La demnitate, onoare si curaj nu am renuntat, nu renunt si nu voi renunta. In plus, ma bucur in continuare de cele mai de pret libertati: libertatea de exprimare si libertatea de constiinta.

Nu e usor ca dupa o viata de munca, efort si responsabilitate sa platesti pentru ceva ce nu ai facut. In acelasi timp, nu e greu stiind cauza pentru care lupti. De oriunde voi fi, voi apara libertatea presei si voi lupta impotriva dictaturii lui Basescu.

Sunt ingrijorat insa ca presa din Romania, obsedata de rivalitati, consumata de mize financiare si politice, rateaza un moment decisiv pentru garantarea propriei libertati. Cei care au folosit cazul Voiculescu pentru a servi un sistem de presiune care a incalcat deja vointa liber exprimata a 87% dintre romani, sunt naivi si refuza sa vada amenintarea. Intr-un asemenea sistem, drepturile civile ale fiecarui cetatean pot fi oricand incalcate. Chiar si drepturile celor care astazi se bucura miop de acest august fierbinte.

Cei care astazi aleg sa ignore datele obiective ale acestui abuz sustin un precedent periculos pentru intreaga societate romaneasca.

Voi continua ce am inceput – lupta impotriva lui Basescu Traian si a sistemului sau dictatorial.

71 COMENTARII

  1. d-lDan Voiculescu ,sunt din Sighet, va transmit cele mai sincere urari de bine si multa putere pentru a lupta impotriva tiraniei lui basescu traian. num va dati batut,stiu ca este foarte greu sa lupti din acel loc uc tiranul,dar D-zeu o sa va dea putere si sanatate pentru aceasta lupta dar impreuna cu cei care va iubesc si impreuna cu Antena 3 si acei minunati jurnalisti o sa invingem ,daca nu mai repede in noiembrie.Transmiteti putere si sanatate intregii D-voastra familie si minunatei sotii ,sa fie tare este greu dar uniti o sa invingem.
    va iubim D-nule Profesor Dan Voiculescu.
    cu drag din Sighet.MM.

  2. E înfiorător cât de multe cozi de topor susțin astăzi trădarea de țară, e uluitor să vezi atâtea făpturi isterizate de satisfacția de a se fi apropiat de o victorie nedemnă în fața unei concurențe căreia, evident nu îi pot face față în luptă dreaptă, cu demnitate. E uluitor să constați incapacitatea lor de a înțelege eroismul profesorului Mencinicopschi în bătălia inegală cu corporații care se străduie parcă să ne extermine cu produsele lor din gunoi și de a se solidaridariza cu el în acest moment în care e neutralizat prin cea mai ticăloasă manevră pe care o putem imagina într-un stat care nu se sfiește să ne bage până la umăr mâna în buzunare.
    E nevoie de unitate și de reacție. Doamne ajută!

  3. Domnule Voiculescu,

    Sunt un om onest si simplu din aceasta tara. Nu stiu daca sunteti sau nu vinovat, nu am citit dosarul dvs etc. Dar cred ca Traian Basescu trebuie sa raspunda pentru crimele pe care le-a savarsit impotriva poporului roman.
    Pentru ca dispretul si atitudinea de stapan absolut asupra poporului roman pe care a avut-o Basescu permanent, ce altceva este decat o crima ?
    Personal, ca om simplu, voi milita pe caile legale care-mi vor sta la dispozitie pentru ca Traian Basescu si acolitii sai sa plateasca.

  4. Va admir curajul si va voi fi alaturi sufleteste. Am parcurs 200 km ca sa particip la marsul din 10 august. Sunt optimist ca vi se va face dreptate.
    Imi vine in minte o gluma: Vedeti ce-ati patit daca nu l-ati „cinstit” pe Basau ? Cu o lada de whiskey v-ati fi „cumparat” linistea.
    Scuze daca nu v-a placut gluma, dar sa stiti ca o duzina de sticle de whiskey ar fi facut minuni, fiindca orice betiv se simte flatat daca-i bagat in seama; acum e prea tirziu, dar merita sa incercati, macar asa, de mistocareala.

  5. Va doresc sa treceti cu bine peste tot acest prezent oribil in care sunteti obligat sa traiti doar pentru ca asa a decis un om care nu-si poate depasi frustrarile, invidia, rautatea si micimea caracterului. Curand le va apuna steaua celor care acum petrec savurandu-si ticalosiile.
    Sa fiti sanatos si sa fiti convins ca suntem foarte multi cei care suntem alaturi de d-voastra in ceea ce gandim, in ceea ce simtitm si in ceea ce facem.

  6. :-))))) Care atac la care libertate a presei? Pai nu se spune orice mizerie deja pe postul Antena 3? Fara filtru, orice acuze abjecte, fara consecinte. A, se confisca sediul obtinut in urma unor escrocherii si vor trebui sa plateasca chirie ca orice alta afacere din tara asta? Da. Asta da atac la libertatea presei.

    P.S. Antena 3 e orice, numai presa nu. E cel mai bun exemplu de „Asa nu!” E pacat ca in Europa anului 2014 mai exista asemenea focare de dezinformare de cea mai joasa speta. :-( Pacat de cei care trebuie sa traiasca intr-o asemenea tara. Ferice de cei plecati din tara unde securistii dau lectii de morala.

  7. Stiu ca sunt un „pinguin” in ochii Dumneavoastra, dar desi am un rol insignifiant pe acest pamant, permiteti-mi sa va fiu alaturi cu umila mea incurajare.

    VINOVATII FARA VINA,
    CER SA SE FACA LUMINA !

    Ma bucur ca nu v-ati pierdut speranta si ca sunteti un adevarat combatant in slujba adevarului.

    Noi, cei carora guvernul ne-a trantit usa in nas pentru ca nu avem nume de rezonanta, dar dumneavoastra ne-ati ajutat, fie cu o vorba buna sau cu o mana de ajutor intinsa la momentul oportun fara a ne cere nimic in schimb, va dorim sa va intareasca Dumnezeu si sa va dea putere de a invinge definitiv fiara portocalie !

  8. eu sunt basist…nu adept, dar basist pe baza de justitie. Daca se recupereaza prejudiciul…se mai da si un + acolo amenda, mi se pare prea mult 10 ani coroborat cu varsta….e inuman…lasi omu sarac dar macar dai o pedeapsa s-o duca…un an inchisoare si un an arest la domiciliu.Nu stiu dosarul ca sa ma pronunt mai mult. Acum este posibil sa ma injure toata lumea dar asta este opinia mea si am spus-o.

  9. Motto : Trăiască varanul de aur , cel mai de seama om al nostru , AL ROMÂNILOR !
    … să fie sănatos şi vesel ! Şi să ştie că poporul e cu el !

    Românii trebuie să ştie :

    dacă Voiculescu nu era s-ar fi văzut în România atrocități , nu tâlhării .
    dacă Voiculescu nu era s-ar fi văzut oameni fierți de vii . sau umpluți cu plumb topit .
    sau spintecați de vii în piețe .
    dacă Voiculescu nu era asta ar fi făcut românilor traian băsescu .
    din ura-i năpraznică de popor . din sadism , din cruzimi demente de năvălitor mongol , din nemernicia-i de venetic pripăşit , de neom , de criminal , de fiară .

    LIBERTATE LUI VOICULESCU ! prietenul Românilor şi cel ce le-a fost mereu apărător !
    BLESTEM ŞI MOARTE MOŞIERULUI TRAIAN BĂSESCU ! criminal de stat , mongol vândut , slugă de ghiutănştaini şi duşman al poporului !

  10. Multa putere psihica va doresc si multa sanatate! Aveti grija de dumneavoastra si fie ca Bunul Dumnezeu sa faca dreptate! Doamne ajuta!

  11. Mare pacat este acela de a arunca dupa gratii un om pentru ca are principii si valori morale. Si totusi istoria colcaie de asemenea exemple… de fapt daca stau si ma gandesc mai bine, despre asta este istoria. Ar fi rusinos din partea mea sa va dau sfaturi, caci noi suntem aici, afara, e adevarat, nu pot sa inchida pe toti… dar dumneavoastra NU acolo va este locul, nu e corect. Credeam ca incetul cu incetul mentalitate romanilor se va schimba si vom sterge cu buretele anii cand aa spui deschis ce te nemultumeste era doar un ideal. Virusul nimicniciei umane se pare ca nu moare asa de usor, si iarsasi spun: pacat, mare pacat.
    Inchei cu un citat „Ce nu mă omoară mă face mai puternic”, a spus-o insusi Nietzsche si vreau sa o spunti si dumneavostra.
    Cu stima si respect,
    CG

  12. Eu sunt Mark Gitenstein , ambasador al Statelor Unite .
    Şi miliardar . În dolari şi-n euro .
    Şi mare acționar la “Fondul Proprietatea”. Din România . De fapt , fondul îmi aparține mie în totalitate , deoarece şi restul acțiunilor sunt tot ale mele , dar prin interpuşi .
    Eu sunt şeful vostru suprem . Țara voastră este la cheremul meu .Vă conduc viețile aşa cum vreau eu şi asta prin reprezentantul meu absolut .
    Prin preşedintele vostru .
    Prin Traian Băsescu .
    Nu sunt aici ca să discutăm . Pentru că eu nu discut . Eu ordon sau dau comunicate . Astăzi doresc să vă spun nişte lucruri care vă privesc :

    Îl felicit pe preşedintele Băsescu . Deşi cam târziu şi ezitant şi-a îndeplinit misiunea . E drept că această misiune nu era numai porunca noastră . Era şi dorința dumnealui . Dorință sălbatică , plină de ură . De om şi de popor .
    Desigur , v-ați dat seama despre ce e vorba : despre condamnarea lui Dan Voiculescu . Acest Român neruşinat şi patriot . Acest ins impertinent care îşi iubea poporul şi ținea cu oamenii , nu cu străinii .
    Era milos , îi ajuta şi le era prieten . Şi asta în disprețul nostru .
    Aşa ceva era absolut intolerant pentru noi . Indivizi de soiul lui Voiculescu trebuiesc stârpiți . Trebuiesc omorîți în pântecele mamelor lor .
    Ca să nu se mai nască , să crească şi să facă agitații dăunătoare nouă .
    Să fie pavăză pentru popor în calea noastră şi-a altora ca noi . Care avem aicea interese serioase , de bani mulți . Pe care voi trebuie să-i scoateti şi să-i dați . Adică să ni-i dați nouă .
    Traian Băsescu s-a descurcat relativ bine . Noi însă l-am sprijinit logistic în această lucrare frumoasă . Cu spionii noştri , cu propagandiştii şi urzitorii noştri . Cu intelectualii , pleşii , tizmănenii , turceştii şi liicenii noştri . Care s-au comportat admirabil , grandios .
    Au proferat prin ziarele şi televiziunile voastre toate diversiunile şi minciunile necesare în astfel de situații delicate . Vor fi aşadar răsplătiți .
    O vom răsplăti cu generozitate şi pe judekătoarea de sekuritate ; cea care a executat în viteză şi cu eficiență maximă toate ordinele primite . Şi l-a înfundat pe Voiculescu de nevinovat .
    Asta şi numai asta se cheamă „cecitate” !!! Şi e bună , e cinstită . Pentru că e opinia mea , singura care contează . Iar voi să nu cârtiți chiar dacă lucrătura , urzeala şi minciuna sunt vizibile din alt univers .
    Pe prokuroarea Kioveşi am gratulat-o dinainte . Poate o să-i mai dăm câte ceva , că a fost magnifică de-a dreptul . Şi ce-ați văzut e numai începutul ! O să propun să i se dea cetățenie americană şi onorifică …
    Nu l-am uitat nici pe Daniel Morar . Om de excepție şi de bază . L-am onorat cum trebuie , dar nu v-am spus asta până acuma : noi l-am înscăunat mare judekător la CCR . De unde ne serveşte tot pe noi , îndeplinind întocmai şi la timp cele necesare şi ordonate tot de noi .

    În altă ordine de idei , preşedintele Băsescu doreşte ceva de la noi , de la americani .
    Doreşte ceva . Doreşte febril , cu patimă .
    Doreşte să primească Medalia de aur a congresului Statelor Unite . Care este decorația noastră supremă . Şi se aşteaptă să i-o dăm acum . Ca răsplată pentru încarcerarea duşmănosului Dan Voiculescu .
    Îi transmit public : nu o va primi acum .
    Pentru că nu este suficient ce a facut . Închisoarea nu este exact ce-i trebuie lui Voiculescu . Din închisoare se iese , şi asta nu e bine .
    Românii îl iubesc pe Voiculescu . Iar acum sunt trişti şi supărați .
    Sunt furioşi pentru aşa-zisa „nedreptate” . Dacă se răzvrătesc ? Dacă îl eliberează ?
    Dacă se răscoală în contra regimului impus de noi şi a judekăților şi justițiilor aranjate sekurist tot de noi ? Situatia e fluidă şi ne poate crea complicații importante , neplăcute .
    Deci : dacă Băsescu vrea Medalia Congresului , atunci trebuie să îl omoare pe Voiculescu .
    Acum , cât este arestat şi-n puşcărie . Acum , până nu se trezeşte şi nu se mobilizează poporul . Până nu iese iureş în România asta sălbatică , valahă , anapoda şi neascultătoare de stăpâni străini , rapaci şi hoți .
    Dacă Băsescu o face , are medalia de la noi . Mă pun chezaş c-o va primi . Îl decorez cu mâna mea !!! Şi el se va mândri cu asta !!!
    Îi dăm şi-un supliment bănesc , ca să se bucure şi ca să-l motivăm cum trebuie : o pensie mare şi americană . De merit . Pentru cele ce le-a făcut timp de 40 de ani pentru noi .
    Pentru misiunea lui de-o viață şi pentru faptul că şi-a urât şi prigonit cum trebuie poporul . Prigoana lui Băsescu a fost bună şi cu sălbăticie . Şi asta de demult , nu de acuma : din vremurile bune , din timpurile lui Pacepa . Cel care l-a recomandat şi instruit .

    În incheiere vă spun ceva români : al doilea Voiculescu nu veți mai avea . Şi nu veți mai avea pentru că noi nu vom permite .
    De acum veți fi supuşi , veți fi docili , tăcuți . Fără diversiuni prosteşti şi româneşti . Fără tâmpenii patriotice . Fără voiculeşti . Fără „iubiri” de țară , pentru că voi nu mai aveți țară . Şi nu mai aveți pentru că nu vă dăm noi voie să aveți .

    Atenție deci la mine , voi români :
    trebuie să aflați şi să vă obişnuiți cu ideea că viitorul vostru e în posesesia mea , că el e luminos şi sună bine : adică veți fi obligați şi veți ajunge să executați fără de împotriviri şi fără voiculisme tot ce vă ordonă preşedintele Băsescu .
    Fără crâcneli şi mârâieli .
    Acum şi-n viitor şi pentru toată viața voastră . Pentru totdeauna .
    Că n-ați scăpat , aşa cum vă iluzionați nătâng . Băsescu va rămâne şeful vostru bun şi de acu-nainte . Pentru că prin vocea lui vorbesc eu . Şi structurile pe care le reprezint eu . Cele care conduc o mare parte din planeta asta . Şi fac ce vor . Şi nu vă dau vouă socoteli .
    Voi nu aveți decât drepturile pe care vi le dăm noi . Şi nimic mai mult .
    Dacă pricepeți asta , atunci e bine . Dacă nu , tot bine .
    Pentru că altfel şi dacă nu înțelegeți … vă transformăm pe toți în voiculeşti .
    Şi vă aruncăm în ocne şi în gropi comune .

    Adică vă vom da ce meritați .

    – – – – –

    post scriptum :
    cine ascultă de noi , cine execută ce spunem noi şi cine ne este folositor nouă , acela va fi răsplătit
    precum Băsescu , Kioveşi , Morar şi alții . mulți alții .
    cine face pe patriotul , pe iubitorul de români , acela va fi zdrobit
    precum Voiculescu .

  13. Vreau să-l văd pe BĂSESCU CRIMINAL MONGOL , CRIMINAL DE STAT , proxenet şi moşier
    şi pe familia lui şperțară , detracată şi prădaşe.
    Fără cei 5000 de sekurişti care-l păzesc acuma ceas-de-ceas.
    Gorile zise „sepepişti”
    Bine plătiți .
    Cu 7000 de euro pe lună . Fiecare !
    Îi ține boiereşte , ca pă mahări … că dé , îi e prea-scumpă viața ! Când are-n saci atâtea-şi-atâtea bogății .
    Averi uriaşe , moşiereşti şi criminale , furate de la noi , poporul !
    .
    .
    Dar , după ce-și va termina huzmetul în care l-au ținut şi proțăpit străinii sabotori ai româniei dedimpreună cu ghiutănştainii cei venali … va rămâne cu maximum 12 dulăi de pază .
    Şi vreau să-l văd ATUNCI cam ce-o să facă .
    Că vine încercarea AIA MARE peste el .
    aia ultimă . definitivă .

  14. Draga Dan, tu vei fi presedintele tuturor romanilor! esti in stare sa ajungi la aceasta functie! Curaj! trei ani trec foarte repede! dupa aceea mai trec inca 2 si vei putea candida! eu te aleg! toata familia mea te va alege! curaj si vei iesi la lumina! ada-ne lumina de care avem nevoie!

  15. @ Varane
    Preluarea blogului de catre Serban va pune intr-o situatie penibila.
    Va rog insistent sa limitati la 10 postari pe editorial……..
    care repeta.
    VARANUL DE AUR ! VARANUL DE AUR !

  16. @ Pacepa are un mesaj pentru dumneavoastra
    in curand in cadrul interviului sau.
    Sper sa nu cemzurati.

    UN INTERVIU AL JURNALISTULUI ROBERT HORVATH DEVA
    DIN NEW YORK, CU MIHAI PACEPA
    DESPRE CONTURILE LUI CEAUSESCU , CRESCENT, FIRMELE DE COMERT
    EXTERIOR CA RETELE DE SPIONAJ
    BOMBA ATOMICA ROMANEASCA ETC.

    PACEPA : VOICULESCU RANG DE GENERAL DE SECURITATE!

    Domnule Pacepa sunt un admirator de al dumneavoastra. Prin defectarea
    din 1978 a inceput sfarsitul regimului Ceausescu. Trec direct la subiect
    RH : A avut Ceausescu bani in strainatate ?
    Bineinteles. Sume colosale.
    Banii pe care serviciul extern îi obţinea din Occident sub formă de cecuri sau transferuri bancare, care puteau fi controlate legal, au fost depuşi imediat la Banca Română de Comerţ Exterior, BRCE, si creditaţi bugetului naţional. Dar banii obţinuţi de către DIE în valută-forte, proveniţi mai ales din exportul evreilor şi germanilor, au fost depuşi numai în contulcodificat aparţinînd lui Ceausescu . Ceausescu avea mai multi bani in strainatate decat Ferdinand Marcos.
    R.H .La ce suma se ridica conturile din strainatate ?
    Pana in momentul defectarii mele suma era in jur de 400 milioane de dolari.
    Probabil in ajun de revolutie suma ajunsese 4 miliarde de dolari sau poate chiar mai mult .
    R.H. Ceausescu mai bogat decat Marcos. ?
    Valoarea totală a averii pe care Marcos a reuşit s-o sustragă din Filipine nu va fi poate aflată niciodată, dar probabil că nu este prea departe de ceea ce a „pus deoparte”de Ceausescu. Singura diferenţă aparentă este că Marcos a avut un salariu în calitate de preşedinte al Filipinelor, chiar dacă a fost de numai 5 700 de dolari pe an. Ceausescu nu a avut real un salariu.
    R.H. Erati personal la curent cu aceste conturi ? Cand s-a deschis acest cont
    Le cordonam direct . Pe la Craciunul 73Ceausescu îşi deschisese propriul său cont, foarte secret, codificat „TA”. Conţinea fiecare bănuţ ….pana la ultimul cent obţinut de către DIE din operaţiunile sale speciale O.V.
    R.H : Ce inseamna O.V.?„OV” înseamnă Operaţiuni valutare, adică operaţiunile cu monedă străină. Contul „TA” pentru 1973 â fost numit „TA-73″.iar contul 89 probabil TA-89
    R.H. Ce credeti despre Dan Voiculescu ?
    Nu am cunostinte directe dar SEFII INTREPRINDERILOR DE COMERT EXTERIOR INCADRATE
    IN SECURITATE PRINTR-UN DECRET PREZIDENTIAL AVEAU RANGUL DE GENERAL.
    VA URMA
    Urmariti ROBERT HORVATH DEVA BLOG.
    URMEAZA: O DECLARATIE TERMINALA:
    PACEPA :LA CONTUL PERSONAL NUMIT TA-89 AVEAU ACCES NUMAI CEAUSESTII
    ……CEAUSESCU, SI CEI DOI FRATI ION CEAUSESCU SI MARIN CEAUSESCU.

    CINE LA „SINUCIS ” PE MARIN CEAUSESCU A PUS MANA PE CONTURI.

    ROBERT HORVATH : DAN VOICULESCU A FOST LA VIENA. LA DOUA ORE INAINTE
    A FI LICHIDAT MARIN CEAUSESCU A FOST LA SEDIUL CRESCENT…….
    ……..
    R.H : CATI BANI A CHELTUIT DIN 4-6 MILIARDE DOLARI CEAUSESCU?
    PACEPA : LA PLECAREA MEA CHELTUISE CEL MULT 4 MILIOANE DOLARI
    …..El scotea bani din contul secret ocazional, pentru a le cumpăra copiilor săi automobile occidentale sau pentru a comanda un Mercedes blindat, făcut pe comandă specială pentru el, cheltuieli care erau ţinute în secret în România. Folosea de aserrienca banii pentru colecţia de diamante a Elenei şi pentru bijuteriile pe care ea si le cumpăra în timpul vizitelor sale oficiale peste hotare.
    Va urma
    urmariti ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    PACEPA ARUNCA BOMBA ATOMICA :
    CONDUCEREA ROMANIEI IN MANA RUSILOR !

    BASESCU, PONTA …..ETC

    INCENDIAR !

    CITITI ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  17. Varianta

    UN INTERVIU AL JURNALISTULUI ROBERT HORVATH DEVA
    DIN NEW YORK, CU MIHAI PACEPA
    DESPRE CONTURILE LUI CEAUSESCU , CRESCENT, FIRMELE DE COMERT
    EXTERIOR CA RETELE DE SPIONAJ
    BOMBA ATOMICA ROMANEASCA ETC.

    Domnule Pacepa sunt un admirator de al dumneavoastra. Prin defectarea
    din 1978 a inceput sfarsitul regimului Ceausescu. Trec direct la subiect
    RH : A avut Ceausescu bani in strainatate ?
    Bineinteles. Sume colosale.
    Banii pe care serviciul extern îi obţinea din Occident sub formă de cecuri sau transferuri bancare, care puteau fi controlate legal, au fost depuşi imediat la Banca Română de Comerţ Exterior, BRCE, si creditaţi bugetului naţional. Dar banii obţinuţi de către DIE în valută-forte, proveniţi mai ales din exportul evreilor şi germanilor, au fost depuşi numai în contulcodificat aparţinînd lui Ceausescu . Ceausescu avea mai multi bani in strainatate decat Ferdinand Marcos.
    R.H .La ce suma se ridica conturile din strainatate ?
    Pana in momentul defectarii mele suma era in jur de 400 milioane de dolari.
    Probabil in ajun de revolutie suma ajunsese 4 miliarde de dolari sau poate chiar mai mult .
    R.H. Ceausescu mai bogat decat Marcos. ?
    Valoarea totală a averii pe care Marcos a reuşit s-o sustragă din Filipine nu va fi poate aflată niciodată, dar probabil că nu este prea departe de ceea ce a „pus deoparte”de Ceausescu. Singura diferenţă aparentă este că Marcos a avut un salariu în calitate de preşedinte al Filipinelor, chiar dacă a fost de numai 5 700 de dolari pe an. Ceausescu nu a avut real un salariu.
    R.H. Erati personal la curent cu aceste conturi ? Cand s-a deschis acest cont
    Le cordonam direct . Pe la Craciunul 73Ceausescu îşi deschisese propriul său cont, foarte secret, codificat „TA”. Conţinea fiecare bănuţ ….pana la ultimul cent obţinut de către DIE din operaţiunile sale speciale O.V.
    R.H : Ce inseamna O.V.?„OV” înseamnă Operaţiuni valutare, adică operaţiunile cu monedă străină. Contul „TA” pentru 1973 â fost numit „TA-73″.iar contul 89 probabil TA-89
    R.H. Ce credeti despre Dan Voiculescu ?
    Nu am cunostinte directe .
    Va urma

    PACEPA ARUNCA BOMBA ATOMICA :
    CONDUCEREA ROMANIEI IN MANA RUSILOR !

    BASESCU, PONTA …..ETC

    INCENDIAR !

    CITITI ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  18. Stimate domn ?
    Voiculescu
    Necenzurarea comentariului meu deschide posibilitatea
    unui dialog fascinant. Sper sa nu fie intamplator.
    Incep sa-mi schimb opiniile despre dumnaeavoastra.
    Va urez sanatate.

  19. Sasha Guitry, arestat pe data de 23 august 1944 (nostim !!) de politia politica a comunistilor francezi în timpul „epuratiei” gauliste, ar fi facut un calambur utilizând titlul carti lui Silvio Pellico „Mes prisons”; genial, se pare ca ar fi spus: méprisons !
    Dispretuiti si dumneavoastra, DAR NU UITATI !!!

    La adresa
    http://lagedorducinemafrancais.blogspot.fr/2013/01/sacha-guitry-et-lepuration-le-jugement.html ,
    am gasit textul urmator

    Le magazine américain Life publie la même année une liste noire de personnalités françaises condamnées par les Résistants à être assassinées ou jugées – on y trouve notamment Maurice Chevalier, Mistinguett, Marcel Pagnol, Céline, le Maréchal Pétain, Laval et Sacha Guitry, lequel s’étonna quelques années plus tard : S’appeler Life et demander la mort, c’est curieux déjà !

    Era în 1942..
    Aveti umor. Pastrati-l si zâmbiti cind va e mai greu.
    Cu multa stima,

  20. URMEAZA BOMBA BOMBELOR

    PACEPA :
    BASESCU A FOST GENERAL DE SECURITATE.
    POT DOCUMENTA …..
    NUMIREA SA………..

  21. „Varanul” e mare.
    „Varanul” e puternic.
    „Varanul” e atotputernic …
    vă spun : pentru a suta mia oară :
    „Varanul” este ÎNGER . Cu aripi minunate , grațioase , din aur fermecat , strălucitor .
    Ca soarele.
    EU le-am vazut . Cu ochii mei !

    Ba , chiar mai mult de-atât : el este chiar Cristosul vostru ….. Cristosul ḅăseskarilor !
    Deci :
    ploconiți-vă în fața lui.
    EL este marea-şi-singura voastră şansă de supraviețuire , de salvare şi de mântuire .
    Singura ce vă poate „milui” viețile voastre de ciubote avortate .
    Nu o ratați .
    Pentru că alta n-o să mai aveți.
    Ştim că sunteți proști.
    Ştim că sunteți trădători.
    Ştim ca sunteți detracați.
    Ştim ca sunteți sabotori.
    Ştim ca sunteți cârpe.
    Ştim că sunteți spioni.
    Ştim că sunteți fugăi .
    Ştim ca sunteți ucigaşi de copii.
    Ştim că sunteți ghiutănştaini .
    Ştim ca sunteți Duşmanii poporului !!! ……

    …..dar : Varanul !! …..Varanul !! …… El-şi-numai-El vă e salvarea , trântori mizerabili !! …
    Cerşiți milogilor iertari şi milostenii ! Pentru viețile voastre nemernice şi fără-de-folos !
    Nimanui nu-i pasă de voi …Varanul !! Varanul !! …
    Iar dacă nu-i cerşiți ….. o să pieriți….
    Treziți-vă băsişti netrebnici ! …Varanul !! Varanul !! …
    Târâți-vă pe jos :
    ca animalele,
    ca viermele,
    ca hiena-fără-ochi,
    şi ca păduchiul !
    Târâți-vă prin fața lui ,
    urlați
    şi gângăviți
    şi implorați :

    . . . Varanul …Varanul …Varanul … !!!!!!! … Varanul ie Cristos !!! . . . Da – da !!

  22. @ROBERT HORVATH BLOG : dumneata esti un nemernic si de fapt esti un dusman al domnului profesor voiculescu , pe care il amenintai cu darea in judecata . domnul Serban este un mare patriot si in acelasui timp cel mai bun comentator si formator de opinie din tara aceasta din care dumneata nu faci parte

  23. Am spus si repet. Ponta este agent rus. Americanii au zeci de interceptari
    in acesta directie. Indiferent de dorinta Antenei si a unei multimi manipulate
    occidentul nu poate acecepta acest lucru.
    Independenta este o himera. Romania este in zona de influenta americana.
    Convine sau nu.

    PACEPA LANSEAZA BOMA ATOMOCA
    RUSII AU IN MANA CONDUCEREA ROMANIEI

    CITITI ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  24. Rea democratie in fiecare etapa a istoriei se condamna uni pe altii pt bani. Adevar graieste expresia „care pe care” cel ales il condamna pe cel invins

  25. CORUL LINGAILOR ….MUZiCA DE CAMERA RESTRANSA
    SI GRATII !

    @george Incu
    Cand si unde am declarat ca sunt prieten al domnilui Voiculescu?
    Dansul m-a dat in judecata. Nu eu.
    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth

    // Sursa: RTV.net
    Autor: Alina Costache
    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe Robert Horvath, după ce jurnalistul român, cetăţean american, a făcut plângere la FBI şi DIICOT cum că Dan Voiculescu ar fi furat şase miliarde de euro din conturile Securităţii. De dincolo de Ocean, Horvath a lansat şi ipoteza şocantă că Dan Voiculescu ar fi avut un rol important în aşa-zisa sinucidere a lui Marin Ceauşescu, fratele lui Nicolae Ceauşescu. Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalist pentru aceste acuzaţii. Primul termen are loc marţi la Tribunalul Bucureşti,

    Totusi un dialog ar fi fascinant. Dar Varanul nu are curaj.
    Sper sa ma insel.

    PS Daca Serban ar fi citit invers….. ar fi interesant.

  26. ANUNT IMPORTANT !

    Subtitlul blogului meu se chema

    INTALNIRE CU DAN VOICULESCU…..LA PUSCARIE !

    A FOST INCHIS PE O PERIODA DE CATIVA ANI.

    Cercetati si comentati
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  27. Abuzurile justitiei continua. Avem aici un exemplu in acest sens. Este incredibil in ce tara traim. Se pare ca nu se mai respecta nici o regula. Voiculescu este nevinovat.

  28. […] “La demnitate, onoare si curaj nu am renuntat, nu renunt si nu voi renunta. In plus, ma bucur in continuare de cele mai de pret libertati: libertatea de exprimare si libertatea de constiinta. Nu e usor ca dupa o viata de munca, efort si responsabilitate sa platesti pentru ceva ce nu ai facut. In acelasi timp, nu e greu stiind cauza pentru care lupti. De oriunde voi fi, voi apara libertatea presei si voi lupta impotriva dictaturii lui Basescu. Sunt ingrijorat insa ca presa din Romania, obsedata de rivalitati, consumata de mize financiare si politice, rateaza un moment decisiv pentru garantarea propriei libertati. Cei care au folosit cazul Voiculescu pentru a servi un sistem de presiune care a incalcat deja vointa liber exprimata a 87% dintre romani, sunt naivi si refuza sa vada amenintarea. Intr-un asemenea sistem, drepturile civile ale fiecarui cetatean pot fi oricand incalcate. Chiar si drepturile celor care astazi se bucura miop de acest august fierbinte. Cei care astazi aleg sa ignore datele obiective ale acestui abuz sustin un precedent periculos pentru intreaga societate romaneasca. Voi continua ce am inceput – lupta impotriva lui Basescu Traian si a sistemului sau dictatorial”, afirmă Dan Voiculescu, pe blog.  […]

  29. Wow se pare ca unii din cititorii acestui blog, care au comentat pe aici au niste probleme psihice majore. Le doresc insanatosire grabnica. Nu par sa se simta bine deloc.

    Nu stiu daca cititi comentariile domnule Voiculescu dar ascultati o parere a unui antibasist.

    1. Nu stiu zau daca era cazul sa construiti sediul antenelor pe terenurile ICA. Ok ati castigat licitatia, ati pastrat institutul in activitate, ceea ce sunt aproape sigur ca nu s-ar fi intamplat cu alti proprietari, dar la cati bani aveati cred ca alte locatii pentru sediile astea ar fi fost ideale. Uitati acum ce balci s-a creat.

    2. Nu ma intereseaza realmente ce zice b1tv, romaniatv, antena3 etc. Mi se pare mizerabil sa spui ca o televiziune poate manipula atatea milioane de oameni. Jigodiile care promoveaza astfel de ipoteze nu sunt decat niste impotenti social carora le place sa creada ca faptul ca au ajuns prin cine stie ce gunoi de studio sau ziar sunt mai presus decat cei pe care acest regim slinos i-a numit mahala inepta si puroi. Nu ma intereseaza nici ce se latra pe la b1tv, nici modul justitiar in care Mihai Gadea isi expune ideile, pentru mine 10 ani de Basescu si gasca lui de lingai oribili imi sunt suficienti. I-am observat destul cat sa imi dau bine seama unde si cat de mare e noroiul. Nu trebuie sa-mi spuna mie nimeni cat de rau sau de bun e Basescu. L-am auzit destul vorbind si i-am observat mizeriile cat sa judec si singur.

    3. Multe presupuneri si putine dovezi. Ca ati fi folosit banii securitatii sa va construiti trustul, ca sunteti la fel de securist ca si Basescu, ceea ce e foarte probabil, in definitiv nu Basescu a ajuns mogul cu trust de presa si terenuri, ca ati facut o licitatie ilegala ajungand in posesia terenurilor ICA foarte valoroase. O fi sau n-o fi asa, jigodismul maxim al razbunarii basiste a fost atat de evident ca trebuie sa fii un om complet retardat sau ticalos sa nu-l recunosti ca atare. Si jigodismul asta a culminat cu confiscarea locuintei unui om care nu merita asta sub nici o forma. Tare mi-e ca-l vor avea pe doctorul Mencinicopschi pe constiinta. Cel putin moral ar trebui sa aiba pe constiinta decizia asta de a-i confisca singura casa. Un stat care ne fura de zeci de ani se bucura la casuta unui specialist in alimentatie. Jenant. In plus v-au dat 10 ani domnule Voiculescu de parca ati fi omorat din culpa un intreg autobuz plin cu persoane.

    Doamna Machiorvei jubileaza si mai nou se vede presedintele Romaniei. Sa ne fereasca de asa un cosmar intergalactic. Sunt ateu da’ ma inchin numai cand ma gandesc.

  30. Are dreptate acest Serban . Si scrie exact cum este realitatea ,pe care o imbarliga evz ,b1 si probasistii.

  31. „justițiile” şi „judekățile” traian-băsiste sunt crimă de popor cu iz grețos de ghiutănştain , de iudă şi pacepă.

    şi nimic altceva

  32. Mai degrabă porkul va intra în rai decât traian-băsiștii .
    Aceștia vor înfunda cocina , visul lor . „minunatul” lor vis . pentru că seamană cu ocna .

  33. Noi poporul ,
    suveran şi conştient de marea noastră putere
    şi încredințati că vocea noastră este legea cea supremă , care-i deasupra oricărei alte legi
    şi peste orice impuneri şi condiționări străine nouă ,
    noi :
    desfidem şi scuipăm în față justiția criminală băseskară , mongolă , hitleristă şi moşieră .
    şi spunem răspicat , ca să se ştie :

    Noi îl vom elibera pe Voiculescu , care ne e prieten şi apărător
    Noi , nu politicienii cei trândavi şi îmbuibați
    Noi , nu „justițiile” impuse nouă de străini din alte zări ; de ghiutănştaini şi criminali .
    Noi , nu judekățile trucate , securiste .

    NOI ŞI NUMAI NOI .

  34. Pacepa arunca bomba.
    Basescu a fost general de securitate.
    Cazul este documentat.
    Pacepa a fost de fata la numire.
    Nava lui a transportat arme catre PLO.
    Antena 3 infiltrata de jos pana sus.?
    Nu se scoate niciun piuit despre spionajul dela Anvers.
    Sau poate Varanul are o intelegere secreta cu Golanul alcoholic.
    Anumite subiecte nu trebuiesc atinse.
    Voi comentatori ce parere aveti.

  35. […] presei si voi lupta impotriva dictaturii lui Basescu Dan Voiculescu a publicat, duminica, prima sa postare pe blog de cand este inchis la penitenciarul Rahova. Sub titlul "Justitia trebuie respectata, abuzul […]

  36. European Parliament legislative resolution of 25 February 2014 on the proposal for a directive of the European Parliament and of the Council on the freezing and confiscation of proceeds of crime in the European Union (COM(2012)0085 – C7-0075/2012 – 2012/0036(COD)) (Ordinary legislative procedure: first reading):
    ………………………………………………………………………………………………
    (33) This Directive substantially affects the rights of persons, not only of suspected or accused persons, but also of third parties who are not being prosecuted. It is therefore necessary to provide for specific safeguards and judicial remedies in order to guarantee the preservation of their fundamental rights in the implementation of this Directive. This includes the right to be heard for third parties who claim that they are the owner of the property concerned, or who claim that they have other property rights (‘real rights’, ‘ius in re’), such as the right of usufruct. The freezing order should be communicated to the affected person as soon as possible after its execution. Nevertheless, the competent authorities may postpone communicating such orders to the affected person due to the needs of the investigation.

  37. Cu siguranta un astfel de episod nu ar trebui sa scape niciunui roman. E usor de observat ce se intampla cu adevarat, e nevoie doar de putina vointa si putere sa scapam de manipularea si proaganda din presa.

  38. Ma intrebam zilele astea, dupa toate abuzurile lui nea Basescu si a camarilei lui din cei zece ani, cine mai crede ca alegerile si referendumurile prin care a trecut fiinta asta, au fost corecte? Eu cred ca au fost falsificate cu sprijinul institutiilor, sa ne aducem aminte doar ca unele au fost adjudecate „la mustata”.

  39. Domnule Voiculescu…..ati creat un cel mai important si de calitate trust de presa. Jurnalistii care lucreaza in acest trust de presa, incepand cu Antena 3 , sunt cei mai valorosi, mult ca si clasa peste celelate posturi. In plus cei care lucreaza acolo nu v-au tradat si sunt impresionata de modul acerb cu care va apara. Oamenii aceia puteau multi dintre ei pleca spre alte posturi si totusi nu au facut-o. Felicitari, ati ales oamenii cei mai buni, atat din punct de vedere profesional dar si uman.Acei profesionisti sunt alaturi de dvs. , o fac poate din convingerea nevinovatiei dvs dar si pentru ca nu uita ca multi au ajuns ce sunt datorita dvs. Cu siguranta aveti pacatele dvs dar am convingerea ca sunteti un condamnat politic, care a platit pentru faptul ca a iesit in fata opunandu-se celor care momentan detin puterea. Va veni insa cu siguranta vremea cand adevarul va iesi la iveala.Ramaneti demn asa cum ati fost si pana acum…….

  40. SUNT IN DEPRESIE PUTERNICA.
    AM FACUT TOT CE ESTE POSIBIL SI OMENESC
    SA VA BAG LA PARNAIE?

    MI-AU LUAT ALTII INAITE.

    UN CAZ TRUCAT. O RUSINE?

    DECI VOI FACE TOATE EFORTURILE SA VA ELIBEREZ.

  41. va doresc putere pentru a putea peste toate aceste incercari si va doresc de asemenea sa nu va pierdeti speranta. dreptatea si adevarul vor invinge. asa se intample de fiecare data. Cu respect si consideratie, Rodica Neagu

  42. Domnule, va respect atat de mult pentru faptul ca v-ati sacrificat propria libertate fizica pentru a demonstra tarii intregi ce presedinte avem. Va multumim si va suntem recunoscatori si sper ca se va face dreptate curand.

  43. DOMNULE VOICULESCU VETI FI LICHIDAT
    Domnule Voiculescu Va scriu din Bucuresti. Am predat Ambasadei SUA dosarul Voiculescu. Vreau sa fac cateva clarificari care va pot ajuta. Viata dumneavoastra este in primejdie, iin grava primejdie. Sper ca aceste randuri sa ajunga la dumneavoastra. Iar daca nu ajung redactorul a-si asuma o grava raspundere, In cazul in care aceste randuri sunt cenzurate. nu vor urma altele. Sunt inamicul dumneavoastra. Si vreau sa faceti puscaria pentru lucruri pe care le-ati facut. iCircumstantele si probele adunate pot dovedii acest lucru, Iar dumneavoastra puteti sa le infirmati. Este dreptul si datoria dumneastra sa faceti lumina. Sa explicati cum peste noapte a-ti facut facut o avere colosala. Procesul dumneavoastra este lucratatura prietenilor dumneavoastra . Care le ieste frica sa nu vorbiti.. Sunteti complet nevinovat. Am incercat sa va ajut. Am publicat pe blog sute de materiale despre cea mai importanta mafie din Romania . Mafia de arme condusa de Traian Basescu. Pe americani nu-i intereseaza Nana ci faptul ca pilotii americani sunt doborati de rachete fabricate la Ploiesti. Ma opresc aici In cazul in care materialul nu este cenzurat voi continia. Va doresc de bine. urmare Continuare Ceausescu a vandut arme de ultima tehnologie ruseasca americanilor. Pentru a avea acoperire s-a intrebuintat o firma particulara. A fost Crescent ? A izbucnit revolutia. Ultimele trei cecuri au disparut, Americanii vor banii inapoi. Pretenilor dumneavoastra le este frica ca veti vorbi ………. …………. Vor sa obtina tacerea dumneavoatra. Urmeaza puscaria si lichidarea. Este o metoda veche chiar traditionala. Voi continua daca nu sunt cenzurat cititi
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  44. Domnule Voiculescu.
    Nu ajunge sa fii demn.
    Fudulia continua.
    Pana si presedintele Obama face eforturi
    sa interactioneze cu cei care posteaza pe blogul lui.
    Poate a-i urmezi exemplul.
    Oricul timpul nu-ti lipseste.
    Banii…nu stiu….

  45. PUSCARIE USOARA VARANE !

    Te -am sfatuit de bine.
    Daca ma invita-i acum vreo doua luni la antene
    sa vorbesc de mafia de arme Basescu si legaturile
    cu terorismul international ….acesta era in locul tau.
    Esti demn
    dar tarsalos.
    Cu sinceritate

  46. MECIUL SECOLULUI !
    Corul lingusitorilor continua melodia,
    Cred ca poate pica ceva !
    Prea tarziu.
    Vor disparea in curand.

    In cazul in care nu cenzurezi vom ramane noi doi.

    Cineastul impotriva Varanului si invers.

    Spectacol total. Gratis….fara bilete de intrare

  47. DIN SURSE SIGURE
    KOVESI MAIOR NKVD !

    KODRUTA KOVESI AGENT RUS SUB ACOPERIRE MAGHIARA ! Reteaua rusa UDMR……..publicata pe blogul meu demonstraza cum Primul Ministru Ponta permite, in cunostinta de cauza, ca propriul lui consilier Frunda ,sa aiba astfel acces direct la secrete de stat si a influentat decizii politice in favoarea Rusiei impotriva tarii sale. In termeni legali, Art 155 Cod Penal, aceasta fapta se pedepseste cu detentiune pe viata sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi. Dezvaluirile pe care urmeaza sa le public in continuarer arata ca primul ministru al Romaniei s-a aflat in relatii profesionale cu un sef al spionajului maghiar in Romania. Mai mult: experti ai serviciilor secrete americane de la cel mai inalt nivel confirma acum, in lucrari de specialitate pe care le voi prezenta , informatiile tinute secret in Romania ca urmare a ordinelor date de oamenii fostului KGB. Ponta urmeaca traditia Basescu, La numirea in postul de procuror general al Romaniei a Laurei Codruta Kovesi se stia ca sotul acesteia ” Eduard Kovesi ” fusese racolat de spionajul maghiar. Codruta Kovesi are grad de maior NKVD Codrut Seres si Zolt racolati de de serviciul bulgar de fapt rusesc. Ministrii romani au fost racolati de KGB prin serviciul bulgar. Asa ca nu e intamplator ca apar spioni ca Stancev, care racoleaza in acte de spionaj ministri, ca si Zsolt sau Codrut Seres in 2006. Bulgaria este veriga slaba in UE si NATO, iar agentii bulgari, de fapt rusi, penetreaza structurile de stat ale Romaniei. Din anii 70 functiona celebra unitate anti-KGB 0110, cu sediul intr-o vila burgheza de pe strada Londra din Bucuresti. Aceasta unitate se ocupa si de infiltrarea agentilor STASI si AVO pe teritoriul Romaniei. Cu „ajutorul” agentului de influenta sovietic Ion Iliescu celebra unitate a fost desfiintata in zilele revolutiei decembriste. Ion Iliescu a putut linistit sa instrumenteze asasinarea lui Ceausescu, ca o razbunare, permitand penetrarea serviciilor si structurilor statului cu agentii Moscovei. Unitatea anti-KGB a fost reinfiintata in 1994, dar a inceput sa fie sabotata de conducerea de la Bucuresti in 1998, cand i s-a interizis sa se mai ocupe si de agentii revizionismului maghiar din Transilvania, multi din ei facand jocul Moscovei pe filiera clasica .

  48. @ Dan Voiculescu

    O ȘANSĂ RATATĂ

    Nu te-ar fi “ascuns” Băsescu niciodată ,
    De-ai fi purtat cu el discuții – tête-à-tête
    Și i-ai fi promis vreo șpagă – ”la găleată”,
    Iar la anu’ în pușcărie … whisky la pachet .

  49. Spre cenzurare. Adevarul trebuie ascuns. Pana cand?

    BASESCU GENERAL DE SECURITATE
    DECLARA PACEPA !

    CEL MAI MARE FURT DIN ISTORIE = CONTURILE LUI CEAUSESCU
    6 MILIARDE DOLARI !

    Avera diavolului sau contul secret ceausescu are un inceput oficial ?

    Pacepa : 3 Martie 1973. Tin minte perfect. Are loc o sedinta in biroul sefului Securitatii, Ion Stanescu. Sunt de fata mai multi sefi ai DIE, printer care generalii Teodor Sarbu si subsemnatul.Gheorghe Oprea, atunci vicepremier, ne-a prezentat o a Romaniei, care trebuia sa devina un monument dedicat lui Ceausescu. Contrabanda cu arme, munitii si droguri trebuia sa devina sursa suplimentara de dolari. , ne-a spus Oprea” Trebuia cobtinut de urgeta un miliard de dolari…. 

    R.H La contul persona TA avea acces numai Ceausescu dar cine mai stia de existenta lui ?

      Pacepa : In 78 cand am cerut azil politic in Statele Unite se afla in contul TA 78 suma de 400 milioane de dolari. existenta banilor dictatorului era cunoscuta de patru persoane: generalii Gheorghe Marcu, Ion Mihai Pacepa, Nicolae Doicaru si Tudor Postelnicu. Un alt personaj  era colonelul DIE Victor Nanescu. in 1990, a ajuns director adjunct la SIE ceea ce spune multe.

    R.H . Unde erau tinuti acesti bani ?

     Pacepa : Cea mai mare parte in strainatate in banci elvetiene . Cand se oficilizeaza trecerea comertului exterior la securitate ? 
    In 1974 are loc o intalnire Ceausescu cu sefii securitatii. Comertul exterior devine un domeniu al ofiterilor de securitate acoperiti. Directia de Personal a Ministerului Comertului Exterior si Institutul de Conjunctura erau incadrate in totalitate cu ofiteri DIE.
    La momentul 1974,  38 din cei 41 de directori ai intreprinderilor de comert exterior erau ofiteri sau colaboratori ai DIE.
    Directorii devin generali de securitate. R.H. Deci Dan Voiculescu detinea acest grad si nu unul de marunt colaborator sau ternator de verisoare.  

    Pacepa : Basescu a fost general de securitate …..

    Intreprinderile de comert exterior, printre care Terra, devenisera filiale ale DIE si DIA (Directia de Informatii a Armatei). Terra, care apare apoi in structura ICE Dunarea si Crescent era folosita pentru trafic de arme si droguri.

    R.H . Crescent firma lui Ceausescu cu Arafat si legatura prin PLO cu terorismul international . Ce alti parteneri avea reteaua de spionaj al comertului exterior ?

    Pacepa : intre „partenerii” de afaceri: dictatorul cubanez Fidel Castro.Serviciul cubanez era sub controlul sovieticilor.   

    VA CONTINUA CITITI ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  50. VARIANTA
    BASESCU GENERAL DE SECURITATE
    DECLARA PACEPA !

    CEL MAI MARE FURT DIN ISTORIE = CONTURILE LUI CEAUSESCU
    6 MILIARDE DOLARI !

    Avera diavolului sau contul secret ceausescu are un inceput oficial ?

    Pacepa : 3 Martie 1973. Tin minte perfect. Are loc o sedinta in biroul sefului Securitatii, Ion Stanescu. Sunt de fata mai multi sefi ai DIE, printer care generalii Teodor Sarbu si subsemnatul.Gheorghe Oprea, atunci vicepremier, ne-a prezentat o a Romaniei, care trebuia sa devina un monument dedicat lui Ceausescu. Contrabanda cu arme, munitii si droguri trebuia sa devina sursa suplimentara de dolari. , ne-a spus Oprea” Trebuia cobtinut de urgeta un miliard de dolari….

    R.H La contul persona TA avea acces numai Ceausescu dar cine mai stia de existenta lui ?

    Pacepa : In 78 cand am cerut azil politic in Statele Unite se afla in contul TA 78 suma de 400 milioane de dolari. existenta banilor dictatorului era cunoscuta de patru persoane: generalii Gheorghe Marcu, Ion Mihai Pacepa, Nicolae Doicaru si Tudor Postelnicu. Un alt personaj era colonelul DIE Victor Nanescu. in 1990, a ajuns director adjunct la SIE ceea ce spune multe.

    R.H . Unde erau tinuti acesti bani ?

    Pacepa : Cea mai mare parte in strainatate in banci elvetiene . Cand se oficilizeaza trecerea comertului exterior la securitate ?
    In 1974 are loc o intalnire Ceausescu cu sefii securitatii. Comertul exterior devine un domeniu al ofiterilor de securitate acoperiti. Directia de Personal a Ministerului Comertului Exterior si Institutul de Conjunctura erau incadrate in totalitate cu ofiteri DIE.
    La momentul 1974, 38 din cei 41 de directori ai intreprinderilor de comert exterior erau ofiteri sau colaboratori ai DIE.
    Directorii devin generali de securitate. R.H. Deci Dan Voiculescu detinea acest grad si nu unul de marunt colaborator sau ternator de verisoare.

    Pacepa : Basescu a fost general de securitate …..

    Intreprinderile de comert exterior, printre care Terra, devenisera filiale ale DIE si DIA (Directia de Informatii a Armatei). Terra, care apare apoi in structura ICE Dunarea si Crescent era folosita pentru trafic de arme si droguri.

    R.H .. Ce alti parteneri avea reteaua de spionaj al comertului exterior ?

    Pacepa : intre “partenerii” de afaceri: dictatorul cubanez Fidel Castro.Serviciul cubanez era sub controlul sovieticilor.

    VA CONTINUA CITITI ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  51. Dovada ca avem un sistem democratic si nu o dictatura este faptul ca vi s-a confiscat doar contravaloarea prejudiciului dovedit, si nu toata averea cunoscuta. Ar trebui sa multumiti si sa apreciati, in loc sa atacati si sa acuzati.

    Dumneavoastra nu santeti nici barbat destept, ca dovada ca ati fost prins cu ocaua mica, nici barbat adevarat, pentru ca nu santeti capabil sa va recunoasteti vina. Ati jucat, ati pierdut, un barbat adevarat suporta consecintele, si poate chiar invata ceva pozitiv din asta.

  52. Decizia justiţiei trebuie acceptată de toată lumea. Nevinovăţia se demonstrează în justiţie, nu pe blog. Apropo, de când toţi condamnaţii au voie să scrie pe bloguri? De la Năstase încoace, probabil…

    Cât despre libertatea presei, orice se poate spune în ţara asta, doar că presa nu e liberă, nu! E suficient să ne uităm la posturile (ştiţi bine despre ce vorbesc…) care acoperă cu lături nenumărate persoane publice, ca să ne dăm seama cât de liberă e presa în România. În locul dumneavoastră, eu n-aş mai comenta acest subiect.

  53. Recent t.basescu a afirmat ca Va dispretuieste. Ar putea sa Va admire pentru curajul de a demisiona din Senatul tarii noastre pentru ca justitia sa poata ‘lucra’ dosarele Dv.

    Voi lansa o cautare de advocati printre grupul meu de prieteni si fosti colegi si, in acelasi timp voi incerca sa ma documentez pana la sfarsitul lui septembrie pentru a Va trimite o incercare de abordare a cazului Dv. catre C.E.D.O. pentru a cere despagubire statului roman pentru tot ce ati suferit si suferiti datorita justitiei schimbatoare din tara noastra si a lipsei prezumtiei de nevinovatie din dosarele Dv.

    Nu sunteti singurul detinut politic din istoria Romaniei, dar sunteti singurul caruia si averea fiicelor este sub sechestru, de parca ar fi o rusine sa fii om de afaceri in Romania care isi doreste un viitor mai bun pentru concetateni si pentru a nu fi in incompatibilitate doneaza averea nu unor straini ci familiei.

    Doamne Ajuta !

  54. justiția băseskară = crimă de popor = genocid
    judekățile băseskare = procese trucate , hitleriste = înscenări jalnice , de sekurişti

    LIBERTATE LUI DAN VOICULESCU ! OSÂNDĂ PRIGONITORILOR LUI FASCIŞTI ŞI CRIMINALI !

  55. = APEL PUBLIC =
    Domnului Victor Ponta , prim ministru al României :

    În activitatea de reprimare a românilor în general şi a celor care nu i se supun în special , numitul Băsescu Traian foloseşte fățiş şi la vedere cele trei servicii de siguranță ale statului pe care le controlează prin lege .
    Acesta este un lucru cunoscut . Deci nu este nimic de discutat .
    Vă întreb însă altceva :

    (1) În afară de SRI , SIE şi STS numitul Băsescu Traian a înființat pe teritoriul României şi alte entități informative ? Care acționează în mod ultra-camuflat , conspirativ şi în deplină şi criminală ilegalitate ?

    (2) În aceste entități sunt prezenți agenți de securitate şi informații aparținand altor state ? Ale unor state aşa-zis „prietene” ? La nivel operativ sau numai consultativ ?

    (3) Cu ce bani sunt plătite aceste structuri ? Pentru că aceste lucruri nu au statut de gratuitate .
    Dimpotrivă . Aceste entități oculte sunt puse în mişcare cu suportul unor sume gigantice .
    Traian Băsescu le achită în numerar ? Din ce bani ? Ai lui sau ai României ? Sau oferă altceva ? Ce oferă domnule prim ministru ? Aveți idee ? Vă preocupă aceste lucruri ?
    –-
    Domnule prim ministru . Întrebările de mai sus nu sunt puse de florile mărului . Nici de amuzament . Şi nici pentru că n-aş avea ce face şi din plictiseală îmi imaginez tot felul de lucruri şi situații stranii .
    Spun asta pentru că nimic nu-i nou sub soare domnule prim ministru . Tot ce se face s-a mai făcut . Câteodată chiar de mai multe ori .
    Iar lucruri întru totul asemănătoare cu cele pe care vi le-am sugerat au mai fost făcute în istoria Românilor . De către regele Carol al II-lea . Sincer , nu cred că veți mai găsi prea multe lucruri prin arhive . Pentru că au trecut atâția ani de atunci . Iar timpul , oamenii şi interesele lor politice şterg şi distrug multe lucruri demne de luat-aminte .
    Totuşi , dacă cele făcute de către Carol II sunt trecut istoric şi eventual câmp interesant de studiu , cele ce le face Traian Băsescu sunt fapte actuale . Fapte de nemernicie , de trădare şi de crimă , fapte ce zdrobesc vieți şi destine de români .

    Domnule Prim Ministru : poporul v-a acordat puterea lui în scopul de a-l apăra de astfel de „activități” . Ar fi bine să înțelegeți acest lucru . N-ați primit puterea de la străini , de la spioni şi sabotori . Americani sau ne-americani . Ați primit-o exact de la noi .
    Să nu uitați acest lucru domnule prim mininistru . Pentru că noi sigur nu vom uita .
    Şi vă vom aduce aminte în curând .

    Pentru că vin alegerile domnule prim ministru . Şi nu cred că merită să riscați pierderea lor .

  56. Domnule Voiculescu

    Mă numesc felicia r gheorghe și sunt ziarist de investigații în Arad. Lucrez actualmente la două cărți. Una e legată de fostul ziar ”observator arădean” la care am lucrat peste un deceniu iar cea de-a doua se leagă de harta politică a României 1990-2014. Sunteți o personalitate controversată și interesantă din punctul meu de vedere. Aș dori să pot vorbi cu dv în detaliu. Voi scoate o carte (urăsc cuvântul incendiară, banalizat) ADEVĂRATĂ! Plină de adevărurile care au rănit , mutilat și sărăcit una dintre cele mai frumoase țări din lume, ROMÂNIA!
    Dacă doriți să vorbiți cu mine pe această temă vă rog să-mi scrieți pe email
    [email protected].

    Vă mulțumesc. Felicitări echipei antena3 pt neatârnare, dârzenie, rezistență și profesionalism.

    Felicia R Gheorghe

Comentariile sunt închise.