Le mulțumesc prietenilor mei de la Neatza pentru că s-au gândit la mine într-o zi importantă pentru toți membrii familiei Antena 1.

15 COMENTARII

  1. Echipa neata este una fantastica imi place de mor de eide toti si intradevar chiar a fost o surpriza pe masura….la multi ani antena 1 si la multi ani trustul intact.

  2. Domnul voiculescu a fost este si va fi o persoana care a crezut din prima clipa in proiectul acesta intact si uite ca dupa atatia ani trustul a crescut enorm de mult este un gigant in materie de tv si nu numai.felicitari neata cu razvan si dani.

  3. Sa rezisti atatia ani intr-o piata cu o concurenta acerba este ceva de nedescris in cuvinte sincer,intact si antena1 sa ne traiesti si sa ne bucurati in fiecare zi.

  4. Ce ar mai fi de spus…decat ca suntem fericiti ca va avem…echipa de la neata si toate celelalte emisiuni foarte frumoase cu care ne delectam zi de zi.

  5. Doresc trustului intact si antenei1 multi ani inainte 1000 de ani de oameni frumosi de profesionisti de suflete calde de fete zambitoare,va respect pentru tot

  6. o surpriza foarte frumoasa facuta de cei de la neata care sunt niste oamnei minunati imi plac foarte mult pentru ca imi fac o dimineata chiar de nota zece,bravo baieti tineti-o tot asa.

  7. mi-ar fi placut sa fiu si eu in platou langa echipa neata care este una zurlie de tot si care imi place la nebunie,o iubesc,flavia este dementiala iar razvan si dani sunt adevarati profesionisti.

  8. de asa surprize minunate sa tot ai parte…..la multi ani antena 1 la multi ani intact sa ramai tot la fel de intact cum ai fost pana acum si mereu aproape de noi.

  9. eu sunt un corporatist care lucreaza in industria it si vreau sa spun ca sunt fan mircea badea,imi place de mor,este magnific omul ascult in casti pana la metrou si la birou emisiunea lui in gura presei.mircea fortaaaaaaaaa

  10. antena 1 sa ne traiesti 1000 de ani esti postul meu preferat cu mare drag si interes urmaresc majoritatea emisiunilor care sunt captivante.

  11. 25 de ani de televiziune non stop este ceva minunat,la multi ani sunteti o echipa de adevarati oameni de televiziune chiar se vede asta prin modul cum vorbiti cu va purtati cum gesticulati limbaj tinuta sunteti perfecti serios,va respect si va apreciez.

  12. o mare familie frumoasa este la neata si la antena 1 o familie inchegata care fac lucruri minunate deosebite impreuna la multi ani antena 1 la multi ani tuturor din echipa neata si nu numai.

  13. dani si razvan sunteti niste privilegiati si in acelasi timp sunteti norocosi,nu multi au o asa onoare ca si voi, ca faceti parte dintr-un asa trust ca intact un trust mult ravnit de mult insa mult prea puternic pentru toti la un loc,mereu inainte niciodata inapoi respect maxim.

  14. sunt absolut impresionat si uluit in acelasi timp de evolutia acestui trust de incercarile prin care a fost pus sa treaca ani la randul prin adevarate tornade de linsaje de tot felul si iata ca este in picioare se inalta falnic peste tot si ramane acelasi trust puternic indiferent de ce va face impotriva lui,asta inseamna sa faci lucrurile profesionist,metodic,serios,cadentat cum se spune in popor.la multi ani tuturor.

Comentariile sunt închise.