De când te interesează pe tine pensiile oamenilor de rând? Ridici la rang de artă ipocrizia, după ce în 2010 ai tăiat salariile bugetarilor cu 25% și pensiile cu 15%.

Tu ai tupeul să vorbești despre echitate când venitul tău lunar din bugetul statului este de 38.000RON?! Dai dovadă de tupeu nemărginit, chiar nesimțit. Dacă te-a lăsat memoria sau dacă nu știai, pensia medie în România este sub 1.200RON!
Când ești tu grijuliu față de pensionari, când iei pensia sau când o cheltuiești? Cum le porți de grijă pensionarilor care se tem că vor îngheța de frig în case? Pentru că ceea ce tu nu știi sau nu te-a interesat nici când erai Președinte, iarna, pensionarii aleg între căldură, mâncare sau medicamente.

Nu uita ziua de 7 iunie 2010 când ai tăiat, fără să te gândești la urmări, salariile și pensiile. Atunci nu duceai grija pensionarilor?

Dar ai avut dreptate! Îți aduc aminte când singur ai declarat, te citez: ”Românii nu cred că mă vor ierta pentru așa ceva”.
Știi ceva? Cu asta sunt de acord cu tine. Nu meriți iertare.

5 COMENTARII

  1. stati linistit ca Base nu mai pupa un mandat.(acum isi face campanie electorala)
    P.S- Daca se reinfiinteaza Partidului Conservator sa ne dati de stire(la admiratori).
    Numai bine!

  2. Cred ca cel mai nociv presedinte pe care l-a avut acesta tara a fost Traian Basescu…un simplu comandant de nava si nimic altceva care a ridicat la rang de arta prostia,imbecilitatea,mediocritatea,slugarnicia si tot ceea ce este mai urat pentru fiinta umana.Nu stiu de ce dar cred ca acest om a facut un experiment cu populatia si asa mica a Romaniei…taindu-le salariile,pensiile,sporurile,tot ceea ce a putut sa taie a taiat….in carne vie…si a durut fffff tare,pacat ca durerea nu a simtit-o el ci oamenii nevinovati care au muncit o viata pentru amarata aia de pensie si mizerabilul acela de salariu venit o data pe luna si disparand a doua zi.

  3. Domnisoara Bianca Rusu…….Vad ca sunteti foarte profunda si destul de miscatoare in expunerea opiniilor insa pe langa ce ati scris dumneavoasta as mai adauga un personaj tot la fel de sinistrusi ciudat care de fapt a fost flagelul lui basescu ….actualul primar al Clujului,inaltimea sa Emil boc…un inconstient care nu stia de capu lui si care executa militareste ordinele venite de la un monstru cu chip de om(daca poate fi numit chip de om) Basescu.

  4. Timp de zece ani Romania a fost sub o dictatura marinareasca totala.Si cand zic totala…ma refer la faptul ca nimeni nu avea voie sa miste in front.Daca in istorie toate drumurile duceau la Roma,pe timpul lui Basescu toate drumurile duceau la el…absolut totul era controlat de acest scelerat,om fara scrupule,fost securist care aducea cadouri(de prin porturile pe unde acosta) nevestelor de ofiteri de securitate ca sa treaca cu vederea ororile si marsaviile pe care le facea aceasta faptura hidoasa.Toti romanii au simtit masurile de austeritate impuse de Basescu,unii dintre ei nu mai sunt printre noi,insa sper din toata inima sa simta si el,macar pe sfert,ceea ce au simtit oamenii de rand cand s-au vazut cu salariile si pensiile taiate.

Comentariile sunt închise.