Mai tinerii mei colaboratori mi-au facut o surpriza, adunand intr-un volum multe dintre articolele publicate pe acest blog timp de aproape patru ani. Am asadar, mai nou, si carte de blogger, asezonata cu multe poze :) din viata profesionala si personala: „Lupta politica”.

Toti prietenii acestui blog – multi dintre ei foarte vechi si fideli – vor primi o carte, cu conditia „dura” de a lasa pe [email protected] o adresa unde poate fi expediata sau de a trece pe aici pentru a o ridica.

Sfatul meu e sa va grabiti: in curand incepe campania si veti fi acuzati ca primiti mita cultural-electorala :) .

15 COMENTARII

  1. IMPACT

    „Ai parte, ai carte”;
    Pe noi nimic nu ne desparte !
    De-ar fi să răsturnăm zicala,
    nu vom primi, nicicând, zăbala.

    E-n poză, deşi nu l-am vrut,
    Pe Iuda – un ardei umplut;
    La stat şi minte un pitic.
    Dori-va iar a fi amic…
    La dânsul e ciudat avântul
    „ca cum” p-aci va bate vântul.

  2. PLANUL B

    În Colegiul 8, mogulul dă de înţeles ,
    Că-i este greu să mai ajungă senator
    Şi s-a decis deja – dacă nu va fi ales ,
    Să rămană, barem, simplu … scriitor .

  3. Frumos gest din partea celor cu care lucrati. Se vede faptul ca sentmentalismul care se degaja din multe mesaje ale dumneavoastra este prezent si in relatiile ”de serviciu”.

    Cat despre cei care nu mai vad altceva decat lupta politica, dusa dincolo de limitelei notiunii, pana la ura oarba, ce pot sa spun. Ajuta-i Doamne.

    Succes in alegeri, dumneavoastra si celor pe care ii sustineti.

  4. @ Dan Voiculescu

    Domnule Voiculescu,
    Dacă tot e pe gratis, puneţi un link cu versiunea PDF (are editura posibilitatea să o facă PDF). Vă costă şi mai ieftin, că PDF-ul e gratis, poate merge oriunde în ţară sau în lume (că se pare că avem ceva milioane de români şi peste hotare) şi scăpaţi şi de acuzaţia de mită electorală (deşi chiar vreau să văd un nesimţit care spune că a da o carte este mită electorală). Eu aş cam lua-o PDF… Ce spuneţi?

  5. Sa nu renuntati, dle Voiculescu, la lupta! Noi, cei de acasa, va sustinem si va spunem ca nu pierdem nicio emisiune Sinteza Zilei, care spune adevarul romanilor

  6. orice carte este binevenita – mai ales daca are si informatii inedite si banuiesc ca si in acest volum vom gasi asa ceva

    poate lucruri necunoscute despre suspendare

  7. @ Dan Voiculescu
    Cum se pare că sunt singurul care doreşte versiunea PDF gratuită, toţi ceilalţi vor să o cumpere, poate o trimiteţi pe email… adresa o aveţi. :D Mulţumesc. În schimb voi pune o recenzie pe blog. Nu ştiu dacă va fi şi laudativă, eu sunt sincer, pe cât posibil, în orice situaţie.

Comentariile sunt închise.