arate,cum se gandesc ei la populatie.Va rog ceva domnule Voiculescu.Nu le mai dati idei.Hotii trebuie sa faca puscarie,nu sa se laude pe ideile altora.Aveti votul meu,pentru ca a-ti venit cu aceasta idee.Marea majoritate a populatiei insa nu stie cine a avut aceasta idee.
    Eu sunt satul sa imi ofer increderea unora care m-au furat de am ajuns sa mancam coji de cartofi.VREAU SCHIMBAREA , SI VREAU CA CEI VINOVATI SA FACA PUSCARIE.
    Daca ajungeti la putere si nu vad,oamenii cu averi imense,dar care nu le pot justifica,in puscarie atunci NU MAI VENITI.Nu pot accepta ideea,ca un hot sa il las sa plece cu bunurile mele cu ideea ca :”l-am prins,acum lasa-l sa plece”.Au furat ….PUSCARIE SI AVERILE CONFISCATE.Asa vor exista bani pentru investitii si crearea de locuri de munca,intr-un timp foarte scurt.
    Spania a interzis romanilor sa mai mearga la munca,desi suntem in UE si forta de munca s-a liberalizat.Noua ne este frica sa bagam hotii in puscarie , ca sa nu cumva sa se supere UE pe noi,ca poate incalcam drepturile omului.Dar drepturile pensionarilor care mor de foame,dar dreptul copiilor dotati condamnati la uitare si saracie,dar drepturile familiilor la un loc de munca ,justitie si sanatate,dar drepturile profesorile si medicilor care sunt alungati din tara,dar dreptrul meu de a avea sosele,scoli si spitale pentru mine si copiii mei,dar drepturile militarilor,dar …dar …dar.Sunt satul de cati de „dar” exista in tara asta si noi ne poticnim sa baga-m niste hotii in puscarie.
    Sunt hotarat sa dau statul Roman in judecata si sa oblig CONDUCEREA de acum sa imi plateasca daune,PENTRU CA MI-AU INTERZIS DREPTUL LA …VIATA.Nu populatia sa plateasca daune, ci cei care sunt la conducere.Vrei sa conduci si sa ai beneficii,atunci TREBUIE SA SI RASPUNZI pentru deciziile tale.Asa cad eu, o tara normala.

  7. ca cei de la intact critica puterea, nu-i face pe cei de acolo neprofesionisti. in plus, Voiculescu e un om politic ok. atata timp cat nu a fost la guvernare nu i se poate reprosa mai nimik, altora da. populatia nu mai poate rabda si acest lucru este regretabil. Voiculescu este in masura sa dea sugestii, pentru ca se pricepe.

  8. VOICULESCU AR FI TREBUIT SA DETINA O FUNCTIE MAI IMPORTANTA IN STAT, POATE CHIAR CEA DE PRIM-MINISTRU. PROBABIL CA MASURILE PE CARE LE-AR FI LUAT, AR FI EVITAT SITUATIA ECONOMICA DE ACUM.

  9. Boc oricum face totul pentru el si PD,asa cum chiar el a spus la TIMISOARA.
    In acest timp,un om este omorat printr-o lovitura de punct la Giurgiu si toata lumea incearca sa de-a vina pe medici,sau chiar pe victima asupra incidentului si mai putin sa de-a vina pe CEL CARE A PROVOCAT DECESUL OMULUI.
    Medicii de pe ambulanta,cand ajung la un caz , INTREABA CE S-A INTAMPLAT CU ACEEA PERSOANA.
    NIMENI NU LE-A SPUS CA A FOST IMPLICAT INTR-UN CONFLICT.
    Noi ne asteptam sa citeasca si gandurile,acum?Nu aveau cum sa vada daca e vorba de o bataie,pentru ca o vanataie,apare dupa cateva ore de la momentul producerii agresiunii si nu IMEDIAT, in momentul in are a fost lovit.
    Totodata este cunoscut,dar vad ca se evita subiectul,ca la o persoana de culoare este mult mai dificil de observat o eventuala vanataie,produsa in urma unei agresiuni,tocmai din motivul diferentei de pigment.Plus ca populatia romaniei este predominant de culoare alba si astfel medicii,pot avea o dificultate in stabilirea existentei unei astfel de vanatai,tocmai pentru ca in ROMANIA nu exista o populatie macar mai mare ,de culoare.
    Cei care au asistat la conflict,au MINTIT in momentul in care SMURD-ul a venit sa preia pacientul fara sa le specifice acestora ca a fost implicat intr-un conflict.Medicii,in timpul tratamentului au observat in urma examinarii ca pacientul a fost implicat intr-un conflict,dar NU AU PUTUT SA STABILIEASCA ce i-a cauzat starea din cauza ca spitalul NU ARE UN TOMOGRAF.Daca ar fi avut dotarea necesara,atunci ar fi putut fi diagnosticat cu exactitate si poate ar fi putut fi salvat.Cel putin ar mai fi avut o sansa.

    ROMANIA ESTE CONDUSA DE CLANURI.
    Asta e concluzia.Autoritatile sunt partase la crimele comise de acesti indivizi,care nu pot niciodata sa dovedeasca AVERILE,MASINILE,CASELE si banii in general cu care se etaleaza.
    Noi suntem ucisi,iar autoritatile ii apara.Ei fac legea,noi murim pe capete si nimeni nu ne ajuta.
    HITLER a fost mic copil,pe langa acestia.Sadismul sau este mic,in comparatie cu ceea ce se intampla acum.Hitler ii gaza pe evrei si aveau o moarte relativ rapida.
    Astia nu ne omoara REPEDE, inainte ne TORTUREAZA si apoi ne lasa sa murim, in chinuri si mizerie.Asta e diferenta intre GENOCIDUL de atunci si GENOCIDUL de acum.

  10. trebuie ca opozitia sa faca ceva, ceva practic. dorinta aceasta o avem cu totii. trebuie sa avem idei, pe care sa le sustinem cu tarie, ca sa le putem pune in practica. Voiculescu poate sa sustina ideile populatiei, ba mai mult sa le puna in practica, dar, va putea, numai daca noi il sustinem.

  11. Degeaba au facut ministerul fondurilor europene, atata timp cat autoritatile de management raman in subordinea ministerelor.

  12. TÂLC

    Felicitări de la mogul pentru Emil
    Nu pot fi decât un fel de abureală ;
    Dar norocul e că, până şi-un copil
    Adulmecă deja … soluţia imorală .

  13. Pana iese de la guvernare, poate va aplica si reducerea TVA la alimentele de baza. Doar stim ca nu depinde de Boc; asteapta si el comanda.

  14. Dupa atata vreme, au aflat de existenta acestor fonduri?! Ori nu exista vointa, ori nu exista interes. Merita huiduieli, nu ironii fine.

  15. AM CEAI TU

    Soţii Boc n-au spurcat pilostriile. Să-L bată p-ăl de mâncă c…spurcăciuni !
    Şi totuşi duhuri venerice au poposit la colibriul doamnei, cu semne de poluare, pe care le reclamă în timp real :
    – De la ultima ta limbariţă mi-au apărut probleme ruşinoase, mila mamei !
    – No ! Bată-te ! Io una-două mă spăl pe dinţi…
    – Hai să facem cercul vicios.
    – No hai ! În noaptea Draconidelor l-am aflat pe Şeful cu Nuţa, care din lipsă de servanţi la acea oră m-a poftit să ling şi eu ce linge Nuţa (dintr-un cristal cu picior amprentat cu ruj de buze).
    – Aia e. S-a luat în gură cu Jon*. Hai să-nchidem cercul vicios.
    – Care cerc ? E gogea elipsa, pe cât am zărit eu la ea, la Neptun…
    – Jon* s-a procopsit sigur de la cocoşata, care e liber-schimbistă, într-o şedinţă-n tranzit la „Scrofiştea”.
    – Ce probe ai ?
    – Probele sunt în chiloţi.Dar unul de la spp care s-a ţinut cu „prăjina” a jurat să-i administreze o lecţie politică Piticului care i-a dat afară verişoara de pat…
    – De nu facem ceva, pân’ la alegeri tot pedeleul dă-n boala chinezească „Am Ceai Tu” !…

  16. pai pana a inteles boc ca propunerea poate fi utila si pentru ei intr-o forma sau alta a trecut ceva timp..daca nu aveau ceva de castigat nu accesau nici un fond

  17. Ce parere aveti ref. la reducerea CAS-ului? dl Isarescu e categoric impotriva….zice ca ar destabiliza economia, s-ar reduce investitiile publice (nu stiu la care se refera).
    O fi dansul de parere ca statul este un bun investitor?

  18. @mitrea
    E adevarat ce spui.Sunt in TOTALITATE DEACORD CU TINE.Si iti mai spun ce putem face noi,cetatenii.Noi cei nemultumiti ca tara asta a ajuns sa fie condusa de clanuri de interlopi.SA PARTICIPAM LA MITINGURILE ORGANIZATE ,DE ORICINE.Cand pensionarii (adica parintii si bunicii nostrii ) ies in strada sa isi ceara drepturile, NOI SA FIM ALATURI DE EI.Cand bugetarii (medici,profesori) ies in strada sa iesim si noi,cei din sistemul privat.
    Daca stam doar si discutam pe blog-uri,NIMENI NU NE BAGA IN SEAMA.
    Daca la proteste ies 1000 de oameni sa urle ca nu e corecta cresterea TVA-ului,guvernanti nu o sa ii bage in seama.
    Daca la proteste ar iesii 1 mil. de oameni cel putin atunci,guvernantii ar fi pusi pe ganduri,daca ies 4 mil. in toata tara,guvernanti vor fi obligati sa se gandeasca si la masuri mai eficiente si sa fie corecti.
    Dar daca noi stam,si discutam pe blog-uri dar cand e vorba de semnat petitii sau de mers la un miting,ne facem ca avem treaba si ca se duc altii pentru noi sa protesteze ATUNCI NE MERITAM SOARTA.
    Inseamna ca in tara asta au ramas doar infractorii si noi cei cativa care mai urlam sau suntem revoltati suntem defap o minoritate.

    Mergeti la vot,protestati, VORBITI.

  19. GRIJA FAŢĂ DE OM

    Pe Boc îl doare sigur undeva ,
    Că ţara o duce greu, sărmana ;
    De aceea va reduce cota TVA
    La … rochia Dolce & Gabbana .

  20. CUGETĂRI AUTUMNALE :

    1. Frunzele fac icter ;
    Jon* este ca Hitler.
    Cad să putrezească,
    Viaţa să renască…

    2. Brumărel se joacă.
    Cine n-are floacă
    O să facă cuie ;
    Şi blonda duduie.

    3. În cutia milei-
    Gaura cămilei-
    Euro şi leul
    Îşi dispută eul.

    4. Mugurel cu oful:
    Lege ni-i cartoful,
    Bun sau anticrist
    Inflaţionist !?

    5. Puneţi la cămară
    Pentu viaţ-amară.
    Gest de raţiune.
    …Glaciaţiune.
    Nu e ficţiune !
    Daţi în micţiune…

    6. Fotbal de (Pi)”ţurcă” ;
    Sandu rău le-ncurcă
    În calificări,
    Fără remuşcări !?

    7. Vine altă criză ?
    Noi stăm pe banchiză
    Singuri cu bulgarii ;
    Ne-au belit „tătarii”!

    8. Cum colul uterin atins
    N-o dă-n colită,
    Prostia lui Emil, întins
    Pa ani, nu-i semn de prostatită.

    9. Pe mulţi i-aş jugăni;
    Plăvanii nu au ouă.
    Răbdarea cât va dăinui ?
    Sau vi se rupe-n două…

    10. Cât mai e apă-n glie
    şi fierbe mustul bun de razachie,
    Băi Dacilor, haideţi să semănăm;
    Nu-i timp Copii, s-o mai frecăm.

Comentariile sunt închise.