Am raspuns intrebarilor pe care mi le-ati adresat  in ultima perioada  intr-un interviu pentru Agerpres. Il puteti citi aici.

30 COMENTARII

  1. Domnule Voiculescu,

    ultima propaganda basista la tara: „Tre sa merem sa votam NU la referendum ca ui ce o facut astia cu ieuro! L-or stricat rau de tot. Sa ramaie tot basescu ca oricum in tri luni avem alejeri si apoi om aleje pa altu”.
    Persoana in cauza nu are rate la banca sa o afecteze „caderea” leului, ba mai mult fata ei care lucreaza in Spania ii trimite regulat bani.

    Domnule Voiculescu, este important ca oamenii sa fie constientizati ca daca basescu castiga referendumul va ramane presedinte pana in 2014.

  2. PS: oamenii USL sa intrebe populatia din tara care sunt optiunile lor pentru referendum si motivele alegerii lor. Veti afla cat de hidoasa e propaganda basista de inducere in eroare si cautati metode sa o contracarati.

  3. Aveti dreptate ca s-a inscaunat cultul demolarii dar asta doar pentru ca dl.t.basescu are/a avut doua liste: una cu ceea ce nu suporta compromisuri si una cu ceea ce suporta compromisuri.( ???)

    Asta, chiar daca e metafora politica este inca o scapare controlata a presedintelui suspendat. :(

    p.s.am descoperit tasta 3…cred ca a avut si el probleme cu telefonu’ – „pentru deranjamente la serviciul de telefonie, apasati tasta 3” :)

  4. „VARA ASTA SE POARTĂ ALTUL”

    a zburătăcit-o poetul Dilescu acum 3 zile de la tribuna libertăţii dn Timişoara.
    …………………………………………………………………………………………………….

    – Domnule D.V. ce-i recomandaţi preşedintelui aninat Traian Băsescu ?
    – O clismă cu H2SO4 diluat făcută – musai – de frauleana Merkel asistată de Barroso, pentru eternă purificare a constipatuli, imediat după coacerea rezultatului referendumului din cuptor 29.2o12.

  5. Ati lamurit chestiunile esentiale raspunzand sincer la intrebari. Basescu este chiar toxic pentru romani si Romania.

  6. Sper ca, intr-adevar, nimeni din afata sa nu se amestece, in mod grosolan, in chestiunile de ordin intern ale Romaniei, pentru ca nu suntem, totusi, pasalac!!

  7. Jigodia aceasta de Basescu ii este frica si de propria umbra, ca sa nu mai vorbesc de imaginea pe care o vede in fiecare zi in oglinda. Se apropie ora judecatii. Ce pacat ca toate blestemele poporului roman nu o se rasfranga asupra lui. Poate se impiedica si se elimina pe cale naturala ca tot doreste el asta populatiei si in special pensionarilor.

  8. Basescu ar trebui sa de-a un exemplu şi să restituie casa pe care şi-a insuşit-o ILEGAL SI ABUZIV, pe timpul mandatului sau. Oare acest lucru nu se poate incadra la conflict de interese avand in vedere situatia cum si-a atribuit aceasta casa ? Rusine, pirat dictator !!!

  9. HOT(DOG)NEWS : ZBOARĂ PUIULE, ZBOARĂ !

    S-a dus vestea de Băsescu, ca de popă tuns ,
    C-a scăpat de lanţuri şi ne-a tras pe sfoară ;
    Şi, ca întreaga sa nemernicie să fie de ajuns ,
    După referendum, Javra ordinară … zboară !

    P.S. Suspendatul a luat deja lectii de zbor : http://www.youtube.com/watch?v=73gywEXtLqg

  10. Basescu se teme de judecata. Prima zi a judecatii va fi pe 29 iulie, dupa care urmeaza altele si sper din suflet ca justitia sa-l trimita fix unde merita. Acest om trebuie sa plateasca pt toate infractiunile comise.

  11. Cu tot respectul, poate ar fi mai intelept sa nu mai iesiti in media in perioada aceasta. Nu faceti ce-a facut Patriciu. Numai bine!

  12. Ce ziceti de un pronostic pentru referendum ?

    Prezenta la vot: 10.376.892
    Voturi DA: 8.654.302
    Voturi NU: 1.722.590

    Si astfel t.basescu va fi concediat !

  13. Totusi, ce se va intampla daca la referendum o sa fie reconfirmat Basescu prin vot? Ma gandesc cu groaza la asta

  14. Eu cred ca: Antonescu, Ponta, Corlatean, Marga: trebuie URGENT arestati si acuzati de „tradare de tara”. Se vede clar ca ei sunt reprezentanti unor grupuri mafiote si NU ii intereseaza alt ceva decat protejarea acestora. Nesimtire, Nerusinare, Minciuna, URA…
    Eu vreau sa ramanem in Uniunea Europeana!!!!!!

  15. As adauga la „29 iulie va fi ziua judecatii pentru regimul Basescu” ca de pe 29 incep baietii sa incalzeasca cazanul cu smoala pentru Chior. Apropo de ziua judecatii

  16. Si eu sper ca romanii s-au desteptat si ca nu vor mai face aceeasi greseala ca la ultimul referendum. Acest om nu mai merita nici o sansa. Trebuie pedepsit pt faptul ca si-a batut joc de ”bebelusi si mamicute”, pt ca a taiat din indemnizatiile handicapatilor, a bugetarilor si a pensionarilor, pt ca a inchis spitale, pt nesimtirea cu care a tratat poporul roman si pt incompetenta de care a dat mereu dovada.

  17. Abia astept sa-i vad fata lui Base duminica noaptea pe 29… As da orice sa fiu langa el atunci, de fapt, nu, ca nebunu’ va arunca cu sticlele in jur

  18. deoarece referendumul este validat de o majoritate absoluta, orice face guvernul pentru a incuraja participarea la vot este legal.

    1. Serbari ale votantilor.
    In 29 organizarea unor serbari populare a caror participare sa fie conditionata de stampila “votat” in buletin.

    2.Ziua votantilor 29 iulie 2013

    Daca se obtine cvorumul la referendum, declararea zilei de 29 iulie 2013 zi nelucratoare. Se celebreaza referendumul de anul trecut. Romanii merita o zi libera daca si-au facut datoria de cetatean si au participat la referendum mai mult de jumate din cei inscrisi pe listele electorale. 29 iulie 2013 cade intr-o luni, numa bine romanii vor avea un binemeritat “long weekend”! (ma refer DOAR LA 29 IULIE 2013)

  19. In primul rand, ar fi trebuit sa actualizati listele de alegatori, in conformitate cu ultimul recensamant. Ati facut-o? Nuuuuuuuuu! Suntem mai putini cu aprox. 2 milioane, ceea ce ar fi insemnat 1 milion mai putin la prezenta.
    In al doilea rand, decat sa mai invitati PDL-isti prin emisiunile antenelor, mai bine platiti amenzi ca nu ati fost impartiali! Va cam fac aia praf, ca v-au obosit moderatorii! Nu-i vina moderatorilor! Ailalti vin foarte bine antrenati in manipulare!
    Aveti o 10 zile in care sa nu prind picior de PDL-ist pe-acolo!

  20. D-LUI FLATULESCU TRAIAN

    „Dottore” ţi-a dat-o la mestecătoare d-le aninat Flatulescu Traian (coform concluziilor Comisiei Naţionale de Etică asupra tezei de doctorat a Premierului României, prezent şi viitor).
    Pe 29.07.2012 poporul român va trage apa după tine, Flatulescule.
    Zeul egiptean RA(hova) te aşteapă, Traiane.

  21. O societate, un popor evolueaza raportandu-se la elite…poate unul din cele mai mari rele lucruri facute de basescu priveste modificarile de structura in constiinta acestui popor prin actiunile lui repetate si sistematice de doborare a elitelor si stergerea pe jos cu valorile reprezentate de acestea in toate domeniile. Cam in asta a constat reforma a statului. De cativa ani, poate 7-8, cuprinzand si perioada aliantei DA (maculata cu portocaliu), asistam neputinciosi cum scara valorilor, cea consacrata, cea pe care parintii ne-au deprins s-o respectam din copilarie ( sa nu furi , sa nu minti etc) , acel set de valori pe care atat normele crestine (pentru credinciosi) cat si normele morale (pentru liber cugetatori) este esential in formarea constiintei unui om si extins a unei societati, s-a rasturnat ! Din acest motiv, eu cred ca basescu la un moment istoric , va putea fi pedepsit pentru casa din mihaileanu, flota… etc… dar NICIODATA nu va putea fi pedepsit pentru climatul deruntant in care s-a trait in ultimii ani! Si cine a primit semnul FIAREI si a imbratisat o scara a valorilor rasturnata, a dus-o bine, adica a “trait bine!”. Cine nu e lesne de inteles…

Comentariile sunt închise.