Pentru Ioana: Dragă Ioana, de aproape un an, echipa mea de colaboratori este formată în mare măsură din tineri de vârsta ta. Cei mai bâtrâni abia „bat” spre 30 de ani. Ţinem legătura, poate te alături lor.

Pentru Bacilu’: Din guvern, onest vorbind, nu prea facem parte. Nu avem miniştri. Am acceptat însă să sprijinim executivul intr-un moment foarte greu pentru România. Personal, am mari nemulţumiri în privinţa modului cum sunt trataţi oamenii de afaceri mici şi mijlocii. Am introdus deja iniţiative legislative privind obligaţia statului de a restitui TVA într-un termen clar sau privind încurajarea investiţiilor. M-am pronunţat împotriva impozitului forfetar. Cred că vorbim o limbă comună.

Pentru Cristina: Mi-ar placea să stăm de vorbă.

Pentru Iosif Lupu: Am notat, voi reveni cu detalii.

Pentru Neamţu’: Voi citi.

Pentru Mara: Felicitări pentru strategia de negociere!

Pentru Marius: Ai dreptate. Dar e abia începutul.

Pentru Luci: Aduci tu plăcintele?

11 COMENTARII

  1. Ar fi foarte bine sa fie transpusa in practica iniţiativa legislativa privind obligaţia statului de a restitui TVA într-un termen clar si rezonabil , iar aceasta initiativa legislativa ar fi bine sa fie o lege , care sa stabileasca penalitati pentru nerestituirea TVA la termenul stabilit , egale cu cele platite de contribuabil atunci cand intarzie cu plata contributiilor la fondurile speciale sau la bugetul de stat .

    Impozitul forfetar sugruma spiritul antreprenorial si creste evaziunea fiscala , ducand la cresterea coruptiei .

    Mai bine sa creasca TVA-ul si cota unica cu un procent , sa ajunga la 20% , respectiv 17 % .

    Ministerul turismului prapadeste o caruta de bani ca sa-si faca Lenuta imagine , iar tichetele de vacanta sunt absolut inutile .

    Eu ma asteptam sa creasca deducerea personala de la 250 lei la 400 lei , si sa fie eliminata deductibilitatea fiscala a tichetelor de masa , dar sunt prea multe comisioane .

    Tichetele de vacanta tot la comisioane s-au impotmolit . :mrgreen:

  2. 1.Din pacate oameni ca tine nu sunt apreciati decat atunci cand nu mai sunt.
    2.Despre marile iubiri nu se vorbeste decat atunci cand unul din cei doi pleaca …dincolo…

  3. Pentru ca am postat aiurea acest raspuns…o sa il copiez si aici. Rog sa fie sters din partea cealalta! Multumesc!

    Domnule, nu stiu cat v-ar placea dumneavoastra sa stam vreodata de vorba, dar nici nu va inchipuiti cat mi-am dorit eu asta. Timpul trecut l-am folosit ca sa intelegeti ca nu e o dorinta recenta, nu ca n-ar mai fi de actualitate. Poate chiar as avea sa va spun lucruri pe care ar trebui sa le stiti (nu incerc sa va tentez). Poate chiar ati putea sa imi spunti lucruri pe care ar trebui sa le stiu si care m-ar ajuta in viata.

  4. Domnule Voiculescu, vorbim o limbă comună dar ne ascultă nişte surzi. Mă revoltă faptul că orice întreprinzător privat e tratat ca un potenţial hoţ. Am două firme (una de producţie publicitară şi o agenţie de publicitate) într-un mic oraş din Moldova şi dacă până la actualul guvern mai credeam că voi trece cu bine criza, acum mă văd nevoit să dau utilajele înapoi la societatea de leasing. Mor de ciudă că am ales să rămân în România când am avut oportunitatea de a pleca. Am momente în care nu mă mai simt român şi cred că clasa politică, din care din păcate şi dumneaavoastră faceţi parte, e vinovată de distrugerea ultimilor rămăşiţe de patriotism din români.
    Nu sunt naiv, ştiu că politica se învârte în jurul banilor şi invers oriunde în lume, şi tocmai de aia nu înţeleg decizia actualului guvern de a sugruma clasa întreprinzătorilor. La urma urmei şi politicienii au nevoie de ei.

  5. @ bacilu De parca ai fi singurul. Am inceput sa analizez oportuitatile din Bulgaria, ii vine cuiva sa creada. Intamplator, iau destul de des contact cu tara asta si…deja ma tenteaza.

  6. Buna ziua!
    Ma bucur mult ca ati avut aceasta initiativa (de a avea un blog) si sper sa fiti chiar dvs. cel care cititi mesajele si ca nu aveti o asistenta personala pentru a da acceptul comentariilor. V-am apreciat dintotdeauna si va respect in continuare. Nu va scriu insa pentru a va lauda. Faptele bune sunt contabilizate Sus si gratie lor vi se intorc si mai multe lucruri bune in viata: familia nemaipomenita de care va bucurati.
    Ceea ce ma face sa va scriu e legat de proiectul dvs. Scoala lui Voiculescu. Am fost admisa inca din 2006 la modulul politic-organizational. M-am mutat in Bucuresti intre timp, am dat zeci de mailuri, am sunat la fundatia dvs., am intrebat inclusiv la Antene informatii despre acest proiect si am primit mereu acelasi raspuns: nu stim nimic sau va vom contacta noi. Pt mine selectarea de a participa la acest proiect a fost o mare bucurie, mai ales ca venea in momentul in care eram in concediu maternal. Pentru ca nici pana acum, in 2009, nu am participat la cursurile dvs., vin cu naivitate si va spun ca inca imi doresc sa particip, dar cand incep?Mi-am depus cv-ul in cadrul proiectului dvs. pentru ca am avut si am incredere in Omul Voiculescu, pentru ca pot invata de la domnia-sa si pentru ca mi l-as fi dorit ca mentor. Sper, in continuare, ca voi avea prilejul de a va cunoaste.
    Cu respect si admiratie!

  7. Nimic nu e imposibil. Faptul ca raspundeti cu atata promptitudine mesajelor ma face sa transform acea urma de indoiala intr-o certitudine, aceea ca sunteti cu adevarat aproape de cei care isi doresc sa va cunoasca. Aerul proaspat al tineretii celor 20 de ani, da avant proiectelor marete. Daca d-voastra ati constatat asta, nu face decat sa ma bucure ! Va salut si sper sa ne-ntalnim !

  8. Da! Placintele le aduc eu,doar ca nu va cunosc preferintele.V-ati putea rupe de Bucuresti si sa veniti in provincie,la o sueta?

  9. Hihihi, „strategia de negociere” de care vorbiti n-a fost in intentia mea, desi nu cred ca va pot convinge. Totusi…cum ramane? Ne facem curaj sa ne vedem joi?

  10. Scuze, acum am vazut e-mailul de la cabinetul dvs. Puteti sterge aceste doua mesaje de la mine. Multumesc

  11. Cand aflam care e persoana cu care va veti intalni? Creste suspansul si dorinta de-a fi eu aceea :)
    P.S In legatura cu echipa d-voastra de colaboratori, sigur ca as fi onorata sa fac parte din ea. Cunostintele mele, la 20 ani, nu sunt atat de vaste ca cele ale unui om experimentat, dar suplineste aplombul si dragostea de viata. Valorile precum bunul-simt si o educatie frumoasa, fac poate mai mult decat niste strategii de marketing sau stereotipuri care doar suna bine din gura unora. Sa zambiti astazi, e o zi frumoasa !

Comentariile sunt închise.