La început de an am făcut o analiză politică a datoriilor externe ale unor țări europene.

Concluzia este simplă: România are o datorie de 1,6% din PIB. Italia are 3,8%, Grecia are 3,5% iar Ungaria are 4,3%.

Apare întrebarea: de ce este atacat guvernul României? Când vom înceta să ne luptăm noi cu noi?

101 COMENTARII

  1. romania trebuie sa adopte o strategie benefica pentru dezvoltarea ei si a poporului roman din punct de vedere economic.

  2. din cate se poate observa in anii ce-au trecut verticalitatea le-a lipsit oamenilor politici din romania insa avem speranta ca noul an va aduce romania pe pozitii de forta in cadrul uniunii europene.

  3. lupta politica va fi una foarte interesanta insa cel mai important lucru este ca toti romanii sa simta cresterea si dezvoltarea acestei tari.

  4. de-a lungul timpului romania a trecut prin foarte multe obstacole insa acesta mi se pare unul hotarator pentru ca este un an electoral

  5. cu totii functionam intr-o lume care este intr-o continua schimbare si de aceea trebuie sa tinem pasul cu celelalte tari care majoritatea dintre ele prezinta o datorie externa mai mare decat a romaniei.

  6. suntem cu totii constienti ca intotdeauna exista loc de mai bine insa acest lucru se poate intampla intr-o lume idealista iar cea in care traim noi nu este nici pe departe asa.

  7. traiectoria functionarii unei natiuni se poate reprezenta printr-un grafic cu cu suisuri si coborasuri,nu exista tara de pe acest glob care sa aiba o constanta ascendenta.

  8. eu cred ca totul tine de educatie pentru ca daca ar exista o mai buna intelegere a fenomenului economic in romania nu vor mai exista aceste mici nemultumiri.

  9. mi se pare ca se face mult prea mare caz de o datorie externa care nu este asa mare fata de alte tarii membre ale uniunii europene.

  10. eu unul nu imi fac griji in ceea ce priveste datoria externa,avem altele mai importante de facut la noi in tara.

Comentariile sunt închise.