Este furtună acasă, tunete, fulgere, rafale de ploaie cu grindină.
Mă simt binecuvântat de bunul Dumnezeu.
Așa era când eram în pușcărie.
Bucuria mea era să stau în ploaie, poate în speranța că îmi mai spală Dumnezeu din păcate.

74 COMENTARII

  1. Ce bine ar fi dacă ploaia ar spăla câteva din păcatele tuturor, poate am fi mai buni unii cu alții

  2. Orice furtună are și sfârșit, important e să ieși cu capul sus din ea, cum ați reușit dumneavoastră să ieșiți

  3. Această vreme are farmecul ei dar când mă gândesc la cine se ocupă cu gestionarea Bucureștiului îmi trece fericirea

  4. spectacolul oferit de natura inca o data ne dovedeste cat de mici suntem si neputiinciosi in fata creatiei lui dumnezeu.

  5. ploaia este buna si pentru culturile agricole,sa se faca productie, ca si asa ne asteapta o criza alimentara.

  6. in grecia antica se spunea ca atunci cand ploua cu descarcari electrice ,,zeii erau maniosi pe oameni,, acum putem spune ca dumnezeu vede nedreptatile facute de politicieni.

  7. un asemenea fenomen poate fi interpretat ca un semn de la dumnezeu de a merge mai departe in ciuda obstacolelor intalnite.

  8. indiferent de situatia in care ne aflam credinta in dumnezeu nu trebuie sa ne paraseasca niciodata,pentru ca ea ne da puterea de a invinge.

  9. umanitatea trebuie sa ne caracterizeze pe fiecare in parte si speranta ca adevarul va iesii la iveala mereu.

  10. cu totii trecem prin momente grele dar important este sa ramanem cerebrali iar dumnezeu ne face dreptate intotdeauna.

  11. sa ramaneti mereu alaturi de cetatenii de rand pentru ca le dati putere sa treaca peste toate obstacolele intalnite.

  12. cred ca ceea ce facem in aceasta viata impacteaza fara sa ne dam seama o proiectie a noastra in alta dimensiune.

  13. amintitile sunt cele mai mari si mai puternice bagaje ale noastre cu care mergem in tandem intreaga noastra viata.

  14. Doar oamenii de mare caracter au puterea să recunoască faptul că nu sunt fără de păcat, mai ales în situațiile în care au fost prigoniți nevinovații fiind.

  15. Ați fost binecuvântat să aveți parte de multe greutăți amarnice în viață, dar poate acesta este prețul pentru o viață împlinită în înțelepciune și bunătate.

  16. sa fi o persoana puternica inseamna sa ramai acelasi om dornic de a ajuta semenii in ciuda dificultatilor avute.respect.

  17. sa speram ca solidaritatea va ramane cuvantul cheie pentru romani pentru a putea depasii perioada grea care va venii.

  18. indiferent de ceea ce ni se intampla in viata verticalitatea trebuie mereu sa intre in caracterizarea noastra.

  19. vremea de afara parca este in tandem cu situatia economica a romaniei,totul este o furtuna continua.

  20. Ar fi corect și necesar ca doamna magistrat executant Camelia Bogdan să plătească pentru ticăloșia pe care a comis-o acum 8 ani la ordinele lui Băsescu. Excluderea ei din magistratură nu este îndeajuns pentru suferințele pe care le-a provocat atâtor oameni nevinovați.

  21. Multe familii au avut de suferit de pe urma acelei condamnări criminale din august 2014. Unii s-au și prăpădit. Alții au fost ajutați să se prăpădească. Mă bucur că dumneavoastră ați depășit cu bine momentul.

  22. Am mai spus-o și cu alte ocazii: cred că toți cei nedreptățiți acum opt ani în procesul Telepatia ar trebui să înainteze o acțiune la CEDO. Chiar dacă nu se mai poare schimba nimic din punct de vedere juridic și suferințele îndurate rămân pe veci în suflete, o reparație morală este necesară.

  23. impartialitatea este lasata deoparte atunci cand se dau ordine de la cotroceni….si nu este corect asa.

  24. s-au distrus vieti omenesti cu legea in mana,numai in romania se poate asa ceva,este strigator la cer.

  25. ororile care au fost produse in timpul lui basescu sper sa fie scoase la lumina si cei vinovati sa plateasca impreuna cu marinarul in fruntea listei.

  26. este inacceptabil cum oameni nevinovati au fost bagati la puscarie doar pentru a satisface orgoliul personal al unui despot.

  27. tocmai de aceea este romania privita cu suspiciune in uniunea europeana,tocmai justitia ne trage in jos.

  28. viitorul nostru ca si tara este unul foarte greu de anticipat daca vom avea in conducere presedinti care isi bat joc de oameni.

  29. chiar fostul presedinte a recunoscut ca el a pus bazele unui stat mafiot….sa fie anchetat si inchis pentru asta.

  30. este de doamne fereste cum se faceau dosarele pe vremea lui basescu.aia nu mai era justitie ci o bataie de joc fata de oameni nevinovati si de intreg poporul roman.

  31. pana nu se va schimba intreaga clasa politica romania nu va putea sa se dezvolte asa cum se dezvolta alte tari din uniune.

  32. astazi pe scena politica damboviteana este o intreaga degringolada in care fiecare face ce vrea nu exista un numitor comun in absoliut nimic.

  33. sper sa mai prindem zilele alea cand in romania va dainui cu adevarat democratia la care am visat cu totii.

  34. urmeaza nori negrii deasupra romaniei din punct de vedere economic si nu stiu cum vom iesii din asta.

  35. Ați trecut prin multe încercări de care cei mai mulți dintre noi nu avem habar sau știm doar din cărți și cu toate acestea ați rămas același om bun care se gândește în primul rând la cei de lângă el, lucru demn de toată admirația.

  36. Toți cei care au contribuit direct la condamnarea nedreaptă pe care ați suferit-o și-au primit răsplata: procurorul Eva condamnat la închisoare, Camelia Bogdan exclusă din magistratură, Băsescu condamnat pentru colaborare cu Securitatea și lăsat fără privilegii, ca să îi amintesc doar pe principalii vinovații. Urmează și restu

Comentariile sunt închise.