Presedintele suspendat Traian Basescu pare sa-si doreasca cu disperare un strop de atentie din partea mea, fiind dispus sa minta fara pic de rusine. Tocmai a spus:

În mod categoric există dorinţa domnului Voiculescu de a-şi rezolva dosarele. Au existat destule apropouri pe linii directe şi indirecte. Au venit şi de la alţi oameni cu bani.”

Nu-i nimic: l-am dat o data in judecata, o voi face din nou. Pentru fiecare minciuna.

Traian Basescu este, pur si simplu, un mincinos patologic.

49 COMENTARII

  1. “Nu-i cinstit. Un preşedinte, după 8 ani de mandat, dintre care ultimii 3 de criză – să-i ceri să aibă 51% din voturile electoratului”

    Asta e confesiunea lui basescu ca alegerile din 2009 au fost fraudate!

    Pai nu-s 8 de mandat de cand ii cerem sa aiba 51%. Acum 2 ani jumate, nu a facut el 51%… in decembrie 2009???
    basescu marturiseste ca alegerile din 2009 au fost fraudate si nu a avut 51% … de aia a impins cursorul timpului acolo unde intradevar a avut 51%, adica in 2004—- acum 8 ani!

  2. Nu-i mincinos, e vaccinat,
    Dar tot mănâncă la căcat.
    Cu mintea lui de suspendat,
    Viu în desenul animat,
    E taman bun de aruncat
    …………………………………
    Un pic şi eu l-am ajutat…

  3. Domnule Voiculescu, am o singură întrebare pentru dumneavoastră. Aţi avut vreodată timp sau curiozitatea să urmăriţi filmul artistic „Ticăloşii”?
    Există acolo un personaj care vă seamănă 1 la 1. Parcă e un personaj copiat de Ponta, special pentru dvs. Filmul nu are nevoie de subtitrare, pentru că e românesc 100%. Vi-l recomand.

  4. Pentru Basescu, minciuna este la rang de cult. Pt el, minciuna este un stil de viata, o metoda pt a parveni …el si gasca lui. Se hraneste cu propriile minciuni…

  5. Basescu ar trebui inchis fie si pt toate minciunile pe care le-a debitat de-a lungul timpului. Frapant este faptul ca de cele mai multe ori se incurca in propriile minciuni. Nu degeaba in ultimii 8 ani foarte multi dintre consilierii lui au parasit corabia marinarului. Cred ca nu se poate lucra cu un astfel de om, decat in cazul esti construit dupa chipul si asemanarea lui.

  6. Toti am simtit pe pielea noastra cat de mincinosti si hoti au fost cei din regimul Basescu. Ar fi timpul sa ne scuteasca cu minciunile lor. Trebuie sa inteleaga ca nu mai au nici o sansa. Sunt prea lasi ca sa isi recunoasca minciunile.

  7. Despre Basescu pot spune ca este un criminal, dictator, imbarligator, animal politic, s.a.m.d. Locul acestui criminal este la puscarie.

  8. @ Dan Voiculescu

    IDEALISM EXACERBAT

    Degeaba îl tot dai pe Băse-n judecată ,
    Dacă nu-i ceri măcar un leu despăgubiri
    Căci mi-i greu să cred că tu, vreodată ,
    Vei primi de la pârât … numai trandafiri .

  9. eu sper ca nula presedinti se intoarce. Acest saltimbanc politic ar trebui sa se intoarca, dar in anonimat.

  10. sa speram ca guvernul usl va fi mai onest si mai aproape de oamenii simpli decat a fost guvernul precedent.ar fi cazul, cetatenii asta asteapta

  11. Nici nu stiu ce sa mai cred. Incep sa cred ca Basescu este amnezic. Asta este singura explicatie pe care i-o pot gasi acestui om. Ar fi culmea sa mai fie presedinte dupa acest referendum. Din pacate, memoria romanilor este de scurta durata.

  12. Dati-l in judecata si cereti-i flota inapoi. Incredebil cat tupeu poate sa aiba omul asta. Credeam ca poate acum in ceasul al douasprezecelea mai pastreaza un dram de bun-simt. Oricum, pe 29 scapam de el, si poate, cine stie, il vedem unde ii e locul: la beci

  13. Lasati-l, nu-l mai dati in judecata! Nu vedeti in ce hal a ajuns? E vai de e!. Nimeni nu-l mai baga in seama, o sa vedeti ce-o sa se aleaga de Basescu dupa 29 iulie. Va intra in istorie langa Ceasca si alti conducatori „destoinici”

  14. LOCUL ACESTUI REZID TOXIC ESTE LA GUNOI. TARA NU MAI ARE NEVOIE DE ASEMENEA DESEURI. JOS BASESCU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Sunt curios: ce daune ii cereti? Cat ar trebui sa plateasca nenorocitul asta pentru minciunille pe care ni le-a spus si sistemul pe care le-a creat?! Ca e mincininos, parca nu-i nimic pe langa ce va lasa in urma: o Romanie urata si saraca

  16. SPER SA II LUATI SI HAINA DE PE EL BANDITULUI ASTUIA! SUNT AVOCAT SI SUNT DISPUS SA VA AJUT. AM INCREDERE CA VOM CASTIGA PROCESUL. NUMAI BINE SI ASTEPT SA MA CONTACTATI!

  17. L-am intrebat si pe Radu Tudor, dar se pare ca nu i-a placut ideea mea, insa dvs. stiu ca ma cititi ! … L-ati putea intreba pe dl. Traian Basescu, cel mai cinstit si cel mai corect dictator din cati au existat, unde este in acest moment petrolierul Biruinta ?… Cred ca este o buna arma de contraatac si va da bine la public. Sunt extrem de dezamagit de replica data de USL la acuzele lui Basescu. Nu trebuiesc folosite armele pe care foloseste PDL si Basescu, trebuie evitata aroganta si ironia stupida. De fapt de 8 ani, Regimul Basescu are atatea bube, iar cariera domnului Basescu atatea momente dubioase, incat, chiar eu daca ma apuc sa le socotesc, ii pot da o replica mult mai buna domnului Basescu.

  18. Eu astept sa fie corect tratat de justitie dupa ce nu va mai fi presedinte. La cate dosare in asteptare are…cred ca va depasi pedeapsa dlui.Adrian Nastase daca acuzele vor fi bine formulate.

    Despre actiunile in justitie pe care le faceti Dv. contra lui…sper sa aveti advocat bun.

  19. Aveti bunatate, domnule Voiculescu! Lasati-l in pace, nu-l mai dati in judecata, ca o sa aiba grija justitia de el dupa ce o sa-si piarda imunitatea si puterea cu care isi face mendrele acum. O sa ajunga unde ii e locul, garantez

  20. Noi nu avem timp si bani sa ne luptam cu incendiatorul din Rouen prin instante. Sper din suflet ca nu-l veti lasa in pace. Si nu cereti sa prezinte scuze public. Sunt multi oameni nevoiasi care s-ar bucura daca ar primi cate o parte din averea bugetarului Basescu. Omul asta in afara de bisnita, furt si spalare de bani nu stie altceva. Sa-i luati si aerul pe care il respira, sa-l intretina fiicele. Ma rog, poate il vom intretine noi, din taxe si impozite, pe vaporul Rahova sau pe petrolierul Poarta Alba.

  21. D-le Voiculescu din cand in cand arunc cate o privire pe blogul dv .Imi place ce spune-ti ,dar mai ales ceia ce faceti .

  22. Am ascultat un discurs halucinant. Dar gandit ca la carte. Cu tot respectul, anunt USL-ul ca, daca isi nu baga rapid membri la cursuri intensive de „manipularea maselor”, nu-i vad bine.

  23. INTERIMARUL CEL FRICOS

    De ce n-ar vrea s-apese Crin, pe telefonul negru
    Cum i-a zis Băsescu, pe-al treilea buton ?
    Că-n fond, îi va răspunde un om integru :
    O blondă Dolce(& Gabana) … cu geantă Vuitton .

    ( Îşi doreşte un copil, dar bărbatu-su-i … Clapon)

  24. „BELERINUL”

    În timp ce Barosso păştea cele 27 de oi, se apropie Traian Băsescu care observând că numai una era neagră îl întreabă :
    – P-aia neagră cum o chiamă ?
    – România, „belerinule” !
    Neâncrezător, Băsescu îi dă coada spre centru dreapta, şi privindui sexul o recunoaşte pe Monica Macovrei căreia îi şopteşte :
    – Vezi că pe aci nefiind berbeci MISA năzărit că ajungi pastramă…

  25. Domnule Voiculescu,

    basescu a facut un miting la Cluj unde a reusit cu chiu cu vai sa aduca din zonele invecinate 10 000 de suporteri. bok s-a ocupat de organizarea acestui miting deci putem asuma ca si-a chemat la miting suporterii/votantii. Ma intreb, cum a putut el castiga primaria Cluj cu 40 000 de voturi si la un miting doua luni mai tarziu cu autocarele a strans abia un sfert din voturile primite in 10 iunie?
    Sa-si fi batut bok joc de basescu si i-a aruncat acolo doar un „maruntis” ? Sa fie ca un presedinte suspendat valoreaza doar un sfert dintr-un premier demisionar?

  26. Va respect foarte mult si de aceea imi permit sa va dau un sfat, nu mai dati interviuri in aceasta perioada, evitati sa va afisati si nu repetati greaseala lui Patriciu din 2009. Romanii sunt foarte usor de manipulat. Stiu bine care sunt meritele dvs, dar basescu se va folosi de orice si nu are rost sa-i dati munitie.

  27. am citit o carte, ceva legat de distributia cafelei in Bucuresti in perioada pina in 1989 . foarte interesanta mai ales ca apare si numele de voiculescu ( mare mahar / bisnitar ) .. sper sa fie o simpla coincidenta .. desi ma indoiesc de asta . tot ce pot sa va doresc draga domnule voiculescu este ca tot ce a-ti creat prin frauda si furt ( adica totul ) sa se risipeasca in cele patru vinturi . categoric il voi vota pe D-nul Basescu pentru a ramine presedinte in speranta ca va reusi sa eliminarea dvs din viata politica si a putea curata media de infectia numita antena 1 – antena 3

  28. La TB si campania lui vad doar un lucru: multa prejudecata. Spune ca daca el nu va mai fi la „butoane” ceilalti vor face abuzuri. Ponta e copil, Voiculescu e corupt, Antonescu e… nu-mi mai aduc aminte, insa pentru toti are cate un atribut.

    Eu cred ca in ultima saptamana, inainte de referendum, ar trebui sa i se de-a lovitura de gratie. Cum anume? Sa fie investit ca prim ministru Klaus Johannis si formarea unui guvern de tehnocrati, investit de Antonescu.

    Astfel s-ar impusca trei iepuri dintr-un foc: Merkel ar negocia cu un german, CE ar vedea ca USL nu are nici o intentie de acaparare a puterii si in cazul in care „plagiatul” lui Ponta ar fi confirmat de acea comisie, Ponta si-ar usura munca de a avea o demisie „rusinoasa”.

    E parerea mea, ce credeti???

  29. @ serban: Voi basistii, pe langa faptul ca sunteti maestri in dezinformari, aveti mari probleme cu democratia. Daca cineva nu este cu voi, atunci el trebuie sa dispara cu totul, cine nu este cu voi, este impotriva voastra si automat este superlativul raului. Daca nu iti place A1 si A3, ai o multime de alte OPTIUNI, prin folosirea TELECOMENZII: labe 1, digi, tvr, realitatea, etc.

  30. nu sunt basist . dar in mod sigur sunt antiliberal ( mai precis anticrin ) restul gastii de la pnl sunt nulitati absolute incepind cu diaconu si terminind cu hasoti iar referitor la antene sunt dispus la compromis .. posturile pot ramine dar sa dispara gastile de deformatori de opinie … nu am loc sa-i enumar pe toti … badea / grecu / ala care are sa-i dea lui felix multi bani / ….

  31. @serban:

    a-ti trebuia scris intr-un cuvant, adica ati creat, dar de la un raspandac ca dv. nu ne putem astepta la un text coerent si corect din punct de vedere gramatical… Ati citit o carte…blablabla …textul scris de dv. aici este identic cu o dezinformare.
    Eu nu a trebuit sa citesc acest gen de carte pentru a descoperi impresionanta personalitate care este Dl.D.V., eu stiu de la propriul meu tata care a avut contacte de servici cu dansul ca a fost si este o persoana corecta. Iar daca s-ar confisca averile ilicite fiti sigur ca a Dlui.D.V. nu e printre ele, altfel nu ar fi putut crea acest imperiu media pe care,-daca nu stiti va edific eu acum- nu-l mai conduce de ani buni.Nu degeaba ii este sapata biografia de ani de zile si nu i se poate gasi nimic iar singurul lucru care pot sa-l faca denigratorii lui invidiosi este sa arunce cu astfel de bulgari de noroi cum faceti dv., evaziv si cu multe intelesuri dar care sunt doar minciuni de raspandac invidios !

    Deocamdata Dl.D.V. nu mai este in politica -daca nu stiati- si daca doriti sa contribuiti prin donatii la fundatia dumnealui sunteti binevenit pentru a face ceva constructiv pentru copiii talentati ai acestei tari alaturi de Domnul Dan Voiculescu si colectivul entuziast a acestei fundatii: http://www.fundatiadanvoiculescu.ro .

    In rest va recomand sa nu incurcati fictiunea cu realitatea si sa va dezobisnuiti de a vorbi/scrie ca un om care vrea sa induca in eroare pe altii -este o faza de care tocmai vrem sa scapam noi, ca popor.

  32. @ Serban
    N-oi fi tu basist cum zici (naiv cel care te crede!), dar prost esti cu siguranta, intr-atat de prost incat la replica data lui Zvonescu nu ai stiut ca nu trebuie sa-ti schimbi pseudonimul, astfel incat comentariul tau a aparut ca fiind semnat de @ zvonescu! :(
    Nu mai vorbim de faptul ca atatea greseli de exprimare numai la postacii PDL-isti am vazut.
    Ai incercat sa fii spiritual, dar n-ai reusit decat sa-ti arati prostia. ;D

  33. O societate, un popor evolueaza raportandu-se la elite…poate unul din cele mai mari rele lucruri facute de basescu priveste modificarile de structura in constiinta acestui popor prin actiunile lui repetate si sistematice de doborare a elitelor si stergerea pe jos cu valorile reprezentate de acestea in toate domeniile. Cam in asta a constat reforma a statului. De cativa ani, poate 7-8, cuprinzand si perioada aliantei DA (maculata cu portocaliu), asistam neputinciosi cum scara valorilor, cea consacrata, cea pe care parintii ne-au deprins s-o respectam din copilarie ( sa nu furi , sa nu minti etc) , acel set de valori pe care atat normele crestine (pentru credinciosi) cat si normele morale (pentru liber cugetatori) este esential in formarea constiintei unui om si extins a unei societati, s-a rasturnat ! Din acest motiv, eu cred ca basescu la un moment istoric , va putea fi pedepsit pentru casa din mihaileanu, flota… etc… dar NICIODATA nu va putea fi pedepsit pentru climatul deruntant in care s-a trait in ultimii ani! Si cine a primit semnul FIAREI si a imbratisat o scara a valorilor rasturnata, a dus-o bine, adica a “trait bine!”. Cine nu e lesne de inteles…

  34. ….daca as avea certitudinea ca va pot scrie in deplina siguranta, as argumenta cele din mesajul meu precedent cu o INTAMPLARE, din judetul in care traiesc si care intamplator este cel in care PC-ul are o excelenta reprezentare judeteana. Disperata in a va atrage atentia nu-i asa?! Asa este! Pentru ca marea REALITATE pe care vrem s-o schimbam, se compune din mici realitati ce sunt ca piesele de puzzle. Mica mea realitate din aceste zile este si mai derutanta decat cea din ultimii ani… Asistam, domnule Voiculescu, pe aici pe meleagurile noastre, cum calaii se dau victime… mai marii zilelor trecute se dau loviti… si se strecoara in randul celor pe care i-au oprimat, probabil pentru a desavarsi cea ce i-a invatat basescu; sa distruga tot! daca va pare prea eliptic cele spuse de mine, sa stiti ca e numai si numai din prudenta…

Comentariile sunt închise.