Sunt în tren spre Budapesta. Aceeași mizerie, frig, dar și amintirea unui balsam sufletesc: speranța că după rău vine întotdeauna bine.
Mi-am adus aminte cum venind de la Viena în anii ’80 îmi era teamă ca vameșii să nu găsească în valiză ciocolata și hăinuțele pentru copiii mei. De regulă le strecuram un pachet de țigări Marlboro ca să nu îmi caute în valiză printre haine. Umilitoare vremuri…
Am trăit acele timpuri și nu aș dori nimănui, inclusiv tinerilor rebeli și liberi să cunoască această degradare umană.
Iubesc generația tânără, am mare încredere în ea și doresc din tot sufletul ca ei să nu aibă parte de strivirea demnității și a onoarei de către un sistem abuziv. Tinerii noștri sunt binele de mâine.
Noapte bună!

3 COMENTARII

  1. Tinerii frumosi si liberi….au tot viitorul in fata…pot experimenta orice,traii frumos,decent si liber pot sa se exprime cum vor insa un lucru nu trebuie sa admita niciodata-sa se lase manipulati de persoane care vor ca ei sa nu mai fie tineri frumosi si liberi.Viitorul unei tari se reflecta direct in tineretul ei,in programele pe care tara le are pentru acei tineri.

  2. Bianca…………….tinerii frumosi si liberi asa cum ai zis si tu reprezinta viitorul unei tari insa eu cred ca asta nu este de ajuns.Ei mai trebuie(si nu vreau sa se inteleaga ca dau sfaturi,nu imi permit sa dau nimanui sfaturi)sa constientizeze ca Romania este a lor a romanilor nu a unor persoane care joaca un teatru ieftin si care incearca sa ii canalizeze pe piste gresite.

  3. Bianca si Andreea….tineretul din ziua de azi reprezinta o forta majora de aceea,din pacate,sunt indoctrinati si manipulati cu tot felul de mesaje,lozinci,informatii false sunt folositi sa ma exprim mai clar de o mana de oameni din afara si momiti cu tot felul de iluzii desarte…nu stiu dar cateodata tinerii mi se par parca prea creduli parca prea usor de convins de niste lucruri inventate se lasa orbiti de cuvinte frumoase insa pline de substrat -care daca stai putin si analizezi,este strigator la cer ceea ce se vrea cu Romania si cu viitor ei si implicit cu viitorul acestor tineri.

Comentariile sunt închise.