Aceasta este suma cu care a crescut datoria externă a României în primele două luni ale anului 2023.
Trebuie să facă cineva, ceva.
Mă refer la cei care au acum puterea de decizie în această țară.

100 COMENTARII

  1. Datoria externă a României este o bombă cu ceas care poate distruge întreaga economie și viitorul țării și este nevoie de o acțiune hotărâtă pentru a preveni acest dezastru.

  2. În lumina acestor cifre, este clar că guvernul trebuie să-și reconsidere strategiile financiare și să găsească soluții eficiente pentru a reduce datoria externă. Decidenții trebuie să colaboreze cu experți financiari și economiști pentru a găsi soluții pe termen lung pentru reducerea datoriei externe.

  3. Cei cu putere de decizie trebuie să ia măsuri imediate și să-și asume responsabilitatea pentru situația financiară critică a țării.

  4. Această creștere necontrolată a datoriei externe poate duce la o prăbușire a economiei și la o reducere drastică a bunăstării cetățenilor.

  5. Guvernul a eșuat lamentabil în a-și gestiona finanțele și trebuie să-și revizuiască imediat strategiile.

  6. Creșterea datoriei externe arată lipsa de responsabilitate a celor care conduc țara și poate duce la o pierdere de credibilitate pe plan internațional.

  7. Este o rușine faptul că decidenții politici nu au luat măsuri mai devreme pentru a evita această situație dezastruoasă.

  8. Creșterea datoriei externe este un semnal clar că România nu este o destinație atractivă pentru investitorii străini și că economia țării este într-o stare precară.

  9. Este nevoie de o strategie economică coerentă și de măsuri concrete pentru a atrage investiții și pentru a reduce datoria externă. Nu știu cine de la putere ar putea veni cu așa ceva, dar asta e altă poveste…

  10. Este clar că decidenții politici sunt incapabili să gestioneze situația financiară a României și că este nevoie de o schimbare urgentă pentru a evita un colaps economic.

  11. Această creștere necontrolată a datoriei externe este o lovitură devastatoare pentru economia țării și o dovadă clară a incapacității guvernului de a conduce România cu succes.

  12. Această creștere alarmantă a datoriei externe arată că România este condusă de niște incompetenți și hoți care au distrus economia și viitorul acestei țări. Situația financiară a României este dezastruoasă și este nevoie de acțiuni urgente și de o schimbare totală a modului de conducere a țării.

  13. Este inacceptabil ca cetățenii României să fie nevoiți să suporte consecințele neglijenței și incompetenței decidenților politici. Guvernul și decidenții politici trebuie să își ia în serios responsabilitatea și să acționeze imediat pentru a stopa această prăbușire economică.

  14. Este nevoie de o schimbare radicală în ceea ce privește conducerea țării și de o strategie economică coerentă pentru a ieși din această situație financiară gravă.

  15. cu parere de rau o spus dar romania cred ca este deja vanduta prin creditele mari pe care le-a facut pe pietele externe.

  16. cred ca o solutie este schimbarea de doctrina politica din romania altfel vom ajunge sa fim vanduti cu totii.

  17. creditarea externa nu este o solutie mai ales in aceste momente foarte grele pentru majoritatea tarilor europene.

  18. atunci cand romania nu mai produce nimic in interiorul ei se imprumuta si prin aceste imprumuturi se aduna datorii foarte mari…asta trebuie sa dea de gandit celor care ne conduc.

  19. datoria externa cred ca ar trebui sa fie prioritatea numarul unu pentru actualul guvern insa….suntem lasati asa de izbeliste sa ne descurcam singuri cum putem.

  20. ma ingrozeste gandul ca cifra aceea de 10 miliarde mai poate creste iar romania sa fie pusa in postura de a nu putea rambursa.

  21. productia interna a romaniei nu exista iar noi facem datorii externe de miliarde,asta este benefic pentru cei care imprumuta asemenea bani

  22. ma mir ca inca ne mai imprumutam cu o asa datorie de miliarde de euro,trebuie sa incepem sa producem aici la noi in tara

  23. este ceva de neimaginat ceea ce se intampla cu aceste datorii pe care le face guvernul din romania,oare nu se gandesc la viitorul acestei tari?

  24. unde sunt specialistii din economie?sa intervina in a stopa creditarea de pe pietele externe pentru ca si asa avem o datorie pe care nu stiu daca o vom achita vreodata.

  25. sa ne fereasca dumnezeu de vreo criza din asa majora ca si asa suntem intrati la apa cu datorii externe imense.

  26. Impactul guvernarilor precare de care tara noastra a avut parte din pacate se resimt tot mai mult , ar fi cazul unei schimbari majore .Avem nevoie de oameni bine pregatiti si dornici sa salveze ce a mai ramas bun in aceasta tara .

  27. sper sa se schimbe doctrina de stat ca lucrurile nu mai pot continua asa este deja prea mult pentru romanul de rand.

Comentariile sunt închise.