Aseara, Traian Basescu a afirmat la un post de televiziune ca „Voiculescu e cel mai puternic”. Ma bucur ca recunoaste acest lucru si il asigur ca voi ramane puternic in continuare.

Acelasi Traian Basescu incearca sa creeze o disputa intre mine si primul ministru Victor Ponta.

Minte ca eu mi-am turnat la Securitate rudele – o minciuna asa cum rezulta si din decizia instantelor judecatoresti.

Incearca sa jigneasca membrii CNA-ului, BNR-ul, FMI-ul, Guvernul si Parlamentul.

Cand Traian Basescu, din calitatea de presedinte, spune public, fara argumente, ca Guvernul Romaniei este corupt, se pozitioneaza impotriva interesului national. Si daca tot vorbim de interese nationale, poate ar fi cazul sa inceapa ancheta mult asteptata de romani legata de tezaurul Romaniei de la Moscova si de implicarea lui Traian Basescu in nerecuperarea acestuia. Tradarea intereselor nationale se incadreaza perfect in art. 96 din Constitutia Romaniei.

29 COMENTARII

  1. Piratul infractor Basescu nu poate iesi in evidenta decat prin scandaluri, minciuni si jigniri la diverse persoane si institutii ale statului.

  2. Nu este prima data cand Basescu face astfel de afirmatii, fara sa le sustina cu dovezi. Este nedemn din partea unui presedinte de tara sa spuna astfel de lucruri. Ne dezamageste inca o data!

  3. un adevarat presedinte nu face nimic din ceea ce face presedintele basescu. acest presedinte pe care il avem nu ne onoreaza si ne-a dezamagit profund in urma celor doua mandate

  4. aveti dreptate in ceea ce spuneti cu privire la domnul presedinte. din pacate a facut multe lucruri rele, cu toate ca ne-a facut sa avem incredere in el si sa il votam. o mare dezamagire pentru toti romanii

  5. Totusi eu nu prea mai cred nimic din ce face Voiculescu dupa ce PC-ul si-a tradat aliatii si a trecut intr-o clipita la Ponta in caruta. Chestia asta m-a lasta masca. In plus n-am mai auzit nimic despre comisia Nana, ceva rezultate pe acolo ? Ma intreb daca aceste postari nu sunt decat niste mici frectii.

  6. – „Domnul PLEȘU” , TURNĂTORUL –
    .
    nu „varanul” și-a turnat rudele.

    andrei pleșu si-a turnat rudele , toate rudele.
    andrei pleșu , cel care aflat în serviciul sekurității traian băsiste și cu rea credință criminală ,fiind membru CNSAS a manipulat grosolan toate documentele și a falsificat dosarul de urmărit ( deci de dizident !) al lui voiculescu , transformându-l în „turnător”.
    Un lucru incalificabil .
    Dar tipic intelectualilor rapaci ,”de dreapta” .
    Notorii practicanți asiduui ai „meseriei” de ofițeri acoperiți , membrii ai diverselor sekurități criminale pacepiste , ceaușiste și băseskare care au sugrumat România și au prăbușit-o.
    În plus și lucru arhicunoscut dealtfel , Pleșu este un abject turnător .
    La ambele sekurități : pe vremuri la securitatea ceausiștă
    iar acum, la cea băseskară.
    În afară de turnător , a. pleșu mai are însă o „calitate” extraordinar de frumoasă cu care se mândrește prin occidenturi : e un homosexual notoriu .
    În timpul comunismului Pleșu își forța studenții sa toarne la securitate .
    Iar cei care opuneau rezistență erau invitați la relații homosexuale cu „domnul intelectual” . Sub amenințarea repetenției.
    Studenții însă l-au reclamat . La miliție . Iar scandalul iscat nu a putut fi băgat sub preș și nici escamotat.
    Pentru acest lucru a fost dat afară din facultate , nu pentru”dizidență”.
    Că doar dizidență nu înseamnă să torni la securitate .
    Poate avea acest înțeles numai în viziunea pleșistă de „minimă moralie” !

    Acest lucru nu era un secret : toți studenții cunoșteau apucăturile și detracarea lui Andrei Pleșu și se fereau de el. Desigur , îl bănuiau cu toții de-a fi fost turnător și slugar ceaușist .
    .
    Periculos om acest Pleșu.
    Foarte prefăcut și foarte hulpav.
    Turbat după onoruri și înebunit să adune averi enorme.
    Înnebunit dupa „carne” de bărbat tânăr pe care să-l corupă la mizeria homosexualității și să-l spurce.
    Perfid și trădător din nastere .
    Dușmănos cu românii și în special cu țara lor , România.
    cam atât …
    ~

  7. Domnule Voiculescu,

    stim toti ca basescu e un securist cu state vechi de plata dar din pacate nu e singurul.

    Aseara tarziu, am avut o „discutie” cu radu tudor la el pe blog unde ma exprimam ca nu am incredere in caracterul lui mihai gadea dar apreciez atentia pe care gadea o acorda detinutilor politici. Din pacate, se pare ca domnul radu tudor nu a avut timp sa inteleaga ce spuneam eu pentru ca era foarte ocupat ( tarziu in noapte) sa baneze IP ul meu de a receptiona A3.
    Eu nu cred ca directorul A3 international stie de insomniacii care se ocupa cu banarea celor din diaspora! :) Ce face insomnia din oameni! :)

    Nu e o drama pentru ca exista Realitatea TV :) ( vorba lui Crin Antonescu), e mai mult o realitate securistica care sincer ma dezgusta. Mai aveti multi cu epoleti la A3?

    Cat despre relatia dumneavoastra cu ponta e bine ca sunteti apropiati. Poate aflam si noi de ce a fost necesar softul famigliei gherman la referendum?

    http://www.enational.ro/news/firma-infiintata-de-odrasla-fostului-senator-oliviu-gherman-bani-de-pe-urma-referendumului-178311.html/

    Au mai fost organizate referendumuri in Romania si „au mers” fara softul magic al lui mihai gherman. De ce procurorii lui kovesi nu au investigat firma lui mihai gherman asa cum au anchetat batranii cu biblia pe capota masinii?

    Sa fie ca oamenii lui basescu au avut incredere in fiul lui oliviu gherman (mihai gherman) cum au avut si in fiica lui gherman (bianca gherman bebesel) fosta inculpata in dosarul bancherilor , devenita doar persoana de interes pe parcursul derularii procesului! ;)

    ” Bianca BEBESEL (GHERMAN, fata lui Oliviu GHERMAN) – ex-Director Comercial Unirea si actual Director Clientela Comerciala Centrala”

    http://hymerion.ro/2012/12/14/despre-banci-si-nu-numai.html

    http://www.cotidianul.ro/ce-au-in-comun-afacerea-ioana-basescu-si-dosarul-bancherilor-226648/

    basescu stie prea bine ca se poate baza pe cei santajabili iar tovarasul oliviu gherman rupe toate recordurile la capitolul santajabilitate/ infractionalitate….cum da bine unui intelectual de forta : http://expresul.ro/old/index.php?articole=1&rubrica=10&id=3854

    Astept cu mult interes raspunsul premierului victor ponta referitor la softul referendumului. Sa stim si noi cu exactitate cati au votat „jos basescu” pentru ca aparent au fost mult mai multi decat cei 7,4 milioane pe care ii stim.

  8. […] Când Traian Băsescu, din calitatea de preşedinte, spune public, fără argumente, că Guvernul României este corupt, se poziţionează împotriva interesului naţional. Şi dacă tot vorbim de interese naţionale, poate ar fi cazul să înceapă ancheta mult aşteptată de români legată de tezaurul României de la Moscova şi de implicarea lui Traian Băsescu în nerecuperarea acestuia. Trădarea intereselor naţionale se încadrează perfect în art. 96 din Constituţia României (de aici) […]

  9. D-le Voiculescu faceti va rog frumos CV tuturor infractiunilor ce s-au lasat cu doasar penal ale matrafoxatului impreuna cu procurorii si judecatorii care l-au albit si posturile pe care au fost rasplatiti dupa aceea si dati-i zilnic in cap cu el Marelui Escroc National no.1. Trimitand acest CV la PE, agentiilor internationale de presa si guvernelor democratice din lumea larga. E pacat sa nu faceti acest lucru si sa-l lasati pe imbecil sa-si faca de cap. De asemenea depuneti plangere penala din partea partidului conservator impotriva lui Morar si Kovesi care i-au acordat cu de la sine putere imunitate acestei hahalere pentru infractiunea de favorizare a infractorului. Imunitate care nu este consfiintita in Constitutia Romaniei.

  10. Poate ați uitat, dar Traian Băsescu a fost trimis în judecată, în toamna anului 2008, de un parlamentar, exact pentru motivul numit tezaurul României de la Moscova. Apoi, ați uitat, poate, că s-a solicitat și constituirea unei comisii de anchetă la Camera Deputaților, pentru același subiect și tot pentru că Traian Băsescu a refuzat să răspundă parlamentarilor despre motivele pentru care n-a dat curs solicitărilor rușilor de a ne restitui tezaurul. Apoi, firma românească care a primit de la ruși aprobarea de începere a procedurii de restituire a tezaurului a informat Președinția că rușii au predat și cele 12 monede de aur, provenite din tezaur, așa cum ceruse, ca o dovadă de bună execuție, însăși Guvernatorul BNR. Deși firma a făcut vreo 7 adrese către Administrația Prezidențială (inclusiv către Șefa Administrației de la acea dată, Elena Udrea) Președinția nu a răspuns niciodată la acest demers istoric ! În schimb Cotroceniul a emis o adresă, în octombrie 2008, prin care spune că ”problematică (restituirii tezaurului) nu face obiectul atribuțiilor legale ale Administrației Prezidențiale” ! Există foarte multe documente care, puse cap la cap, pot crea o imagine clară a celor care se fac vinovați de acest refuz al ofertei rușilor de restituire a tezaurului. Fostul ambasador al României la Moscova, Dumitru Prunariu, cunoaște mult mai multe date decât a spus în cartea lui sau în interviuri, dar nimeni nu pare interesat să descopere adevărul în această problemă, nici măcar actuala conducere a țării. Altfel cum poate fi justificat refuzul, în scris, al Ministerului Culturii și Cultelor, condus pe atunci de un ministru liberal, care pur și simplu a refuzat restituirea tezaurului ?

  11. Te pisi pe tine de ras!
    De cand iti pasa dumitale de tezaurul Romaniei? Mai ales ca nu poti sa-l furi si pe asta.

  12. – QIBLA BĂSESKARĂ –

    ……………../´¯/)…..LA….(\¯`\……………….
    …………/….// JILAVA \\….\……………
    ………../….//…..CU…. \\….\..\…………
    …../´¯/…./´¯\BĂSESCU/¯ `\….\¯`\……..
    .././…/…./…./.|_……_| .\….\….\…\.\..
    (.(….(….(…./.)..)..(..(. \….)….)….)….)…
    .\…………….\/…/….\. ..\/…………../..
    ..\…………….. /……..\……………../…
    ….\…………..(………..)…………../…..

    Cred că desenul este clar . Foarte clar.
    E perfect !
    …cristal de Murano , nu alta !

    El reprezinta „Qibla” băseskară.
    Dar ce va să zică asta , „Qibla” ? ? ? ! ! ! ( în arabă قبلة‎ = direcție )
    Păi , e un termen sacru și consacrat în lumea arabă . Și nu l-am ales așa …”de florile mărului ”
    Ba ,dimpotrivă !
    Este cu adresă clară . Extrem de clară !!!
    Că doar nu degeaba și nici întâmplător a fost Traian Băsescu ( și încă este !! ) frate și tovarăș cu teroristul și criminalul răpitor Hayssam !
    Termenul Qibla se referă la direcția în care se află Mekka.
    Ori , Mekka băseskarilor este chiar OCNA.
    Adică Jilava.
    Este de fapt „visul” lor.
    Și-al șefului lor trădar și moșier zis Băsescu . În primul rând al acestuia !
    De aceea l-am indicat „numai” pe el. Restul haitei îl va urma .
    Dacă nu de bunăvoie , atunci de nevoie.
    Împlinească-se visul lor .

    „Minunatul” lor vis . Amin.

  13. O ÎNTREBARE LEGITIMĂ

    De ce în USL, lui Crin, i s-a dat cu USD la gioale ,
    Dar se tace precum scroafa-n păpuşoi ?
    O fi Oprescu mai frumos, dar vorba lui Caragiale :
    Trădare, trădare, … dar s-o ştim şi noi .

  14. dom’le, eu nu prea inteleg. cum adica fara argumente, ca Guvernul Romaniei este corupt: pai Fenechiu care a zburat direct la penitentiar cum se numeste? Coruptie sau …cinste? Iar in privinta tezaurului vreau si eu un singur nume de politician care s-a implicat in recuperarea lui. Doar un nume. Ahhh, si nu uitati, ca recuperarea nu depinde doar de romani, ci in mare parte de marinimia lui Putin. Is that clear? or maybe not.

  15. Dacă stupizii ăștia doi [ Antonescu-cartofor și Iohanis-țăran-slugar-și-neamț ratat] nu încetează IMEDIAT cu fofârlelile și vorbărelile lor diversioniste , atunci vor fi tratați ca vânduții lui BĂSESCU CRIMINAL MONGOL (și moșier)
    Și ne vom comporta cu ei ca atare ; îi vom lovi ca pe tâlhari și ca dușmani de om și de popor .
    Unii deosebit de înrăiți.

    În principiu , NU NOI AVEM NEVOIE DE ACEȘTI IMPERTINENȚI NEVOLNICI .
    EI ( ȘI NUMAI EI !) AU NEVOIE DE NOI.
    Pricep aceasta indivizii ? atunci e bine.
    Nu pricep? tot bine. Îi vom arunca la gunoi . Ca pe gunoaie.

    ~ ~ ~

    Addénda : Bă Antonescule , bă Iohanise , bă secături idioțite !
    V-am votat ca să vă bateți cu BĂSESCU CRIMINAL MONGOL (și moșier)
    Nu cu Ponta , bă boilor ! NU CU PONTA !
    Nu cu VOICULESCU , binefăcătorul vostru , bă perverșilor !

  16. ponta a reusit sa faca din dumneavoastra si PC marul discordiei in USL.

    Chiar nu vedeti asta? Nu vedeti ca ponta va pune in spate ruperea USL si indepartarea PNL de la guvernare?

  17. Intentionat am scris un comentariu critic (nu vulgar) sa vad daca se publica. Ei bine nu s-a intamplat. Pe blogul lui Nastase am gasit mai multa transparenta, desi acolo am fost caustic.

  18. In 13 iunie 2012 eu V-am spus punctul meu de vedere si am gasit vreo 5 articole din constitutie pe care t. basescu le-a incalcat si unul din ele, cel putin, il incalca constant fiindca nu l-am auzit demisionand din pdl. – poate a omis presa sa ne informeze.

    In ceea ce priveste dezinformarea la adresa persoanei Dv. o face cu tupeul de marinar euforic caruia i s-a „pierdut” dosarul… asta ii da atata tupeu maidanez.

  19. p.s. cred ca sunteti constient ca marea majoritate votanta se informeaza doar de la tv, iar ceea ce t. basescu spune repetitiv, intra in constientul colectiv. Ar trebui sa faceti o serie de emisiuni la antena3 despre „Fondatorul Grupului Intact, al antenelor, si totodata fondatorul Partidului Conservator” Eu as lasa modestia la o parte si as profita de faptul ca am un trust de presa…

Comentariile sunt închise.