Zilele trecute mi-am exprimat opinia asupra unei posibile crize mondiale.
În paralel, am înregistrat la OSIM sloganul „FAPTE, NU VORBE!”.
Din conexiunea celor 2 abordări a rezultat demararea proiectului „A doua șansă”.
Pentru clarificări urmăriți site-urile www.facias.ro, www.fdvdr.ro, www.fedevo.ro.
Este contribuția mea pentru comunitate.

101 COMENTARII

  1. Felicitari, domnule profesor! Faceti foarte multe pentru oameni si pentru tara. Tot respectul!

  2. Mulți oameni merită cu adevărat a doua șansă, sper că unii o vor putea avea prin inițiativa dumneavoastră.

  3. Mult succes în inițiativa dumneavoastră, în ultima vreme parcă toată planeta are nevoie de a doua șansă.

  4. Sunteți unul din puținii oameni, poate chiar singurul, care a ajutat și s-a implicat atât de mult în societate, pentru asta îmi scot pălăria în fața dumneavoastră.

  5. Dacă România ar avea măcar 5% oameni implicati așa cum sunteți dumneavoastră, am ajunge departe. Tot respectul pentru ce faceți!

  6. Voi urmări cu interes. Aștept vești legate de acest proiect nou. Sper să fie un succes.

  7. M-am uitat de curiozitate peste proiect. Solid, bine gândit și bine venit. Bună treabă.

  8. E bine că se gândește cineva și la cei care au avut parte de greutăți în viață și care poate merită o a două sau a treia sau a cincea șansă.

  9. pentru a se vedea ca se misca ceva in tara asta trebuie sa vorbeasca faptele si nu vorbele desarte asa cum ne-au invatat politicienii romani.

  10. aceste proiect este unic in romania si cred ca reprezinta punctul zero pentru cei care vor sa se dezvolte in romania.

  11. felicitari pentru aceasta idee minunata domnule profesor,tineretul din romania are nevoie de repere solide.

  12. sunteti un deschizator de drumuri pentru cei care vor sa-si gaseasca vocatia aici la noi in tara.ma inclin.

  13. pentru a face lucrurile sa se miste in directia buna trebuie sa existe astfel de proiecte,iar dumneavoastra reprezentati pentru noi un model.

  14. cei de la conducere sa ia aminte si sa invete cum se poate construii o tara pentru tineretul de maine daca se vrea.respect maxim domnule profesor.

  15. un proiect solid care va produce efecte bune pentru romania,de asa ceva avem nevoie mai ales acum cand incertitudinea este una foarte mare.felicitari domnule profesor.

  16. respect acesta initiativa de a resuscita romania,cu totii avem nevoie de astfel de implicari pentru ca numai asa putem iesii din conul de umbra in care ne aflam.

  17. societatea romaneasca parca a intrat asa intr-o stare letargica de neincredere in nimic,avem nevoie de oameni care se implica, care iau initiative pentru societate, si care produc efecte benefice pentru romania.respect.

  18. de prea multe timp romania a dus lipsa de proiecte corecte si plauzibile pentru tineretul sau si nu numai de aceea vreau sa va felicit pentru implicarea de care dati dovada si pentru ajutorul oferit cetatenilor romani.

  19. mai toate tarile lumii sunt angrenate in tot felul de proiecte de dezvoltare care se inting pe mai multi ani,noi avem nevoie ca de aer de astfel de proiecte si va multumesc ca ati pus deja baza pe care se va construii romania de maine.

  20. sunteti unul dintre marii vizionari ai romaniei,tara noastra are nevoie de oameni ca si dumneavoastra pentru a iesii din aceasta spirala a plafonarii si neincrederii.

  21. comunicarea este cheia dezvoltarii in absolut orice domeniu de activitate iar acest proiect este unul care va avea efecte imediate.

  22. este un proiect fara precedent in romania si este un deschizator de drumuri in ceea ce priveste buna canalizare a celor care vor sa se dezvolte.

  23. daca pana acum asteptam cu mana intinsa la cei din afara sa vina cu proiecte pentru romania acum avem sansa si posibilitate sa le incepem noi de aici din interiorul tarii noastre cu ajutorul unor persoane care iubesc tara asta si care se implica in buna ei functionare.va respect.

  24. am citit proiectul si am ramas fara cuviinte,daca vom avea mai multe proiecte de o asemenea magnitudine cred ca romania va fi langa celelalte tari dezvoltate din uniunea europeana.

  25. constructia romaniei se face in fiecare zi prin proiecte care stimuleaza dezvoltarea si creativitatea.multumim mult pentru tot ceea ce faceti.

  26. va felicit si va apreciez pentru implicare pentru devotamentul aratat acestei tari si pentru iubirea de oameni pe care o aveti.dumnezeu sa va ajute in tot ceea ce va doriti.

  27. daca am avea in fruntea tarii o persoana ca si dumneavoastra romania ar fi cea mai dezvoltata tara din europa si mult ravnita de toti.

  28. increderea romanilor in politicieni este una foarte scazuta,noi aven nevoie de oameni cu initiativa si implicare ca si dumneavoastra pentru a dezvolta romania.

  29. marile proiecte au un inceput bun acum si de aceea va felicit pentru tot ceea ce faceti pentru romania.

  30. Întotdeauna, prin demersurile pe care le-ați făcut, ați demonstrat prin fapte, nu prin vorbe! Felicitări!

  31. Mult succes! Va doresc multa putere de munca, domnule Voiculescu! Faceți niște lucruri extraordinare!

  32. Ați contribuit si contribuiți in continuare pentru tara asta! Mai rar oameni așa. Din păcate, nu am văzut o astfel de inițiativă la cei ce ne conduc.

  33. Urmăresc cu drag toata activitatea pe care o fac aceste organizații. Profesionalism si devotament.

  34. Mulți ne găsim în viață în situația de a avea nevoie de o a doua șansă, dar nu întotdeauna ni se și oferă. Dacă acest proiect al dumneavoastră vine în întimpinarea acestei situații este demn de toată stima.

  35. in romania este mare nevoie de o schimbare iar acest proiect reprezinta un inceput bun pentru noi.

  36. Chiar am văzut o știre că una dintre fundațiile dumneavoastră a donat 700 de volume Bibliotecii Metropolitane București. Acesta e un adevărat exemplu de „Fapte, nu vorbe”.

  37. M-am uitat puțin peste detaliile proiectului și m-am bucurat să văd că nu ați uitat de românii din diaspora. Excelentă ideea per ansamblu.

  38. va multumim din suflet domnule profesor pentru implicarea de care dati dovada mereu si pentru ajutorul dat neconditionat cetatenilor romani.

  39. traim o perioada dificila din punct de vedere economic si chiar este nevoie de astfel de proiecte majore pentru romania.

  40. La dumneavoastră chiar are acoperire acest slogan pentru că ați făcut o mulțime de lucruri bune pentru societatea românească. Când însă politicienii sunt cei care folosesc acest slogan, de cele mai multe ori e pe dos, „Vorbe, nu fapte”. Felicitări pentru ideea acestor inițiative.

  41. Vă admir și vă invidiez totodată pentru energia pe care o aveți și pentru cât sunteți de implicat în dezvoltarea societății românești.

  42. intotdeauna oamenii cu experienta ii invata si pe cei care sunt la inceput de drum.respect maxim.

  43. avem o tara frumoasa cu oameni muncitori insa totul depinde de noi daca vrem sa ramanem asa sau sa ne dezvoltam cu totii si sa ne aliniem tarilor mari din uniune.

  44. sunteti o persoana pe care o apreciez foarte mult de aceea ma inclin in fata initiativelor dumneavoastra care vin direct in sprijinul poporului roman.

  45. daca am avea in conducerea tarii oameni cu viziune,determinare si implicare ca dumneavoastra romania acum ar fi cea mai puternica tara din uniunea europeana.

  46. un proiect care vine in ajutorul celor care vor sa se dezvolte si sunt la inceput de drum.felicitari domnule profesor.

  47. intotdeauna ati fost alaturi de poporul roman si ati venit cu solutii reale pentru viitorul acestei tari.va respect.

  48. foarte bine intitulat proiectul…chiar romania are nevoie de o a doua sansa pentru a iesii la lumina.

  49. este bine ca oameni iubitori de tara se gandesc la soarta acestui popor frumos.multa sanatate sa aveti.

  50. romania este ca o corabie care pluteste pe ape tulburi si involburate dar avem nevoie de o mana forta care sa ne arate calea pe care trebuie sa mergem.

  51. proiectul reprezinta ,dupa parerea, mea un prim impuls ca se poate si ca se vrea sa se faca ceva frumos in tara asta.

  52. cu ajutorul dumenavoastra putem cladii o generatie de oameni capabili,determinati si implicati in bunul mers al societatii romanesti.

  53. acest proiect educativ vine in sprijinul unui sistem educational care prezinta foarte mari dezechilibre.

Comentariile sunt închise.