Ieri am avut o discuție cu colegii mei Grațiela Gavrilescu, Maria Grapini, Loredana Predescu, Daniel Ionașcu și Petre Marginean.

Am dezbătut câteva chestiuni referitoare la viitorul partidului și am ajuns la concluzia că suntem o echipă unită ce are ca scop comun obținerea unui scor bun la alegerile locale și parlamentare.

Întâlnirile mele cu conducerea partidului sunt rare și au loc doar atunci când sunt necesare sau când este pusă în pericol unitatea partidului.

35 COMENTARII

  1. Am mare incredere in echipa umanista! Le doresc mult succes in toate! Si, dumneavoastra, domnule profesor, Felicitari!

  2. timp de 30 de ani romania nu a evoluat asa cum trebuia,de aceea este nevoie de o noua viziune asupra viitorului.

  3. ma bucur ca in romania exista un partid umanist care este de partea cetatenilor si le intelege problemele.

  4. Am avut ocazia și bucuria să întâlnesc o parte din echipa umaniștilor și am aflat că sunt oameni serioși, foarte muncitori, profesioniști si, cel mai important, oameni care își iubesc țara! E mare lucru! Felicitări pentru tot ceea ce faceți!

  5. Cred că multă lume va rămâne uimită de performanțele pe care le vor avea umaniștii la următoarele alegeri. Aveți votul meu.

  6. PUSL face treabă și când nu e campanie electorală, asta spre deosebire de restul partidelor care sunt active doar în preajma alegerilor, asta mă face să am încredere în ei și să le acord votul meu.

  7. Cum am mai spus pe-aici, eu vă votez. Sper să fie cât mai mulți ca mine și să obțineți un rezultat pe măsura meritelor voastre. Forța Umanistă!

  8. Vă susțin cu toată puterea pentru că eu chiar cred că umanismul este noua paradigmă politică de care are nevoie România.

  9. Parcă niciodată nu am avut mai multă nevoie de o doctrină umanistă ca acum. Sper ca după alegerile din 2024 umanismul să devină o voce importantă în societatea românească.

  10. PUSL are tot ce îi trebuie pentru a face multe lucruri bune în politica și în societatea românească actuală.

  11. La următoarele alegeri locale și parlamentare, votul meu merge clar la umaniști. Vă doresc mult succes în a convinge cât mai mulți români să voteze cu PUSL.

  12. Cred că multă lume va rămâne uimită de performanțele pe care le vor avea umaniștii la următoarele alegeri. Aveți votul meu.

Comentariile sunt închise.