Astăzi am avut o zi bună.
Am convingerea că cei doi Andrei care sunt împreună cu mine în fotografie vor fi piloni importanți într-o Românie social-liberală.

58 COMENTARII

  1. va felicit domnule profesor si cred ca viitorul acestei tari este asigurat de tineretul care vine din urma.

  2. Și eu cred că tinerii trebuie încurajați și susținuți, deoarece ei pot aduce o perspectivă proaspătă și inovatoare. Mult succes!

  3. În sfârșit cineva care înțelege faptul că schimbarea începe de jos în sus și că trebuie să încurajăm tinerii să-și asume rolul de lideri și să-și folosească vocea pentru a face o diferență.

  4. in politica damboviteana este mare nevoie de tineret care are alta perspectiva asupra problemelor cu care ne confruntam acum.

  5. Așteptăm cu interes să vedem cum se va dezvolta acest proiect social-liberal despre care vorbiți.

  6. Eu unul aș vrea să văd și alți politicieni care încurajează tinerii să se implice activ și să-și aducă contribuția la schimbarea țării. Doar că nu prea sunt.

  7. Îmi place să văd că există lideri care își dedică timpul și energia pentru a construi o societate mai bună. Sper că cei doi Andrei vor fi capabili să își realizeze potențialul și să devină lideri importanți. Mult succes!

  8. Pentru mine este încurajator să văd pe cineva care își exprimă speranța pentru viitorul României și care nu se concentrează doar pe atacarea adversarilor politici.,

  9. Tinerii sunt cheia pentru schimbarea României. Nu că am ceva cu oamenii de afaceri sau politicienii care nu mai sunt tineri, dar întotdeauna e nevoie de un suflu proaspăt în orice tip de activitate. Le doresc succes.

  10. Cred că inițiativa dumneavoastră este un semnal pozitiv pentru tinerii care își doresc să se implice și să lupte pentru o societate mai justă și mai tolerantă.

  11. Încurajarea tinerilor pentru a se implica în orice domeniu de activitate poate fi benefică pentru România, întrucât aceștia pot aduce idei și viziuni noi și inovatoare.

  12. Sunt încântat să văd că liderii politici importanți din România încă mai cred în valori importante precum social-liberalismul și că se bazează pe tineri pentru a le promova.

  13. cea mai importanta resursa din lume este cea umana iar romania abunda de asa ceva si ma bucur sa vad ca tinerii din romania sunt sustinuti si vocea lor se face auzita.

  14. tinerii romani merita sa fie sustinuti si in mediul de afaceri prin programe de stat care sa le dea oportunitatea sa se afirme.

  15. romania este principala tara exportatoare de materie cenusie din lume,aici trebuie sa avem mare grija si sa o valorificam pentru dezavoltarea tarii noastre.

  16. cred intr-o romanie resuscitata de cei tineri care vin cu o viziune noua asupra problemelor cu care ne confruntam.

  17. in opinia mea romania trebuie sa sustina tinerii pentru a ramane aici in tara si sa-si dezvolte afaceri pe teritoriul sau.

  18. am toata increderea ca daca tinerii sunt lasati sa isi puna in aplicare planul de dezvoltare romania va avea numai de castigat.

  19. daca vom stii sa ne canalizam fortele si energia pe parghiile de dezvoltare prioritare pentru romania atunci vom avea un viitor foarte frumos.

  20. in ultima perioada romanilor le-a cam pierit speranta insa tinerii acestei tari o pot readuce in suflete si inimile lor.

  21. Într-o perioadă în care mulți tineri sunt deziluzionați, este important ca liderii adevărați să le ofere exemple și să le arate că există speranță pentru o Românie mai bună.

  22. Nu știu cine sunt cei doi, dar am încredere în ei pentru că dumneavoastră aveți încredere în ei.

  23. Sunt plăcut impresionat de angajament față de o Românie social-liberală și sper că cei doi vor face o diferență pozitivă în politica noastră și în societatea noastră în ansamblu.

  24. Este important să avem personalități politice care încurajează implicarea tinerilor în viața țării. Este un început bun, dar trebuie să continuăm să încurajăm implicarea tinerilor și să le oferim resursele și suportul necesare pentru ca aceștia să și reușească ceva notabil. Eu le țin pumnii și le doresc o carieră cât mai lungă.

  25. Un bun exemplu. Este important să avem lideri care să își încurajeze și să își susțină echipele în îndeplinirea obiectivelor.

  26. Încurajarea tinerilor să se implice poate ajuta la combaterea corupției și la crearea unui mediu social mai transparent. Sper că inițiativa dumneavoastră va inspira și alți tineri să se implice și să își aducă contribuția la construirea unei Români mai bune.

Comentariile sunt închise.