De la inceputul protestelor publice impotriva regimului Basescu, Evenimentul Zilei mi-a dedicat spatii extinse, atat in editia online, cat si in cea tiparita. Doar in ultima saptamana, numele meu a fost invocat, de aproape 100 de ori, in peste 20 de articole (fenomen care probeaza o strategie deliberata de defaimare, ce poate fi demonstrata in instanta).

Isteria continua si astazi. Formula este mereu aceeasi: se amesteca informatii banale cu minciuni flagrante pentru a se obtine „bombe” de presa care, de fiecare data, le explodeaza in mana.

Propaganda puterii simte ca pierde teren si se precipita. Se impiedica. Pionii de presa ai presedintelui se zbat spre a mai prinde o ultima sansa pentru a-si demonstra utilitatea. Toti stiu ca, in scurt timp, doar foarte putini vor mai primi un loc caldut.

Echipa portocalie a intrat in triaj. Concurenta este uriasa, o suta pe un loc. Se dau telefoane, se aranjeaza intalniri, se fac liste. Fiecare incearca sa-si aranjeze salvarea individuala. Si toti se inghesuie disperati pentru a fi remarcati.

Mai rasfirati, baieti, corabia oricum se scufunda.

24 COMENTARII

  1. Dl. Voiculescu sunt din orasul Voluntari si am fost sa protestez timp de doua saptamani in piata….dar personal nu inteleg ceva….De ce Pandele care e primar la Voluntari si in clica lui Basescu vrea sa castige din nou primaria cu Oprea de la UNPR cu ajutorul antenelor. apre la toate emisiunile. Si nu inteleg cum de sotia dansului locuieste in sediul UNPR ilfov din Voluntari.
    personal nu inteleg ……dvs vreti sa il dati jos pe Basescu sau nu ….? sau vreti sa va apropiati de UNPR.
    Apreciez ce faceti…dar nu inteleg ce ce le dati voie mafiotilor sa se faca remarcati pe mosia dvs

  2. Este cat se poate de evident ca acesti ziaristi nici macar nu se documenteaza cand scriu aceste articole. Toata lumea stie ca acest ziar se afla sub patronajul turnatorului de la Cotroceni.

  3. Probabil acum chiar isi dau seama ca e ultima strigare pentru a mai avea vreodata sansa de a intra in Parlament. Mai bine mai tarziu decat niciodata, mai ales daca asta e sansa pentru schimbarea guvernului.

  4. Daca pana acum ii platea doar ca sa il aprobe, acum si-a dat seama ca are nevoie de ei pentru ceea ce sunt platiti? Degeaba. Oricum oamenii nu il mai vor.

  5. Oare pe cine deserveste Evenimentul Zilei ? Cred ca il deserveste pe comunistul turnator care se afla in acest moment la Cotroceni. Asa ca oare despre ce vorbim aici ?

  6. @Zelea

    DIETA UNOR JURNALIŞTI

    Deşi nu toţi trăiesc de azi pe mâine ,
    Fac totul să-şi menţină trupul delicat :
    Nu vor să mai mănânce deloc pâine ,
    Ci preferă să mănânce doar … rahat .

  7. Nu doar Evenimentul Zilei v-a remarcat in mod deosebit, ci si celelalte fituici PDL-iste, Romania Libera, Curentul. Ceea ce denota ca, intr-adevar, ii deranjati foarte tare.

  8. da imi place ca stiind de felixometru nu va mai spun asa ci doar dan voiculescu sau presedintele onorific pc..si-au schimbat din strategie dar tot degeaba

  9. In momentul in care nu ai cu ce anume sa acuzi un om, te apuci si inventezi fel si fel de lucruri care nu au nici cea mai mica legatura cu realitatea.

  10. ei singuri isi dau cu bata-n cap e destul de evident pentru cine lucreaza..eu zic ca e mai bine asa isi sapa singuri groapa..lumea e satula si de ei

  11. Atentie! De ce vorbiti numai despre EVZ? Verficati raportul de monitorizare pe care il are Intact de la o anumita companie si o sa vedeti mult mai multe articole in care apare numele dumneavoastra.

Comentariile sunt închise.