Acest brand a fost ieri relansat iar eu, in loc de nostalgie, am un sentiment de putere.

Lansat in anul 1991, Jurnalul National a fost prima mea investitie in Trustul de presa care astazi a ajuns cel mai puternic din Romania.

Suma investita atunci a fost atunci de 15-20.000 de dolari.

Am inceput cu Marius Tuca si Dan Diaconescu. A continuat Cosmin Gusa. Apoi a revenit Marius.

Cred ca 80% din ziaristii din presa au trecut prin trustul Intact si ulterior, fiecare si-a urmat drumul lui.

Greutati in acesti 25 de ani au fost cu duiumul: de la ofiteri acoperiti infiltrati in redactie, pana la presiunea altor institutii ale statului.

Si, totusi, am rezistat. Ziarul a ramas vertical si ieri s-a relansat cu o echipa noua.

Le doresc viata lunga pentru ca tot ce am construit a fost gandit sa fie durabil si sa reziste peste 100 de ani.

4 COMENTARII

  1. :::: ☀ ☀ ☀ ::::

    … nu-l poți ataca şi ponegri pe Voiculescu decât şi numai dacă eşti băsist .
    criminal băsist . fascist băsist . băsist netrebnic şi deosebit de înrăit . şi spion şi sabotor . şi trădător . şi ghiutănştain şi iudă şi pacepă .
    … pentru că Voiculescu a fost singurul sprijin al poporului în contra diktaturii criminale a moşierului băsescu . Fiind unicul și cel fără de egal stindard al libertății Românilor .
    A fost eroul nostru călăuzitor în lupta cu dihania băseskară . Şi cu străinii lui burțoşi , rapaci ; ce-l-au ținut aicea în huzmet . Dedimpreună cu ghiutănştainii , cu nulandele , cu toți escrocii lumii – ştiuți şi neştiuți . Ascunşi sau la vedere şi pe față . Cu toți acei ce ne urzesc blestemul , răul şi pieirea .
    Voiculescu a fost îndatoritor şi bun cu frații lui românii . Cu-acei ce-au fost săraci , bolnavi , năpăstuiți . Şi-aflați în suferință , în griji şi-n lipsuri de tot felul . I-a ajutat , i-a miluit .
    … iar cine face milostenie , acela împrumută pe Dumnezeu .

    Pentru aceasta , Voiculescu a binemeritat .

    Dacă Voiculescu nu era , poporul ar fi fost lipsit de orice sprijin , de orice apărare şi de orişice suport . Pentru că restul indivizilor „politicieni” nici n-au contat în lupta asta . Şi n-au contat pentru că au stat şi-au contemplat . Ca laşii , pentru că n-au vrut ca să se rişte .
    Varanul cel de aur a fost singura forță care a avut știința și puterea de a i se opune criminalului băsescu . Şi determinarea și voința . Şi mai ales , curajul !
    … şi-a stat ca stânca în fața prigoanei sekuriste şi băsiste , făcând aceasta fără frică , senin , cu zâmbetul pe buze . În timp ce alți “viteji” se-ngălbeneau şi se piteau ca viezurii şi ca păduchiul .

    Drept pentru care noi poporul îi datorăm lui Voiculescu . Pentru că el şi-a dat libertatea pentru noi . Pentru ca să ne apere pe noi .
    Şi nu vom sta placizi , ca ploşnițele , ca neputincioşii şi cu mâinile în sân . Uitându-ne fricoşi .
    Şi „admirând” anapoda regimul moşieresc al lui traian băsescu şi al străinilor lui ( regim dement şi care se perpetuează încă ; pentru că nu fost distrus ) .
    N-om sta idiotiți privind cum telelei şi urzitori îşi fac de cap . Şi iau români şi îi aruncă de nevinovați în puşcării . Făcând acesta din ură pentru tot ce-i românesc , din hitlerism fățiş , din pofta de-a ne chinui şi jefui şi omorî pe toți . Şi lăudându-se cu asta în străinătate !
    Politicienii aşadar să umble atent , cu grijă multă şi să se teamă de popor . Pentru că nepăsarea lor în fața crimelor băsiste şi a cozilor lui de topor , a coşciugaşilor şi-a tuturor orătăniilor bicisnice ce-au orchestrat osânda samavolnică în contra lui Dan Voiculescu poartă un nume .
    Un singur nume .
    Acela de complicitate .

    … iar noi poporul vom trece pe răbojul nostru aceste lucruri şi aceste laşități.

    Şi vom plăti cum se cuvine fiecăruia . Plată cinstită , românească . Nu de intelectuali trădari şi hârțogari . De pleşi şi liiceni . De patapievici , boți , cristoi şi tizmăneni soioşi .

    :::

    libertate lui Voiculescu . LIBERTATE ! ! ! pentru că este încarcerat cu nedreptate şi de nevinovat
    pentru că „judekata” lui a fost trişată sekuristic , a fost cu cu japca şi cu ură multă , cu ură hitleristă , băseskară . Cu ura duşmăniei de om şi de popor .

  2. … să fie cu noroc domnule profesor
    Să fie același stindard al libertății noastre , așa cum a mai fost .
    Şi întru groaza duşmanilor poporului
    Şi-a vânzătorilor de oameni şi de țară
    adică a băsiştilor . A TUTUROR BĂSIŞTILOR
    DE LA GRĂJDAR LA PROKUROR .

  3. Moto : Foaie verde de năut,
    Doamne, dă-mi-l la bătut
    Pe acest „agronaut”,
    Numa-n gură, ca pe coasă.
    Arză-l focu-n noua casă !

    CONTROL (GIN)ECOLOGIC

    – Ce ascunde Elena Udrea controlului ginecologic ?
    – Lăna de aur a “agronautului” Traian Băsescu, ce dracu !

Comentariile sunt închise.