Acesta este cuvântul pentru descrierea stării pe care am avut-o aseară, la festivalul George Enescu.
Păcat că era greu de suportat caldura din sală.

51 COMENTARII

  1. Festivalul George Enescu este adevăratul brand de țară al României, nu Grădina Carpaților sau Dracula sau alte prostii.

  2. Festivalul George Enescu se impune ca adevăratul ambasador cultural al României, reprezentând cu demnitate bogăția artistică a țării!

  3. Festivalul Enescu are ceve unic, de negăsit în altă parte. La fiecare ediție se crează o atmosferă aparte, în care muzica clasică devine o punte ce leagă suflete din toate colțurile lumii.

  4. An de an, Festivalul George Enescu reușește să transforme Bucureștiul într-un epicentru cultural global, aducându-i pe cei mai talentați artiști și interpreți în fața unui public entuziast. Nici nu mă mir că ați avut parte de o asemnenea experiență.

  5. Cu toții suntem norocoși să fim martorii acestui eveniment excepțional, care demonstrează că România poate străluci prin cultură și artă la nivel internațional.

  6. Am avut norocul să asist la un concert al Festivalului George Enescu anul trecut și a fost o experiență de neuitat. MUZICA a fost pur și simplu uimitoare, iar artiștii au fost excepționali.

  7. E reconfortant să ne aducem aminte că România are Enescu, Brâncuși și mulți alții nu doar traiani, georgici și ludovici.

  8. Festivalul Enescu e o comoară culturală ce ne reamintește că România are resurse intelectuale ce merită să fie aplaudate la nivel global.

  9. Un eveniment unic care ridica Romania pe cele mai inalte culmi . Ar trebui sa fim mandri si s promovam cat ma des astfel de concerte .

Comentariile sunt închise.