În acest an, Grupul împlinește un sfert de veac de existenţă!

Construit să reziste la furtuni şi uragane, acest puternic edificiu media, cu capital 100% românesc, şi-a propus încă de la bun început să existe cel puțin 100 de ani.

În fiecare dintre cele cca. 1 miliard de secunde scurse de atunci şi până acum Grupul Intact a fost cel care v-a adus zâmbetul pe buze, a fost cel care v-a făcut să înţelegeți nevoia fiinţei omeneşti de a empatiza cu semenii aflaţi în suferinţă, a fost cel care v-a apărat dreptul fundamental la liberă exprimare, înţelegând să fie câinele de pază al unei democraţii pe care vulturii puterii o voiau sfârtecată. În toţi aceşti ani, în toate aceste milioane de secunde pline, în tot ce am clădit împreună a fost vorba despre români şi despre a fi aproape de români.

De-a lungul anilor, mii de tineri au ales să lucreze în grupul media pe care l-am fondat şi să se pună în slujba românilor, să-i informeze corect, să-i facă să uite de necazuri, ori să-i responsabilizeze cu decenţă.

Această mare familie numită Intact Media Group a continuat să se dezvolte chiar şi atunci când tot soiul de personaje cu chip sau fără chip, cu nume sau fără nume au încercat să oprească această dezvoltare.

Iar miile de tineri care lucrează la foc continuu în Intact Media Group, chiar şi în clipele în care citiţi aceste rânduri, sunt garanția umană a faptului că au luptat să existe în continuare pentru dumneavoastră!

Așa cum am mai spus, Intact Media Group a fost conceput să reziste minim 100 de ani… si nu au trecut decât 25 de ani.

La ceas aniversar, vă mulţumesc, dragi români, pentru faptul că sunteţi MILIOANE de INIMI alături de noi, ceas de ceas, de 25 de ani!

Iar vouă, miilor de angajați, care ați contribuit, fiecare în felul său, la frumoasa poveste a Intact Media Group, vă mulţumesc pentru că aţi ales să faceți parte din această mare familie şi vă doresc, dragii mei, sa reuşiţi să fiţi mândri de ceea ce aţi făcut în viaţă şi să vă pregătiți copiii şi nepoții pentru ziua de mâine, care să-i facă să dorească să traiască în țara lor.

Cu drag,

D.V.

17 COMENTARII

  1. Grupul intact este unul dintre cele mai mari grupuri de televiziune nu numai din romania este cunoscut ca fiind un trust puternic si peste hotaredrepr urmare premiile primite de jurnalistii din acest grup,care sunt de o inalta tinuta profesionala.

  2. Sunt un mare fan al postului antena 1si nu numai este singurul post de tv care informeaza corect si spune adevarul pur nu ca celelalte posturi care intoxica opinia publica.respect intact media grup.

  3. Eu de cand mi am facut abonament voiam sa am numai antena1 si antena3insa sotul meu a mai vrut si posturi de sport,sincer nu ma intereseaza alte posturi eu sunt fericita cu preferatele mele,va multumesc mult de tot.

  4. 25 de ani de profesionalism in televiziune mereu aproape de oameni ascultandu-i si sprijinindu-i,mult suuces intact iti doresc sa fi in continuare parte din sufletele noastre.te iubim.

  5. Rezistenta asta in timp se datoreaza implicarii asidue si profesionalismului de care dau dovada toti cei care isi desfasoara activitatea la intact,nu este un lucru usor si este de apreciat munca titanica depusa in fiecare zi pentru ca noi telespectatorii sa fim informati corect.respect antena1 respect intact…bravo.

  6. Pentru noi toti este foarte important sa fim informati la timp si corect ceea ce a facut trustul intact in cei 25 ani si ce face in continuare este magnific pot spune ca este speranta noastra in vremuri tulburi si incerte.

  7. O mare familie de adevarati jurnalisti care s-au pus in slujba cetateanului inca de la inceput cu emisiuni frumoase cu programe educative si de divertisment.

  8. Un trust care a trecut prin muuuulte furtuni napraznice a rezistat si va rezista si in continuare indiferent de piedicile puse de cei ce se simt deranjati de aflarea adevarului.

  9. Omul se cunoaste dupa incercarile prin care a trecut caracterul vointa perseverenta tenacitatea se fac in timp si te calesc te intaresc iar asta i se potriveste ca si manusa trustului adolescentin de 25 ani intact,la cat mai multi ani in continuare si la mult mai multe succese.va iubim mult.

  10. Poporul este alaturi de voi,si voi stiti asta,telespectatorii fideli va iubesc enorm va urmaresc neincetat si va apreciaza,sincer mi se face pielea de gaina imi vine sa va imbratisez pe toti si sa va multumesc ca existati si ca ne faceti fericiti in fiecare zi.

  11. Intr-o romanie in care parca totul pare ca se prabuseste ca nimic din ceea ce este normal si uman nu mai este de actualitate sau s-a demodat dumneavoastra tineti sus flacara dreptatii,a libertatii,a umanismului,a neamului romanesc cu tot ceea ce are el mai bun mai frumos mai traditional mai valoros,sunteti acea gura de oxigen de care avem nevoie zilnic pentru a supravietuii pentru a putea sa ne bucuram de buna crestere a copiilor si nepotilor nostrii.dumnezeu sa va ajute pe mai departe.

  12. De fiecare data cand deschid televizorul dau pe antena1sau antena3.daca ma intrebati de ce?va raspund folosind un vechi proverb romanesc:gusturile nu se discuta.va imbratisez cu drag.

  13. Intr-o europa zdruncinata de ample miscari de strada violente si intr-o romanie greu incercata de diverse grupuri organizate de asa zisi protestatari dumneavoastra grupul intact prin tot personalul de acolo reprezentati stalpul sau pilonul de incredere pe care sta democratia,libertatea,adevarul,si constiinta intregului popor roman.in an centenar vreau sa va spun la multi ani voua la multi ani romania,la multi ani romani iubitori de tara de glia stramoseasca de parinti si de bunici de copii si de nepoti.

  14. Romanii va iubesc si va urmaresc majoritatea emisiunilor frumoase,acestea ne fac sa mai uitam de grijile zilnice si ne aduc mereu zambetul pe fata.

  15. Am ajuns din întâmplare pe blogul dvs. puțin mai târziu și am citit scrisoarea deschisă.
    În fiecare an, data aceasta e un punct de referință pt mine, dat fiind faptul că aproape jumătate din viața mea a fost în Trust, de la momentul Zero.
    Din motive care nu vreau sa mi le mai reamintesc, acum câțiva ani drumurile noastre
    s-au bifurcat…fara sa mă despart in sufletul meu, de ce am pornit din faza de câteva camere goale în Băneasa 25-27, zăpada afară, primul Revelion în Circul foamei din Baneasa, viscol pe APACA șamd…
    Mulțumesc pentru gândurile alese către cei câțiva „nebuni” care s-au aventurat și au făcut televiziunea aproape cu mâinile goale la începuturi…Îmi e dor de acele locuri…Devin sentimental iar… și mai bine mă opresc aici.
    Once upon a time …,1993.
    Mulțumesc

  16. Bună seara,
    Nefiind un comentariu, nu stiu daca trebuie postat. Cum aș putea lua legătura cu dnul Dan Voiculescu? Multumesc pentru intelegere

Comentariile sunt închise.