O poza de colectie, de prin 2005, pe care am regasit-o in „Lupta Politica” :) .

12 COMENTARII

  1. ® ADAM şi EVA

    Profesorul : Dacă întreaga economie ar fi subterană, la suprafaţă ce ar mai rămâne, domnişoară studentă ?
    Studenta : Covorul roşu al democraţiei şi…dumneavoastră. Evident.
    Profesorul : Câtă singurătate ! Te-am picat. Ador viaţa în doi…

  2. @ Dan Voiculescu

    SUGESTIE

    În poza de la University Kingston ,
    Chiar lipit de tine, stă Cristoiu Ion ;
    În campanie, de vei merge în agora ,
    Să te pozezi şi cu … Andreea Pora !

  3. Moto : “ Unui lucru fără cale dându-i cale, alte lucruri fără cale-i vor urma. »

    Vorbe de duh din gândirea ceferistă preventivă, extrapolabile la tot ce s-a-ntâmplat în România ultimilor 23 de ani. Cu ceva timp în urmă, tot aici, le-am mai amintit Numai unui iresponsabil nu-i e frică de siguranţa circulaţiei feroviare în acest caz, atât de încercată.

    (R)Sunt indignat că nu am tras un singur foc spre Soare, / aşa, să ştie că am cutezat, oricât e el de mare. Dar, « cine şi-a propus un ideal este deja la hotarul lui. »
    Cu zeci de ani în urmă, Toma, portarul naţionalei noastre de fotbal, a cutezat să execute o lovitură de pedeapsă de la 11 m, la Belgrad, împotriva Jugoslaviei, declarând mai apoi : « Am închis ochii şi am tras. Portarul sârb era cât poarta. Deschizându-i, realizez că dădusem golul calificării României, unicul în acel meci. »
    Poporul e pe val, Guvernatorul în cofă.
    Se spune că ambasadorul Gâgănştain care voia să vâneze ursul carpatin, văzându-l aşa de fioros a rupt-o la goană, iar pe urmele lui fiara a alunecat lovindu-se decisiv.
    Martor la ispravă, un ins recunoaşte că în atari condiţii ar fi făcut pe el de frică. Auzindu-l, Găgănştain se spovedeşte : Dar pe ce credeţi că a alunecat ursul ? O vechitură la modă pentru cei care au recunoscut-o.

  4. Trebuia sa spuneti si contextul in care a fost facuta fotografia. Poate aflam ce cauta acolo cu dvs distinsul si impartialui Ion Cristoiu

Comentariile sunt închise.