.

93 COMENTARII

  1. Fara demnitate,onoare si curaj,Romania nu va fi respectata in lume!
    Cei care reprezinta Romania trebuie sa le aiba, la care sa se adauge iubirea de tara!🇷🇴

  2. E nevoie de umaniști care trăiesc în baza acestor principii la conducerea țării, dacă e să mai avem vreo șansă.

  3. Multă sănătate dl. profesor, e cam greu să mai găsim aceste principii în lumea de astăzi, totuși mă bucur că mai sunt câțiva care trăiesc conform acestor principii

  4. Mai ales în aceste vremuri tulburi avem nevoie de demnitate, unitate, curaj , onoare și credință!!! O duminică binecuvântată vă doresc!

  5. Multi nici nu stiu sa le caute in DEX,aceste cuvine,dar sa le mai si înțeleagă!
    Dar ce folos daca le inteleg si nu se raportează la acestea in viata lor de zi cu zi …
    Poate reusiti sa le cultivați in spațiul public!

  6. daca am fii cu totii mai uniti cred ca am putea face din aceasta tara una dintre cele mai puternice si mai dezvoltate din uniunea europeana.

  7. poporul roman este un popor demn pentru ca in ciuda dificultatilor prin care trece el are puterea de a merge mai departe.

  8. miscarea dezvoltarii trebui sa porneasca de jos din randul cetatenilor pentru ca de la varful tarii nu se misca un deget pentru romania.

  9. educatia construieste caracterele care ne vor conduce pe viitor de aceea cred ca este singura noastra cheie de a reusii.

  10. marele spiru haret spunea ,, asa cum arata scoala azi va arata tara maine,,datoria noastra este sa punem la punct sistemul educational pentru a avea in fruntea tarii numai elite.

  11. Am mare încredere in umaniști! Și cred că o idee bună ca să creșteți și mai mult ar fi să atrageți oameni competenți care nu au mai făcut politică. Oamenii s-au săturat de aceiași și aceiași politicieni care se tot rotesc în aceleași și aceleași partide.

  12. Apreciez doctrina umanistă datorită maturității la care a ajuns și care i-a permis să ia ce e mai bun din principalele doctrine politice liberale și sociale democrate.

  13. ma mira faptul ca tara noastra pana acum a oscilat intre tot felul de doctrine care nu i-au facut bine deloc ba dimpotriva.

  14. cu totii ne dorim ca romania sa intre pa fagasul normal al lucrurilor dar pentru asta ne trebuie conducatori iubitori de patrie si glie stramoseasca.

  15. Unul dintre principalele atuuri ale umaniștilor este faptul că își fac simțită prezența nu doar la nivel politic, ci și la nivel social prin activitatea ONG-urilor cu care sunt afiliați. E bine, asta îi ține aproape de cetățeni.

  16. Ca partide de opoziție USR și AUR sunt complet compromise. Cred că umaniștii au o șansă reală să devină cel mai credibil partid de opoziție cu șanse bune să devină partid parlamentar la următoarele alegeri.

  17. Tendințele sunt clare, tot ce mai rămâne acum de făcut este ca un partid politic să canalizeze aceste tendințe. Umaniștii chiar au o șansă dacă își folosesc bine atuurile pe care le au.

  18. E un moment foarte potrivit să aduceți alături de voi partidele mai mici neafiliate PSD, PNL, AUR-USR. E șansa voastră să creați o adevărată opoziție la dinozaurii din politica românească. Succes.

  19. Este un moment foarte bun pentru mișcarea umanistă, acum când mai toată lumea a observat că USR și AUR sunt doar niște baloane de săpun. Mulți dintre dezamăgiți se vor reorienta.

  20. Avem mare nevoie ca idealurile doctrinei umaniste să fie puse în practică. Pentru asta e nevoie ca PUSL să ajungă în parlament și să câștige cât mai multe primării. Vă doresc mult succes, avem nevoie de voi.

  21. Doar un program politic care pornește de la individ, pune individul în centrul preocupărilor sale și țintește la integrarea individului în colectivitate este valoros pentru mine. Dacă umaniștii își propun aceste trei obiective, aveți în mine un susținător.

  22. Demersurile din ultima perioadă a PUSL au fost notabile! Mereu au luptat pentru dreptate și împotriva abuzurilor! Sunt sigur că acest partid va ajunge mare!

  23. PUSL face treabă și când nu e campanie electorală, asta spre deosebire de restul partidelor care sunt active doar în preajma alegerilor.

  24. Umanismul nu este doar o teorie, are și o latură practică prin care încearcă să aducă la realitate idealurile sale: adevărul, binele și moralitatea. De aceea cred că rolul umaniștilor în societate este unul foarte important.

  25. Ca societate, niciodată nu am avut mai mult nevoie de o doctrină umanistă ca acum. Sper ca după alegerile din 2024 umanismul să devină o forță reală în Parlament.

  26. Am aflat cu bucurie că umaniști tot urcă în sondaje! Le doresc mult succes pentru că merită! Mereu au luptat pentru valorile acestei țări.

  27. Este admirabil efortul dumneavoastră susținut de a-i convinge pe cât mai mulți de faptul că umanismul este o opțiune de dorit pentru România.

  28. Am încredere în umaniștii din simplul motiv că au la baza programului lor politic ideile dumneavoastră despre umanism.

  29. Eu sunt cu umaniștii din simplul motiv că au la baza programului lor politic ideile dumneavoastră despre umanism.

Comentariile sunt închise.