Pentru Thorhammer: Vrei punctul meu de vedere? L-am mai exprimat, am scris şi o carte pe tema asta. Voi prezenta, când am un răgaz, şi o varianta pentru acest blog.

Pentru Laura: Poate că aici frânturile se vor coagula într-o imagine mai limpede.

Pentru Fractalgirl: Pot să pun întrebarea aceea nepotrivită? Ce vârstă ai?

5 COMENTARII

  1. Cand am scris comentariul anterior, l-am scris pentru mine, pentru a-mi asterne pe hartie temerile si a le patrunde mai bine intelesul. Nu ma asteptam sa ii dati vreo atentie cat de mica.
    Ca sa va dau raspunsul la intrebare, anul acesta implinesc 35 de ani. Inainte de varsta de 30 imi stabilisem niste obiective personale si imi acordasem ca deadline varsta de 35 de ani. Analizand „cincinalul” pe cat de obiectiv si de drastic mi-a fost cu putinta, am constatat ca in punctele esentiale nu l-am realizat. Am realizat multe alte lucruri pe care nu mi le propusesem si care fie au aparut pe neasteptate, fie au fost vitale si deodata urgente, dar nu cele care ma dureau cel mai tare. Mi se spune ca am asteptari prea mari si ca ar trebui sa o iau mai usor. Va intreb pe dumneavostra care aveti mult mai multa experienta de viata: daca mi-as cobori nivelul asteptarilor si as accepta jumatatile de masura, as mai avea sansa sa ma bucur de saltul calitativ pe care mi-l doresc? Sau m-as balaci intr-un caldicel nesatisfacator?
    Sa-mi cobor asteptarile sau sa-mi ascut rabdarea?
    Va multumesc anticipat pentru raspuns, oricare ar fi acela…

  2. Domnule, nu stiu cat v-ar placea dumneavoastra sa stam vreodata de vorba, dar nici nu va inchipuiti cat mi-am dorit eu asta. Timpul trecut l-am folosit ca sa intelegeti ca nu e o dorinta recenta, nu ca n-ar mai fi de actualitate. Poate chiar as avea sa va spun lucruri pe care ar trebui sa le stiti (nu incerc sa va tentez). Poate chiar ati putea sa imi spunti lucruri pe care ar trebui sa le stiu si care m-ar ajuta in viata.

  3. Nu…nu am nevoie de punctul dvs de vedere pentru ca il am pe al meu.Era doar retoric.Orice ati fi scris in cartea aia nu ma poate convinge ca ..pe vremea aia…un om care nu era securist putea conduce o firma a securitatii si cumea dupa aia sa o si traga pe numele lui.Probabil ca nu mai stim (sau vrem sa se faca uitate)vremurile in care traiam..vremuri in care nu puteai trage un vant fara sa ai nevoie de aprobare de la securitate.

  4. Domnule Voiculescu, as vrea sa imi permite-ti sa ma adresez dumneavoastra cu formula …stimate si respectabil coleg,deoarece de 9 ani de zile sunt membra a formatiunii politice care se identifica cu numele Voiculescu, singurul motiv care ma facut sa raman constanta.Lucrurile au fost simple la inceput, eram in primul an de facultate si am gasit in PUR Oradea motivatia si inspiratia de care aveam nevoie.Am urmat idealurile acestui partid si am incercat sa imi indeplinesc cat mai bine cu putinta statutul de membru.Rasplata pentru munca depusa si satisfactia nu au intarziat sa apara:am avut placerea sa va intalnesc , am ajuns apreciata de liderii nostri de la nivel local si pentru mine a fost suficient.Domnule Voiculescu, anii au trecut si astazi sunt mama…si dintr-o data toate aceste satisfactii nu mai sunt suficiente!
    Acesta este adevarul meu, singurul pe care il cunosc!

Comentariile sunt închise.